Uzun süreler birisinden hoşlanmayıp birden aşkı bulan oldu mu? Aşkı bulmak için ne yapmalı?

En son 15-16 yaşlarımda birisine vurgundum. Onunla konuştukça titriyordum, ağzım kulaklarımda geziyordum sürekli aklıma o vardı. Kötü bir tecrübemiz olmadı. Yavaş yavaş soğudum ve gayet doğal bir şekilde de sona erdi ama o günden beri de kimseden hoşlanmadım. Anlattığım kişiyle başlarda karşılıklı bir ilgi söz konusuydu ama sonra o bana abicim falan diye yaklaştı, kendisini geri çekti. (Aramızda biraz yaş farkı vardı.) Uzun süre platoniği olarak takıldım yani.

Severdim sevmeyi. Kendi kendime mutlu oluyordum. Bir gün mesaj atsa 10 gün mutlu geziyordum. Velhasıl güzel şeydi sevmek.

Tabii ki sevmek sevilmek isterim ama ya en azından birisinden hoşlanayım, görünce kalbim hızlansın ne bileyim heyecanlanayım ama yok, olmuyor. Sanki hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım artık.

Sorum şu. Benim gibi olup da hiç tahmin etmediği anda karşısına aşk çıkan oldu mu? Benim de bir gün karşıma çıkar mı dersiniz?

Uzun süreler birisinden hoşlanmayıp birden aşkı bulan oldu mu? Aşkı bulmak için ne yapmalı?
Cevapla