+1 yılBu düşüncenizi değiştirmenizi öneririm. Yoksa sizden daha çok kazanan mühendis biriyle evlenirsiniz ama hayatta başınıza neler geleceği belli değil. Bit şey olur ve adam sizden daha az kazanmaya başlar. Ya da sizin maaşınız onu geçer. Bu durumda boşanmaya yönelirsiniz.
Hani derler ya erkekler kadından çok kazandığında ailesini daha iyi geçindirebileceğini düşünüyor, kadınlar erkekten daha çok kazandığında boşanıp sözüm ona özgür olmak istiyor. Aslında o özgürlük değil nefsine köle olmak o ayrı konu.
Tabi ki bu genelleme her kadın ya da erkek için geçerli değil. Kendi ahlakını ve şahsiyetini geliştirmiş kişiler böyle şeyler yapmaz. Ama sizin şuanki sözlerinize bakılırsa durum pek iç açıcı değil
01 Yorumla- +1 yıl
Brnim cevabımı okumadan bu güncellemeyi yaptın galiba. Yat kat istemiyor olabilirsin. Ama bu yeterli değil.
Bari de ki başta benden iyi kazansın da sonra kötü şeyler yaşasak da, ben daha çok kazansam da yanında olurum...
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik böyle bir şey değil. Evliliği ticari bir ortaklık zannediyorsun. Senden fazla kazanan erkek bir gün işsiz kalırsa onunla birlikte bir süre düşük standartlarda yaşamak yerine ayrılmak istersin, oysa evlilik sözleşmesi, yoklukta da birlikte olmayı gerektirir. Kadın-erkek ilişkilerine, evliliğe aylık gelir penceresinden baktığın sürece mutsuz olmaya mahkumsun. Senden biraz daha fazla kazanan bir mühendis yerine senin 10 katını kazanan bir inşaat şirketi sahibi mühendis bul, kendini garantiye al. Ama bu kafayla sen o adama seni tercih etmesi için ne sunabilirsin, onu bilemem.
00 Yorumla
+1 yılLaf arasında pek sorulabilecek bir şey olmadığı gibi yeni görüşmeye başladığın birine sormak zaten uygun olmayacaktır. Niyetin sadece maddiyat olmasa bile karşı taraf seni henüz yeteri kadar tanımadığı için farklı algılayabilir. Biraz zaman geçtikten sonra kendi çalışma hayatından, yaşadığın iş ile alakalı zorluklardan ve başarılarından bahsederken kendi maaşından üç aşağı beş yukarı biraz bahsedebilirsin. Belki karşı tarafta sen anlattığın için söyleyebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacım bunlara boşa laf anlatma. Mühendis değilim ama benim de güzel bir işim var ben de senin gibi erkeğin fazla alması gerektiğini düşünüyorum. Bunlar anlamaz. Yem atabilirsin sohbet arasında mesela şu arkada 40 alıyor vs. vavvv gibi bir tepki verirse onu ki düşüktür normal tepki verirse o civardadir
216 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben yat kat istemiyorum ki biraz fazla alsın istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılHakkımız olanı istiyoruz avvv uvv sanki sabancılar da paralarını yiyeceğiz. Rahat yaşam herkesin hakki
Soran+1 yılSenin işin nedir
Cevap sahibi+1 yılÖğretmenim
Soran+1 yılHaklısın bence de sana da hayırlı birini dilerim.
Cevap sahibi+1 yılAyy teşekkür ederim🌸 keşke tek maaşla bitse kültür siyasi görüş boy o kadar çok şey var ki denk olmasi gereken
Soran+1 yılÇok haklısın boy takıntım da var benim
- +1 yıl
Ondan sonra eşitlik dersiniz siz kadın milletinin çoğü böyle işte erkeğin evi olmalı arabası olmalı kıza gelince bir sey yok ne olmuş aynı maaşı alsanız ya da sen fazla alsan ne olur önemli olan sevgi saygi güven geçinmek aç gözlülüğe gerek yok
- +1 yıl
@geribaksanbi boş ver bunlar anlamayacak
- +1 yıl
@Wensday vay bee nana destek olan kız var teşekkür ederimm😌😌şaşırdim biraz😂
- +1 yıl
Ben öğretmen çok severim
- +1 yıl
@geribaksanbi kadın niye bizden çok alsın? Erkeklik gururu diye bir şey var erkek kadından az kazanıyorsa bu sorun olur
Cevap sahibi+1 yıl@Avm07 Türkiye'de maalesef eşit işe eşit ücret verilmiyor, sadece kadın olduğu için aynı işi yaptigi halde düşük almaya mahkum ne yapsa olmaz yani.
Cevap sahibi+1 yılPeki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılFlörtünüzün maaşı hakkında soru sormak, bazı insanlar için kişisel bir konu olabilir ve rahatsızlık yaratabilir. Maaşlar genellikle özel ve hassas bilgilerdir. Bu nedenle, bu tür bir konuyu konuşmadan önce dikkatli olmanız önemlidir. Finans veya iş hayatı gibi konulara doğal bir geçiş yaparak konuşmayı başlatabilirsiniz. Örneğin, "Son zamanlarda iş hayatında nasıl gidiyor? İşinizden memnun musunuz?" gibi sorularla konuya girilebilir. İlk olarak, kendi maaş durumunuzu veya işle ilgili deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu, karşılıklı bir iletişim ortamı yaratır ve daha sonra diğer kişiye maaş hakkında soru sormanızı daha doğal hale getirir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen parası için mi seviyorsun yanındaki insanı? Sen çalışıyormuşsun paran var, maaşın var. Bu gerçek bir sevgi bile değil. Sadece erkeği "kullanma" oluyor. Senden az maaş alan ama tatlı bir çocukla "olmam" diyorsan sen erkekleri sevmiyorsun kullanıyorsun. Senin gibi kadınlarla oluyor erkekler, sonra biz de oturduğumuz yerden suçlu oluyoruz. Böyle kadınlardan uzak durun lütfen. Sonra paranızı yiyip sizi kullanıyorlar bir de kendi paraları olduğu halde boşanıp nafaka falan alıyorlar. Sonra biz evde oturmuş televizyon izliyoruz biz de suçlu oluyoruz!!! Her kadın böyle değil. Bu haklarımızı kazanmak için ne kadar uğraşmışız biz. Artık pek çok kadın kendi parasını kazanıp erkekte arkadaşlığa, karaktere, tatlılığa bakıyor. Böyle açgözlü kadınlardan uzak durun.
Kendi parasını kazanan kadının erkekte paraya bakma hakkı yoktur, boşuna mı verildi bu haklar bize? Bu artık "çocuklarım iyi koşullarda büyüsün" falan kaygısı değil, bu dümdüz AÇGÖZLÜLÜK. Erkekte karaktere, tatlılığa bakamıyor musun?312 Yorumla- +1 yıl
Artık pek çok kadın ile başlayan cümle yalan. Diğer yazdıkların çok doğru. Süşüncelerinden dolayı tebrik ediyorum.
- +1 yıl
Sakin ol şampiyon :) kimin ne oldugu belli
- +1 yıl
Gizli üye keşke bu dediklerin doğru olsa ama inan o kadar ön yargım oluştu ki kadınlara karşı şu an sen bile bana yalancı gibi geldin ki bence yalan yani hepiniz açgözlü paragözlüsünüz
Cevap sahibi+1 yıl@konservatifbirkişi bütün kadınlarla konuştun mu sen nerden biliyorsun? Bu kadınlar kadar onlara para yedirenler de suçlu.
Cevap sahibi+1 yıl@Kuşadali88 Benim çevremdeki nerdeyse hiçbir kadın paraya bakmıyor. Ancak bu paraya bakma mevzusu da biraz öğreniliyor. Gittikçe sayılarının artmasının sebebi erkeklerin de biraz şımartması bunları. Ben feminist tarih bildiğim için kadınların bu çalışma haklarını bile kazanabilmek için ne kadar uğraştıklarını biliyorum. Bu tip açgözlü, paragöz kadınlar kadın haklarına da zarar veriyorlar farkında bile değiller. Sadece şımarıklıktan paraya bakıyorlar. Kendi parasını kazanan kadının artık erkekte paraya bakma hakkı mantıken olmamalı. bunların durumu açgözlülük gerçek bir duygu hissettiklerini bile düşünmüyorum. Bu fikirleri biraz siz erkekler de yayın. Bu kadınlar elensin.
- +1 yıl
Fikir yayma derdim yok. Denk geldi yazdım. Aç gözlü ksdınlar erkekleri kullanır erkekler de onların bedenini kullanır. İki tarafta memnun. Zerre umrumda değil. Çok param olunca bir iki tane satın alıyorum ben de kısa süre kullanmalık. Herkes layığını bulur. Gidip erkeklere paragöz kadınları kullanmayın diye bildiri mi dağıtacam 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Kuşadali88 e o kadınlar da senin bedenini kullanıyor. kadınlar seksten iki kat daha fazla keyif alıyor erkeğe oranla.
- +1 yıl
Ne yapalım çimdikleyelim mi zevk almasın diye 🤣 ben paramın karşılığını alıyorum ona bakarım. O daha kazançlı olabilir o kadar ince hesap yapmam ben. Sineğin yağını kadınlar hesaplar.
- +1 yıl
Kadınlar seksten 2 kat daha fazla keyif alıyor diye bir şey yok erkekler daha çok alıyor işinize gelince abaza sapık oluyoruz ama kadınları cinsel olarak kullanıyoruz diyince biz sizden daha fazla zevk alıyoruz zaten diye kendinizi kandırıyorsunuz
- +1 yıl
Kadınla hakkında genelleme yapmak için hepsini tanımak gerekiyor diye bir şey de yok
- +1 yıl
Kadınlar hakkında *
Cevap sahibi+1 yılCanım benim soruyu güncelleyip "Evlilik kadın için yük." demişsin. İşte bunu çok iyi anlıyorum. Ancak o yükle para denk değil. Onun yerine o yükü paylaşsanız, çocuğa birlikte baksanız, birlikte ev işlerini yapsanız, eşitçe yaşasanız, paranızı da birlikte kazanıp işinizi birlikte büyütseniz. Hem ikiniz de mühendismişsiniz de ne güzel birlikte çalışırsınız, iş kurarsınız. O evliliğin yükünü de paylaşın işte. Parası çok erkek arayacağına kalbi güzel erkek ara hayatı paylaş onunla. Para gelir zaten çalışır kazanırsınız. Senden bir tık aldığı fazla maaşla evliliğin yükü bir olur mu hiç? Evliliğin yükü yüzünden kadınlar çöküp gidiyor. Önce arkadaş olmayı öğrenebilmeliyiz birbirimizle sonra birlikte eşitçe mücadele etmeyi. Parası var pulu var diye mutluluk getirmez bir adam insan olmayı, öğrenmiş olması lazım. Onu da bazıları ne yaparlarsa yapsınlar öğrenemiyorlar. uzlaşılabilir olsun. kendi ayakları üzerinde duran delikanlı ve iletişim kurulabilen biri olsun. geri kalanı birlikte halledin.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılOooo böyle paraya bakacak iseniz sizden bir şey olmaz ki. Abi cidden soruyorum ne var bu parada? Para huzur getiriyor mu? Hayır. Güven getiriyor mu? Hayır. Mutluluk getiriyor mu? Hayır. Valla sen buna bakar isen kaybetmeye her zaman mahkumsun. Biz de paraya bakmıyoruz diye olan bize olsun. Böyle paraya bakanlar daha çok değerli oluyor nedense şaka gibi.
1222 Yorumla
Soran+1 yılParasız da mutluluk olmuyor. Ben çok zengin, yatlari katları olan birini aramıyorum. Benden bir tık fazla alsın istiyorum sadece. Bence gayet normal istek.
- +1 yıl
Paraya bakılması suç gibi algı oluşturulmuş toplumda. Bakıcak tabikide soracak öğrenecek. Anlamıyorum sizi ben ya ne var yani bunda. gayette isteyebilir. Okumuş etmiş kişi. Sonuçta ileride evlenecek belkide o kişiyle ne kazandığını merakediyor. yani. Öyle bir algı oluşturulmuşki paraya önem veren suçlu bakar güzelim bakar.
- +1 yıl
Sana hak versem de seni burada linclerler şimdi :)
- +1 yıl
@yedirenk7 direk kaçıyorum boylesineden 😄
- +1 yıl
Değil canım normal bir istek değil. Aç gözlülük. sen yürüyen bir kırmızı bayraksın.
- +1 yıl
@ZankK para kadın için çok önemliyse kendi parasına baksın. erkekte de karaktere baksın. erkek de kadınlar için değil kendisi için parasını kazanabilir. zaten kazanmak zorunda parasız nasıl yaşayacak. ama erkeğin kadından daha az kazanması onları uygun olmayan bir çift yapmaz. benden az kazanan erkekle olmam diyen kadın erkekleri sevmiyordur kullanıyordur. açgözlü bu tip kadınlar. sonra toksik kadınlar olup size yaşadığınız hayatınızı dar etmeye başlayınca anlarsınız. Hayat mücadelesi birlikte verilir ve verilmelidir. Kadınlar gayet güçlü varlıklar mağdura yatmasınlar. Gerçekten mağdursa o ayrı ama bu tip kendi parasını kazanan kadınlar mağdur değil açgözlü. Kalbi, vicdanı size samimi geliyor mu? Ayrıca dünyadaki bütün adaletsizliklerin sebebi cinsiyet de değil, kadınların bunu da anlaması lazım. Evet bazı kadınlar çok fakir ama bazı erkekler de öyle. Eğer kadının cebinde 5 para yoksa o zaman 5 parasız erkeklere bakmalı bence çünkü birbirlerine denkler, aynı dünyanın parçasılar. Daha sonra birlikte çalışır kazanır hayata bir yerinden tutunmaya çalışırlar.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy Boşuna dil dökme ben yazma zahmetinde bile bulunmadım. Halledildikleri zaman görürler ebesini. Sonra diyorlar bunlar aç göz, paramı yiyor vb. Böyleleri her haltı hakediyor. Savunsunlar böyle paraya bakanları ne güzel.
- +1 yıl
@yedirenk7 Para hesabı yapmıyor aslında. Kişi kariyer sahibi kendiside o tarz kendine uygun bir aday arıyor ki bu çok normal herkes denginin peşinde yani. kendisinden 1-2 tık üstü para kaznamasını maaşı olmasınıda istemeside bir bayan için çok normaldir çünkü kadın kendisinden biraz daha güçlü erkek görmek ister karşısında . yan aslında ortda bir sorun yok. Kadın gidipte kendisi mühendisken Holding sahibi birini aramıyor. böyle bir şey olsaydı hak verirdim sana.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy Para hesabı yapmıyor aslında. Kişi kariyer sahibi kendiside o tarz kendine uygun bir aday arıyor ki bu çok normal herkes denginin peşinde yani. kendisinden 1-2 tık üstü para kaznamasını maaşı olmasınıda istemeside bir bayan için çok normaldir çünkü kadın kendisinden biraz daha güçlü erkek görmek ister karşısında. iç güdüsel olarak
yani aslında ortada bir sorun yok. Kadında kendisi gibi mühendis + kendi maaşından 1-2 tık üst maaş olması istemeside çok doğal bir şey. yani gidipte kendisi mühendisken Holding sahibi işte fabrika zincirleri olan birini aramıyor. böyle olsaydı para avcısı olarak değerlendiriip farklı şeyler konuşuyor olurduk.
Aynı youmu sanada yazdım. - +1 yıl
Paraya bakmayan kız mı var
- +1 yıl
@Mehmet96i olsun kadınlar paraya bakıyor param çok olsaydı aşık olduğum kızla sevgili olabilirdim...
- +1 yıl
@ZankK yanılıyorsun kadınların içgüdüleri değişeli çok oldu mağarada yaşamıyoruz. sen çok fazla komplo teorisi okuyorsun bence ama bilimden bi' habersin. sezgilerine güven bu paraya bakan kadınlar güven veriyor mu sana günümüzde? çoğu kadının paraya bakmasının tek sebebi artık açgözlülük. Bugün geçmişe oranla çok daha fazla kadın eve sağlayıcılık yapıyor ve erkekten daha çok kazanıyor. Artık kendi evinin sağlayıcılığını yapmayı seçen kadınlar var. Güce gelince de her erkek fiziksel olarak kadından güçlü zaten. Ayrıca kendisinden 1-2 tık fazla kazanan erkekle olmayı seçme hakkı varsa holding sahibi erkeğin 2. 3. karısı olmayı da seçme hakkı var. Neden onu seçmiyor? kendisinden fakir erkekle evlenen bir sürü kadın var günümüzde geçmişten daha fazla, bu kadınlar evrime kafa mı atıyor? umarım bunun içgüdü değil karakter olduğunu anlarsın. insanlar sadece biyolojik değil psikolojik ve sosyolojik varlıklar. psikolojik kısmını da sezmeye başlayabilirsin umarım.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy bunun sebebi kadınlar erkeğe benzedi erkekler kadına benzedi ahir zamandayız
- +1 yıl
@ZankK o zaman hepimiz en zengin erkeklerin 3.4. eşi olalım. ki bunu kabul edecek bile çok kadın vardır sınıf atlayacağı için. onu normalleştirsek koşa koşa yapacak kadınlar var samimi geliyor mu bu kadınlar? Kadın erkek eşittir. Bir kadın ezilmişse "sen kızsın" diye ona bir şey diyemem ama eşitliğin sağlandığı yerde bilikte mücadele ederler hayatta birlikte yol alırlar. bazen biri destekler bazen diğeri. yol arkadaşı olmak, bağ kurmak böyledir. bu para avcısı kadınlar içgüdü, çoluk, çocuk düşünmüyor erkekten ne koparabilirim derdindeler. paranızı paylaşmayın siz de. 5 parasız bir kadın 5 parasız bir erkekle denktir, aynı dünyanın parçalarıdır. cinsiyet eşitliğini benimsersek diğer adaletsizliklere daha kolay odaklanabiliriz belki. dünyadaki bütün adaletsizliklerin sebebi aynı değil. olay güçten etkilenmekse; kadın ve erkek zaten farklı varlıklar her türlü etkilenecek bir şey bulur kadın bir erkekte. 5 parasız bir erkek bile çekici gelebilir kadına ama yine de paralıyı seçmesinin sebebi etkilenmesi değil kullanması o kişiyi.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy ben her ne kadar kadına para yedirmem desem de aslında iç güdülerim erkek adamsın kendinden az kazanan kadınla ilişki kur ve 1 kuruş onun parasını harcatma diyor zaten ben yıllardır maddi konuların ikileminde olduğum için henüz hoşlansam bile hiçbir kadına açılmadım sevgilim olmadı
- +1 yıl
Bir yanım paranı yedirme diyor başka bir yanım yedir erkek adamsın diyor
- +1 yıl
@konservatifbirkişi sen paranı yediriyorsan o kadının da sana seks dışında sana verebileceği bir şeyler olmalı. seni terk etmeyeceğinden emin misin? senden sen olduğun için mi etkileniyor? bir gün ona paran yetmemeye başlayabilir mi? kendisi hiç sorumluluk alabiliyor mu? senin başına bir iş gelse sana üzülür mü? yoksa yalandan üzülmüş rolü mü yapar aslında paraya mı üzülür? bu kadınlar çocuklarım iyi koşullarda büyüsün diye düşünmüyor. Nasıl para yiyebilirim derdindeler. Bizlere haklar verilmiş, özgürlükler verilmiş. Evet yaşam çok kolay değil ama mücadele etmek zaten böyle bir şey. Dünyada bir sürü adaletsizlik sebebi var. Artık hangi tip kadın sana dürüst geliyorsa onlarla olmak sana kalmış tabi.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy ya işte paramı yese zoruma gider yemese bu sefer erkeklik gururum kırılır inan ne yapmalıyım gram kararım yok bu yüzden sevgili yapamıyorum
- +1 yıl
Keşke yabancı kızlar gibi anlayışlı olsaydınız ya maddi konularda ama en çok anlaşamadığımız konular para türk kızlarıyla
Rahat yaşamı kendine hak olarak görmeyip biz sürünüyoruz değer biliyoruz ama değer vermiyolar diye ağlayan kadınların ve parasından bir kuruş eksilir diye bile korkan bu yüzden kadının ağzından para kelimesi geçtiğinde hemen para avcısı vs kelimelerle kadınları manipüle etmeyi seven bencil erkeklerin yorumlarını dikkate alma
Fakat birine maaşını sormayı doğru bulmuyorum Yaşam koşullarını değerlendirmen daha doğru olacaktır parası çok olup harcamayı bilmeyen de var Parası az olup doğru kullanmayı bilen de var Şahsen evleneceğim kişinin ne kadar parası olduguna değil parayı kullanış biçimine ve hayat koşullarının rahatlığına bakarım
Bir de kişinin kendini gelistirme azmi de önemli hazır paraya konan veya sans eseri bir yerlere gelmiş para kazanma azmi olmayan bir erkektense şu an çok para kazanamayan ama azimli erkek evlilik gibi uzun vadeli bir ilişkide daha büyük bir avantaj
00 YorumlaLaf arasında sormasına sorarsın da gold digger olarak anlaşılman da bir hayli muhtemel olacaktır.
Kişisel olarak, açıkçası, bir kadının kendi maddi birikimine ve finansal kapasitene güvenmeden, partnerinin maaş seviyesini düşünerek evliliğe yelken açmasının çok da sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Bununla birlikte, ilişki ilerlediğinde Türk Medeni Kanunu evlilik akdinin gerçekleştirilmesinden sonra tabii olunacak edinilmiş mal rejimini deneyimlemek amacıyla; aylık gelirlerinizi ortak hesaba koyarak evlilikten bir süre önce finansal ortaklığınızı deneyebilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek maaşımı soran kadına golddigger derim 👍 öncelikle eve, arabasına bak sonra üstüne başına bak zaten anlarsın. Kirasını sor ev kendinin mi söyler zaten fakat bunuda ortada hiç bir şey yokken sorma konusu açılırsa sor. Ortaköyde bir eğlenceye mekanında çalışıyorum burada zengin erkek peşinde koşan kızların davranışlarını gördükçe iğrenir hale geldim. Evli adamın peşinden koşan onlarca kız var ve tek dertleri adam kendisine bir ev açsın bu kadar ucuz bu kadar basit kızlar tüm hemcinslerinizin paragöz diye yaftalanmasina sebep oluyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadınlardaki bu para sevdası nedir anlamıyorum? Para olunca mutlu olacağız sanıyorlar halbuki para hiçbir zaman mutluluk getirmez. Sizdeki bu paragözlük yüzünden erkekler bütün kadınları aynı zannediyor. Erkeklerde sa*laklar ama sizin gibi parası için sevenleri el üstünde tutup, bebeği gibi seven kızları itiyorlar.
47 Yorumla- +1 yıl
Kimmiş o paraya bakmayan kız hani?
- +1 yıl
Hadi ya öyle mi acaba olmadığı için mi göremiyoruz.
- +1 yıl
O zaman sizde düzgün erkekleri görmek istemediğiniz için göremiyorsunuz
- +1 yıl
Ahahhaaa düzgün erkeklere soruyorum yalnızlıktan çürüdük kızlar it kopuk şerefsiz seviyor diyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlarada baktim , tambi şakasıniz siz baylar bayanlar 😂 özellikle baylar kadini savunmussunuz bide mericlik baska boyut neymis kritermis niye siz tecrubesiz kadin istediginizde bu kadinlar cildiriyor da siz kadinlarin boyle kriterlerine saygi duyarim diyinuz sizde yapsaniza olm yok oyle bir şey olmaz bu bildigin paraya tapmaktir kaçinci yuzyilda yasiyoruzda kadin erkek maasi tartisiliyor bu devirde kadinin erkekten fazla almasini isteyen kadin gerici zihniyetidir vb. Diye 😂 hemcinslerimin ezikligi beni bitiriyor 😂 soruya gelirsek evet knka hipargamiye gore boyle istemen normal 😂 ancak sadece para olarak bakma mevzuya uzulebilirsin haberin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizin gibi kadınlara bayılıyorum ya, para ve güce tapınan kadınlar sayesinde hepsiyle iki üç ay takılıp eğlendikten sonra diğerine geçebiliyorum. Harbiden şu gücü ve parayı seven, karakter olarak eziklik hissettiği için onu karşısındaki erkekte doldurmaya çalışan kadınlar iyi ki var. Zengin ve güçlü olduğum için benim çök işime geliyor, faydalanıyorum 😃
47 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseye kendimi kullandırmam, merak etme. Para ve güç kadında da var.
Cevap sahibi+1 yılKanka o da seninle flört edenlerin acizliği o zaman. Para ve güç bazı kadınlarda olabilir tabii ama sende olmadığı kesin ki bu soruyu burada soruyorsun :)
Soran+1 yılSende var yani
Cevap sahibi+1 yılİlk paragrafı okumadın mı cevap veriyorsun yoksa okuduğunu mu anlamıyorsun?
Soran+1 yılNeyse inanmadım pek
Cevap sahibi+1 yılAy çok üzüldüm, ne olur inan 😃
Soran+1 yılHaha :) neyse
Beyler yine ağlamışsınız da bence herhangi bir kriter örnek veriyorum kültür uyumu olmasını istemek ne kadar normalse belirli bir gelirin ya da kendi gelirinin üzerini kazanmasını istemesi de o kadar normal.
5 param kalmasa da aynı görüşte olmaya devam edeceğim.
Saygı duymalı öğrenelim artık.
Şurası büyük şurası şu şekil olsun derken, dışarıda şöyle içeride şöyle derken bunlar maddi ve dünyevi istekler olmuyor mu da para olunca hemen ağlamalar oluyor.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSen flört etmiyor adamı yiyorsun galiba parasının miktarınca mı seveceksin eskortluk yap mesleğinden çok para kazanırsın birsürü de paralı flörtün olur bunca zaman boşa zaman kaybetmişsin okul falan direkt başlasan kazandığın paralar ile yatırım yapıp evler alırdın kira gelirin de olur du
122 Yorumla- +1 yıl
Çok kırıcısınız 🤨
- +1 yıl
Bilinçli istekli kırılsın dökülsün diye çok özendim
- +1 yıl
Aynı duruma siz de düşmüş olmalısınız bu kadar fevrileştiğinize göre
- +1 yıl
Tam tersi bir durumu düşün hatta başınıza geldiğini düşünün
- +1 yıl
Birisi sizi paranız için ya da fiziki bir özelliğiniz için sınıflandırdığını
- +1 yıl
Açıklamada evlilikten bahsetmiş yine de, eskortluk demişsiniz bi tık ağır olmuş gibi sanki
- +1 yıl
Parasıyla insanlar ile ilişki kuran insanların son zamanlardaki popüler ismi
- +1 yıl
Parasına göre davranan
- +1 yıl
Beni ilgilendirmiyor açıkçası, her hıyarım var diyene tuzluk yetiştiremezsin değil mi. Sadece sorulan soru ile sizin cevabınızdaki üslup biraz orantısız görünüyor, fikrimi beyan etmek istedim, naçizane.
- +1 yıl
Tepkim zihniyete kişinin cinsiyetin önemi yok insanları kategorize etmesi mühendismişler mühendisten başkasıyla olmuyormuş ta onun da kazancı nekadarmış bunların şeyine beton döküp kullanıma kapatacaksın kadınlığını kullanarak insanları neyse ya banane
- +1 yıl
Kadınlığını bu şekilde kullanmasına yol açan da yine sizin hemcinsleriniz de. işte. bundan da banane
- +1 yıl
Yok yok tam senlik bunun farkındayım sanada sonuna kadar katılıyorum solucan deliğine ereksiyona giren birsürü davar var
- +1 yıl
🤷♀️ Fazla söze gerek yok bence.
- +1 yıl
Aslında aynı modeliz seninle 😂😂
- +1 yıl
Ben biraz daha sakin ve esneğim. Bu hayatta esnek olmazsan tutunamazsın. Hayata 😉
- +1 yıl
Bişey deneyimledim sen esnedikçe daha çok yük biniyor üzerine örneğin yolda yürürken gayri ihtiyari biriyle çarpışıyorsunuz özür dilerseniz karşınızdaki kabalaşıyor
- +1 yıl
Adamına ve duruma göre muamele yapmayı da bilmeli tabii
- +1 yıl
Sizin kadar şanslı değiliz bide
- +1 yıl
Biz 🙄 kadınları mı kast ediyorsunuz yani siz diyerek 🤔 eğer öyleyse hiç o konulara girmeyelim bence bu ülkede kadın olarak doğmanın bile başlı başına bi şanssızlık olduğunu falan söylerim, sonra konuşma uzar da uzar...
- +1 yıl
Zamanım olsa uzarsa uzasın derdim ama akacağım olsun müsait olunca kullanmak üzere evet kadınlar olarak size dedim çünkü erkeklerin çoğu olmasa bile size karşı insan rolü yapıyor
- +1 yıl
İyi günler diliyorum size.
- +1 yıl
Bende size iyi günler diliyorum hayırlı bayramlar
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Bence çok açık görüşlü ve akıllı bir kadınsın. Direk olarak dürüstçe önce küçük bir açıklama yapıp, bize yaptığın bu açıklamayı aynı açık gönüllülükle onlara da anlatabilirsin. Zaten ihtiyacın olan samimiyeti anca bu şekilde kazanırsın. Sen ne kadar rahatça soru sorabiliyorsan o da sana sorabilmelidir. Böylelikle birbirinize soru sorabilen özgüvenli konuşabilen ve anlayış gösterebilen bir çift olursunuz. Taktikle soru sorarsan ilişkinize taktikler girer ve taktikle bir ilişki yaşarsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. gizlilik sözleşmesi olur çoğunun. söylemezler. en azından bizim dalımızda böyle. bu arada kadınlar erkeğin kendisinden daha çok kazanmasını beklerler genelde. değilse erkek kendisini genelde kötü hissediyor bu durumu kolay kolay kabullenemiyor ya da belli bir olgunluğa sahip olması gerekiyor. o yüzden bu isteğini anlıyorum
00 YorumlaUla kız ne sormuş siz ne anlatmışsınız 😁 İş yerinde de aynıdır bu, üstün altından fazla ücret almalı ki altına laf geçirsin. Evde de aynı, erkek her zaman 5 tl de olsa fazla kazanmalı. Asgari ücretten kapıyı aç bence, bende öyle yapıyorlar ve anlıyorum 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNur topu gibi evde kalmış bir tane daha kariyer sahibi ama epidermis tabakası kadar beyni olan bir hemcins daha 💅🥰😍 50 yaşında adam yok yaaa hepsi sappık diyen 50 lik koca arayan 3 kedisi olan teyzem 😊 Hoş geldin nerelerdeydin ⚱⚱⚱ Öteki tarafa şu an %50 indirimli metrobüs bileti var alayım teyzem sana yatırım tavsiyesi değildir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Mühendisler kendi işini yapmadığı sürece zaten fazla maaş alamıyor. Çoğu kişinin maaşı senden yüksektir. O yüzden fazla merak etmene gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba, sende mühendissin seninle ayni alir ya da bir iki fazla alir , ayrica konustugun kisinin maaşlarini neden merak ediyorsun ki amaç ne? neden baskasinin cebindeki parayi merak ediyorsun çok paran olmasini istiyorsan eğer çalıştiginin iki kati çok çaliş kendi parani yukselt sanane ki elalemin oglunun cebindeki paradan da çok kendine bak sen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, sende mühendissin seninle ayni alir ya da bir iki fazla alir , ayrica konustugun kisinin maaşlarini neden merak ediyorsun ki amaç ne? neden baskasinin cebindeki parayi merak ediyorsun çok paran olmasini istiyorsan eğer çalıştiginin iki kati çok çaliş kendi parani yukselt sanane ki elalemin oglunun cebindeki paradan saçma bir soru
00 Yorumla
+1 yılFlört etmek nasıl bir iş ya hayret birden fazla erkekle konuşuyorsun aralarından en yakışıklı en karizma en efendi veya kendine en yakın olanı seçiyorsun iyiymiş tek tek tanış ayrıl tanıs ayrıl tanış ayrı uğraşmaya gerek yok toplu konuş geç
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl"Canım merak ediyorum, ne kadar kazanıyorsun, hayır yani bende mühendisim, belki az alıyorum hakkımı aramak isterim. Ne kadar kazandığını söyler misin?" Diyebilirsin mesela. 🤣
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt sor. Gevelemenin alemi yok. Merak ettim benden azsa olmaz bizim iş diyeceksin. Açkk sözlü olmakta fayda var. Sevgi karın doyurmuyor para da lazım de. Bunlar kötü şdyler değil gerçekler. O yüzden direkt sor 😇
03 Yorumla- +1 yıl
Bu arada fl rtleerim demişsin. Eğer aynı anda flört ediyorsan WhatsApp grubu yap herkes gelirini ve tapularını malını mülkünü söylesin ona göre aralarından seç 😇
- +1 yıl
Ajhahahha
+1 yılBen paragöz değilim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣bahaneye gel bahaneye.. sen suna ben kendimi garantileyim de daha iyi.. lafta güzel heee ben paragöz değilim ama benden fazla kazanmalı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣... he yavrum he o dediğinden...
00 Yorumla
+1 yılDirekt rakamları değil de maaşınla geçinebiliyor musun? Tatile gidebiliyor musun gibi ipucu alacağın sorular sor. Ters tepki veremez. Verirse de yani ben pek geçinemiyorum yetmiyor gibi cümlelerle savuşturabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılyorumlardakiler niye saçmalamış anlamadım kadında mühendis bende isterim evleneceğim adam benden fazla alsın gayet doğal yani para gözle alakası yok yani bunun hayat ucuz değil her şey çok pahalı
00 Yorumla
+1 yılFlörtLER derken? Ne eski kafalı insanım.. Hayır bir de kast sistemi koymuş mühendis mühendisle diyor. Evlilik size göre değil, şirket kurun siz, "çok ortaklı, -LER ekine uygun"
10 YorumlaHerkes çemkirmiş çok bilmişçesine ama çok çok haklısın. Eğitimli birisi eğitimli birini ister kadın 15K alıyosa erkek 10K almasını istemez. Toplumdaki zihniyet evlilik de kadına zaten tüm sosyal yükleri yüklüyor birde ksdın çalışıp eve katkı yapacaksa erkek de sorumluluk alıp maddi olanakları halletmeli. Bende 2. Üniversitemi bitirdim ve çalılıyorum gidip asgari ücret alan biriyle yeni ki evlenmek istemem ne alakası var ne kadar cahil insanlar var gerçek hayattan bi habersiniz ya
10 Yorumla
+1 yılKonuyu işe getir o arada yetiyor mu nasıl memnun musun falaij filan derken gelir diye düşünüyorum. Ama bazıları yemi yutmaz inatla maaş söylemez tipler de var
00 Yorumla
+1 yılBunun için kademe dercesini sorabilirsin. Memur değilse direk sor bnce ne olcak kadın sorsun erkek sorunca gıcık oluyorum. Bana erkekler soruyor söylemezsem kaç sene çalıştığımı soruyor. Onlar soruyor sende sor bişi olmaz adamın parasını yemedin sonuçta
00 YorumlaHer mühendisle takılma, ünlü firmalardaki 5 yılını doldurmuş, toefl sınavından geçmiş, iki dili olan, Microsoft programlarını çok iyi bilen olsun, o zaman sormazsın zaten.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılMaaşın kadar konuş de espiri yap dökülür 😀 Ne diyeyim şimdi. Baya sor ya ayıp değil. Olmadı uyduruk bir anket hazırla bir arkadaş yüksek lisans yapıyor sosyoloji de ankete maaş aralığı koy.
00 Yorumla
+1 yılÖnce tek mi yoksa ailesiyle mi yaşıyor onu sor. Sonra birikim yapıp yapmadığını sor altın dolar vb alıyor mu diye. O dan sonra ne kadar gelirin var ki? Diye sor.
00 YorumlaÜniversite mezunu olan erkekler çok para kazansa da yedirmeyi icirmeyi sevmezler. Nerede serbest çalışan ilkokul mezunu erkekler varsa onlar kadına gül gibi bakar. Universite mezunu erkek senden geçinmek ister
35 Yorumla
Soran+1 yılAma gecinemez izin vermememiz gerekir
- +1 yıl
Kendi masrafınızı kendiniz karşılayın diyoruz bu sizden geçinmek mi oluyor?
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara bir yere kadar sorulur da bunun altında başka bir sebep yatıyor yani bir defa flörtlerim nedir ya dkdkddk kaç tane flörtün var hem flört nedir erkek arkadaşlarımın falan der insan erkekten erkeğe koşuyormuş iması oluyor gibi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Karakterine göre değil de parasına göre adam seçenlerden hayır gelmez.
Hayat çok değişken güvendiğiniz para çok farklı durumlara gelebilir.
10 YorumlaNe iş yapıyorsa aynı işi yapan baska bir arkadaşın var gibi maaşının ne kadar düşük olduğunu söyleyerek konuya girebilirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılİnnnnşşşallah hepsi ayrılır senden Hayatta hiçbir şeyi böyle çok istememiştim İnşallah kimse yüzüne bile bakmak
10 Yorumla Sadece mühendis ne alaka güzel yaşam istiyorum diyorsan mühendis dışına çıkarak ufkunu genişletmelisin
#Mirliva10 Yorumla
+1 yılSadece Mühendislerle flört ediyorum ney ya
Memleket enteresan insanlarla dolu13 Yorumla
Soran+1 yılBen de mühendisim buna hakkım var
- +1 yıl
Tabiki hakkın var
Hesap kitapla ilişki düzeni kurmak belki mantıklı belkide değil bunu deneyimliyecek olan sizsiniz
- +1 yıl
Hangi mühendislik bölümü acaba?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni linçleyenlere aldırma. Kadınlar hipergamiktir. Bu istek cok normal. Evi maddi olarak asıl gecindiren erkektir. G*tune guvenemeyip isine gelmediginde feminist kesilenlere bakma sen.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYoo ben feminist degilim ben kadin ve erkegin psikolojisini bilip olmasi gerekeni soyluyorum. Isinize gelince feminist gelmeyince ataerkil olan sizlersiniz. Iki gram psikoloji bilseniz anlarsiniz hipergami'yi.
Soran+1 yılO zaman yemeği temizliği de yap. Hatta çocuk da dogur
Soran+1 yılOkudum mühendisim çalışıyorum zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik kadın için yükse evlenmesin ben senin yükün müyüm evlenirken de söylesene şu lafı sevgiline bakalım ağzının içine kokteyl atıyor mu!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazık sana gerçekten seninle beraber olan adamın da aklından şüphe ederim, benim şahsen 150 bin TL aylık gelirim var ama hayatıma giren kişi isterse sadece 150 TL alsın hiç fark etmez ona aşıksam parası pulu onun olsun umurumda olmaz ne kadar aldığı
00 Yorumla
+1 yılSacmalama tabiki paragoz degilsin sadece paraya tapiyorsun normal bunlar😀
05 Yorumla
Soran+1 yılYat kat mi istiyorum?
- +1 yıl
Yahu ben muhendisim sadece muhendislerle flort ediyorum. cumlenden sonra seni nasil ciddiye alabilirim
Soran+1 yılAlma
- +1 yıl
Almadim zaten😀
- +1 yıl
Soran allah inancın var mı? Çünkü parayı allahın olarak görüyor gibisin
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben direkt aylık geliriniz ne kadar ve ne iş yapıyorsun diyorum. Baktım 25 bin aşağısı alıyor, anında siliyorum.
00 Yorumla
+1 yılBir de değil bir kaç flört.. Ben de daha biriyle konuştuğumda maaşını asla sormayım kafana takma her şey para değil diye telkin vereyim güzelmiş
00 YorumlaCiddi ilişki kurmak istediğin kişiyle flörtlerin ne alaka onu anlamadım. Bütün flörtlerinle ciddi ilişki kurmak mı istiyorsun? Amacın tamamen farklı.
00 Yorumla
+1 yılNifak tohumlari ekmeyin sevgiye. Bu ne ego ya mühendisim diye cümleye baslanmandan belli zaten birakin abi maasta gözü yokmuş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSende muhendis olmasaydın belkı merakla soruyor gibi oraya gelebilrdi laf ama Şu an sorarsan direkt sorabilrsn ancak ve cekılecegi yerde bellı yani
00 Yorumla
+1 yılZam ayı yaklaşıyor umarım bekletimi karşılayabilirlerden gir. Sizin iş sektör nasıl bizim sektörle ne gibi olanak farkları var ile yemler öğrenirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Senin sevgi aşkla işin yok sanırım parası olsun yeter diyorsun öylemi
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır bu sadece kriterlerimden biri
Soran+1 yılİlk önceliğim uyum her anlamda
+1 yılNiye söylesinler flörtsün spnuçta onların gözünde giçbir şey gibisin 😂
021 Yorumla
Soran+1 yılTavlamak için her şeyi yapıyorlar ama
- +1 yıl
Flörtlükte de tavlamak lazım yoksa sevişme olmaz 😂
Soran+1 yılKimseyle sevişmiyorum yine de pesimdeler
- +1 yıl
O zaman başka denizlere yelken açmaları lazım flört istiyolarsa 😂
Soran+1 yılGerçekler acı geliyor ama kadınlar gücü sever
- +1 yıl
Sevebilir ama erkekler ciddi ilişki istemez bu dönemde ama illa ki bulurlar flörtten bol ne var Türkiyede :D
Soran+1 yılCiddi ilişki istemeyen kadınlar erkekler değil. Erkeğin kahrını çekmek istemiyorlar. Evlenmek isteyip de evlenemeyen kadın görmedim ama erkek gördüm.
- +1 yıl
Valla bizde kadınların tribini ve kıskançlığını çekmek istemiyoruz üstüne evlilik masrafları erkeğin üstüne yükleniyor erkekler niye ciddi ilişki istesin :D
Soran+1 yılEvlilik masrafını karşılayamayacak olan zaten evlenmesin. Kıskançlık konusunda erkekler de çok kıskanç.
- +1 yıl
İşte evlenmemek en iyisi sevgililikten öteye gitmemeli ilişkiler 😀
Soran+1 yılKendine uygun birini bulursan öyle
- +1 yıl
Yok sevgili yapmam ben bir de ona mı para sayacam 😀
Soran+1 yılSen bilirsin. Para sayan o kadar erkek var ki
- +1 yıl
Onlara açık açık slk derim
Soran+1 yılNiye annen babanın parasını yemiyor mu. Bu böyledir
- +1 yıl
Annem vefat etti Babamda evli zaten Balıkesirde yaşıyor onlar beni ilgilendirmiyor 😀
Soran+1 yılNeyse hayatında mutluluklar sana konuşmaya gerek yok daha fazla
- +1 yıl
Hayatım seni ilgilendirmez 😂
- +1 yıl
Soran dua mıdır beddua mıdır bilmem ama inşallah zengin biriyle evlenirsin ama inşallah sana sadık kalmaz dışarda başka kadınlarla yiyişir
- +1 yıl
Zengin adamlar sadık olmaz bunu da unutma...
Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı. Hahaha tipik orta Doğu insanı aklı ne olursa olsun değiştiremiyor kendini
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var
- Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılSen kendine partner değil bol kazançlı bir enayi arıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa calismazdim
- +1 yıl
Ne güzel işte çalışıyorsun senden biraz daha az kazanan birini neden tercih etmiyorsun o zaman illa sende fazla kazanan biri olcak
Soran+1 yılNiye tercih edeyim? İstemiyorum
- +1 yıl
Sana tek bir şey diycegim sen bir güzelsin eger adam gibi birini arasaydın senden daha iyi birini bulmak istemezdin
-hayatında bir erkek mi var?
Erkek değil Erkekleeer. 😂13 Yorumla- +1 yıl
Ahahah kız Allah ne yapmasın 😅😅
- +1 yıl
Düzgün kız değil bu zaten soru da biraz troll gibi
+1 yılUmarım zengin ama sana karşı sadakatsiz ve ilgisiz biriyle evlenirsin
10 Yorumlaİnsan herşeyi küçükken görecek sonrası görme çok sıkıntı
11 Yorumla
+1 yılBana soran erkek oldu direk böyle sildim attım. Kadına maaş sorulmaz kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılÇok mantıksız niye seninkinden fazla olsun ki. Sacma detaylara takılıyorsun bence.
00 YorumlaHahaha g@tume anlat sen bu lafları senin gibi kızları kullanıp atmak çok zevkli
06 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılMaddiyatçısın biraz direkt sor dolandırmadan birbirinizi tam anlayın tanıyın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeğin karakterine bak o daha önemli
Para bugün var yarın yok karakteri kisiligi para da yapar huzur da...
01 Yorumla
Soran+1 yılKaraktere zaten bakicam ama para da önemli
- Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler