6 yıldır evliyim ve yaslari yakın 2 çocuğum var peşpeşe oldular 1 yas ve 3 yaş ilkini istedik ama 2. Surpriz oldu bu aralar ruh halim çok kötü kendimi kaybolmuş hissediyorum sorumluluklarim ağır geliyor bu döngü ne zaman bitecek ne zaman kendime vakit ayıracagim diyorum eşimle hic yalnız kalamiyoruz gec uyuyolar bir de aramizda yatiyolar yoruldum bunaldim bazen keşke hic çocuk sahibi olmasaydım o zaman daha farkli olurdu diyorum sonra kendime kızıyorum cok yiprandim 🥺🥺😢😢
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılEvlendikten kısa bir süre sonra arka arkaya çocuk sahibi olan bir tanıdığım var araları seninkinden daha kısa diyebilirim. Tabiki ilk başlarda çok zorlandı ama hiç isyan etmedi. Bir süre psikolojik destekte aldı şimdi her şeyi yoluna koydu hem çalışıyor hemde iki çocuğu ile ilgileniyor. Asla anneliğini sorgulama çocuklarından pişman olma. Onlar size hediyedir olaya böyle bakmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de düşünüyorum psikolojik destek almayı Allah'ın verdiği bir hediye bir nimet tabiki varlıkları güzel ama bazen böyle düşündükçe kötü hissediyorum
En İyi Cevaplar
İlk yıllar zor oluyor. Eğer imkanın varsa gün içinde çocuklara bakması için birkaç saatliğine de olsa eve anneni/ kayınvalideni vs çağır. Sen de çık biraz hava al, bir kuaföre falan git. Kocanla daha kaliteli zaman geçirmen için ise uyku düzeni şart çocuklar için. Çocukları kendi odalarında uyumaya alıştırman lazım. Bunun için profesyonel destek alabilirsin. O yaşlardaki çocukların zaten saat 8-9 olunca en geç uyumuş olmaları gerekiyor. Hem kendi sağlıkları için hem de sizin kendinize zaman ayırabilmeniz için. Benim oğlum 6 aylıkken tek kendi odasında uyuyordu mesela. 3-4 yaşına geldiğinde artık da akşam 20.30 - 21.00 gibi uyuyordu.
01 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de gelemez yaşlı ama bir düzen oturtmam şart umarım yapabilirim kendime yarım saat bile olsa vakit ayırmak çok iyi geliyor
herkesin çocuğu var ama senin kadar yakınanını görmedim şükretki allah sana iki evlat nasip etmiş onun için yanıp tutşan nekadar insan olduğunu bilsen burada bunlardan bahsetmezsin kolay hiç bişi yok bu hayatta annen baban seni hangi şartlar yetiştirdi kimbilir. hayatı olduğu gibi kabullen zaten büyüdüklerinden onlarda sana gelmeyecekler. kusura bakma dost acı söyler alınma sakın hee..
10 Yorumla
+1 yılEvet yıpranman normal zaten evlilik çocuklar doğana kadardır sonrası sadece ağır sorumluluklar o yüzden mesela hem maddi hem manevi kendimi olgunlaştırmadan asla evlenmem ya da çocuk yapmam çok ciddi bir durum çocuklar 18 yaşına gelir evden giderler o zaman eşinle birbirinize zaman ayırırsınız o zamana kadar onlar evliliğinizin temel taşı olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ruhunu olgunlastirmadan evlenme ne istediğini beklentini bil evlilik hele ki çocuk çok ağır bir sorumluluk
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
29Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılErken yaşta ve yanlış baba ile pişmanlıktır
11 Yorumla
Soran+1 yılBaba doğru ama erken yaşta haklısınız
+1 yılYaşları çok küçük olduğu için böyle düşünmen normal.
En önemlisi uyku düzeni bunu başarırsan hayatın normale dönecek kendine ayıracak vaktin olacak. Hem dinlenmiş olursun kafan rahatlar enerji toplarsın çocukları ayrı odada uyut uyanınca yatağına alma kendi yataklarında uyut ki alışsınlar.04 Yorumla
Soran+1 yıl3 yaşında kızım yatağında asla uyumuyor devamli yanimiza geliyor nasıl duzen oluşturacağım bilmiyorum bu da cok yıpratıyor beni
- +1 yıl
Gün içinde uyuyor mu?
Yatağına yatırdığın zaman yanında uzan ninni söyle ya da masal anlat uyumadı gerektiğini de anlat zamanla alışır. Kesinlikle ona sizinle yatamıyacağını anlatmalısın
Soran+1 yılUyumuyor gündüz gece de cok inatlasiyor uyumak istemiyorum falan diye düzen sart haklisin umarım başarırım
- +1 yıl
Başarırsın kendine güven 🌹
Annelik bu zaten çok zorluk çekmesen boşuna demiyorlar cennet annelerin ayaklarının altında diye. Çektiğin zorlukları herkes görüyor. Ama bitecek inan hiç bir dert kalıcı değil. Ve bu dünyada çocuk sahibi olmak kadar güzel bir şey yok inan 💕şükr et çocuğun var diye ya hiç çocuğun olmasa o zaman da tam tersini söyleyecektin
10 Yorumla
+1 yılİlk ince sakin olun hanimefendi.. anlattığıniz kadarıyla endişeye, tasaya dusmuşsunuz. Bir program oluşturmaya çalışırsanız en azından elinizden gelen koşullar için bu sizi büyük ölçüde hafifletecektir. Sizi çok iyi anlıyorum annelik zor mefum.. İnsan kendinden fazla fazla veriyor.. Sevdiğiniz hobiler edinin kendinize.. alanlar yaratin. Olumlu ve Pozitif telkinlerde bulunun.. kendinize küçük guzelliklerde bulunun.. YouTube birçok video var bu konuyla ilgili..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2. yi doğurmasaydın böyle olmazdı işte tek bir çocuk insanı yıpratmıyor, kıymeti ile büyütüyor ama peş peşe olunca anne pert.. Bende küçük yaşta evlendim ama tek bir tane çocuğum var başka da düşünmüyorum. Eşim destek olmuyor tek başıma baktım hep. Allahtan bir taneydi çünkü zaten çocuk seven biri de değilim. O yüzden cok dikkatli korunuyorum sürprize yer yok. şimdi büyüdü okula başladı, rahatıma bakarım bu saatten sonra inşallah
40 YorumlaEn büyük hayalim anne olmak.
İstemeden doğurduysanız veya hazır hissetmediğiniz zamanda geldiyse pişmanlık hissi gelişebilir.
Lakin geçecektir. Psikolojik destek almanız hem sizin hem çocuklarınız açısından faydalı olur.21 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik olarak hazır değilmisim onu anladim umarım destekle düzelir teşekkür ederim 🥰
+1 yılEvet Annelik pişmanlıktır. Evet evliliği öldürür. Herkes Anne baba olamaz. Herkes Anne baba olmak zorunda değildir. Anne baba olmamak sorumluluk almaktan korkmak değildir. seçenektir.
13 Yorumla- +1 yıl
Aile iki bireyle de olur çocuk olmasına gerek yok. insan birbirine uyumlu olduğu için evlenir. Evet eşine de çocuk bakar gibi ilgi gösterebilirsin o da sana öyle ilgi gösterebilir ülkemizin genel sorunu ne istediğimizi bilmemektir.
Soran+1 yılKesinlikle ne istediğimizi bilmeden çocuk sahibi olduk birbirimize tam doyamadan
- +1 yıl
Sizi çok iyi anlıyorum bu yüzden asla çocuk yapmayacağım. Mümkün olduğunca birbirinize zaman ayırmaya çalışın. çocukları belli zamanlar güvendiğiniz anaokulu veya kurslara gönderebilirsiniz.
Benimde bir tane var bende seninle aynı düşüncedeyim bazen pişman oluyorum bazen kızıyorum kendime ama büyüyecekler nasıl olsa onu düşünelim ben birdaha yapmayı düşünmüyorum Allah sağlıklı uzun ömürler versin çocuklarımıza 🤲
017 Yorumla
Soran+1 yılAminn inşallah annelik sürekli gelgitlerle dolu maalesef
- +1 yıl
Erken yaşta evliliği düşünürüm hep acaba iyi mi kötü mü
- +1 yıl
Avantaj ve dezavantajlarını söyler misin
Soran+1 yılKesinlikle ben de 30 u beklerdim kişilik oturur en azından sorumluluklar bu kadar ağır gelmezdi
- +1 yıl
- +1 yıl
Ama başka güzel yanları da var demi sevmek sevilmek huzur vb
- +1 yıl
Tabi ki de sevmek sevilmekte güzel ama erken yaşta sıkılabilirsin mesela benim gibi kadın için çocuk vs. sorumluluk artıyor erkek için eve rızık getirmek zorundasın anlaşılmadik durumlar oluyor huzursuz oluyorsun her zaman mutlu olunmuyor her zaman mutsuzda olunmuyor inşallah doğru düzgün birini bulup evlenirsin
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
- +1 yıl
Niye bu kadar çok bunaldın evlilikten? Takip atabilir miyim?
- +1 yıl
Attım ama bişey yazamıyorum ki
- +1 yıl
Bakmıyon
Gizli Üye(25-29)+1 yılUyuduktan sonra kendi yatagına götür cocukları. Evet planlı bir evlilik yapmamış ve eski bekar hayatını özlüyorsun. Sorumluluklar agır gelmiş sana. Cocukları annene bırakın birgün gezmeye gidin seksinizi yapın güzel bir ortamda. Bu şekil sanada eşinede iyi gelir
10 YorumlaSen kendini tanıyıp anlamadan evlendin ve yanlış adamla bilmediğin Evlilik kavramını öğrenmeye çalışıyorsun bilmeden en iyisini olmaya çalışıyorsun ancak Sen kendinden veriyorsun kavramlar seni ezdikçe boğulmak bu. Yapabileceklerini elbette var
02 Yorumla
Soran+1 yılNeler yapabilirim bu girdabın içinden nasıl çıkabilirim sence
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılbiz de bekliyoruz, büyüseler de eşimle başbaşa kalabilsek diye... sinemalar tiyatrolar... çocuksuz günlerin hatrına şu anda psikolojimiz iyi durumda. çocuksuz 3 sene geçmiş. onu dolu dolu geçiremediniz mi peki siz
00 Yorumla
+1 yılBakış açısına bağlı bir durum, insanların öncelikleri vardır ona göre şekil alır hayatları; önceliği kariyer olan biri anneliği sevmeyebilir tam tersi ne pahasına olursa olsun kendine çocuklarına adamış insanlar da var yani.
00 Yorumla
+1 yılBüyüdükçe güzelliklerinin farkına varacaksınız şükredin dua edin sakin ve uslu büyüsunler çocuk sahibi olma isteği olan kaç insan var kolay bir şey yok çünkü sınav dunyasi
10 Yorumla
+1 yılBu senin elinde sen yaratacaksin o zamanı akşam üzeri uyutma sabah biraz erken uyandır kuralların olursa rahat edersin çocuk değil sen bunlara engelsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir şey sonsuz değildir. Bu günler çok zor ve yıpratıcı ama illa ki geçecek. Allah yardımcınız olsun. Benimkide 1 yaşında ve evet beni çok zorluyor. 2 taneyi düşünemiyorum şimdiden
Yardım edecek yok mu size110 Yorumla- +1 yıl
Yürümeye başladıkları zaman işleri zor hep tehlikeye gidiyorlar ya 😂
Cevap sahibi+1 yılHer gün işler zorlaşıyor Bi tık evet haklısınız ama en azından bana yapışmak zorunda değil o bakımdan iyi 🙏🙏
- +1 yıl
Kaç yaşındasın, kaç çocuğun var?
Cevap sahibi+1 yıl24 1
- +1 yıl
Yeni evli misin
Cevap sahibi+1 yılDeğilim
- +1 yıl
Bişey dicem yanlış anlama kesinlikle ayrımcılık vb için değil. Kapalı mısın açık mı? Konuşmandan kapalı gibi sezdim.
- +1 yıl
orada mısın?
Soran+1 yılAnnem var bel fıtığı kaynanam yanımda değil yardim edecek yok esim gelince ilgileniyor biraz olsun dinlenebiliyorum
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun kolay gelsin. Benim de kız kardeşim yok ev işleri vb de anlarım kız kardeşim olmayınca pilav makarna makarna patates yumurta vb biliyom evi 10 gün yaptım annem yokken bulaşık bile yıkıyom bazen 😁
Bu durumda en iyi çözüm Anna anne veya babaanneye yakın olmak, onlar torunsuz kalmak istemez, eğlence niyetine bakarlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnem bel fıtığı kaynanam yanımda değil maalesef yalnız kalacak bi anımız yokk
+1 yılİki tane peşpeşe olması yormuş ve yıpratmış sizi... annelik tabiki pişmanlık değildir ama sosyal hayatını belli bir süre kullanamıyorsun...
02 Yorumla
Soran+1 yılEvett sosyal hayat olmadığı için bunaldim biraz
- +1 yıl
Alternatiflere yönelmelisin sosyal hayat demek sadece dışarda insanlarla iç içe olmak demek değildir... evinde eşinle farklı aktivitelerle hayatına renk katmaya çalış bu süreçte.. yapabildiğiniz kadar..
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılArka arkaya dogur, birden büyür sende rahat edersin, koca karı laflarına iyi örnek. Çocuk hemde arka arkaya senin en az 10 yılını götürür. 10 yaşına gelene kadar rahatlık bekleme...
00 Yorumla maalesef çocuklar küçük olunca böyle oluyor... küçük olan 4-5 yaşına geldiğinde işler düzeliyor ama yinede eskisi gibi olmuyor maalesef...
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet o zaman da insanda eskisi gibi heves istek olmuyor
+1 yılBence herşeye rağmen güzel bir duygu olmalı. Eğer çocuğunuz olmuşsa pişmanlık vb. şeyler insana ağır gelmemeli. Sorumluluk çok başka bir şey
00 YorumlaAnne var kedi bile olsa yavrusu için aslanın bile önüne atlar, anne var yavrusunu çöpe atan; tarafın karakterin kadar ne diyelim biz şimdi
00 Yorumla
+1 yılÇocuk çok ama çok büyük sorumluluk. Kolay değil. Ama artık olan olmuş, etrafında sana yardım edebilecekler varsa hiç çekinmeden iste.
00 Yorumla
+1 yılÇok normal bu duygu iniş çıkışların. Sabret ikisinde okula başlayınca oh be iyi ki ikisi arka arkaya olmuş diyeceksin
00 Yorumla
+1 yılGenelde erken evlenenlere bu oluyor sanırım bir arkadaşım erken evlendi evde durmak bile istemiyor kız
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte aşka ve seks hayatını bitiyor her konuda montonlasma oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle benj bunaltan bu monotonluk tekdüzelik
- +1 yıl
Farklı şeyler deneyin dicem ama deniyeceginiz kişi aynı kişi pek yararı olmaz sanırım, bebde çok istekliyim ama hep klasik şeyler oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılHastanede doktor yeni doğum yapan kadına psikolojik danışmanlığını almak isteyip istemediğini sormuştu ben de şaşırdım. meğer çoğu kadın doğumdan sonra psikolojisi bozuluyor. demem o ki gerekirse psikologa git rahatlarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısi bizde üstelik eşim hamile hiç istemiyorum eşim çok istedi birbirimize vakit ayıramıyoruz defalarca söyledim eşim anlamıyor hayattan zevk almıyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılİlk çocuğunuz mu esinize bebek doğunca biraz destek çıkarsanız uyuması vs olsun o da duygusal ve ruhsal olarak iyi hisseder annenin iyi olmasi bütün aileyi etkiler
Cevap sahibi+1 yıl2. İsyanım zaten ondan o bakamıyorum ben bakıyorum Bir kadın çocuğunun kusmasıdan tiksinir mi hepsini ben yapyrm
Soran+1 yılSürpriz mi oldu zor geçecek Allah yardımcınız olsun
Cevap sahibi+1 yılSürpriz den çok eşimin kurnazlığı diyelim
Cevap sahibi+1 yılŞu an mesela uyuyor yine ben ilgileniyorum
Soran+1 yılÇocuğa sadece anne bakmayacak zaten siz babalık görevinizi yapıyorsunuz olmasi gereken bu
Soran+1 yılSiz işteyken kim bakıyor yine esiniz evdeyken bi zahmet ilgilenin
Cevap sahibi+1 yılÖylemi dersiniz ben Eve gelir gelmez her şey bende işim zaten çok ağır lütfen bencil olmayn bu konuda çocuğun altını gece ona bakmak hepsi bende severek yapyrm görevim olduğu için değil
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 kızım var ve bende az çok benzer durumdayım annelik bazen pişmanlıktır bu durum için kendini suçlamamalısın inşallah biraz daha büyüdüklerinde her şey daha farklı olur
05 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah teşekkür ederim cok zormus gerçekten
Cevap sahibi+1 yılProfesyonel bi yardım almak iyi olabilir diye düşünüyorum ama kendim yapmadığım şeyi size öneremedim ☺️
Soran+1 yılTeşekkür ederim seans fiyatlari malum devlet hastanelerinde de ne kadar alabilirsem alacağım profesyonel yardımi😄
Cevap sahibi+1 yılDevlet hastanesinde şey diyorlarmış' bu normal bi durum isterseniz size antidepresan yazabilirim' bunu dediklerini duyduğum için bende devlet hastanesine gitmeye gerek görmedim 😅
- +1 yıl
Öyle düşünmeyin
+1 yılBöyle şeyleri görünce evlilikten soğuyorum tek gecelik ilişkilere devam sanırım
07 Yorumla
Soran+1 yılEvlenip çocuk yapmayabilirsin daha mantıklı 😊😄
- +1 yıl
Hahaha sürpriz olursa peki :D :D
Soran+1 yılBenim aklim başıma sonradan geldi her türlü önlemini alırsın ona rağmen olurda takdiri ilahi😂😁
- +1 yıl
Hahaha :D
- +1 yıl
Öyle deme ya oğlun duyarsa üzülür istenmeyen çocuk gibi :(
Soran+1 yılVarlığına şükür tabiki istenmeyen değil dünya tatlısı Paşam benim yiyecek dunyada yiyecek ekmeği varmış ki bize hediye geldi 😇
- +1 yıl
Evett 😇😇
+1 yılBebekler zaten çok uyur nasıl yalnız kalamıyorsjnuz şaka mısınız siz
05 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklarin uyumasi saat 1 buluyor o saate ikimizin de hali kalmiyor esim çalışıyor ben de gündüz çocuklarin pesinde
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl28 yaşındayım
- +1 yıl
Çocukları erken uyumaya alıştır yani eşinle ne zaman Başbaşa kalmak istiyorsan uyutmaya çalış hatta gündüz uyutma akşam erken uyurlar bişeyleri değiştirmeye çalış işte
Soran+1 yıl3 yaşındaki kızım gündüz uyumuyor zaten ama ona rağmen erken yatmiyor ama erken de kalkiyor çok zor 😵
+1 yılOlan olmuş artık bence ailenizin size destek vermesi gerek.. Keyifli akşamlar..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunları göze alarak çocuk doğurmak gerekiyor. Hayatınız kısıtlanacağını, sürekli çocukların peşinden koşacağınızı bilmeniz gerekiyordu. Çocuk bakmak gerçekten çok zor bir durum. Şu an bir çocuğa bakamam eskiden nenelerimiz aynı anda nasıl 4, 5 çocuğa bakabilmişler hayret ediyorum. Çocuklar ne zaman okula başlarda o zaman biraz rahatlarsınız. Ne zaman tam rahatlarım diye sorarsanız eğer çocuğunuz büyüyüp ayrı eve çıkınca veya evlenince ancak rahatlarsınız. Annelik gerçekten zor bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet kesinlikle pişmanlık dert boşu boşuna dert çekmek başa bela olur, zamandan çalmak hayattan çakmak boşa masraf sürekli dertleri kesinlikle kötü bişey
00 Yorumla
+1 yılYaşlarının yakın olmasından dolayı bir pişmanlık hissetmeniz normal
00 Yorumla
+1 yılNe güzel bişey ama yinede eşiniz de size destek olursa daha rahat olurdunuz
00 YorumlaŞahsen bende çocuk istemiyorum evlenirsem yiyip içip gezmek istiyorum eşimle çocuğa gerek yok
00 YorumlaYapmasaydin gelecegi düsünmen gerekiyordu nasil annesin sen ya boyle m@l kisiler anne olmasin
00 Yorumla
+1 yılAğla, bekarlık sultanlıktır die boşuna demiyos💅 bak bana ne derdim var ne tasam ahshshs
00 Yorumla
+1 yılÇocuk büyütmek zor olsa da çocuk evin huzuru, bereketidir. Öyle düşünmeyin çabuk büyüyorlar zaten.
00 Yorumla
+1 yılBaba destek olmuyosa zordur her şey anneye yüklenmemeli
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Çocuklar yıpratır bu yüzden fazla erken yaşta çocuk sahibi olunmamalı bence.
00 Yorumla9-10 yaşlarına gelip biraz da olsa kendilerini idare etmeye başladıkları zaman anca
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah yardım etsin canım benim tabii ki zor ama onlar senin evladın eminim ki geçecektir bu zor süreç biraz daha dayan ve eşinden de yardım iste
00 Yorumlaİçten gelen bisey galiba bu ne kadinlar goruyorum evi tertemiz kendide bakimli saclar boyali gözünde lens bile oluyo renkli 2 3 cocuklu oldugu halde bunlar evini eşini ve kendini cok sevmekle ilgili bencee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCocuk insani bitirir kendine bakamaz insan iyi ki bekarim hic dusunmuyorum zaten evlilik insani degilim sorumluluk altina giremem Allah korusun yani..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPişmanlık diyenlere Allah çocuk nasip etmesin ne diyeyim..!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArada pek şakşuka olmuyordur galiba😀 ama olsun
Çocuklar büyüyğnce zaman bulursunuz:))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun kocalarda. Bende ayni 2 cocuk 6 senelik evliyim hayatim varla yok arası.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGündüz uyutma çocukları fazla, Gece erkenden uykuları gelip uyurlar
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu sayede işinizi görebilirsiniz
Degerini bilirsen annelik cok guzel onlarin seviyesinde ol firsat buldukça ilgiye en cok ihtiyac duydukları bu zamanda
00 Yorumla
+1 yılDaha bunlar ne ki? Büyüyecek, okula gidecek, ergenlikler. Eşinden yardım al
00 YorumlaBir düzen kurun mesela eşinle bu düzende birbirinizi de yaşayın çocuklarnızada vakit ayırın
00 Yorumla
+1 yılSen pişman olduysa sorun sizde annelik çok güzle bir şey haralde benim annem 1 gün bile of demedi
00 YorumlaAslında Bi bunalım içindesin içini döküp konuşmak iyi gelir
00 Yorumla
+1 yılİsyan etme öyle çocuklar büyüyünce sana bakarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYataklarını ayırmazsaniz cansel hayatınız bitecek
00 Yorumla
+1 yılHizmetçi tutmayacak adamla evlenmeyecektin
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle pişmanlıktır
00 Yorumla
+1 yılBüyüdükleri zaman rahatlarsın ancak
00 YorumlaKendi düşen ağlamaz. Planlı hayat mutlu hayat