AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
sevgilisi vardır 😃 mesajlarını kontrol ediyordur 😃😃 iğrenç ilişkileriniz var 😃😃😃
Dedigin hakli olmakla beraber kendi sefil hayatina bakmadan baskalatina igrenc demeksana dusmuyir
hayatım çok güzel bu arada, iyi günler 😃😃😃😃
Velet misin
Demek ki yeni manita yaptı. Anlaşılmasın diye engellemiş. İkinizi birden idare edicek.
birde biz bulsak 😁
Başka yerden ulaş diyor sevgilisi görmesin diye
Sevgili yapacak biri degil oyle bir karakteri yok
Nerden biliyorsun
Offf peki tm baska kiz buldu ok ama oyunda niye silmiyor simdi diceksin yedege alcak ama engelden sonra bi daha guvrnmiyecegimi bilecek kadar akilli
Hayır sen f*ck diyorsun sen istersen ordan ulaş o sana grlir
Sevgilisi falan vardır büyük ihtimalle o zaman.
Suclu hissetmis olabilit mi musluman cunku kendisi
Suçlu hissetse zaten başta böyle bir ilişkiye girmez. Ben de fb ilişkisini severim ama öyle bişey demeden engelleme gibi bir huyum hiç olmadı. Yapanın da sevgilisi vardır diye düşünüyorum. Yani oyundan takip isteği atıp duruyor diyorsun benim aklıma başka bişey gelmiyor.
Ya bana en son islamla ilgilen diyip ozur dilemis benimde ilk aklima o geldi ama biraz bilgisiz geldi bana ya bunu surekli yapan biri degil
Sevgili dediginiz gece gunduz benle konusuyordu 2 aydit yani belli olurdu birde ben 3 hafta boyunca konusmayalim demistim en son genede beklemedi
Yalan söylemek zor bişey değil.
Ya takıntı yapıyorsun
Evet ama sebebini bildirip gitmeliydi 9 aylik atkadadimdi o
Demek ki değilmiş
Tamam arkadasim olmasin ama genede sebep soylemeliydi ben o ne derse onu yapmistim hep
Buluşup görüşebiliyorsanız sorun yok
Yok ben konusursam konusur ama engel attigi ivin bende ona attim rngel
Ya sizin olayınız oturup sohbet etmek değil zaten amaç halinde görüşebiliyorsanız sorun yok
Yok aslinda normalde konusuyorduk ama bir sogukluk oldugundan bana c. sk disinda yazma sohbet etneyelim demistim bi kere egosuna mi ters geldi nedir o gece bozuldu bir iliski istemisti ama sonra gene surtusmeler ve 1 ay sonra fb ye donduk ve engel djdjcj
😂😂 bayağı aksiyonelsiniz
Başka biri vardır basit yani
Demek ki artık Sadece oyun oynamak istiyorum
Sevgilisi surumu öğrenmiştir takibe almıştır
Ne
Sevgilisi yok
Belki biri var onunla ilgileniyor bildirimleri görmesini istemiyor
Bildirim dedigin evinden uzakda erkeklerle beraber ogrenci evinde kaliyor bu cocuk
😜 ne dediysek tutmadı
Manita yapmıştır
Bu tur iliskilerde kizlar her zaman uzulur
Yenisine ihtiyaç var mı
Sevgilisi var
Suclu hissetmis olabilir mi biriyle gorusurken baska kiz alcak hayatina biri degil karakterime ters demisti bi kere
Yani muhtemelen ondandir hayatina biri girmistir seni silmistir
Eski sevgilisini hatirlamis olabilir mi? Tarot bakmisyim orada diyordu djxjch
Hatırlamak değil de tekrar ilişkiye baslamistir onunla veya başkasıyla
Yok hayir eski sevgiliside oyundandi bilirdim zaten o kiz onu aldatmisti baska kiz aldiysa bana hayatini mahvetmek istemiyorum diyip baskasiyla gorusmesi ne sacma ciddi iliski aramafigini biliyorum
Ciddi ilişki aramasa da anlık gelişmiş olabilir
Yani ciddi iliskisi olsa benden tiksinir heryerden engellerdi demekki o da hook up ti ama oyuna 10 ay sonra ilk defa fotografini koymus brlli baska kiz avinda djdjcn
Niye tiksinsin ki. Hook up ne buarada
Yani benim gibi fbuddy iliskisi yapmistir birini sevdigini sanmam
Senin tipin nasıl
Niye sordun ki
Konu fiziğinle alakalı çünkü
Heee fizik guzel de yuzum ortalama o cok guzel kiz istiyor
Onun fizik nasil
Guzel fotomu koyunca askim falan diyirdu normal koyunca asla demez djdjndjcj evet boyle bir durum var ama kalbi tas mi bu cocugun ya o kadar sevkat gosterdim bi duygusallasip katilasiyordu tekrar
Sen birşeyler mi hissediyorsun bu a
Evet ve bunu iyi biliyor ilk basta direkt ilgilenmiyorum deyip gondrrmisti sonra ozur diledi falan baya sacma seyler oldu yani hersry mantiksizdi
Salk saçma muhabbetler yanj
Sana istek attim tipime bakabilirsin ordan yani herhalde erkekler kafasinda bi senaryoyla yasarmis kadin ona uymayinca bititirlermis iliskiyi diyr birsey duydum
Yenisini bul
Kafayi yemis
Yaw bilmiyorum kiz c. selligi hakklinda pek bilgisi yok sanmiyorum bunu herkese yaptigina