• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Sevgilimle ayrıldık harcadığı paraları istedi. Bu durum normal mi? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
610
Yapay Zekaya Sor
Sevgilimle ayrıldık harcadığı paraları istedi. Bu durum normal mi?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

86

Cevap

74

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • RZALI
    RZALI Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    1 yıl

Lan ne parası kadından para isteyende ilk defa duyuyorum ger*zekalımı lan bunlar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Ben kadın degilmiyim abi ben kadin degilmiyim

Bana birak para harcamayı konusmak isteyen erkek bile yok

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şimdi şöyle bizim ilişkimiz uzak mesafe sayılırdı aramızda 350 km vardı gidiş geliş mesafesi gel diyordum geliyordu işten çıkınca sabah 7de işe gidiyordu buradan eve gidişide gece 1 oluyordu aradan 2 gün geçiyordu ben ayrılıyordum her yerden engelliyordum onu çünkü onun daha önce cinsellik yaşadığını öğrendim kabullenemiyordum engelliyordum bunu aradan 1 2 hafta geçiyordu engelini açıyordum yazıyordu gel diyordum geliyordu 2 gün sonra tekrar yaşadığı şey aklıma geliyordu engelliyordum bu olay 4 kez gerçekleşti ama hep ona diyordum hakkını helal et diye helal olsun diyordu en son ki ayrılıkta sana hakkımı helal etmiyorum dedi sen ister et ister etme dedi benden para istemedi aradan 2 ay geçti şimdi parayı istedi harcadığım paranın yarısını gönder dedi

Yorumla
  • karanfillicay123
    karanfillicay123 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Seni hiç sevmemiş demekk ki

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şimdi şöyle bizim ilişkimiz uzak mesafe sayılırdı aramızda 350 km vardı gidiş geliş mesafesi gel diyordum geliyordu işten çıkınca sabah 7de işe gidiyordu buradan eve gidişide gece 1 oluyordu aradan 2 gün geçiyordu ben ayrılıyordum her yerden engelliyordum onu çünkü onun daha önce cinsellik yaşadığını öğrendim kabullenemiyordum engelliyordum bunu aradan 1 2 hafta geçiyordu engelini açıyordum yazıyordu gel diyordum geliyordu 2 gün sonra tekrar yaşadığı şey aklıma geliyordu engelliyordum bu olay 4 kez gerçekleşti ama hep ona diyordum hakkını helal et diye helal olsun diyordu en son ki ayrılıkta sana hakkımı helal etmiyorum dedi sen ister et ister etme dedi benden para istemedi aradan 2 ay geçti şimdi parayı istedi harcadığım paranın yarısını gönder dedi

Yorumla
  • sugarrirem
    sugarrirem Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

erkeklerde yeni moda mı bu

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • Matraxwoman
    Matraxwoman Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Ahaha 😅😅 etekte giysin.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • Ben_köpraa
    Ben_köpraa Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Allah için bahşiş de atsana djdjk

1
    4 Yorumla
    • siyahcorap
      siyahcorap
      1 yıl

bahşiş + kemik bence daha şık durur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • siyahcorap
      siyahcorap
      1 yıl

Gel dediğinde geliyor, git dediğinde gidiyorsa harbiden kemiği hak etmiş :D

Yorumla
    • Ben_köpraa
      Ben_köpraa
      1 yıl

@siyahcorap dnkfkfjkfk

Yorumla
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 98%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 900 cevap paylaştı.

Ne kadar tutuyor tahmini?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

25 30’bin arası

Yorumla
  • _nalann
    _nalann Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 84%
    1 yıl

Ne yaşadınız bilemiyorum

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şimdi şöyle bizim ilişkimiz uzak mesafe sayılırdı aramızda 350 km vardı gidiş geliş mesafesi gel diyordum geliyordu işten çıkınca sabah 7de işe gidiyordu buradan eve gidişimde gece 1 oluyordu aradan 2 gün geçiyordu ben ayrılıyordum her yerden engelliyordum onu çünkü onun daha önce cinsellik yaşadığını öğrendim kabullenemiyordum engelliyordum bunu aradan 1 2 hafta geçiyordu engelini açıyordum yazıyordu gel diyordum geliyordu 2 gün sonra tekrar yaşadığı şey aklıma geliyordu engelliyordum bu olay 4 kez gerçekleşti ama hep ona diyordum hakkını helal et diye helal olsun diyordu en son ki ayrılıkta sana hakkımı helal etmiyorum dedi sen ister et ister etme dedi benden para istemedi aradan 2 ay geçti şimdi parayı istedi harcadığım paranın yarısını gönder dedi

Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 655 cevap paylaştı.

Hiç normal değil gönderin kurtulun

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şimdi şöyle bizim ilişkimiz uzak mesafe sayılırdı aramızda 350 km vardı gidiş geliş mesafesi gel diyordum geliyordu işten çıkınca sabah 7de işe gidiyordu buradan eve gidişimde gece 1 oluyordu aradan 2 gün geçiyordu ben ayrılıyordum her yerden engelliyordum onu çünkü onun daha önce cinsellik yaşadığını öğrendim kabullenemiyordum engelliyordum bunu aradan 1 2 hafta geçiyordu engelini açıyordum yazıyordu gel diyordum geliyordu 2 gün sonra tekrar yaşadığı şey aklıma geliyordu engelliyordum bu olay 4 kez gerçekleşti ama hep ona diyordum hakkını helal et diye helal olsun diyordu en son ki ayrılıkta sana hakkımı helal etmiyorum dedi sen ister et ister etme dedi benden para istemedi aradan 2 ay geçti şimdi parayı istedi harcadığım paranın yarısını gönder dedi

Yorumla
    • Nickbulamadim91
      Nickbulamadim91
      1 yıl

Siz gönderin o zaman

Yorumla
  • MysticSting
    MysticSting Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Hepsini gönder lazım değil de.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • wiemiu
    wiemiu Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

bu bir şakadır umarım

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • Diferente_05
    Diferente_05 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 31%
    1 yıl

İğrenç bir insan ya

0
    2 Yorumla
    • McBorderless
      McBorderless
      1 yıl

Yer yüzüne Kübra ismi düşmeseydi senin ismin kesinlikle Kübra olurdu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • 1İnciTanesi
    1İnciTanesi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Tam pislikmiş, gönder de kurtur, ayıptır yahu

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

• 1İnciTanesi
      1İnciTanesi
      1 yıl

İkinizde hatalısınız ama o daha çok hatalı, bir erkeğe yakışıyor mu, ha sana kıymetli mücevherler alır, onları ister, onu anlarım lakin yol parasıymış, yemek parasıymış bunlar istenmez.
      İkiniz de ilişkiyi sürdürebilecek olgunlukta değilsiniz, sana tavsiyem lütfen evlenme.
      Evliliği kaldıramazsın, sürekli engellemek de çocukluktur, bir mesele çözümlenmişse aklıma geldi engelleyim demek olmaz, bizim de aklımıza hoş olmayan şeyler geliyor geçmişe bakınca ama geçmiş geçmişte kaldı, konuştuk hallettik diyip geçmişi açmıyoruz, ortada sebep yokken aklıma geldi diyip geçmişi açarsanız geçmiş kapanmaz.
      Lütfen önce olgunlaşın, tekrar söylüyorum sakın evlenme, kırılma bana ama evlilik sana göre değil. Gerekirse parasını gönder onun, bir daha da iletişime geçme onunla.

• _Priapos_
    _Priapos_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Öküz öldü ortaklık bozuldu. d

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tamam madem isticektin niye harcadın demi ben ödeyim diyordum ödetmiyordu bana 25 bin rahat harcadı 4 ayda yarısını gönder dedi birde ilk başta istemeyip sonradan istedi ayrılığımızda hakkımı helal etmiyorum sana dedi bende etmeyebilirsin bana aldığın hediyelileri kardeşime aldığın hediyeyi veririm her şeyi veririm dedim sen etme hakkını helal dedim ben senin kadar kötü olmayacağım ben hakkımı helal ediyorum dedim

Yorumla
  • Puppeteeer
    Puppeteeer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Harcamasaydin de yollama 😄

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tamam madem isticektin niye harcadın demi ben ödeyim diyordum ödetmiyordu bana 25 bin rahat harcadı 4 ayda yarısını gönder dedi birde ilk başta istemeyip sonradan istedi ayrılığımızda hakkımı helal etmiyorum sana dedi bende etmeyebilirsin bana aldığın hediyelileri kardeşime aldığın hediyeyi veririm her şeyi veririm dedim sen etme hakkını helal dedim ben senin kadar kötü olmayacağım ben hakkımı helal ediyorum dedim

Yorumla
    • Puppeteeer
      Puppeteeer
      1 yıl

Bence sende etme böyle tiplere iyi davranmayin bence hayır bak şu olsa anlarım sen zorla biseyler aldiran birisi olsan oda o an almış olsa anlarım da öyle bi durum yoksa boş ver zorlamadin sonuçta

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Puppeteeer
      Puppeteeer
      1 yıl

Bence biraz zekasinda sorun var akıllanmasina sebep olmuş olabilirsin 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Benim biten ilişkilerimde 2. Konuşma bile olmadı dedi 1 yıllık ilişkim tek ayrılıkta bitti dedi istemedim yazdı ama dedi bak seni sevmesem böyle yapmam diyordu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bunu anlamadım ne demek istediğini açık konuşur musun

Yorumla
    • Puppeteeer
      Puppeteeer
      1 yıl

Ya kendi kendine triplere girmis regl olan erkek tipi çok ciddiye alma bence bunu

Yorumla
  • Lordseyfo
    Lordseyfo Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 91%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 408 cevap paylaştı.

Sacmalik valla engelle gitsin

0
    0 Yorumla
  • MagarsuS
    MagarsuS Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

böyle rezil adamlara gönül veriyorsunuz işte 😏

0
    0 Yorumla
  • goraci
    goraci Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 64%
    1 yıl

ayrilma sebebiniz neydi?

0
    0 Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Param yok de geç...

0
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 483 cevap paylaştı.

Ben hiç hesaplayamıyorum ya.

0
    0 Yorumla
  • tenedos u
    tenedos Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 93%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.

gerçekten var mı böyle insanlar yahuu

0
    0 Yorumla
  • Milanista22
    Milanista22 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Bu kadari da normal olamaz ya 😅

0
    0 Yorumla
  • TheMurad
    TheMurad Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Yüzsüzlükte nirvana 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kac para harcadi merak ettim 😃

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

4 ayda 25 bin 30 bin arası harcadı bana 1 tl harcatmamıştı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

boş ver öptüğüne saysin smsms

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hiç dokundurmadım ona öptürmedimde sadece 2 buluşmada sarıldık yanaktan öpüştük el ele tutuştuk 6 kez buluştuk 2 buluşmada böyle yaptık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Zaten ayrılma sebebimde bana dokunması istemiyordum dokunmasını ekliyordu bende ayrılmıştım o yüzden istemiyordum dokunuyordu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Erkek adam hesap odetmez ayrilinca da geri istemez engelle geç

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Ne erkekler varya 🤣🤣🤣🤣

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ayrıldığın erkekteki bu yüzsüzlük şaka mı?

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Ohaaa adama bak 😳😳

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Biraz fazlasini yolla sussun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Cinsel birliktelik yaşadıysan ona saysın.

0
    2 Yorumla
    • emoli15
      emoli15
      1 yıl

Bu daha kötü bu ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ne bilim aklıma o geldi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

sana o kadar vakit harcadım ona say de

0
    0 Yorumla
  • SanaNee97
    SanaNee97 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    1 yıl

Arrağımın başını veririm deseydin ya🤣

3
    0 Yorumla
  • wxqwq
    wxqwq Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    1 yıl

Sevgilinin adı Ahmet mi

1
    3 Yorumla
    • blairathy
      blairathy
      1 yıl

@wxqwq MSWEZĞSWŞEKW yemin ederim haykırdım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayır değil

Yorumla
    • wxqwq
      wxqwq
      1 yıl

@blairathy niye ahahagf

Yorumla
  • Mutluadam00
    Mutluadam00 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 92%
    1 yıl

Harcamasaymış

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Mutluadam00
      Mutluadam00
      1 yıl

Hiçbişey gönderme. terbiyesizlik yapmış.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Mutluadam00
      Mutluadam00
      1 yıl

2 ay sonra dönmeyeceğini anlayınca.. yani bu tarz söylemler yakışıksız

Yorumla
  • ylmzcgrii
    ylmzcgrii Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    1 yıl

harcamasaymış geçsin o işleri

0
    0 Yorumla
  • Besiktas7834
    Besiktas7834 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 97%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 570 cevap paylaştı.

Hahahaha kalitesiz œ

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • çözümbulmamgerek
    çözümbulmamgerek Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    1 yıl

Çok mu parasını yedin

1
    0 Yorumla
  • gigih4
    gigih4 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    1 yıl

Adam olan istemez kusura bakma

1
    0 Yorumla
  • tuncay2742
    tuncay2742 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    1 yıl

Birlikte olduysan ona saysin 🤨

1
    4 Yorumla
    • Özlemefe
      Özlemefe
      1 yıl

🤣🤣

Yorumla
    • tuncay2742
      tuncay2742
      1 yıl

Öyle knk para istenilirmi hic

Yorumla
    • Özlemefe
      Özlemefe
      1 yıl

Dogru soyluyon valla

Yorumla
    • tuncay2742
      tuncay2742
      1 yıl

Ben olsam istemem ne kadar yaptıysam ona sayarım

Yorumla
  • güneşadece
    güneşadece Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Daha neler ya 🤯

1
    0 Yorumla
  • mrslady20
    mrslady20 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    1 yıl

Sana yatırım gibi mi bakmış anlayamadım😂

1
    1 Yorumla
    • goraci
      goraci
      1 yıl

muhtemelen.

Yorumla
  • Kizlarsormazartik
    Kizlarsormazartik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    1 yıl

S. ktir git de ona

1
    2 Yorumla
    • Kizlarsormazartik
      Kizlarsormazartik
      1 yıl

Erkegin (!) Biri de harcadiginin uzerinde yolla demis ahahahahah 🤣 oldu altin burma bilezikle kirmizi kusak da baglasin mi🤣
      Kizim sumugunu bile calma sakın

Yorumla
    • Kizlarsormazartik
      Kizlarsormazartik
      1 yıl

Ayrica da 5 kurus bile yollama hediyeleri de yollama ve vicdan azabi da cekme resmen senle de cnsellik yasayamadi diye harcamadan pisman olmus. Kalsin toto gibi

Yorumla
  • sbdsjsisijwwnaaa
    sbdsjsisijwwnaaa Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    1 yıl

Engelle geç it gibi kudursun

1
    0 Yorumla
  • Berikkoo
    Berikkoo Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    1 yıl

Çok saçma çocuk gibi hareketler ya

0
    0 Yorumla
  • ElCuco
    ElCuco Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

öde lan fukara

0
    0 Yorumla
  • zenanmart
    zenanmart Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    1 yıl

adam değil o zaman

0
    0 Yorumla
  • elegant48
    elegant48 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    1 yıl

Tabiki normal değil sende çaldığın zamanıma say de

0
    0 Yorumla
  • afrraaa34
    afrraaa34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    1 yıl

Oha canımsın bence sakın gönderme engelle

0
    2 Yorumla
    • afrraaa34
      afrraaa34
      1 yıl

Küfürü canımsın algilamis

Yorumla
    • afrraaa34
      afrraaa34
      1 yıl

Hdjcjcj

Yorumla
  • huzunluyurek
    huzunluyurek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 375 cevap paylaştı.

gönder sende

0
    0 Yorumla
  • HakannGul
    HakannGul Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 92%
    1 yıl

Ya adi yaa

0
    0 Yorumla
  • Buraktaner3434
    Buraktaner3434 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    1 yıl

Ahahahaha bide yarsını ulan nasıl bı erkek o

0
    0 Yorumla
  • Nonissss
    Nonissss Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    1 yıl

Ona sorsana sen adam mısın? Diye

0
    0 Yorumla
  • benalhan
    benalhan Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Ziktigine saysin

0
    0 Yorumla
  • Darkkklifeee
    Darkkklifeee Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Anormal

0
    0 Yorumla
  • SorryImnotreadyyet
    SorryImnotreadyyet Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 436 cevap paylaştı.

Ayıp bence

0
    0 Yorumla
  • kübra3212
    kübra3212 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

Yolla gitsin canım boş ver

0
    0 Yorumla
  • aloneenolaa
    aloneenolaa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Bahane olabilir

0
    0 Yorumla
  • sosyallik
    sosyallik Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl

Allahım ya 😀

0
    0 Yorumla
  • saçıkıvırcıkkadın
    saçıkıvırcıkkadın Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Gönderme

0
    0 Yorumla
  • mandalinahaniiim
    mandalinahaniiim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Allah kurtarmış seni

0
    0 Yorumla
  • Bisiklet_adam
    Bisiklet_adam Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    1 yıl

Çok ucuz adammış. Hatta adam bile değilmiş.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Sevgilimle ayrıldık harcadığı paraları istedi. Bu durum normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilimle ayrıldık harcadığı parayı istedi? 7 cevap verildi
Sevgilim ayrıldık diye bana harcadığı paraları istiyor? 10 cevap verildi
Sevgilimle ayrıldık harcadığı paraları geri istedi? 8 cevap verildi
İlişkimiz bitti harcadığı parayı istedi? 7 cevap verildi
Sevgilim ayrıldıktan sonra herşeyi parasını istedi? 14 cevap verildi
Sevgilim para istedim diye mi ayrıldı? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Konuşurken göz teması kurar mısın?
  • Bu sitedekiler deli mi *?
  • Öfkenize yenilir misiniz?
  • Aşkın tarifi nedir?
  • Siroz geçer mi?
  • Küllükler boş mu, bugün mutluluk için mi efkar için mi izmaritler söndü?
  • İnsanların en çok takdir ettiği özelliğiniz ne?
  • Burcuna göre sana en yakışan kıyafeti söyleyim mi?
  • Sizce hayatımız ne zaman düzene girecek?
  • Örümcek'e "Arkadaş olalım mı?" diye sordum. "Tek bir şartla." dedi. Sizce ne isteyecek? Var mı bir tahmininiz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨