arkadaslar beb arkadasima benim safligimdan canım dolayi birazcik arkasindan is cevirmis oldum ve igrenc hissediyorum yalan soyledigim icin hala benim boyle bir sey yapabilecegime inanmiyorlar ben bir daha nasil yuzlerine bakacagim olayi anlatayim benim en yakin arkadasim bir manita yapti 3 4 ay once ve cocukla biz arkadastik hatta yakin arkadasim benden sonra tanisti cocukla her neyse bunlar yakin oldular falan ikisi de birbirinden hoslandilar sevgili oldular arkadasim cocuga karsi hislerinin hoslanti degil elde etme cabasi oldugunu farketti ve ayrildi her neyse ben bir durumdan oturu cocukla arkadasligima devam etmek durumunda kaldim ramazan ayiydi ve arkadaslarim o zamanlarda musait olamiyorlardi ben de kutuphaneye yalniz gitmemek icin arkadasligima devam ettim cocuk beni sikistirdi bu konuda dedi gecen arkadasini yeni sevgilisiyle gordum o kimdi falan filan dedi ben en basta bilmedigimi soyledim 10 15 defa israr etti soylemem icin ve “sen bana guvenmiyor musun ben senin arkadasin degil miyim bunu benim hilmem gerekiyor sen beni Şu an arkadasin degil arkinin eski sevi olarak goeuyosun” diye manipule etti ben de inandim ve o suanki sevgilisinin kim oldugunu soyledim baska hicbir sey eklemedim ve Şu an benim soyledigim cocugun attigi yalanlarla bielikte ortaya cikti ve ben ne yapacagimi bilmiyorum onlar atkimin eski sevine inanmadilar keske inansalardi yalan soyledigim icin kotu hissediyorum ne yapacagimi bilmiyorum yardim edin lutfen
Yakin arkadasima buyuk yalan soyledim ve kotu hissediyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
ve buyuk ihtimalle yalanim ortaya cikacak ne bok yiyecegim bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar