Düzgün bir insan demek sessiz sakin çekingen erkekleri tercih etmek demek değildir. Kadınlar girişken, ağzı laf yapan, yanında konuşmaktan çekinmeyen, muhabbet açmakta sıkıntı yaşanmayan erkekleri severler ve bu tür erkekler kötü demek değildir gayet düzgün olabilirler. Mafyatif tipleri sevenleri dışarıda tutuyorum onlara allah akıl fikir versin
Haklısın ya ben çirkin seviyorum şöyle bolca göbek ımm kısacık boy olsun başkaa.. gülümsemesin asık suratlı olsun konuşamasın kitaplardan tiksinsin pembe dizi seyretsin oh harika tam hayalimdeki erkek dkksksk
Tipin robert pattinson gibi olsun tom holland gibi baby face ol yine kızlari elde edersin hocam yakışıklılık kazandırır. Kadının kafasında bir kere çocuklarının da güzel olması var.
@Ciroimmobilelazio bu soylediginiz erkeklerin parasi olmasin belki bulurlar ama zor bulurlar. Kadinlar belli olgunluğa gelip parasi olmayan erkekleri tercih etmezler kadinlar hipergamik canlilardir
Ben şundan dolayı düşündüm. Cevremde görüyorum güzel kızlar yanlarında tipsiz ama böyle güçlü gözüken iri yarı tipler. Ondan dolayı aklım oraya gitti. Yoksa evet paran yoksa hiçsin. En azından belli bir seviyede refahı sağlamadan olmaz.