Sevgilim çok yemek yiyor. Seviyorum güzel kız ama her muhabbe yemeğe geliyor , netten trend yerleri buluyor oraya gidelim falan diyor. herbuluşmada 500-600 liralık oluyorum elini de cebe hiç atmıyor. ne yapacam ben böyle?

Sevgilim çok yemek yiyor. Seviyorum güzel kız ama her muhabbe yemeğe geliyor , netten trend yerleri buluyor oraya gidelim falan diyor. herbuluşmada 500-600 liralık oluyorum elini de cebe hiç atmıyor. ne yapacam ben böyle?

Her güzel şeyin bir bedeli vardır. Katlanacaksın dostum. Ya da güzel bir dille ona durumu anlatmaya çalış! Belki sana daha az para harcayacağın mekanlara gitmeyi teklif eder.
Şu hesap ödettiren kızlardan olamadık lanet olsun içimdeki ayakları üstünde duran kadın kişisine dkdk bu arada gidelim diyen öder hesabı ya ayıp bayağı şakayla karışık bu sefer senden mi de
Bence kiz seni para icin seviyor amaci yemek yemek sadece degmez bunla olmayi
Kazıklıyor seni bildiğin. Paranı boş yere harcama. Ben yaptım sen yapma
Cevap
24Cevap
Midesine kelepçe taktır.😅
Endişelerinizi ve duygularınızı sevgilinizle açıkça paylaşın. Ancak bunu yaparken eleştiri veya suçlama yerine anlayışlı bir şekilde ifade etmeye özen gösterin. Onun sağlığı ve refahıyla ilgilendiğinizi vurgulayın. Sevgilinize sağlıklı beslenme konusunda destek olun. Birlikte daha sağlıklı yemek tarifleri deneyebilir veya dengeli bir beslenme planı oluşturabilirsiniz. Ona sağlıklı yiyecek seçenekleri hakkında bilgi vererek ve onunla birlikte daha aktif bir yaşam tarzı benimsemeye teşvik ederek destek olabilirsiniz. Kendiniz de sağlıklı bir beslenme alışkanlığına sahip olun ve aktif bir yaşam tarzı benimseyin.
Tam sizi ne ilgilendirir, bırakın yesin diyecektim ki hesabı hep size ödetmesini görünce.. Net söylüyorum: Kadının hası öyle evlenmeden falan para harcattırmaz. Harcanan paraya da ortak olur. Gerçek bir kadın evlenmeden pahalı hediyeler de kabul etmez. Aklınızda bulunsun.
Yazarmisin banA
Maddi durumunun bu aralar kötü olduğundan bahset dertleşmek iste
Ters tepebilir ama değil mi
Sana gerçekten değer veriyorsa durumunu anlar bence
Benim başım eğilmedi, benim başım i koptu.. ben utandım burada .. al karşına konuş dicem de böyle bir şeyi nasıl konuşursun bilmiyorum.
Buluşmadan önce buluşmak amacıyla mesaj atıp şakayla karışık bugün nereyi buldun karnım çok aç ne ısmarlıyorsun bize diyerek ufak bir mesaj verebilirsin. Her buluşmada ücreti senin vermen hoş değil
Nasıl olsa muhtaç diye, bakire vs değilse hesabı kitliyordur. Erkekler para harcadığı kadını unutamaz diye para harcatıp duruyordur. Başkasını bul nasıl köpek oluyo
Sıkntı. . Böyle bir şey yapılacaksa hesabı yarı yarıya ödeyin. Bu durumu sevgilinlle mutlaka konuşman şart. Çok rahatsız edici buna para dayanmaz.
Aramızda para toplasak yine yetmez ona. Bence yarı yarıya ödeyin, ya da aslında hesabı istedikten sonra bi tuvalete gideyim deyip hesabı kitlemek var dersini alsın diye de neyse 😄
Karnını doyurmak ıcın senı kullanıyor gibi geldi bana. Aç ve açıkta evsiz barksız falan mı hep aç mı olur ınsan ya
yemek yemesi sevmesi güzel ama hesap işini konuşmanız gerek cüzdan gibi görmesine izin verme. centilmenliği aşmış bu konu.
Yemek yemeyi seviyorsan yapmayıda iyi bilmelisin deyip maliyeti düşürür onunla daha çok vakit geçirmeye çalışırdım
Ayrıl sen de kimse parayı yerden bulmuyor her şey sevgi değil
Durumun yoksa bunu anlat.. anlayışla karşılamasi gerekir
Merhaba , bu konuyu onunla konusmalisin, rahatsiz olursa pesini biraksin
Zamaninda bi kiz varfi bi ben bi o oderdi para konusunda hic sıkıntı cekmedim omumla
Bu kararında art niyet ararım ben, aç karnını doyurmak için mi benimle takılıyor derim kendime yani
Hem oralara gidelim diyip parayı ödememesi uyanıklık olmuş
İştahı varsa yesin kızcağız da fazla kilo alırsan ayrılırım diye şantaj yap
Sevgilin ağzının tadını biliyor helal olsun sarı taçlı kızım
Birkaç kez borcum var bir parkta meyve suyu falan mı içsek de bi 10 kez tekrarla ne olacak izle gör.
Bende sürekli yemek mekanlarini gezmeyi cok severim haftada bir arkadasimla yeriz iceriz ve gezeriz ama sevgilinin elini cebine atmamasi biraz ayip yani insan bi oder yedigini
yemek yerken seni de yiyor, bi öğün kes bak ne yapacak
Kaliteli yemek yapan yerlerden uzak durun, onun dışında ufak ufak çok kırmayacak şaka gerçek karışık hakaretler et 😁
Yalnız dozajını iyi ayarlaman lazım elbet alınıp diyete başlayacaktır diye düşünüyorum 🤔
S’en Neden her defasinda kabul ediosun? Sahsen benim arkadasim bana teklif etmeye ben ne hadime aciktim suraya gidelim diyebileyim..
Bende de vardı öyle bi tane bi kahvaltı bi kahve kek 700-800 lük oluyodum yaktığım yakıt tatlısı kahvesi de cabası en son ayrıldım
Her buluşmamız böyle daha sinema falan saymıyorum yani
Açık açık söyle. Ya da ortak ödeyin yani sonuçta hepsini sen ödeyeceksin diye bir şey yok
Ay çok üzüldüm kıza. Bence o babasının evinde öyle alışmış. Şimdi kalkıp bunu söylersen nebilim
Önden tatlı yedir, bol bol da su içir biraz dizginler :))
Yesin yemesine de hesabı hep sana ödetmesi 😅 neyse Allah kolaylık versin jfmfn
Can bogazdan gelir birakında yesin
Yemeyen insandan korkman gerek o insan zayif düser
Ama yiyen insan her zaman gùçludur
Ne anlatıyon olm
Ben türkće yaziyorum anlamayan sensin karsinda bayan var laflarina dikkat et
Bayan ne diyorsun, ilerle BAYAN
Sevgilim benim hakkımda böyle seyler dese kafayı yerim parayı düşünmen çok saçma ama onunda biraz seni düşünmesi gerek
Biz bunu doyuramayız yol ver. yolacak tavuk mu arıyor kendine, ayıp yani cidden.
Her bulusmaya ac gelip masrafi sana kitliyordur fsfdgdgs
Ayrıl kardeşim bence sana hayır gelmez eminim daha iyi biri çıkar karşına hem kadının kendisinde gurur olmalı kendi ödemeli sen niye ödüyorsun.
ya sapığı bunlar yüzünden herkesi aynı saniolar
Hep dışarıda mı buluşuyorsunuz?
Evet
Bazı insanlar lüks severler ve bu lüksü çalışarak elde ederler. Bazı insanlar o lüksü başkalarından edinmek isterler. Bazısı bunu sevgisini, bedenini, hayatını vererek yapar, bazısı da kendisini, karşısındakinden daha çirkin gören birini bulur ve güzellikleriyle etkileyip o lüks yerlere giderler.
Bu karşıdan lüksü alma yöntemleri uzatılabilir ve örneklendirilebilir. Sen bunlardan bir veya bir kaçına kendini yakın görüyorsan, üzerinde düşün derim.
Bu sefer de sen ısmarlar mısın? Diyebilirsin
Çok zor ya
Maddi durumun gercekten iyi mi? Yoksa bencillik edip de seni zor durumda sokacak sekilde mi harcama yaptiriyor?
O da ben de orta halliyiz
Hep ismarlamak istemiyorsan bunu ona soyleyebilirsin.
Nasıl rahat ediyor peki o parayı sana ödetirken her buluşmada
GÜLMEKTEN AĞLAYACAĞIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN AGABEY ÖSŞADÖAŞSÖWŞDÖQŞDMWLS
Yemek yemeği seviyor demekki erkeksin öde bı zahmet 😀
Ben hesap ödemek için kavga ederdim neredeyse, insanlar fazla rahat
Zorlandığını şöyle açık açık, haddini bilsin herkes
İyi oynayabildiğin bi oyun varsa yemeğine oyna onunla :)
Çıkar ilişkisi değilse konuşursun anlayış gösterir, çıkar ilişkisiyse şikayet etmemelisin sefa sürmenin hesabı olmaz.🙂
Sefa sürdüğümü nerden biliyorsun?
Bilmiyorum eğer öyleyse dedim
tam yemeğe uzanacakken kafasına hafifçe gazeteyle vur. zamanla alışır hahaha kanka gerçek değil di mi bu soru
Gerçek tabi ki
Askim cok kilo almışsın de🤭
O seni kullanıyor olmasin
onu güzel bir şekilde uyar
Bazen de başka bir şeyler yapalım deyin. Hep restorana gitmek yerine
Hesabı ödemede naparsan yap😒
ne zmaan sen ismarlicaksin diye sor
Sevgilin ben olabilirim sjdjjdjd
:)
Sevgilin boğa burcu mu
Yengeç
Evlen danayı besiye çek kanka