Kesinlikle kendini keşfetme yolculuğu bu.
Misal ben sevince baya kiskançmışım 😜
Kesinlikle kendini keşfetme yolculuğu bu.
Misal ben sevince baya kiskançmışım 😜
Her ilişkide kendimi biraz daha keşfetmekten öte belki de yaş ile beraber düşüncelerin olgunlaşması ve de insanın kendi farkındalıklarının artması diyebilirim keşfetmekten kastettiğim eskiden ilişkilerimde kendimi ikinci plana atardım karşı tarafın kendine daha mutlu hissetmesi gerektiğine inanırdım Ama zamanla baktım ki kişi kendisi mutlu olmaz karşı taraf mutlu olur yaklaşımı ilişkilerde yaşanan her anı biraz daha sanki değersizleştiriyor yani kişi önce kendi değerini bilmeli kendini sevmeli ki mutlu olsun karşı tarafa da mutluluk verebilsin bunun sonucunda da daha uzun olabilsin bir insan ne kadar iyi niyetli oldukça sizin üzerinize binen kişi de çok fazla oluyor ve bu iyiliğinizden merhametinizden vicdanınızdan faydalanıp tepenize de çıkabiliyor her şeyi dostuna göre ayarlamanın önemli olduğunu düşünüyorum ilişkilerde ve de en önemlisi kişinin kendi özeleştirisini yapması gerekiyor ilişkilerde veya ilişki bitimlerinde bunlardan çıkarsamalar yaparak kişi kendini geliştirebilir eleştiri dikkate alırsa daha anlamlı olabilir her şey.
Açıkçası kendimi her zaman keşfetmeyi seven birisiyim bu sadece aşk ilişkisi olarak değil arkadaşlık ve insan ilişkilerinde de kendimi çok da fark ettim, yeri geldiğinde insanlara O kadar anlamsız şekilde değerler verdiğimi kendimi o kadar değersiz hissettirdiğimi düşündüm ki gerçekten kendi değerimi biraz daha gördüm.
Teşekkür ederim
Benim hiç ilişkim olmadı ama bu sayede de çok şey keşfettim ve fark ettim mesela çoğu kişinin gerçekten birbirini sevmediğini ya da aşktan ölüyorum diyenlerin iki gün sonra terk ettiği
iki tane uzun ilişkim oldu yeterince keşfettim artık gerek duymuyorum ilişki ve flört insanı değilim yalnız devam babalık kendi halimde daha iyiyim
Cevap
9Cevap
Kendime göre ilişki belirlediğim için hep aynıyım..
kesinlikle evet. ama her ilişkimden sonra yeni ilişkilere karşı hevesimi de yitirdim.
Valla bende baya kıskançmışım:) oha olum bu sen değilsin napıyon demiştim kendi kendime:)
İnsan ne yaşadığını bilir ya :D her seferinde olmaz o iş :D
Fazla sevmedin sanırım. Biraz geç değil mi
Çok şey öğreniyor insan ya.
Öldürdün mü 🤣🤣
🤣🤣 Yenimi terk ettin beyadır aşk sorusu soruyorsun
İlişki olmadığı için keşfetme durumu olmadı
ne güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?