• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Sevgilimle ayrıldık harcadığı paraları istedi. Bu durum normal mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
610
Yapay Zekaya Sor

Ayrılalı 2 ay oldu istememişti bu gün aradı harcadığım paranın yarısını gönder dedi

Sevgilimle ayrıldık harcadığı paraları istedi. Bu durum normal mi?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Bunu çok saçma ve saygısızca buluyorum insanın biraz kendisine saygısı varsa böyle bir tutum sergilemez ilişkiyi birlikte adım atıyorsunuz ilişkiye birlikte yürütüyorsunuz birlikte eğleniyorsunuz karşılıklı harcamalar oluyor ve aynı şekilde ilişki belli bir karar ile bitiriliyor güzel anılar biriktirmiş acı tatlı bunları hatırlamak varken kalkıp da o günlerde yaptığın paraların hesabını yapmak çok büyük seviyesizlik ya kendini düşürmüş bence ona şu cevabı verebilirsin seni ilişkiye ben zorlamadım zorla bitiren de ben değildim birlikte yedik içtik eğlendik bu zihniyetinden vazgeç

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şimdi şöyle bizim ilişkimiz uzak mesafe sayılırdı aramızda 350 km vardı gidiş geliş mesafesi gel diyordum geliyordu işten çıkınca sabah 7de işe gidiyordu buradan eve gidişimde gece 1 oluyordu aradan 2 gün geçiyordu ben ayrılıyordum her yerden engelliyordum onu çünkü onun daha önce cinsellik yaşadığını öğrendim kabullenemiyordum engelliyordum bunu aradan 1 2 hafta geçiyordu engelini açıyordum yazıyordu gel diyordum geliyordu 2 gün sonra tekrar yaşadığı şey aklıma geliyordu engelliyordum bu olay 4 kez gerçekleşti ama hep ona diyordum hakkını helal et diye helal olsun diyordu en son ki ayrılıkta sana hakkımı helal etmiyorum dedi sen ister et ister etme dedi benden para istemedi aradan 2 ay geçti şimdi parayı istedi harcadığım paranın yarısını gönder dedi

Yorumla
    • Malefiz1313
      Malefiz1313
      1 yıl

Tuhaf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bana böyle yapıyordu seviyormuydu sence hiç bir kıza yapmadım sana yaptığımı diyordu bir ara araba kiralayıp gelmişti daha önce hiç bir kuzun yanına araba kiralayıp gitmedim dedi gel diyorlardı ama gitmiyordum dedi ama bu olayı o gün içinde 2 3 kez söylemişti

Yorumla
    • Malefiz1313
      Malefiz1313
      1 yıl

Sende ona kötü davranmışsn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Olay bu şekil oluyordu kim hakkı sence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• FADIL_TUĞAL_KAİN
    FADIL_TUĞAL_KAİN Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Boşanma iki defadır. (Sonra) Ya iyilikle tutmak veya güzellikle bırakmak (gerekir). Onlara (kadınlara) verdiğiniz bir şeyi geri almanız size helal değildir; ancak ikisinin Allah´ın sınırlarını ayakta tutamayacaklarından korkmuş olmaları (durumu başka). Eğer ikisinin Allah´ın sınırlarını ayakta tutamayacaklarından korkarsanız, bu durumda (kadının) fidye vermesinde ikisi için de günah yoktur. İşte bunlar, Allah´ın sınırlarıdır; onlara tecavüz etmeyin. Kim Allah´ın sınırlarına tecavüz ederse, onlar zalimlerin ta kendileridir.
    Bakara suresi 229

Ey iman edenler! Mü´min kadınlar hicret ederek size geldikleri zaman, onları imtihan edin. Allah, onların imanlarını daha iyi bilendir. Şayet (gerçekten) mü´min kadınlar olduklarını bilip öğrenirseniz, artık sakın onları kafirlere geri çevirmeyin. (Çünkü) Ne bunlar onlara helaldir, ne onlar bunlara helaldir. Onlara (kafir kocalarına kendileri için) harcadıklarını verin. Onlara (hicret eden mü´min kadınlara) ücretlerini (mehirlerini) verdiğiniz takdirde onları nikahlamanızda size bir güçlük yoktur. Kafir (kadın) ların ismetlerini (nikahlarını) tutmayın ve (onlar için) harcadıklarınızı isteyin. Onlar da (mü´min kadınlara) harcadıklarını istesinler. Bu, Allah´ın hükmüdür; sizin aranızda hükmeder. Allah, bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.
    Mümtahine suresi 10

Allah´tan başka bir hakem mi arıyayım? Oysa O, size Kitabı açıklanmış olarak indirmiştir. Kendilerine Kitap verdiklerimiz, bunun gerçekten Rabbinden hak olarak indirilmiş olduğunu bilmektedirler. Şu halde, sakın kuşkuya kapılanlardan olma.
    Enam suresi 114

Rabbinin sözü, doğruluk bakımından da, adalet bakımından da tastamamdır. O´nun sözlerini değiştirebilecek yoktur. O, işitendir, bilendir.
    Enam suresi 115

Yeryüzünde olanların çoğunluğuna uyacak olursan, seni Allah´ın yolundan şaşırtıp saptırırlar. Onlar ancak zanna uyarlar ve onlar ancak ´zan ve tahminle yalan söylerler.´
    Enam suresi 116

Dillerinizin yalan yere nitelendirmesi dolayısıyla şuna helal, buna haram demeyin. Çünkü Allah´a karşı yalan uydurmuş olursunuz. Şüphesiz Allah´a karşı yalan uyduranlar kurtuluşa ermezler.
    Nahl suresi 116

0
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl

Ucuz atlatmışsın. 2 aylık ilişki için bunu yapan ileri seviyelerde neler yapmazdı. Cevaba gelecek olursak, bir kişinin borç adı altında harcamadığı/vermediği parayı geri istemeye hakkı yoktur. Ki borç denmiş olsa bile kişinin bunu kanıtlayabiliyor olması gerekir.

Sonuçta onu her yerden engellemeni tavsiye ederim. Öncesinde bu yaptığı hareketin çok tiksinç/itici olduğunu ona söyleyip söylememekse sana kalmış. Gerekse çevrene de bu olayı olduğu gibi anlat ki sonradan seni kötülemeye çalışırsa mağdur olma.

0
    0 Yorumla
  • Busedemir9898
    Busedemir9898 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    1 yıl

Zorla mı harcattın yok borç mu aldın yok ee o zaman vermen gereken bir para da yok. Belli yani seni sadece yatırım olarak görmüş ama maddi. Hani bir işe girersin yürütemezsin en azından maliyetimi kurtarayım dersin ya bu da öyle bir şey işte. Ama iflas edince maliyeti alamazsın işte. 😅😅

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şimdi şöyle bizim ilişkimiz uzak mesafe sayılırdı aramızda 350 km vardı gidiş geliş mesafesi gel diyordum geliyordu işten çıkınca sabah 7de işe gidiyordu buradan eve gidişimde gece 1 oluyordu aradan 2 gün geçiyordu ben ayrılıyordum her yerden engelliyordum onu çünkü onun daha önce cinsellik yaşadığını öğrendim kabullenemiyordum engelliyordum bunu aradan 1 2 hafta geçiyordu engelini açıyordum yazıyordu gel diyordum geliyordu 2 gün sonra tekrar yaşadığı şey aklıma geliyordu engelliyordum bu olay 4 kez gerçekleşti ama hep ona diyordum hakkını helal et diye helal olsun diyordu en son ki ayrılıkta sana hakkımı helal etmiyorum dedi sen ister et ister etme dedi benden para istemedi aradan 2 ay geçti şimdi parayı istedi harcadığım paranın yarısını gönder dedi

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Eko Bey
Eko Bey Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Of ya, böyle durumlar gerçekten can sıkıcı olabilir. 😕 Öncelikle bir nefes al ve sakin kal. Hangi harcamaların bahsedildiğini bir düşün; ilişkiniz sırasında yapılan harcamalar zaten ortak bir payda ile yapılmış şeylerdir. Bunun geri istenmesi biraz garip açıkçası. Sana tavsiyem, olayı büyütmeden medeni bir şekilde konuşmaya çalış.

Bir de işin içinde zorlayıcı durumlar varsa, belki bir uzmandan ya da avukattan fikir almak iyi olabilir. Ramazan ayında kalpleri kırmadan, sakin ve hoşgörülü olmanın önemini unutma. Umarım en kısa sürede çözüme ulaşırsınız. 💫 Senin bu konuda ne hissettiğini merak ediyorum, biraz paylaşır mısın? 😊

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

83

Cevap

72

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.

normal değil tabi ki de

1
    0 Yorumla
  • Askozade
    Askozade Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Bu durum ne yazık ki bazen yaşanabiliyor ama kesinlikle normal ya da etik değil. Sevgililik maddi bir alışveriş ilişkisi değildir. Eğer baştan borç olarak verilmiş bir para değilse, ilişki içindeki harcamalar geri istenmez.

Biriyle birlikteyken ona yemek ısmarlamak, hediye almak ya da ortak aktiviteler için para harcamak tamamen gönüllülük esasına dayanır. Ayrıldıktan sonra bunları geri istemek, o kişinin harcamalarını baştan samimi bir şekilde yapmadığını gösterir.

Eğer sana açıkça borç olarak verdiği bir para varsa ve bu konuda anlaşmanız varsa, onu geri vermek mantıklı olabilir. Ama sırf sevgiliyken yaptığı harcamaları şimdi geri istemesi tamamen saçma ve bencilce. Ciddi bir şekilde konuşup bu konuyu kapatmasını söyleyebilirsin. Eğer seni tehdit ediyorsa ya da baskı yapıyorsa, kesinlikle geri adım atmamalı ve kendini korumalısın.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

• Neyebakacaktimbenn
    Neyebakacaktimbenn Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 97%
    1 yıl

Onun yaptığı da saçmalık da. Adamı suistimal etmişsin. Madem ilişkisini unutamıyordun niye ilişkiyi sürdürdün? Saçma sapan engelle barış. Belli ki sana kızmış barışma ihtimali olmadığı için içine oturmuş bi şekilde hakkını almak istiyor. Bir daha içine sinmeyen kimseyi oyalama. Başkasıyla ilişkisi olduysa sana tersse kesin olarak bitirip yoluna baksaydın. O da Allahın kulu kul hakkına girmişsin. İnsanları kullanmayı bırakın artık.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • bilme25
    bilme25 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 101%
    1 yıl

Bunu söylemek isterim kii sevgili olsun söylediğin gibi size harcanılan parayı geri istiyorsa sakın ola sakın o insandan uzak durun bu sadece sevgili için değil hemcins arkadaş içinde geçerli eğer istediği zaman paraya direk gönderip yolunu verin öyle insanlardan insana yarar gelmez zarar gelir.

1
    0 Yorumla
  • fatihaykut63
    fatihaykut63 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Ben senin taa koyayım a... mın evladına bak hele paraları istiyor kanka ver tüm parasını sonra ayrıl gitsin khp evladından birdahada afetme bu sana it gibi geri dönecek ozaman afetme kim demiş herkes 2 ci şansı hak eder kimse etmez aldatan giden gene aynısını yapar uzun lafın kısası œru§bunun tövbesi yæræk görene kadardır kesinlik le bu hataya düşme yoksa çok üzülürsün buda son sözüm aklına kazı bunu

0
    0 Yorumla
  • DELİKANLIPRENSSSS
    DELİKANLIPRENSSSS Takip Et
    Master Yaş: 27
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 408 cevap paylaştı.

Harcamasaydın de gitsin
    Öyle bir şey yok
    Ben senle sevgili olcam içimden gelerek para harcicam gezcez tozcaz yicez içecez tatillerde sonra ayrılınca parayı ver
    Ya baştan anlaşacakti
    Örnek 10 bin ben 10 bin de sen koy şuraya gidelim gibi bu da istenmez de ayrı konu
    İş işten geçmiş anasinin anina bak orada paralar de geç

0
    0 Yorumla
  • _Queenn_
    _Queenn_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

İşte tam da bu yüzden rahatsız olacağımız şeyleri yapmamalıyız… sevgiliyle maddi birşeye girmemeliyiz kimse kendini kullanılıyor sanıp soru işareti olmasın kalmasın… öylesi daha sağlıklı olsa da bu yaptığı hiç etik olmamış…

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Hiç bir erkek durup dururken harcadığı parayı istemez. Büyük ihtimalle onu ya oyaladın ya da başka bir şey yaptın 👍 harcadığı parayı istiyorsa seni hiç tanımamış gibi silmek istiyor büyük ihtimalle ve eğer bir daha rahatsız etmemesini istiyorsan istediği miktarın biraz üzerinde para yolla teşekkür et ve kapat konuyu.

0
    11 Yorumla
    • Nergis_69
      Nergis_69
      1 yıl

Maalesef böyle prenses erkekler var. Bir kadın olarak ben bile erkeğe harcadığım parayı geri istemem. İnsanın kendine saygısınin olmasıyla alakalı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Nergis_69 Soranın yaş aralığına bakınca belli bir yaşın altındakiler bahsettiğin saygıdan pek haberdar olmuyor. Her ne olursa olsun harcanan para geri istenmez fakat bir erkek o harcadığı parayı istiyorsa ciddi sıkıntılı bir şeyler olmuştur benim merak ettiğim tamda bu 👍 bazı kadınlar erkeklerden daha delikanlı oluyor ve harcadığı parayı hiç söz konusu yapmıyor.

Yorumla
    • userrr1818
      userrr1818
      1 yıl

Saygıyla alakalı bişi değil bu sen çıkıyon birisiyle sen onun dediklerini yapıyon o yapmıyo erkeklerle felan konuşuyor geziyo bide senin onu yedirmen içirmen gezdirmen var kız bildiğin kullanmış oluyo erkeği tabi bütün herşeyi erkeklere yıkıyonuz bak bazı kızlar çok iyi onlara para harcasan bile geri istenmez ama bazılarına harcadıgım parayı misliyle alırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@userrr1818 İsteyeceksen o parayı hiç harcamamak en iyisi 👍 bence o çocuğun o parayı isteyecek duruma gelme sebebi önemli.

Yorumla
    • userrr1818
      userrr1818
      1 yıl

Yaw kardeşim bi insanla sevgili olırken nerden bilicen ki belki ilkte sevip sonra aldatıcak ya da sogıcak

Yorumla
    • userrr1818
      userrr1818
      1 yıl

Nerden biliyon

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@userrr1818 Kardeş bende onu diyorum işte aralarında ne oldu ve neden o parayı istedi? Diyorum
      Bilsem ona göre yorum yaparım.

Yorumla
    • userrr1818
      userrr1818
      1 yıl

Böyle insanlardan ben harcadıgım parayı isterim knk millet öpüp kokluyo elliyo seks yapıyolar biz sadece seviyoz dıe bizi sevmiyolar

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      1 yıl

O zaman genç kız genç kız diye kafayı yiyemeyin sizde. 25ten sonrasına laf atarsanız 25ten küçüklerde böyle sömürür

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@userrr1818 İşin o kısmını düşününce sevgilisi tarafından öldürülen kadınlar için hakediyor noktasına kadar gider. Bizler erkek olarak nazik, kibar, elit, eğitici ve doğru yola getirecek şekilde hareket etmeliyiz. Bu dünyaya gelme amacımız seks, zevk, eğlence değil. Her zaman itidalli olup kendimize yakışanı yapmalıyız, biz erkekler olarak bu şekilde davranırsak kadınlar bizden örnek alır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Kalplivceld 25 yaşından büyük tercih ediyorum.

Yorumla
  • MadamLila
    MadamLila Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Demekki neymiş maddiyat işin içine girince beklenti oluyormuş. Bu durum aslında normal çünkü günümüz insanlarını düşünecek olursak eğer yapılan her iyiliğin, jestin, hediyenin mutlaka bir karşılığı bekleniyor.

1
    0 Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 718 cevap paylaştı.

En çok korktuğum şey kdjd o yüzden hediye kabul etmem yenecek içilecek şey olunca ortak öderim

2
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      1 yıl

Bir şekilde senle muhatap olmaya çalışmış ama saçmalamış diye yorumladım..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hep ben engelliyordum o engellemiyordu bir yerden engelini açıyordum yazıyordu bana konuşuyorduk 3 5 gün gel diyordum geliyordu sonra yaşadığı cinsellik aklıma geliyordu engelliyordum her yerden 1 2 haftaya açıyordum gel diyordum geliyordu bunu 4 kez engelledim bu şekil oldu açtım engeli yazdı 4 seferdik bu şekil ilerledi

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      1 yıl

Neden kabullenemiyorsun... geçmişte olmuş bir şey senden saklayabilirdi.. su an onun hayatında sen varsın bundan önemli ne var

Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 349 cevap paylaştı.

Bir komedi oyunu sahneleniyor.
    Kesinlikle giderim.
    Bilet fiyatını öğrenin hemen alıyım.
    Bu saatte hiç güleceğim yoktu.
    Sizde gülün😂
    Ama ağız dolusu

1
    0 Yorumla
  • blairathy
    blairathy Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Harcadığı paralar da iki kahve bir tatlı parası mı? Allah aşkına bu erkekleri anlamıyorum gönder parasını çenesini çekip otursun, arsız ya. Mswezğswşe sinirim bozuldu.

1
    0 Yorumla
  • banaordanbiolmeca
    banaordanbiolmeca Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 98%
    1 yıl

ayrılığınızda aldatma oyalama veya senin onu para karşılığı kullanman gibi bir sebep var mı?

varsa adam haklı

yoksa adam değil zaten

1
    0 Yorumla
  • Kapaklıkiz
    Kapaklıkiz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Yüklü miktarda harcama yaptıysa ve senin tavırların ona nasıldı onu konuşmak gerekiyor. burada sadece erkeği suçlamamak gerekiyor

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şimdi şöyle bizim ilişkimiz uzak mesafe sayılırdı aramızda 350 km vardı gidiş geliş mesafesi gel diyordum geliyordu işten çıkınca sabah 7de işe gidiyordu buradan eve gidişide gece 1 oluyordu aradan 2 gün geçiyordu ben ayrılıyordum her yerden engelliyordum onu çünkü onun daha önce cinsellik yaşadığını öğrendim kabullenemiyordum engelliyordum bunu aradan 1 2 hafta geçiyordu engelini açıyordum yazıyordu gel diyordum geliyordu 2 gün sonra tekrar yaşadığı şey aklıma geliyordu engelliyordum bu olay 4 kez gerçekleşti ama hep ona diyordum hakkını helal et diye helal olsun diyordu en son ki ayrılıkta sana hakkımı helal etmiyorum dedi sen ister et ister etme dedi benden para istemedi aradan 2 ay geçti şimdi parayı istedi harcadığım paranın yarısını gönder dedi

Yorumla
    • Kapaklıkiz
      Kapaklıkiz
      1 yıl

Sen duygularından ve kendinden emin değilmişsin. Bu kadar belirsizlik sadece geçmişi yüzünden mi?

Soruna gelecek olursak para istemesi doğru değil. Sana zorla hiçbir şey yaptırmadım de ve engele bu sefer kesin bir dile engeli bas belli ki bundan hayır gelmez

Yorumla
  • Toval
    Toval Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Hediye neyse de, para da istenilmez diye düşünüyorum. Eğer ki karşı tarafı küçük düşürme veya aldatma gibi bir eylem yoksa tâbi ki..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şimdi şöyle bizim ilişkimiz uzak mesafe sayılırdı aramızda 350 km vardı gidiş geliş mesafesi gel diyordum geliyordu işten çıkınca sabah 7de işe gidiyordu buradan eve gidişide gece 1 oluyordu aradan 2 gün geçiyordu ben ayrılıyordum her yerden engelliyordum onu çünkü onun daha önce cinsellik yaşadığını öğrendim kabullenemiyordum engelliyordum bunu aradan 1 2 hafta geçiyordu engelini açıyordum yazıyordu gel diyordum geliyordu 2 gün sonra tekrar yaşadığı şey aklıma geliyordu engelliyordum bu olay 4 kez gerçekleşti ama hep ona diyordum hakkını helal et diye helal olsun diyordu en son ki ayrılıkta sana hakkımı helal etmiyorum dedi sen ister et ister etme dedi benden para istemedi aradan 2 ay geçti şimdi parayı istedi harcadığım paranın yarısını gönder dedi

Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Bu kadarını yapan sana harcadığı paranın da hesabını yapmıştır zaten de ne kadar tuttuysa gönder atayım hesabına başımın gözümün sadakası olsun.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Master Yaş: 60 , eic 98%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 368 cevap paylaştı.

Çok ayıp. Böyle şey olmaz. Çok kızmış ve seni unutamamış. Bu çok belli.
    O’nu sen tamamen bıraktı isen, ona geri dönmeyi düşünmüyorsan, onu yok say duyma görme cevap verme… 😎

0
    0 Yorumla
  • ÇiçeğiburnundaAnne
    ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 88%
    1 yıl

S. tirsin üstüne su içsin harcadığı parayı isteyeni de ilk kez gördüm hediye falan istese ver gitsin de

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 385 cevap paylaştı.

İban atsın gönder ya başının gözünün sadakası olsun yazık ya cidden ne hallere düşmüş insanlar.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tamam madem isticektin niye harcadın demi ben ödeyim diyordum ödetmiyordu bana 25 bin rahat harcadı 4 ayda yarısını gönder dedi birde ilk başta istemeyip sonradan istedi ayrılığımızda hakkımı helal etmiyorum sana dedi bende etmeyebilirsin bana aldığın hediyelileri kardeşime aldığın hediyeyi veririm her şeyi veririm dedim sen etme hakkını helal dedim ben senin kadar kötü olmayacağım ben hakkımı helal ediyorum dedim

• HeartofFire
      HeartofFire
      1 yıl

Gönder parasını bence. Gurur her şeyden önce gelir. Bu kadar düşüyorsa zaten karşındaki insan değmez.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bende dedim ki anneme ve bana yazma bir daha iyi hatırlayıp bitirelim birbirimizi tek istediğim bu dedim engelledim annemde biliyordu ilişkimizi onunda ailesi biliyordu annemle konuşuyorlardı mesajlaşıyordu yani biz sevgiliyken bende o yüzden öyle dedim

• Ser4pyalcin
    Ser4pyalcin Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 70%
    1 yıl

İçeride kalan yevmiyesini istiyor sanki l4vuğa bak.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • duygusalkaktus
    duygusalkaktus Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 93%
    1 yıl

Öff bu tipler de baya arttı, bu kadar fakirse baştan harcamasaydı

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Zayıf karakterli eril enerjisi düşük erkek kişisi. Ben bile kadın halimle bu hareketten utanırım. pahalı bi hediye varsa geri verilebilir belki oda. Yoksa harcadıklarını istemek çok saçma ezikçe

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • moonlight012
    moonlight012 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl

Normal değil tabi yüzsüz mü desem yani ne desem bilemedim

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Onu diyen kişi hesabını da tutmuştur, yollasın tutarı yolla gitsin sonra da engelle

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tamam madem isticektin niye harcadın demi ben ödeyim diyordum ödetmiyordu bana 25 bin rahat harcadı 4 ayda yarısını gönder dedi birde ilk başta istemeyip sonradan istedi ayrılığımızda hakkımı helal etmiyorum sana dedi bende etmeyebilirsin bana aldığın hediyelileri kardeşime aldığın hediyeyi veririm her şeyi veririm dedim sen etme hakkını helal dedim ben senin kadar kötü olmayacağım ben hakkımı helal ediyorum dedim

Yorumla
  • Uslanmazboğa
    Uslanmazboğa Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Karaktersizlikte nirvana yapanlarda varmış demek ki. Hepsini gönder üstüne kurban kes fakir fukaraya dağıt. Allah kurtarmış seni 🤲

0
    0 Yorumla
  • mustafacan1321
    mustafacan1321 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Artık ne kadar harcadıysa ki istiyor ama normal değil bence erkek adam istemez ben de ayrıldım ben istemedim ki istemem de gerek yok yakışmaz bana

0
    0 Yorumla
  • sheytanınkucukkızı
    sheytanınkucukkızı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

fişleri iste ne belli tutarın doğru olduğu xbbxbx

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • Ceren202532
    Ceren202532 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Saçmalamış.. iyi ki ayrılmışsınız senin adına söyleyebileceğim bu..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • Kombatyeah
    Kombatyeah Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Haklı adam yani bosuna masraf etmiş... bende olsam bende isterdim...

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Kombatyeah
      Kombatyeah
      1 yıl

Demekki seni ciddi olarak görüyordu.. ayrılmayı hic düşünmedi niyeti evlilikti.. yoksa bir erkek ciddi düsünmedigi bir kıza bu kadar para harcamaz... bence yarısını ver hakkina girme adamın para da kolay kazanılmıyor...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Kombatyeah
      Kombatyeah
      1 yıl

Sizin toksik sacma iliskinize hic kafa yoramam hadi by.

Yorumla
    • Ben_köpraa
      Ben_köpraa
      1 yıl

@Kombatyeah👍🏻

Yorumla
  • Yunusdereköy
    Yunusdereköy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Demekki seninle eğer evlenmiş olsaydı hayatını kabusa çevirecekti ver parasını kurtul ondan

1
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 468 cevap paylaştı.

Bu ne ya shshd şaka mıı? Paranın hesabını gören erkek etek giyisin

1
    0 Yorumla
  • Yalnızzw
    Yalnızzw Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 95%
    1 yıl

Ayıp etmiş bence harcanmış sonuçta borç filan olsa ayrı tabi

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Çok acizce bir hareket. Bir erkek bundan daha fazla düşemez. Tamamini gönder olsun sadakam için de

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Valla kusura bakma ama sen de çekilir şey değilmişsin. Bir ayrıl bir barış bir gel bir git o ne öyle? O da iyi dayanmış sana! Kusura bakma ama ben olsam daha beterini yapardım çünkü hakettin. Demek ki neymiş tam durumu öğrenmeden kimseye yorum yapmayacakmışsın

Yorumla
  • Nytc1
    Nytc1 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

hesabına 1tl at adam olduğun kadar para attım de :D

1
    0 Yorumla
  • Prokonnessos
    Prokonnessos Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

bu ne yüzsüzlük ya, bende ayrılmak çok doğru olmuş

0
    0 Yorumla
  • angaramessiangara
    angaramessiangara Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

ben olsam biraz fazla verir ne halt yiyosan ye derdim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Onun yaptığı hiç doğru değil, senin yaptığında doğru değil, senincanın istediğinde, konuşuyorsun çağırıyorsun istediğinde engelli basıyorsun sonra tekrar canın istedi engeli açıyorsun hevesini al zevkini yaşa tekrar engelle Buda çok saygısızlık bence sen o zaman sadece kendini düşünmüşsün sen jigololmu tutttn kendine?

0
    0 Yorumla
  • seyyah3534
    seyyah3534 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Abartmış.
    Tabi bi de bu abartmanın bi altyapısı var mı?
    Ona sormak lazım.

0
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 34%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 436 cevap paylaştı.

Harcadığından fazla gönderip üstü ile kendisine karakter almasını söyle..😃

0
    0 Yorumla
  • Seenosss
    Seenosss Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Normal değil 2 ayda neye ne kadar harcamış olabilir rezillige gerek yok

0
    0 Yorumla
  • MerhabaUzayli
    MerhabaUzayli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Durduk yere istediğini sanmıyorum. Ne pislikler yaptın acaba çocuğa?

0
    0 Yorumla
  • Aura2716
    Aura2716 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 88%
    1 yıl

Resimdeki filmin adı neydi Allah rızası İçin söyleyin 😂🤲🏻 Aklıma gelmedi bir türlü

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Bence derdi para değil kendinden nefret ettirmişsin Belli ki mutlaka verdiğin sözleri Yerine getirmedin söylediğin şeylerden caymışsındır Benim düşüncem bu

0
    0 Yorumla
  • çılgınaura
    çılgınaura Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 48%
    1 yıl

😂😂😂 cidden böyle varlıklar var mı 😂😂 sende kaybettiğin zamanını geri iste

0
    0 Yorumla
  • Mrvmrv__
    Mrvmrv__ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    1 yıl

Birlikte herkes gibi normal zaman geçirdiğinizde harcanan paralarsa (yemek , gezmek vb.)
    Saçma davranış olmuş. Erkek değildir o iyi incele onu. Ama başka konular varsa bisey diyemem.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Mrvmrv__
      Mrvmrv__
      1 yıl

Geçmişini kabul etmen gerek bir yerde sonuçta herkesin kız erkek geçmiş ilişkileri oluyor
      Benimde mesela nişanlım 33 yaşında eski ilişkileri olmuş ben konuştum onunla hep bu konuları. Erkek olunca bi kaybı da olmuyor zaten. Bu devirde ergenlige giren cocuklar bile o isi yapiyor ona takilmamalisin. Sen kadın olarak kendini koru. Ne zamana kadar? Evleninceye kadar. Önemli olan kadının kendini koruması. Erkeklere bakarsan evlenemezsin. O işi yapmayan insan evladı yok.
      Zamanla kafanda normalleşir bu durum merak etme. Yaş aldıkça anlarsın.

Yorumla
  • kakuulee
    kakuulee Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

Yuhhh yüzsüzlüğün bu kadarı. Sakın verme harcamasaymıs o zaman ilişki içindeyken ortak odeyelım deseymiş ilişki bittikten sonra ne hakla istiyor

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Normal veya değil. Konu bu değil eğer istiyorsa sana harcadığı paraları geri ödeyeceksin.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Anladım, önceden cinsellik yaşadığını, geçmişini tanıştığınız ilk gün açıklamadı mı da sonradan öğrendin? Bu de pek sağlıklı bi ilişki değilmiş zaten, engelle barış engelle barış, bence en kısa sürede borcunu öde ve yenisini bul bu daha hayırlı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şöyle hep ben engelliyordum onu o beni hiç engellememişti ben engelini açıyordum bir yerden bana yazıyordu sonra anlattığım gibi oluyordu cinsellik yaşadığını ben konuşmamızın 3. Haftasında öğrendim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Ne kadar harcadı ki benim kocam 3 aylık sevgililik sürecinde bana çekirdek bile almadı

0
    3 Yorumla
    • Nergis_69
      Nergis_69
      1 yıl

Nasıl evlendin🥺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben de bilmiyom vurup kaldirdilar beni aklım başıma geldi ama artık çok geç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

4 ayda 25 30 bin aradı harcadı bana 1 tl harcatmadı bende vermek istiyordum olmaz diyordu

Yorumla
  • handeehanns2
    handeehanns2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    1 yıl

rezil aq sakın gönderme bırak bana da erkek arkadaşım aldıpı 100 liralık çiçeğin lafını yapmıştı, engelle gitsin asla da yollama rezile

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Benim de başıma aynısı gelmişti 🙂 üstelik yaşadığımız herşeyi etrafıma anlattı …rezil ergen herif dedim iyi ki devam etmemişim dedim evlensem meğer neler yaşayacakmışım onunla ! cimri ve pintiydi zaten anlamalıydım

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Aranızda cinsellik var mıydı. Çok mu parasını yedin

0
    0 Yorumla
  • MerveDenizz1
    MerveDenizz1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    1 yıl

Böyle bir saçmalık mı var sinirle ayrılmış olsanız neyse diyeceğim sinirden söylemiştir ya da ortada aldatma falan olsa mesela tamam diyeceğim ama parasını geri istemesi ayıp gönderme bırak boş ver

0
    0 Yorumla
  • idrsckra
    idrsckra Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    1 yıl

Ortada senet ya da sana borç verdiğine dair bir yazışma yoksa veyahut ibanla sana para yollayıp açıklamaya seni borçlu gösterecek şeyler yazmadı ise sorun yok

0
    0 Yorumla
  • Xxmen26
    Xxmen26 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    1 yıl

Rezillik adam değilmiş demek. İmkanın varsa gönder de insan görsün.

Birde ekran görüntüsü al ileride rencide edersin bunu yeri gelirse

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Xxmen26
      Xxmen26
      1 yıl

Helal etmeme gibi mantık olamaz kendi rızasıyla ödemiş sende teklif etmişsin hatta. Senin yediğin içtiğin helaldir. Karaktersiz cibiliyetsiz bir kişiyle sevgili olmuşsun ve iyi ki de ayrilmissin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • binaenaleyh10
    binaenaleyh10 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    1 yıl

Para mara yollama ya onunla harcadığın vakte saysın

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • Tıttırık
    Tıttırık Takip Et
    Xper 1 Yaş: 36
    1 yıl

Gönder. Sonra 5 kuruş atıp şerefine prenses de

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • elifimist
    elifimist Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

Ayip ya madem isteyecekmis harcamasaymis verme canim

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • matkapam
    matkapam Takip Et
    Xper 2 Yaş: 51
    1 yıl

Böyle saçma sorumu olur benım sevgışımde benımle geçırdığı beş yılın ucretını şımdı istıyor ne yapmalıyım acaba

0
    0 Yorumla
  • yagmur_yagmurr
    yagmur_yagmurr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    1 yıl

diyelim ki 20k harcamis sana 35k at hesabina aciklamaya "fazladan 15k yuzumun gozumun sadakasi" yaz.

0
    14 Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Ne gerek var ki kız fazladan para göndersin ki yazık değil mi 🤣🤣

Yorumla
    • yagmur_yagmurr
      yagmur_yagmurr
      1 yıl

erkegin onurunu zedeler cok yerinde bi hareket bence

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Ama kıza yazık olur

Yorumla
    • yagmur_yagmurr
      yagmur_yagmurr
      1 yıl

parayi erkek atar zaten az gururu varsa

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Gururu olsaydı zaten kızdan istemezdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Anladım tuhaf bi ilişki sevdiğin varken de bi başkasıyla cinsellik yaşaması da acayip zaten Allah sonunu hayretsin kardeş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@mustafacan1321 hayır benimle beraber değildi o zaman bir birimizi tanımıyorduk o zaman

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

O zaman ise bisey diyemem sana yalan söylemesi sıkıntılı senden önce cinsellik yaşamasını çok mu kafaya taktın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@mustafacan1321 ben sana yalan söylemedim yaşadım diye söyledim dedi

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Anladım yani peki neden ayrıldınız özel değilse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@mustafacan1321 ben ona karşı samimi değildim ilk zamanları 6 kez buluştuk toplamda el ele dahi tutuşmadık 2 buluşmadır el ele tutuşuyoruz satılıyoruz yanaktan öpüşüyoruz bana bu samimi olduğum ilk buluşmada elledi ama ben istemedim uyardım devam etti 2. Buluşmadada elledi bende ayrıldım ellemesini istemiyordum ben temas bağımlısıyım diyordu

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Anladım geçmiş olsun Allah düzgün insana denk getirsin ne diyim kendince haklısın

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Ama böyle tanımadığın etmediğin insanlarla ilişki yaşama bi daha kimin ne çıkacağı belli olmuyor

Yorumla
  • yaso1907
    yaso1907 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

Sevgilinin karaktersizliği ayrı da siz nasıl insanlar seviyorsunuz anlamıyorum

1
    10 Yorumla
    • gmze87
      gmze87
      1 yıl

Bilemiyorsun işte bak bunu benim başıma da geldi üstelik adam demeye dilim varmıyor 47yasındaydı…tamam fakirsin anladık keşke sadakamı sana verseydim diyecektim de diyemedim ruh hastasıydı çünkü! yasadıklarımıxı herkese anlatmış etrafımdaki düşünebiliyormusunuz karaktersizliği !

Yorumla
    • yaso1907
      yaso1907
      1 yıl

Haklısın bir şey diyemiyorum böyle insanlar cinsiyet ayırt etmeksizin var fakat bunlar bir günde değişip bu hale gelemezler bence.

Yorumla
    • gmze87
      gmze87
      1 yıl

Evet süreç içerisinde anlayabiliyor olmak lazımdı aslında ben bir kaç kez anladım da bırakamadım …belki yanlış anlamışımdır dedim falan filan ama evet bu tarz insanlar var ben avukata bile vekalet verdim bu sebepten😀gerizekalı gitmiş harcamaları için dava açmış gittiğimiz restoranlar oteller vs falan var diye gerçekten evliliğe gitmediği için çok şanslıymışım

Yorumla
    • yaso1907
      yaso1907
      1 yıl

Hatanın neresinden dönülse kar 😂 ama isterse insan haklarına gitsin hiçbir şey çıkmaz 😂

Yorumla
    • gmze87
      gmze87
      1 yıl

😃😃bi de hukuki şeyleri bilirim kafasındaydı onun avukatı nasıl avukatmış şaşırdım 😅

Yorumla
    • yaso1907
      yaso1907
      1 yıl

Bazen Türkiye’de mahkemelerde garip kararlar çıkabiliyor belki ona güvenmiştir de bu konu bence hem ispatı zor hem de mantıklı bir konu değiş. Hiçbir şey zorla yaptırılmıyor sonuçta 😂

Yorumla
    • yaso1907
      yaso1907
      1 yıl

Benim eski kız arkadaşım aldığım hediyeleri vermek istedi kabul etmedim, sana yakışacağını ve mutlu olacağını düşünerek aldım istemiyorum ister kullan ister at diyerek geri çevirmiştim.

Yorumla
    • gmze87
      gmze87
      1 yıl

Hediye olarak alınan şeyleri de istemiş şaka gibi öyle pahalı şeyler de değildi hani 😂😂 bence böyle erkekler etek giymeli prenses olmalı! Eski eşine öyle hak verdim ki sonradan meğer kızcağız haklıymış 😀

Yorumla
    • gmze87
      gmze87
      1 yıl

Helal sana adamlık budur işte zamanında yaşamış olanlar yaşanmıştır …. Ben de ona pahalı bir saat almıştım kalkıp onu mu isteyeyim? Evli gibiydik zaten ilişkide bu tarz şeyler birliktelikte çok ayıp şeyler ! İşte adamlık yaşla ilgili değil kişi kendini bilmeli adamlık budur

Yorumla
    • yaso1907
      yaso1907
      1 yıl

Öyle tabi, teşekkür ederim bu arada. İlişkiler önemli konular. Sadece sevgili anlamında değil tamamıyla insan ilişkileri. Her zaman dikkatli ve özenli olmak lazım.

Yorumla
  • Devamını Gör (95)
Devamını Gör(140)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Sevgilimle ayrıldık harcadığı paraları istedi. Bu durum normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilimle ayrıldık harcadığı parayı istedi? 7 cevap verildi
Sevgilim ayrıldık diye bana harcadığı paraları istiyor? 10 cevap verildi
Sevgilimle ayrıldık harcadığı paraları geri istedi? 8 cevap verildi
İlişkimiz bitti harcadığı parayı istedi? 7 cevap verildi
Sevgilim ayrıldıktan sonra herşeyi parasını istedi? 14 cevap verildi
Sevgilim para istedim diye mi ayrıldı? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Burdan hiç birisine alışıp ve alıştığınız kişi sohbeti bırakıp sizinle konuşmayınca üzüldüğünüz oldu mu?
  • Kadınları mutlu etmek gerçekten zor mu?
  • Bu manzaraya bir şarkı bıraksan hangisi olurdu?
  • Hiç şırdan yediniz mi, tadını nasıl buldunuz?
  • En son ne zaman çikolata yediniz, en sevdiğiniz çikolata hangisi?
  • Boşanmak kötü bişey mi?
  • Kısa bakır saç güzel mi?
  • Kimlerin ekran resminde evcil hayvan var?
  • Accent Era Nasıl araba sizce?
  • Geniş kalçalar itici midir, çekici mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨