Gerçekten hoş bir mesaj. Benim için biraz korkutucu.
"Seni seviyorum, seni seviyorum" yazmış. Sadece bu üç kelimeyle bütün şiirleri yazabilirim ve her seferinde başlığını değiştirebilirim. Seni seviyorum. Cümlelerin en kısası ve düşüncelerin en uzunu, söylemesi hoş ve yaşaması mutsuz seni seviyorum, seni seviyorum ve ne yazmış olursam olayım, yazdığımın seni sevmek olduğunun farkındayım. Sizi seviyorum hanımefendi ve eğer bu yeterli değilse, sonsuzluktan, dünyadan, okyanustan, hayatımdan memnun değilseniz, bu üç küçük kelimeye bir mektuba asla sığmayacak bir şey eklememe izin verin. Bir sır. Sadece ruhların sır vermeyi bildiği, senin bana fısıldadığından beri dudaklarımda sakladığım bir sır. Bu mektubu aldığında ona iyi bak, ilk öpücüğümüzü araya sıkıştırdım. ,"
Böyle nazik bir mesaja ne diyeceğimi bilemiyorum.
"Seni seviyorum, seni seviyorum" yazmış. Sadece bu üç kelimeyle bütün şiirleri yazabilirim ve her seferinde başlığını değiştirebilirim. Seni seviyorum. Cümlelerin en kısası ve düşüncelerin en uzunu, söylemesi hoş ve yaşaması mutsuz seni seviyorum, seni seviyorum ve ne yazmış olursam olayım, yazdığımın seni sevmek olduğunun farkındayım. Sizi seviyorum hanımefendi ve eğer bu yeterli değilse, sonsuzluktan, dünyadan, okyanustan, hayatımdan memnun değilseniz, bu üç küçük kelimeye bir mektuba asla sığmayacak bir şey eklememe izin verin. Bir sır. Sadece ruhların sır vermeyi bildiği, senin bana fısıldadığından beri dudaklarımda sakladığım bir sır. Bu mektubu aldığında ona iyi bak, ilk öpücüğümüzü araya sıkıştırdım. ,"
Böyle nazik bir mesaja ne diyeceğimi bilemiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İçinden geldiği gibi yaz bence
eger tanimiyosan o zaman "kaybol" ya da "defol" yazip engelle fazla ugrasma
Evet
Adam yeni bir seviyeye taşımış, çıtayı çok yükseltmiş. Bence önce tebrik edin, sonra da engelleyin.
Yazdığı mesaj alıntı bir mesaj orjinal metinleri tercih ederim :D karşılık vermek sana kalmış tatlım
Valla cevap veremezdim ben hiç sevmem böyle şeyler bana samimi gelmıyor
Ceviriden yazmis alinti. Kendi yazmamis geçmiş olsun
Mesaj boş iştir önemli olan hissettirmek yaşatmak
Herkese inanma. Cevap vermek zorunda değilsin
Senin dikkatini çekmiş ama ve vatan çıkarmış seni
Bismillah daha tanımadan
Cevap verme tanimiyosun sonuçta
senin anne tarafı ordulu mu