Bir ilişkinin içindeyken kafada nasıl bitirebilirim?

Arkadaşlar iyi geceler. Benim 8 yıllık bir ilişkim var farklı sehirlerdeyiz kısıtlı görüşüyoruz ama bu ilişki artık bana iyi gelmiyor. Biz çok ayrılık geçirdik her seferinde erkek arkadaşım yeni sevgililer yaptı herkesle gezdi keyfine baktı senelerce her ayrildigimizda affedilmeyecek şeyleri bile affettim ben. şu an birlikteyiz ama her ufak bişeyde bana devamlı hakaret ediyor ağır konuşuyor eleştiriyor örnek verecek olursam senden sonra başka kızlara gidiyorsam sorunu kendinde ara dedi. Gün içinde benimle iletişimde kal dedim diye çok ilgi bekliyorsun beklentini dusureceksin dedi az önce de bu kafayla günde iki saat mutlu olursun o bile fazla sana dedi ve uyudu. Iki gün önce biz ayriykrn kızlarla gittigi yerlerin fotoları duruyordu instasinda onları kaldır ben gormiyim dedim üzülüyorum diye. Kaldirmiyorum çocuk gibisin ben doğayı çekmişim yanımda kim varsa var boş şeylere takılma geçmişimi açma diye benimle kavga etti. Bende ilişki içindeyken bunaliyorum ama ayrılınca onu baskalariyla görünce deli gibi üzülüyorum. Bana bir akil verin ben ilişki içindeyken ondan nasıl soğuyabilirim. Öyle bir kafamda bitsin ki ilişki benden başkasıyla bile gördüğüm zaman uzulmiyim. Çünkü gerçekten mutlu değilim

Bir ilişkinin içindeyken kafada nasıl bitirebilirim?