#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Ya zaten savaştığını görmüşsem ona şans olarak sevmeyi deneyebilirim. Ama baktım sevemiyorum bir de bir şans olarak daha onunla sevgili olamam. Şans vermek demek sevgili olup sonra sevmeye çalışmak olmamalı bence. Önce sevmeyi denemelisin sevdiysen sonra sevgili olmalısın.
Sadece dizilerde olur sanıyorum artık böyle şeyleri. Sevmiyorsam zor ama o cesaret, güç, isteğinden etkilenmemek pek mümkün değil tabi. Sevgili olmasamda sevmeye çalışmak, tanımak için bir şans verebilirim.
İlgim var ise veririm
Bende veririm canım <3
Benim için mücadele eden bir kadın hayalimde ki kadın tabi ki şans verirdim, beni olduğum gibi seven ve bunu için her şeyi yapabilecek birisi aşık olabileceğim türden bir kadın
Cevap
21Cevap
Eğer ki içimde en ufak bir şey canlanacağını bilsem şans veririm ama onun dışında umrumda bile olmaz maalesef
Benim gönlüm yoksa romayı yaksa nafile ))
Romayı karıştırma.. benim atalarım İtaliano :) <3
Bir şey hissetmediğim birine şans vermem.
Veririm demek saçma olur çünkü ben ona hiç-bir şey duyup hissetmiyorsam ne yapayım ki? Kendimi zorlayım mi bir şeyler hissetmek için
Savaşı her zaman severim. Yeter ki sevebilecek şeyler için verilsin. Hem maddi hem de manevi olarak çok savaş gördüm. Yani hem içimde hem de etrafımda.
Şimdiye kadar kimse benim için savaşmayı seçmedi ama seçseydi kesin çok hoşuma giderdi ve bir şans verirdim
Benim için kimsenin savaşmasına gerek yok, benim savaşım kendimle.
ufak da olsa içimde bir hoşlantı olması gerek sanş vermek için
Vermeyebilirim belkide gözüme girmek için yapıyor önce araştırırım 😏
Hayır, şans vermeyi düşünmem bile.
İyiliğim için savaşıyorsa evet.
Bir şeyler hissedersem evet
Bir şeyler hissediyorsam neden olmasın
Bir duygum varsa evet yoksa hayır
Eğer elektrik aldıysam veririm
Beğenmemişsem vermem. Savaşmamasını söylerim.
Peki duygu yoksa yinede evet dermiydin
Hak e0diyor bence.
Akıllıca 👍
Mücadele etmesi taktire şayan
Evet şans verirdim
Beğenmiyorsam hayır
Evet veririm.
Evet tabiki...
Kişiden kişiye göre değişir
keşke hiç düşünmezdim
Bence verilmeli
Evet