• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Engellemek nasıl?

Gizlikullanici__4
Gizlikullanici__4 Takip Et
Xper 5 Yaş: 21
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor

Eski sevgiliniz size her ay yazıp arayıp kendini hatırlatıyorsa engellermisiniz? Ve heryerden mi engellersiniz yoksa en çok yazdığı yerden mi? Engellemek nasıl bir mesaj olur sizce engellemelimiyim? bir şey diyin

Engellemek nasıl?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

3

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.

Ben eski sevgiliyi engellerim sadece

0
    5 Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Evet duyguların varken o kadar kolaydı engellemek ztn

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Beni benden daha mı iyi bileceksiniz?

• Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Zor ama

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Benim için değil zaten kendim için yazdım gördüğünüz gibi.

• Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Benim içinde yazsanız biseyler fikir anlaminda

• DızcıBey
    DızcıBey Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.

Engelle geç istemiyorsan. Onun da yararına olur unutmaya çalışsın.

0
    93 Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Asıl ben unutmaya çalışayım ya. ben kendim için soruyorum

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Kalbim istiyor , aklım istemiyor bende bilmiyorum

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Hahahah bi dakka burada engellenen sen miydin

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Aklın ne diyorsa onu yap, kalp mantık kullanmıyor

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Hayır ben diyorum engel atayımmı diye soruyorum. O bana kendini hatırlatıyor

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Yasattiklari affedilmez , ama silemiyorumda çıkmaz sokak gibi

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Heh tamam işte o zaman dediğim gibi olacak. Sana da unutma fırsatı doğacak.

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Engelleyince engellenenler listesinde olcak. Ben tamamen hayatımdan çıkartmak istiyorum yaptimda çıkarttım. Yine yazdı yine aklımda. Engellemi diyosun

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Engellemezsen hiç çıkmayacak hep hatırlatacak kendini

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

En çok yazdığı yerden wpden engellemiştim. Aramıştı. Nerden engelleyim heryerden mi

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Kalbim isterken engel atamıyorum , ama aklım istemiyor. çıkmaz sokak gibi ya

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Her yerden engelle ulaşamasın. Bir hata yaptıysa cezasını çeksin. Affedersen sadece şımartırsın beni bu denli çok seviyor diye düşündürtürsün. O ilişkinin sonu belli, devam ettirmeye gerek yok. Kendine daha iyilerini bulabilirsin ben buna eminim. Yeter ki unutup kendi hayatına devam et.

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

6 ay oldu her ay arıyor ya da yazıyor. Ama ben onun gerçekten pişman olduğuna inanmıyorum. çünkü yazdıklarından haladaha gerçek pişmanlığı göremedim. Yaptığı da affedilir gibi değil. Bugün de bayram mesajı atıp kendini hatırlatti. Kalbim saçma canım düşünüyor sinir oluyorum artık kendime hiç bişey yapmadan böylece duruyorum. Engelleyince de üstümde bir yük varmış gibi hissediyorum. Kendini hatirlatmasa ne güzel silmiştim onu. Ama şimdi tekrar aklımda

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Dogum günüme 4 gün kaldı , Şimdi de kendi kendime diyorum ki ; tamam diyorum doğum günümü kutlamazsa heryerden silcem diyorum. Böyle saçma sapan düşünüyorum

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Kutlaması sana neyi kanıtlayacak. Napı bilmiyorum ama bir kere yapan bir daha yapar. Daha iyilerini hak ettiğine eminim. Ki onu bu hareketleri seni daha da soğutucaktır. Sen onu engelle geç, unutunca kaldırırsın bişey olmaz

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Engellemeden unutamazmiyim sence. Keşke umursamasam ne güzel olur

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Geçen de snapten arkadaş ekledi beni. Bende bişey yapmadım öylece duruyor

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Unutursun. Ama sürekli rahatsız edip hatırlatıcak kendini. Zorlanırsın.

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

İki gün önce gece 2 de bana mesaj atmış 3 tane silmiş herkesten. Sonra bide sesli aramış. Sabah gördüm yazdım neden aradın ne yazdın dedim aradım . Yazdı ki ; hatırlamıyorum , Bazı geceler duygusala bağlıyorum denk gelmiştir dedi. Aramışsın hadi ordan et dedi Gerçekten şaka gibi ya kendi kendime sabah noluyo dedim.

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Aramışsın boş ver* dedi

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Şu olaya bişey yazarmisin , bişey de lütfen

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Yalam dolan, hatırlıyor ne yazdıysa. Çekilecek biri de değil belli ki. Neden böyle saçma sapan tipleri seversiniz anlamıyorum

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

İlk tanıdığım hali böyle değildi. Önce aşırı ilgi falan sevdirdi kendini. Ayrıldı 6 ay geçti. Affet falan da dedi 4 kere. Affedemiyorum da yaptıklarını , zamanında engel de attım. Engeli cekmemi isteyince çekmiştim. Şimdi engelde atamıyorum. 6 aydır böyle devam ediyor. şimdi de bayram bahanesiyle bayram mesajı attı. Ne yapcam bilmiyorum. Bu çıkmaz sokak gibi çıkamiyorum. Çoğu insan dedi engelle falan diye. Ben affetmiyorum birsuru laf da söyledim. ama engel de atamıyorum. Bayram mesajina karşılık olarak bende görsel attım. Bu çıkmaz sokaktan nasıl cikcam ben bişey de lütfen 😞

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Görsel niye atıyon deli senin artık o adamdan gitme vaktin geldi de geçiyor. İnan bana hiç sevilecek biri olmadığı çok belli. Affedersen tekrar aynı şeyleri yaşarsın bunun sana garantisini verebilirim. Affetme. Her yerden engeli bas geç kendi kumunda boğulsun. Sen böye yapmıyorsun diye yüz bulup zorluyor. Yalnız kalınca sana sarıyor ama başkasını bulduğu an soluğu onun yanında alır.

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Bikeresinde bana şey dedi ; yüce Allah'ın Bayramı'nda cevap vermiycekmisin dedi. Aklımda o kalmıştı. O yüzden bende görsel attım. Ama şimdi ne yapcam. Yani ona bir mesaj atipta mi engel atayım heryerden yoksa hiçbişey demeden bi anda mı. Zamanında demem gereken herşeyi dedim. Hatta keşke seni tanımasaydım dedim. O da aynısını dedi ben onu istemeyince. Herşeyi dedim. Yani şimdi bişey deme gereği de duymuyorum. Böyle kendini hatırlatıyor. Engel atabilirsin atcam keşke atsam. Atarsam heryerden mi atayım. Bide vazgeçmek istiyorum gerçekten ya neden olmuyor ya umrumda olmasin istiyorum

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Bişey dermisin

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Özür dilerim geç yazıyorum. Kendini bu düşüncelerle oyalamayı bırak yapman gerekeni yap. Her yerden bas engeli. Allahın bayramında cevap vermeyecek misin de ne demek zorla mı konuşturacaksın insanları böyle. Manipülasyonlarına düşme bu adamın. Yeni insanlarla tanış oyala kendini ama ona asla yazma engelle

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Hep manüpüle ediyor beni. bi şekilde cevap veriyorum. bikeresinde annem öldü diye yalan söylemişti telefonunu açayım diye bu 2 ay önceydi. Şimdi de bu şekilde. Yani engel atmayı istiyorum. Elim gitmiyor sinir oluyorum kendime. bişey yazmadan bi anda engelleyim öyle mi diyorsun

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Bir anda engelle. “Tak!” Diye bas engeli her yerden. Bırak düşünme önü kendi ağzınla az önce söyledin ne kadar pis ve yalancı biri olduğunu. Onunla ne hayal kuracaksın da ne hayat yaşayacaksın? Çocuklarına bu adam mı babalık yapsın istiyorsun? Çocuklara yazık. Sana bu adam mı eş olsun istiyorsun? Lan sana yazık bırak şu adamı kendi mutluluğun için yapman gereken engellemek inan bana.

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Evet çok haklısın. Böyle birisiyle ne hayal kurulur ki. Bende mallık beni cebinde görüyor ve hep ulaşıyor. şu an mı engelleyim yoksa kafamda bitirdikten sonra mı. Kalbimde de elbet birgün biter heralde. Onun ne kadar pislik biri olduğunu biliyorum çünkü

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Sen şimdi engelle, vakti gelince kafanda da biter kalbinde de. Önce bi adım at sen.

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Şimdi engellersem yarın pişman olup engeli kaldırırım kesin. Çünkü bikere böyle engelledim heryerden sonra kaldırdım geri. Bundan korkuyorum yine

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Öyle düşündün gelip beni bulacaksın ben gazı vericem sana

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

şu an bana biraz daha gaz verir misin lütfen

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Senin şu an gaza değil cesarete ihtiyacın var. Eyleme koyulman lazım, koyulmuyorsun. Bak bu senin için, yapman gereken bi seçim değil, yapmak zorunda olduğun bir hareket. Bu şekilde sadece acı çekeceksin artık bunun farkına var git şu boş herifi engelle.

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Ya bak çok saçma , onun nasıl bir pislik olduğunu bildiğim halde engel atamıyorum. ama ona ilk adımı ben atmiyorum yazmıyorum. hep o kendini hatırlatmak için arıyor yazıyor her ay. Benim onu unutmam icin engellenen lazım. ama haladaha hislerim varken bunu yapamıyorum gerçekten çok zorlaniyorum. Ama nasıl bir pislik olduğunu biliyorum. Allah'a dua ediyorum adam olsun da geri dönsün mutlu olalım diye böyle dua ediyorum. Ya ben böyle dua ederken nasıl engel atcam. Birde engel atınca üstümde yük varmış gibi hissediyorum. Hayatımdan çıkarmıştım ben onu bide bana yazmıştı ki ; senin gittiğin üniversiteyi yazcam tercihlere dedi söz vermiştim yazcam dedi 10 gün önce. Ve Geçen gece bana öyle yapmasıyla tekrar başladı kendini hatırlatmaya ve bugün bayram mesajı ile. Şimdi nolcak ya offf

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Dua edeceksen adam olsun diye değil ondan iyisini bulmak için dua et. Sonuçta olmayacak duaya amin denmez. Sen şu an bağımlılık içindesin onu düşünmeye alışmışsın, bi engellesen bi kaç hafta geçirsen rahatlayacaksın. Ama yapmıyorsun ve açık konuşacağım, benim gözümde de düşmeye başladın. Güçsüz, bir tane erkeğin ilgisine muhtaç birine dönüşüyorsun gözümde. O yüzden konuya ilgim azalmaya başladı. Ya git engelle, hayatına adamakıllı yepyeni bir başlangıç aç, bir daha da ona yüz verme ulaşsa bile konuşma. Ya da düşünüp düşünüp kafayı yemeyi bırak çünkü ilk seçeneği yapmadığın için rlinde sonunda o adamın ellerine kalacaksın. Gidip o pisliğin hayatını mahvedişini erkenden kucaklayabilirsin.

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Haklısın sonuna kadar ve asla onun ilgisine muhtaç değilim ve bu yüzden aylardır affet affet demesine rağmen affetmiyorum. Eğer ilgisine muhtaç olsam affederdim ztn. Ama biliyorum nasıl bir pislik olduğunu ve affetmiyorum. Siliyorum hayatımdan çıkarttım. Bana böyle kendini hatırlatiyor. Benim tek hatam ona cevap vermek. Ben onu silebiliyorum ama o yazınca yeniliyorum tek hatam bu biliyorum. Engellemeden hayatımdan o şekilde çıkartmak daha iyi geliyor bana ve engellemeyince daha çabuk hayatıma bakıp unutabiliyorum. ama engelleyince içimdeki ses sürekli oraya bak diyor. Benim yapmam gereken şey o yazsa bile ne yazarsa yazsın cevap vermemek ve umursamamak. bunu yapabilirsem başarıcam biliyorum. Sence şimdi bu yazdıklarımdan sonra engel şart mı

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Şart. Engelle, sonuna kadar da öyle tut. Başka yerden başka numaradan ulaşır mesaj atar, görüldü at onu da engelle. Yeterince yüz vermişsin, üste çıkmış

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Hayır yüz vermedim. Bı ara ona yüzünü bile görmek istemiyorum dedim. seni hiç tanımamış olsaydım gerçek yüzünü gördüm falan dedim. Ben yüz vermedim. O yüzsüz sürekli yazdı aradı. Engel attım başka yerden aradı. En sonunda pes ettim. Şimdi de böyle kaldı

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Pes etmiş olman da yüz vermiş olmanla aynı şey. Neyse artık engelle şu pisliği yeterince dedikodusunu yaptık

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

2 ay önce buraya gelmişti buluşmaya çağırdı konuscakmis benimle. Gitmedim. Ve iyi ki gitmedim diyorum şimdi

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Bence de iyi ki gitmemişsin

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Evet ve hani dedinya yüz vermişsin yeterince diye. O da son zamanlar oldu yani şu aralar şu bir haftadir öyle. duygularıma yenik düştüm ama yine affetmedim. Sadece bu hafta böyle oldu anlamadim noluyor bana

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Dert arıyosun kendine olan o

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Hayır ya

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Hayı ya değil öylesin. Kaşınıyosun. Ya yaparsın ya yapmazsın arada durmak şu an seçebilecrğin en kötü şey. Kendine dert arayanların yapacağı bir şey anca

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Hayır yani ben ne yapıyorum ki. O mal kendini hatırlatıyor. Yazmasın aramasın bende onu hayatımdan silip atayım tek istediğim bu ama illa hatırlatıyor. amacı ne. Kendini bana unutturmamak mı söyler misin

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Ben yazmıyorum aramıyorum. hep o başlatiyor şu arada kalmayı. Sonra ben böyle dert ediniyorum

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Evet amacı kendini unutturmamak

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Sen şu an benim yerimde olsan ne yapardın. Yani engellemek istemiyorsun ama hayatından silebiliyorsun hayatından silincede sana kendini hatırlatıyor. Sende yeniliyorsun. yani çıkmaz sokak bu ya ne yapardın

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Ben o duruma düşmezdim. Düşersem de yapacağım şeyi bi saattir sana da yap diyorum.

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Ya ama ben ne durumuna düşüyorum ki. ya benim yaptığım şey onu heryerden çıkarttım hayatımdan çıkarttım , ama o sürekli kendini hatırlatıyor. Yani demek istediğin şu mu " ben arada kalmazdim direk engellerdim öyle hayatımdan cikartirdim" bunu mu demek istiyorsun. Benim hayatımdan cikartma şeklim heryerden silmek engel bile atcak değeri vermemek yazsada cevap vermemek. Ben bu şekilde yapmak istiyorum. ama sadece şurada yeniliyorum cevap verme konusunda. Yoksa hayatımdan çıkartmıştım. yine yaziyo yine arıyor. Umrumda dahi olmasın istiyorum. Yani sen burada " direk engellerdim mi " demek istiyorsun

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Ben engellemem. Numarasını mesajları silerim olur biter. Ama ben mesaj attığında yenik de düşmem. Eski sevgilin sık sık mesaj atıyor hepsini de görüldüde bırakıp siliyorum. Kabullenip gidiyor. Çünkü o da biliyor yazmaya devam ederse basarım engeli biter gider.

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Evet bunu yapabiliyorum. Sadece şu kısmı yani cevap verme kısmında kalıyorum. tam onu unutuyorum hayatıma bakıyorum kendini hatırlatıyor. Benim burada yapmam gereken aynı senin gibi numarasini silmek mesjlari silmek ve yazarsa da yenik düşmemek cevap vermemek. Bunu yapmak istiyorum yani senin yaptığını. Ztn yaptım bunu ama cevap vermek konusunda da aynı sen gibi cevap vermeyip görüldü atıp msjlari silmem gerekiyor. Şu kısmı da yapsam çok iyi olcak. Ya yapabilir miyim sence ne diyorsun?

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Sen onu bi şekilde yaparsın da, o eleman yazmayı bırakmaz. Senin çözümün engellemek.

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Sende erkeksin o da erkek ordan mı biliyorsun. Yani yazmayı bırakmaz mı. ben hayatımdan çıkartıyorum tamamen evet dediğin gibi yapabiliyorum. Ama o ilerde falan yazmayı bırakmaz mı

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Tanırım diyelim o tarz erkekleri. Boşta kalınca sana da yazar diğer eskilerine de yazar hangisi tutarsa

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Ben yüz vermem diğerine yazar ben yüz verirsem bana yazmaya devam eder. falan böyle diyorsun yani dimi. Ama o yazınca ben hiç bir şekilde cevap vermezsem yani yine de yazar mı. Ya bi insan bu kadar yüzsüz olur mu ya bıktırdı her ay her ay. Çok iyi de manüpüle edici

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Yazar. Sürekli yoklar o seni sen engellemedikçe

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Oooffff engellemek de hiç huyum değil ya. Bı insanı hayatımdan siliyorsam direk heryerden silmek istiyorum yani hep öyle yapıyorum. ama bu sefer o sürekli yazdığı aradığı için olmadı ya offf

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Yine yaparım yine silerim. Bidaha yazar görüldü atarım yine yine yazar. İnsan bir süre sonra bırakır ya. Ayrı bişey bu türler de

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Sen onu engelle, tamamen unuttuğunda kendi isteğinle kaldıracaksın engel

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Kaldırınca yine yazarsa

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Bazen gerçekten duygularını bırakıp aklını dinlemen gerekiyor biliyorum

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Artık o noktada onu zerre takmıyor olacaksın o yüzden problem olmayacak

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

şu an da engel atmadan heryerden silmek istiyorum. ve umrumda bile olmasın istiyorum. Ama zaman lazım biliyorum ve o zaman içinde de bu pisliğin bana hiç yazması lazım. Ve yazacağı içinde engelle diyorsun. Onu umursamayinca cevap vermeyince kuduruyor ya en son yapmıştım işte dedim ya annem öldü diye yalan söyledi açayım o telefonu diye. Öyle bir sınır oluyor ki. O hiç bir şekilde cevap verilmemeyi ve umursanmamayi hakediyor. Yazsın yazsın bırakayım kudursun. o bunu hakediyor tanıdım artık

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Yapabilirim diyorsan yap tabi

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Yapabilirim yaptım da kudurdu. Ama işte o manüpülelere kanmamam lazım. Bikere aramıştı Cvp vermedim. Beş gün sonra telefonu açayım diye yalvarıp açmayınca kudurup yediremeyip o yalanı söyledi. Arayınca da dediki " yaa işte böyle arattırırlar " dedi pislik. Annem öldü diye yalan söyleyecek kadar pislik biri. İnsanda biraz vicdan olur be. Ama açmayınca kudurdugunu gördüm ve onu hakediyor yani umursanmamayi. Eğer yapabilirsem yine bunu yapmak istiyorum ama bu sefer kanamadan

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Kanmadan.

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Tamam öyle yap bakalım yapabilecek misin

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Sence yapabilir miyim. Yani bikere yaptım gördüm yapabiliyorum. Eğer manüpüleye kanmazsam yapabiliyorum yaptım gördüm. Yapabilirim yine dimi

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Bide yani şu an ona hiç bir mesaj atmadan heryerden sileyim. ve yazarsa da asla cevap vermeyim. Hani laf sokarsın ya onu da yapmayim dimi. Çünkü yeterince laf sokmuştum da

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Yaparsın baş gibi de yaparsın. Ne laf sokması hala adamı yola getirmeye mi çalışıyorsun bırak geç bunları artık

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Yok hayır şeyi düşünüyorum haladaha içimde ona karşı sokamadigim bir laf vardır diye düşündüm de , birsuru laf soktum gerek kalmadı artık yapmam gereken sadece umursamamak ve ztn görmezden gelmek en iyi cevap kuduruyor. Ve yaparım evet dediğin gibi tamam yapacam bugünden itibaren.

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Hadi bakalım güveniyorum sana 👍🏻

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim bende kendime güveniyorum artık bu konuda. Sohbetin güzeldi fikirlerin içinde teşekkür ederim

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Rica ederim her zaman. Bir şey olursa yazmaktan çekinme.

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Tabiki. Başkası olsa kısa kısa yazar geçerdi. Sen uzun yazıp fikirler verdin. Teşekkür ederim.

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Rica ederim. Arada bir sinir ettin ama… olsun 😅

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Kendi yapmak istediğim şeyi anlatmak icindi o ya o kadar olur 😂

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Yapmak istediğin şey zaten sinir bozucuydu 😂

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Yok ya şeyi diyorum hani engel atmayıp heryerden silmek bunu yapmak istediğimi anlatmaya çalışıyordum. Sinir ettim biraz kusura bakma 😂

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Tamam işte bunu yapmak istemen de sinir bozucu sonuçta adam sana gene ulaşıyor sen de zaten bi defa kanıp da konuşmuşsun demek ki bu riskli bir taktik. Engelle geç düşünme diyorum ama sen inatla sana sana yazdığı zaman haberin olsun istiyormuş gibi durmadan engellemek istemiyorum diyorsun. İkna ettin sonunda beni ama bak olur da yine adama cevap verirsen darılırım sana 🥲

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Ama o sefer kandigimda gerçekten iyi bir manüpüleci ya " annem öldü " ne ya Allah aşkına buna çoğu insan kanar bunun şakası mi olur. O zmaan da sinir olmustum. yok haberim olsun istemiyorum ama o bana yazınca arayınca umrumda olmasın cevap vermeyim görmezden geleyim istiyorum ve bunu yaptım kudurdugunu görmüştüm. Ve o bunu hakediyor yani görmezden gelip kudurtulmayi hakediyor. O yüzden hani bu sefer tecrübeliyim kanmam diye düşünüyorum. Cevap vermem o da kudurur iyi taktik. Vermeyecem söz cevap evet ikna ettim sonunda 😊

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Annem öldü yalanını ikimizin ortak arkası vardı gece gece onu aramistim. O bile inanmışti. sonra da sövmüştü

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Arkadaşı

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Yazık günah cidden şakası bile olmaz ne kadar alçak olduğumu göstermiş işte

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Evet , ve ben yalancısın diyince de. Eyvallah ne yalanimi gördün diyip şaşırmıştı ciddi ciddi

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Neyse işte kısacası ben o dediğimi yapacağım bizim güzel işe yarayan taktiği

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Yap ve kesinlikle bozma. Sonuna kadar arkandayım. 👍🏻

Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Bişey olursa yaz demiştin yazarım. Ve bozmayacam.👍

Yorumla
    • DızcıBey
      DızcıBey
      +1 yıl

Yaz tabii. Evet bozmayacaksın 👻

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yazarmisin

0
    2 Yorumla
    • Gizlikullanici__4
      Gizlikullanici__4
      +1 yıl

Ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Özelden yazarmisin

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Engellemek nasıl?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Engellemenin bir yolu yok mu? 5 cevap verildi
Sivilceleri engellemenin yolları? 3 cevap verildi
Nasıl engel olabilirim? 9 cevap verildi
Nasıl engel olabilirim? 10 cevap verildi
İnstada engellenincw ne olur? 4 cevap verildi
Bu durum nasıl engellenir? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İlişkide ayrı takılmak "soğukluk" mudur, "ihtiyaç" mı?
  • Listeye adını yazmayı unuttukları bir erko var mı?
  • YKS’ye sayılı günler kala çalışma takviminizi ve hedeflediğiniz bölümü nasıl ayarlıyorsunuz?
  • 1 ocak 2005 te değiştirilmesine rağmen hala para birimlerini doğru okuyamayanlar var mı etrafınızda?
  • YKS sınav günü hazırlıkları neler olmalı, neleri unutmamalıyız?
  • Mutfakta en son hangi yemeği yaptınız?
  • Dünya Kupası yaklaşıyor, sizin favori ülkeniz hangisi ve neden?
  • YKS'ye 20 gün kala çalışmaya başlasam işe yarar mı?
  • Ateş misin, kül mü?
  • Şebnem Ferah’ın 6 yıl sonra sahnelere dönüşü olay oldu! 👸🏻 Orada olmak ister miydin? 🎤
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨