Normalde hesabı bir o bir ben öderim. Benim 4 katım maaş aldığı halde :) bir yerde yemek yedik bir şeyler içtik. Hemen kartımı çıkardım. Yok sen ödeme ben burada öderim sen diğer mekanda öde dedi. Tamam dedim. Diğer mekanda da ödeme sırasında garson onun yanına gitti ve kartını çıkardı sevgilimde. Bende ben vereyim mi dedim. Yok gerek yok dedi. Ve ödedikten sonra sürat sallamaya başladı. Gözlerim doldu ağladım. Ben paranı yemeye çalışan biri miyim niye surat yapıyorsun dedim. Özürdiledi bir şeyler söyledi sonra ben surat asmaya devam edince ayrıldı benden. Yalvardım ayrılmasın diye. Hep sorun çıkartıyormuşum. Ödemek isteyen hesabı çat diye ödermiş öyle orada ben vereyim mi demezmiş. Yapmacık davranmışım. Gurursuzumuşum ayrıca niye ısrar ediyormuşum hayatında beni istemiyormuş. Sevmiyormuş vs bu tarz ağır konuştu ona rağmen evine gittim sabaha kadar ağladım. Yok asla barışmadı. Beni suçlu ilan etti. Ayrıldık bitti asla da barışmayız son görüşümüz evime de çat kapı gelme dedi. O gün bugündür konuşmuyoruz. Bu kadar ağır konuşacağı bir şey yapmadım çok üzgünüm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence hesabı ödediği için ayrılmadı senden, geçimsiz bir adam belli ki ve zaten ayrılmak istiyordu, bu da bahanesi oldu lakin hatıralarda güzel kalmaktır mühim olan, duayla hatırlanmaktır. Seni haketmedi ve defoldu gitti, sevin tatlım, bahtiyar ol. Sana değer vermeyen hiçkimse için üzülme ve kendini böyle yaratık leşler yüzünden değersiz hissetme, bu adamın kendine de değer verdiği yok ki, zira kendine değer veren insan keyfi kötülük yapmayı kendine yakıştırmaz, keyfi olarak bir kalbi yaralı bırakmaz. Bir daha bu adamla yan yana dahi yürüme.
Sen ısrar ediyormuşsun, seni de hayatında istemiyormuş, yahu kim bu, ne sanıyor kendini? Sen buna fazla değer verdin, bunun da bir yerleri kalktı, vasat birisi ki, senin verdiğin değere layık olmaya çalışmadı. Hemen öfkelenen, dengesiz birisi bu, yazık değil mi sana kuzum? Tüm ömrünü böyle bir pislik için heba mı edeceksin. Hemen kendine gel, sil o gözyaşlarını, engelle de bu egoisti, onun sana ulaşacağı tüm yolları kapa."Evime de çat kapı gelme"demiş, vay deyyus vay, yesinler onun evini, alsın evini başına çalsın, sen ona mı muhtaçsın? Çalışan, kendine yeten, güçlü bir kadınsın, senin kendine ait maaşın var, hiçbir bakımdan muhtaç değilsin ona. İnce ve zarif bir insansın ki, hesabı sıra onda olmasına rağmen sen ödemek istemişsin, neden doğru insanlar doğru insanlara denk düşmüyorsa? O pisliğin karşısına onu soyup soğana çevirecek birisi çıkacak, işte o vakit anlayacak senin kıymetini ve sen kuzum hiçbir vakit dönme ona, sana kapanan kapının anahtar deliğinden bakma, takip etme onu, haber almaya çalışma ondan. Böyle adamlar değişmez, tekrar eski fabrika ayarlarına döner, tekrar başlamamak en güzelidir böyleleriyle, gerekirse terapi al, kendi gücünün farkına var, lütfen gerçekten bitsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülüyorum şimdi de kızlar takip ediyor bir sürü fotoğraf beğeniyor açıklı saçıklı … çok acı çekiyorum çok … o kadar mahvoldum ki gözümün feri gitti. Bana fanusun içinde kalmışsın o fanusun dışına çıkamamışsın güçsüzsün güçsüz birini hayatımda istemiyorum gibi gibi bir sürü şey söyledi ben şimdi ne yapacağım kolum kanadım kırıldı bittim
- +1 yıl
Niye bitiyorsun kuzum? Ne demiş Mevlana ; "seni sevmeyeni, bal olsa unut"
Sen de unut onu, unutmak için terapi al, aşkta gurur olmaz diyorlar ama bence olur, lütfen gururuna sahip çık, yoksa çok acı çekersin.
Bu herif senin annen, baban mı da bu kadar bitiyorsun?
İlerde bir gün canımın içi, iyi ki o hayatımda yok diyeceksin.
Defalarca onu aramak sana kazandırıyor mu ayrıca? Hiç arama, senin onu unutman lakin sahiden unutman onun egosunu yerle bir eder.
Bu kişinin sevilecek hiçbir meziyeti de yok üstelik, neyini sevdiysen?
Kadir kıymet bilmez, egoist, bencil, acımasız, pinti, sana hiçbir değer katmayan birisi.
İyileştir kendini lütfen, kendini iyileştirirsen yarınların da güzel olacak.
Ve bu adam sadakatsiz, isabetli bir karar olmuş senin hayatından defolup gitmesi. Sen nasıl böylesine alcak birisini sevebilirsin? Onun yüzünden gözyaşı dökebilirsin? Sen ilerde çocuğunun babası olacak adamın bu meziyetlerde birisi olmasını mı istersin?
Seni aşağılayanı seviyorsan eğer, kendine değer vermekle alakalı bir sorunun var, bu kişi insan değil, sen de bir mikroba layık görme kendini.
Cehennemin dibine kadar gitsin, bir daha gelmesin, insanlar ayrılabilir, ayrılmasına değil de, sana uyguladığı psikolojik şiddete, üslubuna kızdım ben bu hayvanın?
Bak tatlım lütfen bir terapiste git ve terapi al, kendini sevmeyi öğren, kendini seversen kimsenin zorbalığına katlanmazsın.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğini rahatça söylemesi normal. Çünkü yalvarmissin ne de olsa cepte diye düşünmüş. Ayrıca hesabı bir o bir sen diye bir anlaşma yanlış olmuş. Biraz relax olmalı, akışına bırakıp kim denk gelirse ödeyebilir. Ya da mesela seni şık bir yerde yemeğe çıkarmak istedi o zaman onun ödemesi lazım. Belki de sürat asmamistir senin o anki psikolojik durumun öyle algılamana bile sebep olmuş olabilir. Yine de o sevse alttan alıp o nereden çıktı aşkım falan derdi sarılırdi. Sevmemesinin en büyük sebebi de bu hesap muhabbeti bence. Çok ekstrem bir durum olmadığı sürece erkeğin ödemesine izin vermek lazım. Ben de eskiden hesabı kadın da ödeyebilir güçlü kadınım havasında geziyordum. Erkekler sevmiyor öyle.. İşte mesela erkek arkadaşım wcye gitmişti o sırada hesabı aradan çıkarıyordum falan. Ne oldu değer vermedi, eski oldu. 😂
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen hak etmişsin. Kaldirmissin adamın mabadını. Bir hesap ödeme yüzünden sana gurursuz demiş ve sen bunun arkasından göz yaşı dokuyorsun. Ya bu kadar taviz nedir bir sefer fazla hesap ödedi diye kendini bütçesi açık vermiş merkez bankası sanıyor g a v a t. 🤬🤬.. yanlışlıkla aynı gün birde kağıt helva alsaymis haciz gelirmiş evine. Bazılarına gereğinden fazla insanlık yapıyorsunuz o da kaldırıyor böyle. Sektir git deseydin.
11 Yorumla
Soran+1 yılYalvardığım için gurursuz musun dedi
+1 yılBunlar ayrılmanızı gerektirecek tek sebepler olamaz. Muhtemelen başka sebeplerden ötürü senden ayrılma fikrini aklından geçiriyordu ama kararsız kalıyordu. Bu yaşanan olaylar, bardaktan taşan son damla oldu ve senden ayrılmaya karar verdi.
Yalnızca bu olaylar üzerinden ona yaklaşma, muhtemelen başka (Asıl) sebepler var. Hepsini gözden geçir ve harekete geç.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 243,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSiz haklısınız
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Herif ayrılmak istiyormuş ve bir bahane lazımmış. Başka sağlam bir bahane bulamadığı için hesap işini bahane etmiş, orası kesin de. Sen nasıl bu kadar aşağılanmaya, hakarete rağmen hala döner mi diye sorabiliyorsun ona şaşıyorum. Dönse ne yapacaksın, bunları yutacak mısın? Hadi bunları yuttun bir sonrakinde yine aynı olacak. Hiç mi geleceği göremiyorsunuz yahu? Sil kafandan böyle aşağılık bir adamı da yoluna devam et. Karakter bu kadar pis olduğuna göre seni ona bağlayan ne? Yakışıklılığı mı? İnsan kendisini ne için bu kadar küçük düşürebilir. Evli olsan, çocuğun olsa onun için yutuyorum desen anlarım da, ortada hiçbir şey yokken. İnanılmazsınız gerçekten ya. Şaka olsanız gülmem o derece.
21 Yorumla
Soran+1 yılOluyor işte maalesef ister gurursuz de istersen başka bir şey söyle o da zaten anlaşamıyoruz ben böyle bir ilişki istemiyorum zaman önemli uğraşamam yalvarma sonuç değişmeyecek zaten dedi o gün bugündür aramıyorum ama çok kötüyüm
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir erkek hesabı genelde öder. Ödemiyorsa altında başka nedenler ararım. Adamın maaşını bilmen bu nedenlerden biri. Onun maaşı seni ilgilendirmez.. İsterse 20 katı alsın. Sana ne! Madem bu kadar çok ilgilisin giderleri kaç kalem onu da say bakalım. Ama adamın kararının altındaki nedenin tam olarak anlattığın gibi olduğunu sanmıyorum. Daha derinden gelen bir rahatsızlık olmalı. Bence isabetli bir karar vermiş. Diyeceğim sorun hesap değil, senin karakterinle ilgili.
113 Yorumla
Soran+1 yılSen niye gerginleştin ki? Ben döneceğine inanıyorum ona kötü bir şey yaşatmadım.
Soran+1 yılNasıl bu kadar eminsin? Ben onu seviyorum değer veriyorum bir şeyler değişecek inanıyorum
Soran+1 yılSessiz kalıyorum şu an ki iyice bir düşünsün diye
- +1 yıl
Adam kesin konuşmuş, bitti demiş zaten hesabı sana da ödetiyor, ilişkininiz pamuk ipliğindeymiş.. Çok da bağlı değilmiş sana.. Sendeki temenni, ben gerçekleri söylüyorum. Ola ki ısrar ettin ve döndü diyelim Gene gelecek yok bu ilişki de... Bir nedeni de seni kendisine yakıştıramıyor oluşu. Üzgünüm. bu benim çıkardığım sonuç. Ben de bilirim senin gururunu okşamayı ama benim görüşüm bu yönde.. Senin anlattıklarından çıkardığım sonuç.
Soran+1 yılDoğru beni kendine uygun görmüyor demek ki ezik olarak görüyor
Soran+1 yılDoğru ben senden fayda göremem tavsiye vs alamam fanusun içindesin sen ama sen benden fayda görürsün dedi
Soran+1 yılİkizler burcu
- +1 yıl
Fonus tabiri kendini bir üst kategoride görme emaresi... Sen bu olayı akışına bırak, fazla da ümitlenme ki sonra daha çok yıpranmayasın. Alternatif B planın olsun. Karşına çıkacak her ruh senin için bir tecrübedir. Bu açıdan bakarsan olaylara hakimiyetin artar. Kib. Hayatta başarılar.
+1 yılYa gerçekten seven insan niye böyle ufak bir şeyi sorun edip olay cikarisn ki. Maddi durumu kötü falan da değilmiş birde üstelik. Sanki ayrilmaya yer arıyormuş da bunu bahane etmiş gibi
Sevgilin çok saçma davranmış ve bence böyle biriyle tekrar birlikte olmaman en mantıklısı ömür geçmez bununla...03 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülüyorum hiçbir şey yapmasam geri yazar mı
- +1 yıl
Bence yazmaması senin için en sağlıklısi
Ama evet kendi haline bırakınca geri dönerler genelde - +1 yıl
O senin kapinda ağlasa...
bile offf boş ver kabul et ya sik at kendj hayatını bnn
+1 yılResmen adam kendisi demiş seni sevmiyorum diye, yani bu hesap ödeme işi ayrılık bahanesi olmuş adam için, böyle bir sebeple ayrılık yaşanmaz cunku cok saçma, sen yalvararak bir hata yapmışsın ama bundan sonraki duruşun cok önemli sakın mesaj atıp arayayım deme onu görmezden gel be kendine odaklan sende ki değişimi görsün, bu kız bensiz yapmazdı ne oldu buna desin bi şaşırsın ozaman görürüm ben o hayvanı
058 Yorumla
Soran+1 yılSenin dediklerini yapsam bir şeyler değişir mi ki? Bana da bahane gibi geldi.. yalvardım çünkü seviyorum ve ayrılmak istemedim.. bir sürü hakaret etti ben ısrar ettikçe.. onurun yok mu senin bile dedi
- +1 yıl
Em duygusuz adam bile beni nasıl unutur diye düşünür, egosundan yani, ama barışmanı tavsiye etmem söyledikleri yenilir yutulur şeyler değil şerefine onuruna neler demiş resmen cok kırıcı bunlar, bana Bile eski sevgilim böyle hakaretler etmedi farklı sorunlarımız vardı ben ayrıldım ve içten içe affedemiyorum onu yinede
Soran+1 yılBir sürü karı kız takip etmeye başladı o kadar gücüme gidiyor ki öyle üzülüyorum ki bende eklemeye başlamıştım o ekliyor diye.. bakacağımı bilmiyor mu neden ekliyor … çok canım yandı. Ben de güzel bir kızım kendimi çok zor tutuyorum saldırmamak için. Ya da storyi de kendimi atmamak için. Daha 4 5 gün oldu be ayıp ayıp.
- +1 yıl
Yeni ayrıldınız o şu an oh rahatladım istediğim kadınla görüşüp konuşabilirim diye düşünüyor, erkeklerde sonradan dank ediyor, bu süreçte sakinliğini koruman ve ona atak yapmaman cok önemli, gez toz arkadaş ortamında kızlı erkekli resimler paylaş spora git paylaş, ama şunu da söyleyeyim ilişkiniz çok saygısız bir şekilde bitmiş daha norma bitseydi barışmanı önerirdim, şu an bunları yapan adam ilerde sana hayatı zehir eder bilgin olsun
Soran+1 yılÇok güzel konuşuyorsun biraz daha akıl verir misin bana :((( tamam da benim bakacağımı bilmiyor mu onu çok sevdiğimi biliyor diye düşünüyorum. 4-5 gün olmuş bu ne acele ya. Nasıl koruyacağım sakinliğimi? Balık etliyim şey diyordu bir de bacakların kalın filan diye.. güzelim ama balıketliyim maalesef birazcıcık. Göğüs dekolteli bir fotoğrafım vardı yeni çekildim. Çeşmeye gitmiştim arkadaşımla o fotoğrafımı stpry olarak atmamak için zor tutuyorum kendimi. Saygısız insan daha 5 6 gün olmuş. Erken diye atmadım ne yapayım? Deliriyorum şu an
- +1 yıl
Canım adam sana onursuz gurursuz demiş bunları söylerken ne hissedeceğini düşünmemiş, karı kız takip ederken eski sevgilim üzülür diye düşünür mü bunları yapan adam, ayrılırken daha beterini yapmış zaten söylediği şeyler o kadar ağır ki hazmedilir gibi değil, bana aşık olduğum adam bunları dese aşkımı kalbime gömüp bir daha yüzüne bakmam sanırım, ayrıca o hemen karı kızı takibe almış sen hala çeşmedeki fotoğrafı paylaşmam için erken diyorsun, o istediğini yapıyor sen yapınca mı kötu olacaksın, öyle bir dünya yok ya sen umursamaz takıldığını göstermelisin, ne oldu bu kadına desin bi, şaşıracak cunku buna, hep peşinden koşmana alıştığı için sen böyle yapınca afallayacak
Soran+1 yılEvet biliyor bakacağımı da eminim ki.. arasam sanane ayrıldık farkında mısın vs diyecek eminim ki. Belki de daha ağırlarını. Çok canım yanıyor. O kadar üzülüyorum ki. Kesip attı ardına bile bakmıyor. Yalvardım diye bu kadar ağır konuşulur mu.. onursuz bile dedi bana. Israr ettiğim için s… git bile dedi yolun ortasında. Kendimi suçlu hissettirdi. Tartışma çıkaran hep benmişim sorunlu olan benmişim gibi. Kaç gündür kan kusuyorum. Instagramdan silmemiş çünkü önemi yok onun için.. ben şimdi o imajımı nasıl düzelteceğim yüreğim dayanmıyor
- +1 yıl
Şu söylediklerine benim kalbim dayanmadı ya, şakın arayayım edeyim deme bu iyice uzaklaştırır onu, umursamaz takılman gerekiyor be dediklerimi yapman gerekiyor, sen bir kadınsın değerli olan sensin sakın ama sakın peşinden gideyim deme, hikayelerine bakmayarak başlayabilirsin işe mesela, gizle onun hikayelerini, bu bişe şok edecektir onu, cunku Şu an senin üzüldüğünü tahmin ediyor o, bu yüzden onu böyle şeyler yaparak şaşırtman lazım imajını düzeltmen için, ayrıca sporuna git paylaş gez toz eğlen anca bu şekilde seni düşünmeye başlayabilir, umursamaz takılman lazım
Soran+1 yılBenim de kalbim dayanmıyor ruh gibiyim gerçekten … kötü bir insan değilim hor gördü küçük gördü kendini üstün gördü … gitmemeye çalışacağım yalvaracağım kadar yalvardım.. çat kapı sakın gelme evime bile dedi. Düşmanıymışım gibi kan kustu bana. Sabaha kadar ağladım. O küfretti ona rağmen peşinden gittim evine ikna etmek için. Duygu sömürüsü yapma dedi. Bozuk plak gibi aynı şeyleri söyleme hiçbir şey değişmeyecek sus uyuyacağım dedi.. son kez sarıldım ettim ona.. bilseydim daha çok sarılırdım. Ama o demişti zaten bir daha yüz yüze görüşmeyeceğiz bitti kimse vazgeçilmez değil vazgeçersin sende dedi. Ne hallere düşürdü beni
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum lakin bu adam sevilecek bir insan bile değil, insan dışı bir canavar bu bir insan evladı böyle konuşamaz aşırı itici tavrı, sen beni dinle söylediklerimi yap değişimi göreceksin canım
Soran+1 yılDaha erken diye bir şey atmıyorum paylaşmıyorum açıkçası sence bir şeyler değişir mi?
- +1 yıl
Bence 1-2 gün sonda paylaşım yap yavaş yavaş. Tam 1 hafta oluyor zaten, ama aşırıya kaçmadan paylaş yapmacık durmasın
Soran+1 yılNasıl olsun ki paylaşımlar? Bir yere de gitmiyorum ama ailemin yanına gidececsğim.. Çeşme de çekildiğim fotoğrafı story olarak birkaç gün sonra atmayı planlıyorum … içim kan ağlıyor gerçekten. O da dün gece , adamların insanın düştüğü durumlar şarkısı var onu paylaşmış Spotify da dinliyorum şeklinde. Şarkıya bir bakar mısın sence bana gönderme var mı?
- +1 yıl
Siz sevgiliyken de şarkı paylaşır mıydı? paylaşmıyorsa sana gönderme olabilir. Paylaşımlar normal sen mutluyken gezerken falan atacaksın, yarın paylaşım yapmaya başlayabilirsin, en iddialı be güzel hallerini paylaş, spora da gidip paylaşmanı tavsiye ederim
Soran+1 yılPaylaşırdı ara ara da bilemiyorum şarkının sözlerine baktın mı? İddialı o storyim bence ama atarsam daha da abartıp kudurmasından şuna bak bana yalvardı şimdi de ne yapıyor demesini istemem
- +1 yıl
Baktım eski sevgilin dengesiz biri ama öylesine de paylaşmış olabilir, yahu adam seni terketmiş adama yalvarmışsın olmamış ne düşünürü mü kalmış, senin o imajını toparlamaya çalışıyoruz bunları yaparak, bırak kudursun ben me yaptım bu kadına desin, olumsuz değil olumlu bir sonuç doğacak bunları yapınca, adam senden sıkılmış biz seni değiştirerek adamı şaşırtmaya çalışıyoruz
Soran+1 yılKudurmaz o ciddiye almaz
- +1 yıl
Asıl içine kapanırsan umursamaz seni, herkes kendisinden sonra karsı tarafın yıkıldığını görmek ister, dogru olan benim dediklerim yapıp yapmamak sana kalmış canısı
- +1 yıl
Bir gelişme var mı ilişkinde son durum ne merak ettim, dediklerimi uyguladın mı 😄
Soran+1 yılBir iki tane kendimi stpry attım 5 dk içinde baktı hemen. Hala silmedi beni. Bir sürü kız ekliyordu ona takibe dönmeyenleri çıkardı geri. Bende ekledim inadına baktıysa eğer
Soran+1 yılAdamın umurunda değil sinirden ağladım dün oturup bir sürü
- +1 yıl
Yavrum olay daha cok yeni dur, ilişkiden yeni çıktınız en az 1 ay geçmesi gerekiyor pişman olmaya başlaması için, acele etmemen gerekiyor, sen bı şekilde devam er paylaşımları artır canım gün geçtikçe kız beni unutuyor diye düşünür en gamsız adam bile Yusuf Yusuf edecek o unutacaksın diye
Soran+1 yılValla bir şeyler atmıyorum içimden gelmiyor şu ara dediğin gibi bir iki kere attım hatta bir tanesinde bikini üstü paroyayla attım deniz kenarında çokta yazan oldu.. ego yapmak için söylemiyorum ama güzel olduğumu söyleyen çok insan var
- +1 yıl
İyi yapmışsın bu istifini bozma böyle devam et sen, eminim çok güzel bir kızsındır zaten, gün geçtikçe iyileşeceksin
Soran+1 yılHala çok acı çekiyorum umarım düzelebilirim … erkekler için biri gelir biri gider millete yazdığından buluşma ayarladığından o kadar eminim ki.. beni düşürdüğü hallere o da düşer inşallah. Bir sürü hakaret etti düşmanıymışım gibi
- +1 yıl
Acı çekmem cok normal sorgulama neden acı çekiyorum diye cunku daha 1 haftadır ayrısınız, erkekler ilk zamanlar başkalarıyla takılır sonradan o kadınların bir sen etmediğini görüp pişman olmaya başlarlar, onlarda sonradan dank ediyor, o yüzden bırak takılsın diğer kadınların nasıl kötu sinsi olduğunu görünce ben ne yaptım diye üzülecektir
Soran+1 yılYok bu pişman olacak biri değil eminim çok dik gitti ve pişman olmayacağı o kadar açık ki.. barışmak istese sevse beni ortada bırakmazdı. Yalvardım bir gün boyunca evine bile gittim. Evime çat kapı bile gelme dedi daha sonra. İnsan bunları söyler mi? Kurtuldum manyaktan demiştir
- +1 yıl
O hakaretlere rağmen yalvarman doğru olmamış zaten adam me yaparsam yapayım gitmiyor kafasına ulaşmış, sen sevdiğin için kendine hakim olmamışsın bundan sonra dikkatli adımlar atarsın, donmese bile pişman olacağına eminim, haklısın sevse böyle davranmazdı kıyamazdı o iğrenç şeyleri söylemeye ama sonradan düşünmeye başlıyor erkekler, bundan sonra vazgeçtiğinden emin olsun sadece
Soran+1 yılNasıl emin olacak ki beni az çok tanıdı hassas duygusal olduğumu biliyor. O kadar da yalvardım bir de..
- +1 yıl
Aşkım anlattım nasıl olacağını bir kaç gün önce ya oku o yorumlarımı, ilişki içindeyken duygusaldın evet ama o senin değiştiğini düşünecek umursamaz tavrınla ve şaşıracak beklemiyor cunku senden böyle bir tavır
Soran+1 yılKuzu bol bol hikaye attım tatile gittim kız arkadaşımla ama gittiğim mekanda kız arkadaşımı etiketlemedim. Bu da hikayelerimi gördü genelde mekan attım. Dün clupte attım dün gece gördü bugün hikayelerimi gördü sonra gece gördüğü mekanda ki hikayeme cevap vermiş hemde çoktan izlemişti demek ki dönüp izledi tekrar bu akşam o hikayeye cevap vermiş. O mekanda ayın 14 üne biletlerim var gidemiyorum boşuna yanmasın sana vereyim biriyle git hem sen o mekanı seversin gibisine diye konuştu . Bende gerek yok istemiyorum sen biriyle gidersin dedim. Bu da sağlık sorunlarım oldu gidemiyorum dedi. Bende geçmiş olsun bile demedim ya da ne oldu diye sormadım. Bende gidemem teşekkür ederim dedim rica ederim hanımefendi yazmış görüldü attım. Ne demek şimdi bu ne yapmaya çalışıyor bu şimdi?
- +1 yıl
Najsjajajaja aşkım harikasın ya 😂😂😂😂😂😂 adam unutmaya başladığını düşünüp götu Yusuf Yusuf olmuş korkmuş unutuyorsun diye, sevgili yaptığını başkasına his beslemeye başladığını falan kafasında kurmuştur yanındakileri paylaştığın için, o gece uyku uyumamıştır o 😂😂 bak köpek çeken adam nasıl kaybetme korkusu yaşamaya başladı işe yaradı taktikler, böyle devam et yazarsa kısa kısa cevaplar ver uzatmadan hiç, sadece söylediği ya da sorduğu soruyu kısaca yanıtla bırak, ya da görüldü at, o görüldü onun ciğerini deler emin ol, barışmak isteyeceğini düşünüyorum sakın ha barışma bence, zamanında değerini bilseydi barışasın gelirse yaptığı saygısızlıkları seni nasıl ağlattığını hatırla
Soran+1 yılLaf sokmuş gibi geldi.. bir de baktığı hikayeye demek ki bir daha bakmış. Dün gece gördü ama bu akşam cevap vermiş. Bilerek paylaşmadım arkadaşımı. Bana seni sevmiyorum istemiyorum dedi kaç kez. Yazmaz o
- +1 yıl
Laf sokma olayı hayatında biri var zannetmiş kudurmuş işte, beter olsun, sonraki gün yazmış tekrar izleyip anlamaya çalışmış cunku kimle gittiğini belirsizlikte onu düşündürmüş içi içini yemiş seni yoklamış, bu mesajı da atmaz diyordun emindin ama yazdı işte, yazarsa yazar yazmazsa da bu adamdan bir cacık olmaz zaten çünkü karakterli biri değil zaten adam hayatı zehir eden tiplerden
Soran+1 yılKuzu tamam da umurumda değilsin kimle gidersine getirdi bence. Biletleri atayım sana boşuna yanmasın gidersin biriyle demiş gülmüş. Sinir olsa böyle mi der? Umurumda değilsine getirmiş :(((
- +1 yıl
Canım mantıklı ol, hikayeni tekrar açıp izlemiş adam, gizemli takıldığın için adam merak etmiş kafasında kurmuş, merak ettiğini sana belli etmek istememiş kimle gittin diye hesap soracak hali yok şaka yoluyla zarf atmış sana belki kim olduğunu söylersin diye
Soran+1 yılAma birisiyle gidersin yollayayım dedi.. umurunda olan insan bunu mu der :((( yani kimle gidersen gite getirdi
- +1 yıl
Bu şekilde demek zorunda, ayrılırken adam sana demediğini bırakmadı, kimşe gittin diye direkt sorar mı sence bide yeni ayrısınız böyle taktik uygulamak istemiş, alınmış adam resmen şakaya vuruyor
Soran+1 yılBelki de kız vardı yanında ondan yazmadı o an? Bir de umurunda değil gerçekten bence. Çünkü birisiyle gidersin dedi.. moralim çok bozuldu
Soran+1 yılDalga geçiyor aksine kimle gidersen git umurumda değile getiriyor
- +1 yıl
Madem dediğin gibi hikayelerini neden tekrar tekrar açıp izledi takmadığı için mi
Soran+1 yılBelki izlemedi ona umurumda değildin demek istediği için yazdı dalgavwri konuştu zaten
- +1 yıl
İlişkinle alakalı ne dediysem tuttu verdiğim taktiklere kadar işe yaradı bence bu dediğimde dogru, ama sana kalmış gerisi ben artık bişey diyemiyorum
Soran+1 yılSen sinir oldu mu diyorsun? Peki devam edeyim mi kendimi paylaşmaya
- +1 yıl
Evet dalgaya vurmak zorunda yani adam sana köpek çekti sinir olduğunu belli edemez oyuzden, kafasına takılmasaydı yazmazdı bile, sen bu şekilde devam et, eğer tekrar mesaj atar ya da ararsa 1 gün sonra dön, diyelim aradı sonraki gün mesaj at ne oldu aramışsın yaz, mesaj atarsa da aynı şekilde sonraki gün cevap ver başka biriyle meşgul olduğunu zannetsin
Soran+1 yılBence yazmaz ya da aramaz ama sence olabilir mi?
- +1 yıl
Uzun zaman sonra tekrar yazacak gibi hissediyorum ama bu modda takılmaya devam etmelisin, hatta o hikaye attığında bakma bile buna da şok olacaktır kız beni hepten gözden çıkardı desin dayanamayacak buna bence, cok merak ediyorsan hikayesine ucundan bak ondan önceki hikayeye bakarken yarısını görebilirsin
Soran+1 yılHikaye atmıyor bile doğru düzgün.. attığında bile saçma sapan Türkiye gündemiyle alakalı şeyler atıyor. Hiç mutlu değilim gerçekten üzülüyorum..
- +1 yıl
😂😂😂onlara bile ucundan bak işte baktığını görmesin canım, zaman lazım biraz Şu an böyle hissetmen cok doğal benimde ilişkim 3 ay önce bitti ilk zamanlar öldüm öldüm dirildim ama şu an aklıma bile gelmiyor dogru dürüst çünkü hatalı olan ben değilim onun kafa rahatlığı var suçlu hissetsem kendime gelemezdim
Soran+1 yılDediğin çıkınca hemen geldim sana yazdım demek ki biraz işe yarıyor gibi.. gerçi napıuorsun nasılsın yazmadı ama
- +1 yıl
Senin ex öküz baya oyuzden ondan napıyorsun nasılsın demesini bekleme anlamaz öyle şeylerden 😂😂
Soran+1 yılÇok umudundayım sanki bir sürü kız ekliyor az önce baktım moralim bozuldu
- +1 yıl
Yav ekler o sırtlan çünkü Abaza yani o adam, aklı fikri skiş sokuşta afedersin 😂😂 bırak eklesin ya bak şöyle düşün senin değerini anlaması için diğer kadınların ne kadar basit ve vasat olduğunu görmesi gerekiyor, kadınlar buna pislik yapınca ulan bu benim sevgilim öyle değildi ne yaptım desin, bırak kalitesiz kadınlarla takılsın ya, ilişkiniz yeni bittiği için bu söylediklerimin Şu an farkına varamaz zaman geçmesi gerekiyor
Soran+1 yılBenim farkım ne olacak ki sadece aşırı yalvardım çok ağladım bu yani.. fragman oldum hayatında gelip geçtim :(((
Soran+1 yılStory atınca da bu da basit çıktı demiştir ya da yalvarıyordu şimdi ki haline bak samimiyetsiz demiştir..
- +1 yıl
Yav senin kadar kendisine katlanan kadın olacak mı acaba hayatında artık sen iyisiyle kötüsüyle onu her haliyle kabul ettin kimse bu mağara adamına katlanamaz ve sevemezde zaten aşık olunacak yanı yok çok itici bi insan, senin sevgini arayıp bulamayacak, ayrıca kendi o kadar karı kız ekliyor saçma sapan kendisi basit ve iğrenç asıl, o bunları yapınca normal sen eğleniyorsun diye mi basit olacaksın ya bu nasıl düşünce, sana köpek çeken adam için kendini kapatıp ot gibi yasamanı falan mı bekliyordu tabi ki eğleneceksin onlar kafasına göre takılıyorsa sende istediğini yapmakta özgürsün cok yanlış düşünüyorsun
Soran+1 yılKuzu ben işle ilgili story attım bugün 2 tane.. bu da gitmiş kendi mesleğiyle alakalı kongre şeyini alıntılamış paylaşmış bugün (3-6 Ekim arası) olacakmış. Tesadüf mü bu şimdi
- +1 yıl
Sanmıyorum tesadüf olduğunu sen umursamayınca adamın kafasına takılmışsın
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel etmiş ne güzel etmiş seni gözü gibi sevecek adamlara burun kıvır it gibi tasma takanların peşinde koş ne kadar onursuzca bir davranış sana o yaptıklarından sonra birde o senden ayrılıyor sen kapısına gidip zırlıyırsun altın dan mı bunun y@rağı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, üzülecek bir şey yok ki ilişkiniz yeni herkes kendi hesabini ödemelidir. ayrica neden senin hesabini ödesin ki? babaninoglu mu? ben babama bile hesap odetirken cekiniyorum valla yalan yok, ayrıca dogru demis odemek isteydin öderdin ama ödememissin o ödemis ayrica madem o hesabi ödedi sende ona baska bulusmanizda ödemeliydin, ya da ona pahali hediye almaliydin , sevgililer arasinda bu tarz seylerin lafi olmaz. ama sonucta ciddi bir iliskiniz yok olsaydi ozaman sorun olmazdi
00 Yorumla
+1 yılHesap olayından sorun çıkarması garip para ve parayla değer biçilen bir şey hakkında konuşulması sorun çıkarılması çok saçma geliyor bence bu bahane o seninle ayrılmayı kafasına koymuş zaten ilk fırsattada ayrılmış senin yaptığında çok yanlış yalvarman vs gururunu düşün senden değerli bir şey yok bu hayatta umarım en kısa zamanda toparlanıp önüne bakarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyyyyyyy ne kadar iğrenç bi erkek buna erkek demek bile istemiyorum hem sen kendin ödemek istediğini belirtmissin senin isteğin dışında o ödemiş bulunmuş ve sana surat asmasi asiei sacma bu tam bi pinti bi insan bence ayrıldığın iyi olmuş bide gidip ağlaman vs asiei sacma olmuş kızım haklısın sen kendine gel bununla ömür geçmez iyi ki bitmiş sen haklısın
13 Yorumla
Soran+1 yılYapmacık davranmışım ödemek isteyen kartını çıkar ödermiş sormazmış ödeyeyim mi diye
- +1 yıl
Erkek olmak kadına para yedirmek mi?
Cevap sahibi+1 yılHayir ben öyle bisey demedim kız orada ben öderim demis ama kız ödemeden erkek ödemiş sorun yok demis bife ve sirg bu yuzden kiza neler demis bide maasi yuksekmis yaptigi tam bi cimrilik
Sorunun başlığını okuyunca "öyle biri ayrılsın zaten" diyecektim ama detayı okuyunca "oha gebersin" dedim. Böyle bir insan asla bir şeyi hak etmez. Ne sevgiyi ne saygıyı.
41 Yorumla
Soran+1 yılÇoook canım yandı. Anlaşamıyoruz istemiyorum seni hayatımda sevmiyorum ısrar etme vs dedi çok çok üzüldüm
+1 yılBahane etmiş bence ama tekrar geri gelcek.. geldiğinde etmememi tavsiye etsemde edeceksin. acı tecrübe ile anlayacaksın böyle hanzolarla ilişki olamayacağını.
310 Yorumla
Soran+1 yılAsla barışmayacağız falan dedi ama çok net konuştu
- +1 yıl
Devir devran döner kızım demedi deme
Soran+1 yılDöner mi dersin
- +1 yıl
Dönecek ama beklenti içinde olursan elbet sen yine yalvarcaksın
Soran+1 yılÇok net konuştu ki … asla bitti istediğini söyle istemiyorum seni dedi
- +1 yıl
Her denileni takılmaaa
Soran+1 yılYok çok ciddiydi
- +1 yıl
dönmezse dönmesin çok mu önemli? dönerse senindir cano valla takma bu kadar ya
- +1 yıl
Lan o dönse kabulmu etcen bide? gerçekten gurursuzmuşsun. bu sevgi veya aşk değil kedine yaptığın bi hakaret.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Keşke bu kadar gurursuz olmasaymışsın, senin de bir duruşun, karakterin, gururun olsaymış hiç bu kadar koymazmış sana. Bu saatten sonra başkalarına yalvarmak yerine kendini geliştirmeye gayret etmelisin...
02 Yorumla
Soran+1 yılBir sürü karı kız takip etmeye başladı.. saydırmamak için çok zor tutuyorum kendimi bi saygın olsun ya azıcıkta olsa bir saygısı olur insanın. Ne yapacağım nem şimdi?
Tamam da sende illaki adamı soyacakmisin lux bir restorand yerine gidip pizacida ya da donercide yemek yeseydiniz şu an ilişkiniz devam etmiş olur du seni bırakması normal ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılLux bir yere gittiğimizi nerden çıkardın? Ayrıca kimseyi soyma gibi bir amacım yok benim.
Zaten ayrılmak istiyomuş da bahanesi bu olmuş bence zaten bişe olsa da ayrılsam diye hazırda bekliyormuş. Sen de ne kadar sevsen bile peşinden koşma barışsanız bile illa ilerde bişelere bi bahane bulur. şu an üzülürsün ama illaki geçer ilerde iyi biri ile birlikte olduğunda "iyi ki o maldan ayrılmışım " dersin. Böyle biri için gözyaşını boşa harcama🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok seviyorum onu peşinden o gün koştum zaten baya ama geri bir dönüş sağlamadı içim acayip yanıyor …
Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Allah kurtarmış şuna bak ya sanki sevgili değil hisse ortağı o şahsa ağız dolusu küfürler. Geri dönmeyi denerse hiç tinlama bu nebicim bir yaratık ya 🤮🤮🤮
01 Yorumla
Soran+1 yılDöner mi sence? Çok dik gitti. Bir daha asla yazmam sana bir daha görüşmeyiz seni hayatımda istemiyorum bıktım senin griplerinden tartışmalardan dedi
Hayatında seni istemiyormuş sevmiyormuş söyleniş ya işte konuya niye takılıyosun insan sevdiğinde bazı şeyleri görmez zaten ya da rahatsızlığını karşısındakine zarar ziyan vermeden izah edebilmenin yolunu arar , afederisin ama bence artık hespalar senden bi süre diyip gülse bile emimki anlayış gösterirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBen gerçekten çok seviyorum üzülüyorum ciddi anlamda
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılık sebebi komedi muhtemelen başkasını buldu. Bana da neden pahalı hediyeler almıyorsun bir pırlantam bile yok diyen yiyici görgüsüzler denk geliyor bulamadık sen gibi asil bir kız. Aülamaya değmez daha iyilerine layıksın reis üzülme
00 Yorumla Yol yakınken dönmüşsünüz. Elbette ayrılık her zaman üzücü ve kırıcıdır ama böylesine bir meseleden ötürü bu denli bir tepki gösteren birinden ayrılmanız iyi olmuş.
00 Yorumla
+1 yılNerede bir sokak iti var Mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz. Sonra da gelip dert sıçıyorsunuz. Umarım yaş aralığın doğru değildir... Doğru mu? Ayrıca sorun ne biliyor musun
00 Yorumla
+1 yılAlman hesabı yapsaydınız keske ama cimri insanlardan nefret ederim kendimde cimri değilim her şeyin hesabını yapan lokmaları sayıyor gibi hissettiğim yerde rahat olamaam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılyüksek müsadenizle bu şahsiyeti olmayan karakterini egolarla besleyen narsist yapılı zatı muhtereme kocaman. PUUUUUU demek istiyorum. yazıklar olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılBitirdi ilişkiyi kimyamız uyuşmuyormuş şöyleymiş böyleymiş bir sürü yalvardım bana mısın demedi
selam.. sen ezik birimisin kızım ne den yalvarıyosun kımkı o yalvarıyorsun.
hepsını ısmarlasa ne olcak baska seferede benden gecende sen vermıssın derdın ya da tatlıları baska yerde yerdıınız onuda ben ısmarlıyorum dersın olur bıter. erkekmı o adamda tavır yapmıssana00 YorumlaSiz böyle insanları özellikle mi arıyorsunuz anlamıyorum saygı yok özen yok değer verme yok incelik yok bir hesap ya bu yüzden kalp kırmaya uzmeye değer mi
00 Yorumla
+1 yılYa kızım manyakmisin ne diye hala yalvarıyorsun gururunu ayaklar altına alma zaten adam olsa sırf iki kuruş fazla ödedi diye böyle söylenmezdi
08 Yorumla
Soran+1 yılSurat yaptı baya üzüldüm gerçekten. İki kuruş önemli değil dedi bir sürü hakaret etti ayrıldı. Çok üzgünüm o gün alkollüydüm olayın şokunda yalvardım.. onursuz musun bile dedi bana
- +1 yıl
Tm simdi artık onu def et ve onursuz kimmiş goster ona
Soran+1 yılDef edecek bir durum yok o ayrıldı şimdi ne yaparsam yapayım o ezik duruşum değişmez
- +1 yıl
Sen hele bir onu takma arayıp sorma ben görürüm ezik kimmiş
Soran+1 yılNe değişecek ki
- +1 yıl
Biseyin değişmesine gerek yok sana böyle davranamayacagini anlasa yeter
Soran+1 yılUmurunda değil :)
- +1 yıl
Okey
+1 yılbu ne trol mu bide sevgilim diyosun ben boyle biriyle birak iliskiyi arkadas olmuyorum. ufak hesaplar yapanlardan bir buyukluk goremezsin.
10 YorumlaZaten bahanesi ayrılmakmış bence takma yoluna bak eminim ondan kat ve kat iyilerini bulursun zaten
00 Yorumla
+1 yılÖff bu böyle olacaksa ayril. bundan dolayı böyle olacaksa ayrıl kesinlikle.
03 Yorumla- +1 yıl
Oha ya bak ciddi söylüyorum o geri dönse barışmak istese bile sen ayrıl. Bi erkeğin hesabı ödemesi hayat normal ayrıca hep ödememiş bir kerecik fazladan ödemiş ohooooooo
Soran+1 yılKuzu tartışmalardan bıkmışmış uğraşmak istemiyormuş kimseyle bir sürü şey söyledi hakaret etti bildiğin..
- +1 yıl
Canim O seni sevmiyormuş. Bu dedikleri sadece bahane. Sevene sivrisinek saz sevmeyene davul zurna az boş ver vazgeçmeye bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kişinin gözünde değersizleşmişsin ve onun değil senin ona * çekmen gerekir. Kapısına gidip ağlamalar falan çok ezikçe şeyler, ezik olma bu kadar 👍 güzel biriysen çok daha iyi bir erkek bulabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBöyle konuşan pisliği bir de yalvardınmi.. bu ku değersiz misin sen kendine gelll
03 Yorumla
Soran+1 yılIsrar ettikçe daha da kötü şeyler söyledi.. sevmiyorum , tartışmak istemiyorum, artık uyuşmuyoruz onursuz musun bu kadar ısrar ediyorsun istemiyorum işte gibi şeyler söyledi
- +1 yıl
Eee sen bunları hak ediyor musun bu kadar mı acizsin sen.. çevrende insan mi yok niye bunun popon kaldırıyorsun beş para etmezi
Soran+1 yılHaklısın belki ama olan oldu kendi ezikliğimle kaldı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçer buda takma kafana..
Erkek ayrılası varmış belli ki , beraber olduysan bahane yapmıstır zaten.
boş ver önüne bak sen..
Değmez yani00 Yorumla sen istediğin için mi o mekanlardaydiniz, o istediği için mi? masraflı programın başı kim?
01 Yorumla
Soran+1 yılO istedi söyledi gidelim diye bende tamam dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılya saçma sapan davranmışsın neden yalvarıyorsun kızım? yürüsün gitsin cehenneme kadar yolu var böylesinin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılSaka misin ya simdi bile paranin lafini yapiyosa basini yakardin sen bununla. iyi ki bitmis. Azcik para yolla her yerden engelle
02 Yorumla- +1 yıl
Paranın kölesi sizsiniz allaha tapar gibi tapıyorsunuz
- +1 yıl
Ben yapmiyorum sizde yapani bulmayin alla alla
Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. Allah aşkına böyle canım adamlarla kendinizi heba etmeyin. Seven değer veren bir erkek bu tür şeyleri problem etmez, bunu kabul et ve önüne bak
00 YorumlaCimri bi pu st ile sevgiliymissin kurtulduguna sevin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
+1 yılBula bulduğun böyle sal*k bir adam. Birde üstüne ağlıyorsun ya tam dayaklısın sen ha
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şaka mı bu soru? 😅 ayrıldığın adamının evine gidip sabaha kadar ağlamak nedir ya 😅
00 Yorumla
+1 yılOnun adamlığını kerim kadına hesap ödetilir mi o ç evladı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ayrılası varmış bahanesi olmuş bu kadar sürünün evet kızlar böyle devam aferim
00 Yorumla
+1 yılDerde bak ya 😂 salla gitsin böyle saçma sebeplerden
00 Yorumla
+1 yılİyisi olmuş şimdiden böyle cimrilik yapan evlendikten sonra seni bu kadar disariya goturmezdi
00 YorumlaAyy nasil bir erkek iğrenç kadının parasına düşüyor zaten evkenmeyecek 700-800 kız daha tanıyacak. Evlenecegi kızı karısı gibi görür bir erkek bundan sorun çıkarmaz zaten. Cocuk gibi insanlar sevgili falan olmasın.
00 Yorumla
+1 yılAdam seni sevmiyor çok net belli ben olsam o laflardan sonra garsonu çağırır sevgilim için bı bardak su ister ödenen hesap kadar bahşiş verir üstü kalsın diyip üstüne bı bardak soguk su iç iyi gider der, kalkar giderdim masadan. 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Sen afyonlu musun resimdeki binayı afyonda bir yer diye biliyorum
+1 yılOgrenci falan olsaydi anlardim. Cok uzatmiyacagim, gercektrn seven deger veren erkek hesabi da oder her turlu sorumlulugu da alir. Erkrklerin dogasinda var bu. Kesinlikle senden hoslandigini bile dusunmuyorum.
00 Yorumla
+1 yılhayir üzgün değilsen sana iyi davranacak erkekler var. elini cebine atmana izin vermiyecek erkekler var ama sen bunu seçtin ağlamaya hakkın yok
00 Yorumla
+1 yılİşte kendini belli etmiş daha evlenmeden ne kadar karaktersiz olduğunu göstermiş sevinmelisin bence kurtulduğuna çünkü adam gibi adam olsaydı bu meseleyi söz konusu bile etmezdi:) şu an şoktayım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine hiç saygın yok mu yazık yani öyle bir kişiye hala üzülüyorsun…
00 YorumlaAllah aşkına bu nasıl erkek ikinizde çocuksunuz aklın varsa uzak dur bundan evlenince de para için seni döver bile
00 YorumlaYorumdakiler asiri acimasiz kendini suclamak sakin cocuk sizofren
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülüyorum çok dik gitti geri yazar mı
Manitaya bak kariya hesap odetiyor sende de biraz ergenlik var simdi
05 Yorumla
Soran+1 yılNe ergenliği
Soran+1 yılİlişkiyi kurtarmak için.. elimden geleni yaptım en azından onursuz dedi bir sürü şey söyledi sosyal medyadan ekli hala silsem mi
Uzuldum yaa ama srbrbi bu degil ayriligin seni istememis
00 YorumlaBulmuş bunuyor bence seningibi ben olsam öper baştacı yaparım
00 Yorumlane biçim erkek hesapları devamlı ben öderim erkek verken bayanmı öder hesabı
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak için bahane arıyormusdu boş ver takma kafaya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSal ipini bunun hemen hemen
01 Yorumla
Soran+1 yılO beni saldı bir sürü hakaret etti kalbimi çok kötü kırdı hiçte umurunda değil
Çok üzücü seni yaftalamış resmen
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kalbim kırıldı ayrılmanın ötesinde gururum çok incindi
+1 yılVallahi beni demeyi düşünmem
00 Yorumla
+1 yılKurtulmuşsun, iyi ki ayrılmışsınız. 🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSudan sebep ayrılmıssınız..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıluzak da dursun boş ver böyle bir tip
00 Yorumla - Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hesap ödemesi yüzünden kavga çıktı ve ayrıldı benden. Hesabı ödediği için ayrılması normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler