Bir ilişkiyi kafada bitirmek

süregeln kavgalarımızdan ötürü , 2 bucuk yıllık sevgılım ben aklımda bitirdim bu ilşkiyi dedi. senlede mutsuzum sensizde mutsuz olucam dedi. ama ayrılmadan 1 hafta önce senı kaybetmekten korkuyorumm diye ağlıyordu. ayrılalı 1 ay oldu. dün okulda bie kızla gördüm . 2 erkek bir kız. sarısın bir kızdı ne oldugu bellıydi . gecerken yanlarından spor cantasına hafifce vurdum kız bana güldü. benim cok siinirim bozuldu. dısarı cıktıgımda bayılmısım. arkadaslarım revire götürmüş. o sırada arkadslarım onun yanına gitmiş. o kızın gülmesinden biz bile rahatsız olduk demısler. oda benım kızla alakam yok arkadasımın sevgılısı demıs.şu ansınırlenmesı cok sacma demıs. ben zaten yetrınce okulda karıslasmamaya calısıyorum işler dahada zorlasmasın diye demıs.arkdasım istersen sen git acıkla demıs benım ıcın. oda gerek yok siz söylersiniz demıs. o kız arkadası olan cocukta daha yenı ayrıldı sevgılısınden 2 yıllık ılıskısınden hemen bı kız bulmus. 3 aydır arkdaslar benımkıyle ve süreklı takılıyorlar elbet aklına giriyordur. bu kadar kolay nasıl bitirebildi benı göre göre nasıl unutucak ve gercekten adam cok rahat duruyor. benım ne yapmam lazım kafasında bitirdiyse pişman olurmu. siz hiç kafanızda bitirip pişman olmuslugunuz var mı?
Bir ilişkiyi kafada bitirmek