Sevgilim bana küfür ediyor?

23 yaşındayız.5 yıldır beraberiz. Kişiliği çok sinirli ve fevri. Bunu bildiğim için sürekli idare ediyorum. Beni sürekli polemik yaratmakla suçluyor ve bana karşılık olarak çok ağır küfürler hakaretler ediyor. Oysa ben ona güzelce kendimi ifade ediyorum onu suçlamıyorum bile. Son olayda bir konuya sinirlendim ve çok sinirliyim yazıp niye sinirlendiğimi yazmıştım. Ama bu onu polemik yaratmak kavga çıkarmak olarak algılayıp küfürün ağırı hafifi olmaz ama çok ağır küfürler hakaretler etti. Sorun çıkardığımı sandıysa bile benimle güzelce konuşup kendini ifade edebilirdi bana. Ve bu son olayda bana seni öldürürüm dedi. Bende bunu bana basıl söylersin bidahki olayda döversin ondan sonra ki olayda öldürürsün dediğimde bunun arkasına sığınma dedi. Evet ettiğim küfürler yanlış ama hak ettin dedi. Benim bu kadar iğrenç küfürleri hakaretleri hak ettiğimi düşünüyor her seferinde. Bizim ilişkimiz uzun ve eskiden hep bu şekildeydi bunu hep değiştirmeye çalıştım değiştirmiştim ve tekrar eskiye döndü hersey. Ben ona hiç saygısızlık yapmadım yapmıyorum. Hep güzelce kendimi ifade ediyorum. Bende sütten çıkma değilim ama o beni hiç idare etmezken bu ilişkide hep ben onu idare ettim alttan aldım aman sinirlenmesin o bu dedim. Bunları hak ettiğimi düşünüyor hak etme sebebimde polemik sorun yaratıyo oluşummuş. Halbuki ben ona hiç sert bi şekilde kötü bi şekilde kendimi ifade etmedim onun gibi. Hep saygılı ve güzel yumuşak konuşmaya çalıştım her olayda. Sinirlendim ve niye sinirlendiğimi yazdım ve bu küfürleri hak ettim. Öyle düşünüyor. İçimi dökmek istedim.
Sevgilim bana küfür ediyor?