AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Çok şirin
İrrite edici
Hayır çok tatliii😍
Çok şirin
Kaçan kaybeder
Çok cici tam premseslere layık
Ya bu ne aşkokuşko bi konsol
yok, pes atarız
Nerden aldın çok güzel
Emek kokuyor biraz 😄
Ne ponçik.
coook iyiiii
Çookkk tatlı bence
kacmazlar
La ne datlı o la
Çok güzel
Çok güzell
tatlış, ufak bi şey
çok güzelmiş
İnanılmaz güzel
Nikah bassinlar bence
Bu kız gelinlik olarak tavşan kostümü giymesin sonra. Kedi patisi takmasim😄
Beğenmedim 😎👍🏻
Kaçma sebebi aşırı ponçik kızlar aseksüel olabiliyorlar. Buda ilişki için iyi değil.
Bu tespit nasıl yapıldı acaba ahshhsss
Kişisel tecrübe ve çevreden duyumlar ile 😎 Ponçik kızları severim kendilerini beğenmiş olmuyorlar (ponçik olmayanlar Dünyada tam 4.000.000.000 bayan olduğundan habersiz kendini bulunmaz hint kumaşı zanneden cahiller oluyorlar.) Ama aşırı ponçik gamer girllerde evlatlık kız çocuğu gibi takılıyorlar 😎
O zaman şimdi ponçik olup evlatlık olan mi yoksa diğer 4... grubunda kalan hint kumaşı mi? O nasıl hint kumaşı be sayıya gelllll
İkisi arasında ponçiği tercih ederim ama çokta ponçik olursa kız çocuğu gibi gerek yok tek takılırım 🤣
Ponçikler kadınlıklarını hissettirmeyi becerseler, yerleri omuzlarda olur. Ponçiklerde cinsellik sıfır bu kadarda olmaz. 😎
Ya her ponçiği aynı kefeye koyuyorsun sen sanki...
Her ponçik aynı değildir... bir kere bak en basiti işin sırı şu meselağğğğ içi ponçik olan ve dışı ponçik olan, içi ponçik olan dışı not ponçik olan, dışı ponçik olan içi not ponçik olan, dışı not ponçik olan ve içi not ponçik olan... Yani Ponçikler bile sınıf sınıf... senin o eleştirdiğin hangi ponçik grubu? Hint kumaşı gördüğünün kategorileri konusunda düşüncen nedir peki?
Ponçiklerin alt kategorilerini biliyorum uzun diye yazmadım, benim ponçikler çerçevesindeki analiz göstergem sexüel-aseksüel parametre. 25 yaşında ponçik kız daha mastürbasyon nedir bilmiyor, ben tarif ede edr öğrettim 🤣 attığım gifte "aaaaaa bu kız napıyoğğğ böyle" diyor ilk mastürbasyon orgazmında " vücut kontrolümü kaybettim sen bana kötü bişiler öğretiyooon" diyor 🤣 bu kadarda olmaz ya. Öteki grubun üstüne direk sifon çekiyorum seksi olabilirler ama tadımlıklar doyumluk değiller.
Ponçikler doyumluktur
Bahsettiğin kız rol yapıyor olabilir hiç-bir insanın bu derece saf olacağını sanmıyorum. gife aa napıyor diyen kişinin öyle dene sebebi o gifte ne olduğunu bilmediğinden değil... şakamatik ponçik modu o yani bilinçli. Ahahjajajajj
Ponçik insan tatlıdır, kektir yumuşak ve ıslak kektir. ham.
Yok insan sarrafı oldum bakışlardan gerçekten o derece saf olduğu belliydi. Ponçik şakamatik modu değildi. Evet Ponçik başta yanakları sonra aşşağıya doğru ham ham yapılır.
Öteki grup sifon çekilecek grup değil.. açık, sözünün eri olan adamın dibi kızlar da çıkabilir o gruptan hahajajajajjsjsjsjjsss
Yok hiçte öyle çıkmaz, hepsinde şam kayısısı gibi surat ve çene var 🤣
Ya allah aşkına sen bana kötü bi şeyler öğretiyoonn diyen insana kandın yani.
O gözlerdekş bakışlar vs ne kanması 🤣 Gülmektek bayılacaktım
Hayal ediyorum.😁 uuf sen bide onu sen yokken gör
🤣🤣🤣🤣 denemiş bir kere istemsiz çığlık atınca annesi odasına gelmiş buda elime iğne battı felan demiş 🤣🤣🤣🤣 buraya kadar eğlenceliydi. Taaki "seni rüyamda gördüm arkama geçmiş birşeyler yapıyordun" dediğinde bende "iyi işte daha ne istiyorsun ne güzel rüya dediğimde", "kendimi çok onursuz hissettim kötü kötü şeyler bunlar dediğinde", kendime dedimki son durağa geldin bununla ciddi ciddi devam edersen eş değil yanında evlatlık varmış gibi takılmak zorunda kalırsın 🤣 O zaman bitirdim işte
Ponçik olmak güzeldir. Fazlası bayar. Bu örneklerin bu durumu özetliyor. Tatlı güzeldir ama yeter dersin bir eşik var yani. biraz da tuzlu.
Aynen öyle 😎 Sende poncig olmalısın
Aynen nasıl bildin
Fal baktım profil falı 🤣
Ben de fal baktım. son ponçik bükücü
🤣🤣🤣🤣 son ponçik mıncıklayıcı
Anlıyorum. Yanlış yerdesiniz haber veriyim de.
Gayet doğru yerdeyim, çünkü görüşüme gelen sensim
Haklısın haha olayın gidişatından nerede olduğumu farketmedim
Tipik ponçik kaptırmacası
Ponçik avcısı nick name alinmiş mi bi bakın🤠👍🏻
Ürkütmeyelim ponçikleri
Sevmediğiniz şey mi?
Biranda hepsi dağılınca israf oluyor 🤣
Ya sanki renkli jelibon Ayıcıklardan bahsettiğimizi düşünmeye başladım. Ha ri boo ananaslı😛👍🏻🤠
Işin şakası ananaslı harika. mmmmmmmmmmm
Buraya son görüşümdü.
Elveda.
Zaten onlardan bir farkınız yok. 🤣 Hadi elveda sana halen aynı yerde oturup elveda diyen poncig
Daha fazla sever
Küçük çocuk oyuncağı gibi duruyor. Boş
Bu ne lan
Çok tatlıymış la
Kaçar
Yok gayet şirin.
Tatlı :)
Çok beğendim ya bana hediye edebilir misin acaba🙂
Bana çok güzel geldi
Tamam
Yaratıcı olmuş
Beğenmedim