Benim tayinim nedeniyle İstanbul'a taşındık. Bu haftasonu eşimin anne babası gelecek gezdircez vs ama eşimle ikimiz çalıştığımız için 2-3 gün kalacak. Az önce görümcen arıyor. Annemgil 1 hafta niye kalmıyor diye darlıyor. Eşimde kızıyor bu duruma biz yine bildiğimizi okuyoruz ama böyle boş konuşma hakkının olması canımı sıkıyor. Sonra siz ne zaman geleceksiniz vs diye darlıyor. Ben öğretmenim 15 tatil yaklaşıyor ya ondan soruyor halbuki eşim çalışıyor ben de tek gitmem kendi ailemi görmeye gitcem tatilde ve dinlencem ama tatilime bile karışma hakkı görmeleri çok saçma. 24 yaşıma kadar adını bilmediğim insanlar sırf kardeşiyle evlendim diye nasıl bana karışabiliyor annem babam bile karışmadı bu yaşıma kadar bana bu kadar.
Bu olayların önceside var. En ufak şeyde hemen fikir belirtmeyi seviyolar. 3 görümcem var diğeri de böylr bir tek en küçük karışmıyor. Allahtan eşim dinlemiyor hatta benden çok kızıyor bu duruma
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunların hiçbiri bir sorun değil bence çünkü eşin arkanda onu doldurmalarına izin verme ve önceden planlarınızı birlikte yapın bizde de benzer durumlar oldu ilk zamanlar ama şimdi kimse tek kelime edemiyor
Evet çok şükür eşim benden önce kızıyor söylüyor. Ama sürekli başında aynı şeyleri duymak can sıkıcı. Plan konusunda tesekkürler uygulayacağım 😊
Biz de yaşadık aynı şeyleri çünkü ben de kimsenin ağzını açtırmadım hatta biz de İstanbuldayız çok benzer konular ben konuyu çözmüş biri olarak her zaman yardımcı olurum 😂
Öyle olmak en doğrusu bende ailemi dizginliyorum çoğu konuda aileler işin içine girmese türkiyede evliliklerin çoğu ömür boyu sürer 😅
Kesinlikle öyle oluyor şu an kimse karışmıyor kendi planımızı kendimiz yapıyoruz görmek isteyen gelsin görsün zaten az bir tatilimiz var onu da kendimize ayırmak istiyoruz ve bu sistem de tuttu görmek isteyen geliyor 😀
Benim tatilimi çok ya batıyor 😂 2 ay yazın 15 tatil ara tatil her tatil öncesi arıyorlar yokluyorlar. Benim kendi ailem arkadaslarında uzakta Ankara'da oraya gitcem valla. kendi ailem bir kere gel demedi
😂😂 benimkiler de Ankara'da
Yani tatil çok olunca elbette gidersin hiç gitmemek de olmaz
Eşimin tatili yok haftasonu dışında bayrama gideriz yeter. ekonomi el vermiyor 😅 bahane çok. Görmek isteyen gelsin bizene
Vallahi aynı 😂 görmek isteyen gelsin konusuna alıştırdığınız an hiçbir sorun problem stres kalmıyor isteyen istediğini konuşsun sonra konuşamıyolar da 😀 sen güzel oynayacaksın herkesin gönlü olsun diye ama baskın olacaksın eşin de arkanda duracak mis gibi 😉 her şey çözülüyor 😂
Az önce yine aradılar eşimin modu çok düşük illa 1 hafta kalsın diyorlar.
Eşin de istemiyor mu o kadar kalmalarını
Hayır asıl o istemiyor çünkü çok baskıcılar bak ben demeden eşim Ankara'ya gitmek istedi 15 tatilde iki günlük. Bunlar sürekli ısrar ediyor gitmek istemiyor.
Yani anne baba dese neyse kardeşleri ne karışıyor şu kadar kalsın bu kadar dursun size ne mesela bizimkiler geldi geçen ay Ankaradan bir haftalığına sağlıksal sorunlardan dolayı 3 hafta kalmak zorunda kaldılar. Tabiki sağlık olduğu için bişey diyemiyoruz ama zulüm oldu bize 😂
Ben kendi babamı kovmuştum eve hurda tasımıştı agajjsk öyle huyu var. 😂 Ama benim ailem bu konulara takılmaz. Bunlara 3 gün kalın dedik diye ortalık yıkıldı yine
Yani bence 3 gün kalın demek de hata ama şu günler müsaitiz sonra çalışıyoruz siz bilirsiniz gibi üstü kapalı söylemek daha mantıklı 😀
Yok zaten sizin dediğiniz gibi söyledik. Haftaiçi evde yokuz çalışıyoruz bu arada 3 gün kalacaklar oradan Ankara'ya gececekler babamgil alacak onlarda snkarada gezdircek sonra samsuns gitcekler
Tamam çok mantıklı onlar kabul etmişler diğerleri neye karışıyor ki
Evet yani sorun yoktu ama işte bunlar millete karışmayı seviyorlardı
hadlerini birlikte bildirin ki karışamayacaklarını anlasınlar boş insanlar işsiz insanlar böyle her halta maydonoz olmayı severler
normalde görev için gelmiştik İstanbul'a 4 yıla dönecektik daha dönmeyiz.
Ben de görev için İstanbuldayım biz de dönmeyi düşünmüyoruz 😀 Neresindesiniz siz
bayrampaşa tarafındayız
Forum İstanbul'a yürüme mesafesindeyz 😅
Biz de karşıdayız Pendik oralar çok karmaşık siz de tayin dönemi gelin 😂
Akvaryum vardı dmi orada Kocatepe tarafı 😀
Aynen tam orası pendik çok uzak ora İstanbul değil
Olsun yaa buralar daha iyi orada içim daralıyor benim 1 yıl yaşadım ben de siz ne zamandır burdasınız
4 ay oldu. Evin cevresi sakin bence o yüzden güzel
O zaman süper ben daha önce 4 yıl yaşamıştım 1 yılı avcılar sonra şarka gittim şimdi tekrar geldim bu yıl 😀
Açık bir şekilde kırıcı olmadan düşüncelerine değer vermediğini bu yüzden onları dinlemeyeceğini söyleyebilirsin
O zaman direk yüzlerine söyleyin
Diğer görümcen cok zorladı zaten küsme noktasına geldik. İlla sert olalım istiyorlar eşim diyordu söyle utanma çekinme ben deniyordum kırılırlar diye ama ezilen ben olmaya başladım
Söyle gitsin bı kayip olmaz bence
Aynen bnde öyle dusunuyorum bu saaten sonra
Kimsenin tribini çekmeye gerek yok