Yapay zeka size birini önerecek mesela, işte diyecekki 'şu kişiyle 1 yıl ilişki yaşayacaksın sonrası ayrılık.' Kabul eder misiniz?

Bazı dizi konuları içeriği
Yapay zeka size birini önerecek mesela, işte diyecekki 'şu kişiyle 1 yıl ilişki yaşayacaksın sonrası ayrılık.' Kabul eder misiniz?

Bazı dizi konuları içeriği
Güzel bir soru gerçekten de, Hayır tabi ki de olmazdım. çünkü ben kendim aşık olmak isterdim ayrıca yapay zeka bana en çok kim benziyorsa ya da kiminle anlaşabileceksem onu bana önerir ama insanlar genelde değişir sonradan ya da başta rol yaparlar bu yüzden de karşılıklı kalpten sevdiğim ve bunu hissettiğim kişi ile sadece sevgili olmak isterdim. yapay zeka zaten yeterli değil hatta önümüzde ki yüz yıl içinde de çok gelişeceğini sanmıyorum.
Yani bizim insanlarımız falcı büyücü peşinde koşarken herhalde yapay zekanın da önce doğruluğunu öyle tespi etmeye çalıştıktan sonra hatta Tarot falan da baktirabilirler neyse sonra gelip böyle bir şey de yapabilirler
1 aylık denemes süresi varsa olabilir 🤭
Cevap
5Cevap
o kadar mesai harcamış yani emekler zayi olmasın
Ben kendi bulduğumla zor geçiniyorum ahahaha😂😂
Niye benim aklım yok mu yapay zekaya uyayım 😌
O zaman tünaydın
Herkes tatilde siteye bak bom boş
Sana bırakıcam siteyi kankanla 😂
Ben kendi zekama güveniyorum yapayına veya başkasının zekasına göre hareket etmem işte o kadar
Öneriyi dinlerim ama uygulamam. Boşuna söylemiş olur yani.
Olmazdım benim zekam yeterince var yapay olana güvenemem
Hayır tabi ki doğal zekadan ne hayır gördükte yapaydan hayır gelsin
Nayır, nolamaz😂
Sonunu bildiğin kitabı okumak gibi.
Tabiki hayır... hıhh😌😅
Hayır etmezdim
Yok olmam...
Denerim en azından 🤣
Hayirrr
Hayır etmem
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?