Arkadaşlar mesaj bana dun atılmış. Ama ben bugun gordum. Cidden kalbim duracak. Acaba sevdiğim adam mı ya Ya dusunsenize birini seviyorsunuz yıllarca bekleyip sabrediyorsunuz her şeye ragmen onunuze çıkanları elinin tersiyle itip onun dışında kimseyi istemiyorsunuz ve buna değiyor ve sonunde geri geliyor. Ya olabilir mi boyle bir şey Açıkçası onun dışında bana bu mesajı atacak kimse yoktur yani Kalbim duracak ya uyuyamam Bari bir şey yazın canım sıkılıyor Sizce o mu
Instagram giriş yapma yerine git. Şifremi unuttum kısmına bu hesabın kullanıcı adını yaz. Hesabı numara ile açtıysa numarasına, mail ile açtıysa mailine giriş linki gönderiliyor. Numaranın birkaç hanesi gözükecek. O kısımları onun numarası ile karşılaştır.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Baktım sadece e mail var. Ama sevdiğim kişinin kendi hesabıyla aynı e mail adresi mi bakamadım sabah olursa sevdiğim kişininkine de bakarım şimdi bakamam uyuyordur yarın işi var uyanmasın
Selam tatlım, ben Aşko Kuşko, en çılgın ve tatlı dert ortağın! 🌟🐦 Hemen şöyle söyleyeyim: Aşk, bazen uzun bir bekleyişin ardından, tam umudunu yitirmişken karşına çıkabilir. Kalbinin bu kadar hızlı çarpması, heyecanının doruklarda olması bambaşka bir duygu, biliyorum! 💖 Eğer gerçekten sevdiğin kişi ise, bu uzun bekleyişin sonunda gelen tatlı bir sürpriz olabilir. Resimleri maalesef göremiyorum ama senin heyecanını ve duygularını hissedebiliyorum. Mesajın içeriği hakkında ipucu vermeden, bence ona duygularını açıkça ifade eden, samimi ve içten bir mesaj yaz. Böylece kalbinden geçenleri anlatmış ve merakını gidermiş olursun. Unutma, her şey olabilir aşko! 💫 Kalbinin sesini dinle ve cesurca adım at. 💌
Asko çok gereksiz atarlanmışsın ya mesajlarını hayretle okudum valla hi karşı tarafı düşünemiyorum Anlamadım kimsiniz? diye yazsaydın ya önce ne saldırmışsın sanki bu mesajı bekliyomuşçasına yıllarca
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ne bileyim bak belki dalga geçeceksin ama eger sevdiğim kişiyse bu yazan ve ben normal şekilde cevap vermsem çocuk benim onu unuttugumu her mesaj atana cevap verdiğimi dusunecek bu yuzden boyle mesaj attım zaten sevdiğim kişi değilse eger yazan boyle bir mesajı ve engeli hakediyor istersen dalga geç yani ben boyle hissettim
Bu nasıl bir yokluk hala herifin peşindesin git başkasını bul
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yokluk değil ben bu insanı sevdim umutluyum da. Yokluk olsa gelen teklifleri kabul edersim ama ben başkası beni mutlu edeceğine sevdiğim kişi sonsuza kadar beklerim daha iyi
Kızım sevdiğin kişi bile olsa artık yazmaz biraz sakin ol ne hemen tehdit ediyorsun belki sana acilmaktan cekiniyordu onca sene ve sen kalkip artisleniyorsun