Buyuk bir yalan soyledim ve vicdan azabi cekiyorum?

Gecen yil universite sinavina girdim ve kotu bir sonuc aldim. Aileme gercek sonucumdan farkli bir sonuc soyledim ama istedigim bolumun gelmedigini belirttim. Cunku babam bana hep 30binden kotu yaparsan ne geliyorsa gidersin demisti. Mezuna kalmak icin yalan soylemek zorunda kaldim cunku bu benim gelecegimdi. Bu yil sinav aciklaninca zaten her seyi aileme aciklayacagim. Sorunumdan bahsedeyim simdi. Gecen yilki dershanemle ayni dershaneye gidiyorum ve dershaneden 2 hocam durumu tamamen biliyor. Dershanenin ilk gununde yeni hocalar gelmisti derse ve velilerle gorusmesinde aileme soylemelerinden korkup ayni yalani onlara da soyledim ama tum sinif da bunu boyle biliyor oldu. Siniftakilere ayriyeten ben size yalan soyledim aslinda diyemedim. Rehberlik ogretmeni de gercek siralamami biliyor ama durumu bilmiyor yarin dersimize girecek ilk defa ve bu konunun gundeme gelmesi benim yalanimi ortaya cikarir. İnanilmaz bir vicdan azabi cekiyorum vd yalanimin ortaya ciktigini dusunmekten uyuyamiyorum sizce ne yapmaliyim?
Buyuk bir yalan soyledim ve vicdan azabi cekiyorum?