Esim iki hafta once dogum yapti ama uykusulzuktan cektigi agridan sikayet ediyor bebegimizde kolik surekli agliyor annesi onu emziremiyorda aslinda biraz benim sucumda var cunku esim henuz 20 yasinda oysa o cocuk istemiyordu henuz ben 32 yasinda oodugum icin cok israr ettim simdi ise uzuluyorum hem onun icin hem kizim icin ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bebek Bakımı konusunda 1,4b cevap paylaştı. En çok isteklerimden biri evkenip kiz evladim olmasi 😍
Neyse kardeşim acele etmekte yanlis yapmışsın ama is işten geçmiş
şimdi çözüme odaklan eşini smart mutlu et anneni çağır baksin
Kiz çocuğun önemini anlat eşine
ALLAH RASULÜ'NDEN (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)"İçinde kız çocuğu bulunan her eve gökten her gün 12 rahmet iner ve melekler o evi gece gündüz (aralıksız) ziyaret ederler. Ve ana babasına her gün bir senelik ibâdet sevâbı yazarlar."(Riyâzü'n-Nâsihin 328) Ve sürekli öpün onu00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3Cevap
+1 yılKardes esin 40 yasinda da olsa ayni sorunlarla karsi karsiya kalacak ti uykusuzluk bilmem ne , e kolay mi cocuk buyutmek annelerimiz de ayni seyi cekti esin aglayip sizlamayi birwksin cocuguna baksin bence cunku yaoacak bise yok baska zor evet ama elden ne gelir
00 YorumlaCocugun cocugu olmus yeni dogum yaptigi icin huysuz olabilir esiniz cunku ilk cocuk zor beraber asmaniz gerek ona biraz emzirip bazen mama veririz uyursunuz diyin uyumadigi icin gergin olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılBiberonda icmiyor
Soran+1 yılAnnesi de emziremiyor tam
Soran+1 yılMaalesef yok
+1 yılYine bilinçsiz bir ailenin çocuğu oldu, katlanmak zorundasınız.
Eşiniz bakamıyorsa sizde yardımcı olun evlilik bunu gerektirir.03 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten yardimci oluyorum ama bebek biberondan icmiyor annesini istiyor
- +1 yıl
Neden emzirmiyor ki?
Soran+1 yılCocuk alamiyor gogsu
Şu dünyada en lanet şeylerin başında bebekler gelebilir büyük ihtimalle ağlaması zırlaması acıkması uyuması vırtı zırtı yazarken bıktım lan
00 Yorumla
+1 yılKızcağız istemediği halde, hazır değilken, bebeği yapmanız elbette bu sonuçları doğuracaktı. Bu dönemde her konuda yardımcı olman gerek.
00 Yorumla- Bebek Bakımı konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen veya annesi yardıma gelsin
00 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey yok kaatlanacak
00 Yorumladestek ol biraz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Bebek Bakımı > Sorular > Esim yeni dogum yapti ama bebegimizle ilgilenemiyor cok uykusuzluktan sikayet ediyor vicdan azabi cekiyorum ne yapmaliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne