Hesap ödemesi yüzünden kavga çıktı ve ayrıldı benden. Hesabı ödediği için ayrılması normal mi?

Normalde hesabı bir o bir ben öderim. Benim 4 katım maaş aldığı halde :) bir yerde yemek yedik bir şeyler içtik. Hemen kartımı çıkardım. Yok sen ödeme ben burada öderim sen diğer mekanda öde dedi. Tamam dedim. Diğer mekanda da ödeme sırasında garson onun yanına gitti ve kartını çıkardı sevgilimde. Bende ben vereyim mi dedim. Yok gerek yok dedi. Ve ödedikten sonra sürat sallamaya başladı. Gözlerim doldu ağladım. Ben paranı yemeye çalışan biri miyim niye surat yapıyorsun dedim. Özürdiledi bir şeyler söyledi sonra ben surat asmaya devam edince ayrıldı benden. Yalvardım ayrılmasın diye. Hep sorun çıkartıyormuşum. Ödemek isteyen hesabı çat diye ödermiş öyle orada ben vereyim mi demezmiş. Yapmacık davranmışım. Gurursuzumuşum ayrıca niye ısrar ediyormuşum hayatında beni istemiyormuş. Sevmiyormuş vs bu tarz ağır konuştu ona rağmen evine gittim sabaha kadar ağladım. Yok asla barışmadı. Beni suçlu ilan etti. Ayrıldık bitti asla da barışmayız son görüşümüz evime de çat kapı gelme dedi. O gün bugündür konuşmuyoruz. Bu kadar ağır konuşacağı bir şey yapmadım çok üzgünüm
Hesap ödemesi yüzünden kavga çıktı ve ayrıldı benden. Hesabı ödediği için ayrılması normal mi?