Gamer Oyun konsolumu gören erkekler benden kaçar mı 💅? pexie Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 74 Yapay Zekaya Sor müko değil mi dfjgdfghdf beğenmeyen engeli yer dfgfdhjfghj Oyun konsolumu gören erkekler benden kaçar mı 💅? Cevapla Erkek Soruları Oyun Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Çok şirin görünüyor 0 0 Yorumla
Everglow Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yanii bilemedim fsdk tamam en oyuncu sensin fskd 0 1 Yorumla pexie +1 yıl evet, benim. ağlamayalım pls. fdghdfgh Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 +1 yıl Mükemmel konsol 😍bundan kaçan erkek olmaz bence hani girl gamer olarak normal.🎮 0 0 Yorumla
Erdander Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yaaa çok tatlı 😂 oyun oynama hevesimi daha da arttırdı bu fotoğraf. Ben erkeklerin ne düşünceğini umursamazdım. Oyun oynarken tercihlerim fazla poncikse bu kimi ilgilendirir 😍 0 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl bu gerçekse ben çıldırırdım :D aşırı tatlı lan ve cidden güzel yapılmış kadınları oyun için kıskanacağım aklıma gelmezdi :D 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 336 cevap paylaştı. Böyle bir iki süslere kanıp bunu güzel sanıyorsunuz ya yazık size. 0 0 Yorumla
LeylaÜmit Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çook güzel ya, bayıldım 🥰😍Çok minnoş tatlış bir şey 😊🤍 0 0 Yorumla
aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl O ne tatlı şey öyle eti puf gibi ponpon kulaklııı😍çok tatlı eeeeeğeğepe 0 0 Yorumla
Orichalcos Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yalnız bu Oyun Konsolu değil Oyun Kolu yani Gamepad 0 0 Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sen şimdi sinirlenince bunu sağa sola da fırlatamazsın.. çok tatlı görünüyor 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Niye kaçayım ki 😄 çok tatlı ve güzel iyi oyunlar dilerim 😊 0 0 Yorumla
aramissincnmksdeyim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl ahahahaha en son hello kity'li şey görmüştüm neydi unuttum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl aksine mutlu olurum çok hoş duruyor beraber oyun oynıyacağım güzel bir kız olsa keşke nerde o şans. 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evdekiler görmesin diye alt tab yaptım. 0 0 Yorumla
Kediseverkedicik Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Tatlı bi kontrolcün varmış, kaçan vurduruyodur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yenildiğinde ağlayan erkeklere oynasın diye vermek istediğim konsol 😃 0 0 Yorumla
tweetysbestie Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl hayatımda daha tatlı bir konsol görmedim bırak kaçsınlar 😂 0 0 Yorumla
Birgirl1 Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl şey onu nereden alabilirim pc playerim ama yinede istiyorum jehfhj 0 0 Yorumla
Orei_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Çok tatliş o yüzden kaçarım şöyle mavi kırmızı yeşilli üstünede ledli olcak 0 0 Yorumla
1a9y0ç3a Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Nerden aldın bende istiyorum 0 5 Yorumla pexie +1 yıl sana kalmamış :/ Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl hadi ordan Yorumla kdmdkrkek +1 yıl ben biliyorum Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Soyle Yorumla kdmdkrkek +1 yıl link atamiyorum bana mesaj gonder Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bir oyundan anlamayan benim galiba 😕 1 0 Yorumla
Yüksekhayat Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 80% +1 yıl Çok tatlıya nereden aldın müko çok sevdim 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ahahaha çok datli yaaaa🥺🥺 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl İlgiç megic tuaf işdefa görüyorum ben kacıyorum 😂 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Engelle de beni birdaha görmek zorunda kalmayayim 0 0 Yorumla
redork Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Kaçılacak bir şey yok oyununun oyuncağı işte 0 0 Yorumla
Sakaprensi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 101% +1 yıl pes oynamaya dayanamaz bu oyun konsolu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne kadar ponçik bir gamepad ☺️ 0 1 Yorumla pexie +1 yıl tabi öyle :P Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Berbat 0 2 Yorumla pexie +1 yıl :@ döverim Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl Yorumla
JacksonStorm Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayatta elime sürmem 0 1 Yorumla pexie +1 yıl ayyy ne olur sür Yorumla
TuzluKaju Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Oha çok tatlı 0 1 Yorumla TuzluKaju +1 yıl Nereden aldın bunu Yorumla
Meloo98ww Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Nerden aldığını konuşmamız gereken konular var 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Çok şirin görünüyor
Yanii bilemedim fsdk tamam en oyuncu sensin fskd
evet, benim. ağlamayalım pls. fdghdfgh
Mükemmel konsol 😍bundan kaçan erkek olmaz bence hani girl gamer olarak normal.🎮
Yaaa çok tatlı 😂 oyun oynama hevesimi daha da arttırdı bu fotoğraf. Ben erkeklerin ne düşünceğini umursamazdım. Oyun oynarken tercihlerim fazla poncikse bu kimi ilgilendirir 😍
bu gerçekse ben çıldırırdım :D aşırı tatlı lan ve cidden güzel yapılmış kadınları oyun için kıskanacağım aklıma gelmezdi :D
An itibariyle benim tepkim;
Böyle bir iki süslere kanıp bunu güzel sanıyorsunuz ya yazık size.
Çook güzel ya, bayıldım 🥰😍Çok minnoş tatlış bir şey 😊🤍
O ne tatlı şey öyle eti puf gibi ponpon kulaklııı😍çok tatlı eeeeeğeğepe
Yalnız bu Oyun Konsolu değil Oyun Kolu yani Gamepad
Sen şimdi sinirlenince bunu sağa sola da fırlatamazsın.. çok tatlı görünüyor
Niye kaçayım ki 😄 çok tatlı ve güzel iyi oyunlar dilerim 😊
ahahahaha en son hello kity'li şey görmüştüm neydi unuttum
aksine mutlu olurum çok hoş duruyor beraber oyun oynıyacağım güzel bir kız olsa keşke nerde o şans.
Evdekiler görmesin diye alt tab yaptım.
Tatlı bi kontrolcün varmış, kaçan vurduruyodur.
Yenildiğinde ağlayan erkeklere oynasın diye vermek istediğim konsol 😃
hayatımda daha tatlı bir konsol görmedim bırak kaçsınlar 😂
şey onu nereden alabilirim pc playerim ama yinede istiyorum jehfhj
Çok tatliş o yüzden kaçarım şöyle mavi kırmızı yeşilli üstünede ledli olcak
Nerden aldın bende istiyorum
sana kalmamış :/
hadi ordan
ben biliyorum
Soyle
link atamiyorum bana mesaj gonder
Bir oyundan anlamayan benim galiba 😕
Hehe Çok tatlış