Çok bunalıyorum kendime zaman ayıramıyorum bir çocuğum var ama ben yoruldum pestilim çıktı hayat enerjim yok kaçmak istiyorum
eşim çocuk istiyor ben asla istemiyorum bana göre değil eşim de çocuğunuza bakıyor hakkını yiyemem
Anne olmak demek bin parçaya bölünmek demek hızlıca duş almak demek bunlar neyse de çocuğum hersey benim istediğim gibi olsun diyor sınır tanımayan bir çocuk evden dışarı zor çıkıyorum onunla parkta oturuyoruz hava soğuyor eve gidelim diyorum dinlemiyor hep onun dediği oluyor zamanım aksıyor enerjim kalmıyor aksam yemek yap bulaşık yıka ben bu hayatı kendim için yaşayamıyorum eşim yakınlaşmak istiyor istemiyorum yoruldum tükendim parçalara ayrıldım söz dinlemeyen bir çocuğum var
Çocuğumun canı bir yansa benim canım on yanıyor ben bu yüzden de anne olmak istemiyorum yine kimse için canım yansın istemiyorum 6 yaşında ama zorlanıyorum çok zorlanıyorum baskın bir çocuk ama bende tükendim keşke anne olmasaydım ayağa bağ bende gezmek istiyorum tamam çocuğumu çok seviyorum ama hergün tartışıyoruz güzellikle anlatıyorum olmuyor atkisini beresini takmiyor sorun çıkarıyor ince kıyafetler giymek istiyor hastalanacak evde terör estiriyor anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi babasının yanında süt dökmüş kedi ceremesini ben çekiyorum önce bulaşıkları yıkayım diyorum önce benim istediğimi yapacaksın diyor ben bin parçaya mi bölüneceğim çok yoruldum çok bunaldım eşimin yakınlaşmalarından çocuğumun hayatımı gasp etmesinden parkta saatlerde durmaktan keyfime göre hareket edememekten daraldım ben eşim beni hamile bırakmaya çalışıyor bana göre değil benim bedenim benim vücudum kolay mı zor anne olmak kendinden vazgeçiyosun anne olunca söz dinlemiyor zapt edemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer