19'umdan gün alacağım, hala konuştuğum biri bile olmadı. İnsanlar benden çekiniyor olabilir mi?

19 umdan gün alıcam hala hiç sevgilim olmadı tipimin kötü olduğunu düşünüyorum yani genelde beğeniliyorum hatta sevgilim yok deyince çok şaşırıyorlar nasıl olmaz diye ama anlayamıyorum hiç sevgili yapamıyorum geçenlerde biri yazdı konuşmak istemediğimi söyledim yani galiba çok seçiciyim ve insanlar garip bir şekilde benden çekiniyor gibime geliyor ortamcı biride değilim yani şu ana kadar konuştuğum biri bile olmadı platonik olduklarım oldu ama hep sevgilileri vardı ya da konuşmaya çekindim sanki hiçkimse bana hiçbir şey katmayacak gibi geliyor saçma sapan ergen konuşmaları çoğu ilişki daha ruha dokunmadan bedene dokunma düşüncesinde ama arada biri olsunda istiyorum siz de böyle misiniz kimseye güvenemiyorum şu ana kadar hiç olmadığı için en iyisi olsun istiyorum :(

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada bakımıma da çok özen gösteririm yani dış görünüşle alakalı olduğunu düşünmüyorum
19'umdan gün alacağım, hala konuştuğum biri bile olmadı. İnsanlar benden çekiniyor olabilir mi?