2 senelik evliyim ve 1 aylik bebegim var esim maddi manevi cok dusuncesiz her istedigini yapiyorum artik yoruldum beni anlamiyor?

kocamla 2 senedir evligim 1 aylik cocugumuz var ve beni anlamiyor surekli tartisiyoruz artik biktim birbirimiz den cok uzagiz ayni evde yasiyoruz ama birbirimizi tamamlamiyoruz beni anlamiyor ben bi kadinim bende artik bana baksin olgunlasin beni dusunsun hediyeler alsin gel bugun disariya cikalim desin benle ilgilensin istiyorum 2 sene dir maddi manevi destegini bekledim ama dayanacak gucum kalmadi baskalarini dusundugu kadar beni dusunmuyor beni mutlu etmiyor artik ona ne istedigimi anlatmak dan biktim cunku anlamiyor birbirimize yetmiyoruz birbirimiz den soguduk tek istedigim sey olgunlasin biseye ihtiyacin var mı niye mutsuzsun gel seni biyere goturiyim ya da seni mutlu etmek icin bi kez de olsa hediye aliyim biseyler yapalim kari koca yok anlatiyorum anlamiyor cocugun stresi var gergin oluyorum mutsuzum diyorum anlamiyor sebebini sormuyor bu niye bu kadar sinirli demiyor 2 sene dir maddi manevi destek gormuyorum daha yeni calismaya basladi ama beni hic dusunmuyor o kadar bencil ki sadece kendini baskalarini dusunuyor ne para biriktire biliyorum zor gunlerimiz icin ne de esimle guzel vakit gecirebiliyorum ben de her kadin gibi kocam bana hediye alsin beni biyere gotursun cicek alsin supriz yapsin beni mutlu etsin istiyorum sadece evdeyim cocuk temizlik disariya cikma herzaman kavga et bunaldim artik ve caresini bulamiyorum keske anlayisli olsa ve istedigim seyi anlasa ben hep onu dusundum kiyamadim ama o benim yarinimi bugunumu dusunmedi butun yuk benim omuzumda tek istedigim sey mutlu olmak iliskimiz de heycan olsun ama o da eksik artik birbirimizi tamamlayamiyoruz anlayamiyoruz cunku benim ne istedigimi anlayamiyor ne yapacami bilmiyorum ben onun icin herseyi yaptim ama o benim ona gosterdigim cabayi gostermedi keske benim gibi tutarli ve olgun olsaydi iliskiye heycan katsaydi artik kari kocaligi bile unnutum sevgi emek ister ama o sevgiyi gormuyorum keske beni anlasaydi 2 sene dir bekledim sesimi cikartmadim ama beni anlamiyor

2 senelik evliyim ve 1 aylik bebegim var esim maddi manevi cok dusuncesiz her istedigini yapiyorum artik yoruldum beni anlamiyor?