Bir yalan söyledim hayatım altüst oldu. Çok utanıyorum?

Bir yalan söyledim. Benim hiç sevgilim olmadı. En yakın arkdaşım bana sürekli onu beğenen erkeklerden ve sevgilisiyle yaşadığı olaylardan bahsederdi. Ben hayatımda kimse olmadığı için kimse bana çıkma teklifi etmediği için kendimi eksik hissediyordum. Kendime sahte bir sevgili uydurdum ve çıkıyormuşuz gibi hikayeler uydurdum arkadaşıma. Arkadaşım kim olduğu konusunda üsteleyince bizim okuldaki hayran olduğum asistan hoca olduğunu söyledim. Ona kimseye söylememesini gizli tuttuğumuzu filan söyledim. Başlarda bu oyun iyiydi ama sonra okulda adamın suratına bakamaz hale geldim. Arkadaşımada yalan söylemiştim üstelik bana karşı en ufak bir ilgisi bile olmayan birinide bu oyunun içine sürükleyip olmadığı biri gibi gösterdim. Daha fazla devam etmek istemedim ve arkadaşıma ayrıldığımızı ve bu konunun kapandığını söyledim. Şimdide korkuyorum. Ya arkadaşım bunu birine anlatırsa. Yalan söylediğim ortaya çıkar üstelik hayatında saygın bir yeri olan sevdiğim hocama karşıda küçük düşerim. Aylardır bu yaptığımın utancıyla yaşıyorum. Kendi kendime soruyorum. Ne ispatladın arkadaşına diye? Gerçekten yalan söylemeye böyle saçmalıklar yapmaya değmezdi ama yaptım çok pişmanım ama geri alamam. Bazen suçluluktan ağlıyorum. Bir tavsiyeniz varsa dinlemek isterim. Kimseye anlatamadığım ve birilerine anlatmak istediğim için buraya yazdım. Lütfen üstüme çok gelmeyin hata yaptığımı biliyorum. Ama eğer bir çıkış yolu bulursanız lütfen yazın.
Bir yalan söyledim hayatım altüst oldu. Çok utanıyorum?