Bir kıza çok aşığım. Samimi şekilde seviyorum. Kızla aramız çok samimidir, birlikte gülüyoruz, mutluyuz birlikte. kız benim ona aşık olduğumu biliyor. Onun da bazı hoşlanma belirtileri var. Ama ilişkimizin ileri gitmesine izn vermiyor. Bence bazı güven sorunları var. Hatta bazen bana diyorki benden uzak kal. Bazen uzak kal derken, bazen aşırı samimidi. Tüm dertlerini benimle paylaşıyor. ben onun için mücadele etmeye devam ediyorum. Bir gün bu mücadele sonrası kız benim samimi oldugumu anlayıp, bana güvenermi? Şans verirmi bana? Ne olur önyargılı yorumlar yazmayın. Gerçekten samimiyim ona karşı, ama samimiyetimi tam olarak ona gösteremiyorum.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kadın seviyorsa maddi durumu, tipi ne olursa olsun birlikte olur. Sevmiyorsa kullanır işi bitince gider
Hayır öyle bir insanı sevemem benim sevmem gerekiyor 🐻
Kızın benden hoşlandığını davranışlarından görüyorum. Ama sadece hoşlanıyor. Bide sen hoşlandığın birine şans vermezmiydin
Ne hoşlanması be abi benden daha çok hoşlanıyor şuvanda 😌
Hoşlanmıyor. Bence o erkek sana deliler gibi aşık)) Ben kendimden biliyorum. Biz bi kere bi kızı sevdikmi kafa gidiyor. Ne olur siz de anlasanız artık bizi :D
Vardı öyle birisi yok ya sevilmek yetmiyor benim için öyle bir yere kadar bilirim sevmeyi ama sevmekten çok ihaneti de bilirim o yüzden sevildiğim zaman korkardım doğrusu
Ne oldu gittimi sonradan o? Bence abla sen kaçırmışsın adamı. Yoksa erkekler sevdiği kızdan asla gitmez))
Ben şimdi deliler gibi bir kıza aşığım. Kız beni kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor. Ama ben uzaklaşıncada o samimileşiyor yine geri dönüyorum. Kısır döngüye girdik resmen
Gideryo bir çabası yokki kimsenin bir çabası yok seviyorlar sadece kuru kuru sevilmez kü
Ben 1 yıldır çabalıyorum. Kızla aramız biraz samimileşti. Ama ilişkimizin ileri gitmesine izn vermiyor. Böyle benim canım çok yanıyor. Bir gün çok sevmeme rağmen bu durumdan yorulup gide bilirim. Ama gitsem bile ona olan aşkım bitmezki. Tek başına yaşarım sadece acımı..
Olmaz o iş demekü başka düşündüğü var ya da unutamadığı birisi
Anlaşılan sen de o kız gibi zor karakterli birisin) Zor karakterli kızlar çok zor ya abla))
Zor karakter değil bu zor iyileşen yaralı ceylan 😟 ühühğ
:( Haklısın. Önceden aldığınız yaralardan dolayı hayal kırıklığı yaşamışsınız, canınız yanmış, güveniniz kırılmış. Ama bişey var yani. Belki şimdi karşınıza çıkan insan doğru insandır. Gerçekten seviyor. Ona bi şans vermeeden bilemezsinizki. Bu benim aşık oldugum kız tüm kapıları kapatıyor. Nefes alamıyorum artık. Yalnız kendisi istedigi zaman samimiyet kurur, istemedigi zaman da soğuk yapar. Şimdi bu kızla nasıl başaçıkabilirim? Senin karakterinde biridir. Biraz yardım etsene bana.
Benim etkilenmem için çekici olan bir şey olmalı sevdiğim şeyleri onunda sevmesi gerekir. korkak çekingen olursa benden bir farkı yok o zmn 🥳
Belki de sevdiğin şeyleri oda seviyor, belki aynı kalbe, aynı ruha sahipsiniz? Adamın hikayesini bilmeden nasıl anlıyorsunuz? Yani bence bunlar tanımadan bilinmezki))
Evet ama bir ömür nasıl yaşanır onu düşünüyorum. O beni sevenin ailevi sorunları vardı ve takıntılı birisi bi öfke anında değişik şeyler yapabilir. Bana kfr hakaret bile etti
Yok artık. Böyle birisiyse uzak kalman lazım. Ayrıca ben sevdiğim kadın için değişmeyi bile göze almışım biliyormusun? Sinirli birimiyim? Onun yanında asla sinirlenmem, bunu ona göstermem. Yanlış taraflarımı asla göstermem. Tutarım kendimi. O üzülmesin diye gerekirse kendim üzülürüm. Ama tüm bunları ona göstermem için bi şans vermiyorki bana. Her gün eriyip gidiyorum. O kızın aşkından içim yanıyor. Keşke tüm bunları ona gösterecek bi gücüm olsa. Bazı insanlar vardır samimi olmadıkları halde kendilerini samimi gösterebiliyor. Ben samimi oldugum halde bunu ona gösteremiyorum ya. Ona kızıyorum en çok
Bence bu kadar yoğun yaşama sonra hayal kırıklığına uğrarsan kalpsiz birisi olursun sevgini ver ama her zaman tutarlı harca bunu.
zaten ona doğru gidiyorum biliyormusun? Yani o kızla olmuycak gibi ve ben artık kimseye aşık olmicam falan diyorum. Tam da senin dedigin gibi kalpsiz biri olucam bu işten böyle travma alarak çıkrsam
Sizden bişey sorayım. Siz dediniz benden daha çok hoşlanıyor. O adama peki neden şans vermiyorsunuz? Önceki hayal kırıkliginiz içinmi?
Hayır yok diyebilirim.
Neden yok diyorsun?
Nefret ediyorum