Türk kızı üzerine eleştiri yaparken buna Türkiye'de ki bütün kızar girer (Kürt, Türk, Laz, Çerkez,,,,) O kadar ülkeden insan tanıdım bu ülke insanı kadar birbirinden nefret eden görmedim.
Kendileri bizim irkimizla kızlarımıza kıllı dir alay ediyorlar ama ha birde sarı torba diyorlar ulan hepimiz PKK değiliz PKK'nın canı cehenneme vatanımı bayrağımı seviyorum türk kızları kıllı değilmi sanki soruyorum sana
Doğru değil tabiki hatta belki çok şaşıracaksın benim annem has ve has Kürt babam Türk ama ben annemin ırkından görüyorum kendimi sadece inanirmisin istemesemde Türk kanının olduğunuda biliyorum
Evet PKK olayı bize de söyleniyor ama o kişinin zihniyetine bağlı, zaten onu söyleyende zeka aranmaz. İnsanlara karşı nazik olalım... Hepimiz insanız. Onların düşük ıq ile ilgilenme sana yazık güzelim...
Can denen şey bu ülkede çok değersizleşti. Bu yüzden başkası için hayatımı riske atamam. Adamlar ceza almayacaklarını bildikleri için patır patır insan öldürüyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Nedir Türk kızı şöyle böyle, yeter be. Nesi var Türk kızın?
Bi Türikyede bu böyle (Türk değilim)
Sevmiyorum sevmek zorundamiyim
Bende Türk değilim
Türk kızı üzerine eleştiri yaparken buna Türkiye'de ki bütün kızar girer (Kürt, Türk, Laz, Çerkez,,,,)
O kadar ülkeden insan tanıdım bu ülke insanı kadar birbirinden nefret eden görmedim.
Ben sevmiyorum Türk kızlarından da erkeklerinden de hatta Türk ırkından nefret ediyorum
Irkın ne?
Şekersiz 1 bardak çay verin kardeşime :D
@KaanRahul Sus Kaan
Kürt oğlu kürdüm
Bak bende Kürdüm , senin yaptığın sadece ırkçılığı tetikliyor.
Kanka ben sevmiyorum sevmek zorunda da değilim ben Türk sevmiyorum ki en iyi Türk ölü Türk
Kendileri bizim irkimizla kızlarımıza kıllı dir alay ediyorlar ama ha birde sarı torba diyorlar ulan hepimiz PKK değiliz PKK'nın canı cehenneme vatanımı bayrağımı seviyorum türk kızları kıllı değilmi sanki soruyorum sana
Bak güzelim anlıyorum, herkes ırkçılığa maruz kalır (bende) ama bi kaç insanın yaptığı yanlışlıklardan ötürü bi milleti suçlamak ne kadar doğru?
Doğru değil tabiki hatta belki çok şaşıracaksın benim annem has ve has Kürt babam Türk ama ben annemin ırkından görüyorum kendimi sadece inanirmisin istemesemde Türk kanının olduğunuda biliyorum
Evet PKK olayı bize de söyleniyor ama o kişinin zihniyetine bağlı, zaten onu söyleyende zeka aranmaz.
İnsanlara karşı nazik olalım... Hepimiz insanız. Onların düşük ıq ile ilgilenme sana yazık güzelim...
Aynen öyle kuzum doğru diyorsun ağzına yüreğine sağlık
Mutlu ol, delalamın))
Değmez, ne gerek var? O kız başka zaman yine olaya sebep olur.
Kesinlikle öyle
Can denen şey bu ülkede çok değersizleşti. Bu yüzden başkası için hayatımı riske atamam. Adamlar ceza almayacaklarını bildikleri için patır patır insan öldürüyorlar
Helal olsun sana hele iki tane fqhise için hiç değmez
Küfür etmeyelim de, kimse için değmez. Kadın olmasan incel diyeceğim senin için :D
O sırada İstanbuldan Kocaeli’ne kavgaya giden ben shshsh
Delisin bence değmez sjsjsj
Erkek adam laf ettirmez nokta 😂😂
Damarıma basarlarsa fizana bile giderim
Eşin ise değer ama sevgili için bence inan değmez
Türk kizina sakız fırlatmam
Adamsın
haklı gerekçe olan her şey için değer
Eşin ise değer bence
verdiğim cevabın yeterince açık ve anlaşılır olduğunu düşünüyorum :)
değer ama kiz veriyorsa. kuru kuruya edilmez.
Bence eşin ise değer eşin değil ise inan degmez iki fqhise için
tamam da kizlar gokten yagmiyor.
Dolu kızdan fazla ne var
Doğru kişiyse değer
Eşinse değer bence
Bence de
Degmez cok var
Aynen öyle
Doğru
Aynen öyle