Kaynanam sürekli bebeğime nasıl bakacağıma karışıyor, yoruldum artık. Hayatıma karışmasını nasıl önlerim?

Kocamla 2 yıllık evliyiz neredeyse fakt ilk tanıştığımızdan beri kayınvalidemle yıldızım barışmadı. Evlilik öncesi sevgililik öncesinde birtakım sorunlar çıkardı. Kocamla nişan atma eşiğine geldim. Eski eltimle beni sürekli kıyaslardı ve herşeyin en iyisini ona yaptı. İnanamayacaksınız ama evimi bile onun evini benzetmeye çalıştı eşyalarla falan. Şu anda doğum yaptım bir bebeğim oldu. Doğrusunu söylemek gerekirse sakin ve saf biriyim. Sürekli bebeğime nasıl bakacağıma, ne yapacağıma karışıyor. Birkaç defa aslında laf soktum. Öncesinde de yaptığı gibi kocamı bana karşı kışkırtıp üzerime salıyor. Haksız olduğum bana özür diletti ve en çok ağırıma giden o oldu. Kendi anneme de kızıyorum çünkü ben bu kadınla takışırsam evine gelmeye yüzüm olmaz diyor. Daha çok canım sıkılıyor. Artık yeni bebeğim olduğu boşanmayı düşünmeyi başladım. Benim gibi birisi nasıl yol izleyebilir bu durumda?

Kaynanam sürekli bebeğime nasıl bakacağıma karışıyor, yoruldum artık. Hayatıma karışmasını nasıl önlerim?