Hoşlandığım biri var sürekli bana bakıyo benim durdugum yerde duruyo du adım atmadı hiç ben baktığımda uzunca baktı sonra kafasını çevirdi ben buna instsgramdan istek attım isteğim kabul etmedi silmedi de bende geri çektim neden böyle yaptı sizce
valla belki bi yarası vardır yani zamanın da bi kıza teklif etmiş ve reddedilmiştir şimdi de çekiniyodur ama isteğini kabul etmemesi tuhaf yine istek at ozman
lise de iken benimde başıma geliyor du böyle, o zamanlar çekiyorsunuz, unutanıyorsunuz. çok pişmanım şimdi keşke direk hiç korkmadan yazdaydım diyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
valla belki bi yarası vardır yani zamanın da bi kıza teklif etmiş ve reddedilmiştir şimdi de çekiniyodur ama isteğini kabul etmemesi tuhaf yine istek at ozman
Yine atamam neden böyle yaptı anlayamadim
eee yeter ama be hep erkekler mi karşınıza çıkıp seninle ilişki yaşamak istiyorum diyecek biraz da sen gayret göster git söyle
Söyleyemem istek attım işte bi de birinin numarasını istedim ortak birinin numarayı verdi teşekkür ederim yazdım cvp vermedi
lise de iken benimde başıma geliyor du böyle, o zamanlar çekiyorsunuz, unutanıyorsunuz.
çok pişmanım şimdi keşke direk hiç korkmadan yazdaydım diyorum.
25 Yaşında bu
ruhu çocuk o zaman
senden hoslansa istegini cvplardi boş boş baktı demek
Öyle mi beni niye o zmn umutlandırdı
Sen üstüne fazla alınmış da olabilirsin
Isteği niye beklemeye aldı silmedi de
Nispet yapıyordur shshsbdbndhdj
Ne nispetil
İstemiyor demek
Neden baktı o zmn
öylelerinde uzak dur
Niye