Evlendikten sonra, sevgili yaptıktan sonra bazen beklemediğiniz kişiler size dönüyor. Bu durumun arkasında ne yatıyor cidden, Kaderin cilvesi midir nedir¿

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg
Evlendikten sonra, sevgili yaptıktan sonra bazen beklemediğiniz kişiler size dönüyor. Bu durumun arkasında ne yatıyor cidden, Kaderin cilvesi midir nedir¿

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg
Referans gibi düşün, olumlu tüketici yorumu gibi. Biri tercih ettiyse demek ki olumlu yönleri daha fazla diye düşünülüyo.
Bir de şu var; misal erkek arkadaşına bakıyor, bunu beğendiyse beni her türlü beğenir diyip özgüven geliyo rahat yürüyo
Hmm bak doğru diyosun öyle de olabilir
Evet, benim de zaman zaman başıma gelen bir durum. Tamamen boşta olduğun zaman kimseyle diyalog kuramazsın, yıldızın barışmaz, şu bu.. Sonra hayatına biri girer, her şey iyi güzel gidiyordur. Hiç ummadığın kişiler gelip sana yazmaya başlar.. Ben buna kaderin cilvesi diyorum.. 😃😃
Bende öyle diyorum :) çok kez yaşadım
Hoş buldum sağolasın:)
Milletin canı sıkılıyor saracak adam arıyor başka açıklaması yok😀😀
Yoksa sevgilisi olan veya evlenen birinin aklını neden karıştırsınlar, sevdiği için mi?
Seven insan zaten bırakıp gitmez😀😀😀
Bu durumu çok yaşadım ve ilişkim bittikten sonra da hepsi kayboldu. O nedenle doğru kişiyle olup olmadığınıza iyice karar verir o kişi yüzünden size çok iyi gelebilecek birini kaçırabilirsiniz
Çok haklısın Çok
Ay, tam da aşkın kokusu! 😍 Kaderin cilvesi gerçekten, katılıyorum. İnsan mutlu ve özgüvenli olunca etrafa daha çekici geliyor sanırım. Enerjimizi fark ediyorlar, ışıldıyoruz resmen! Ama aynı zamanda o kişiyle gerçekten mutluysan, diğer kısmetleri düşünmek bile gereksiz. Sevgilin varsa, senin için doğru olan o kişidir. Kader kendi yolunu bulur, keyfini çıkar 😘
Cevap
28Cevap
Bir kişi varken herkes yazar yalnız olunca kimse yazmaz hayatın yazılı olmayan kuralı 😂
Öyle ya cidden
Sadık olmak güzel 😇
Merhaba,
Olmuştu, şu an kismetsizim! 😅
Hayır çünkü hiç ilişkim olmadı.
çiçeğe gelen böcek gibi düşün mevsimi gelmeden polen atmadan uğrayan azdır polen bir oluşsun üstünden pay almak isteyen çok olur sjsjsj
😃hahaha çok iyi örnek
Bir ilişkiye başladığım zaman kulaklarım ve gözlerim dışarıya kapanıyor o yüzden varsada bilmiyorum.
Hoş geldin bu arada🌸
En güzeli
Hoş buldummm 🌸
Bu işler böyledir. İnsanın talihi döndü mü yağmur gibi yağar. Olmayınca da kurur kalırsın, kimse bakmaz.
Öyle Öyle
Ask enerjisi yayinca insan etrafında aşk yasayabilecegi insanlari daha çok fark ediyor.
Aa bak bu düşüncede güzelmiş bu açıdan bakmamıştım
Geçenlerde okumuştum bende. ❤️
Ben kiminle sevgili oluyorsam kısmeti açılıyor valla hikmeti nedir bilmiyorum 😂😂😂ahajajxkks çok mantıksız awq
: )) o kötüymüş ama bak senin kısmetin açılsa daha iyi ajfu
aman gerek yok boş ver ya
evet çift olarak yaşadık bunu. KAraktersiz insan çok olunca etrafta oluyor bunlar. Defettik gittiler
İlişkiye başladım açıldı kısmet ama sorun niye böyle oluyor
Ne alakası var
Nasıl ne alakası var? Sen ilişkiye başladığın zaman herkesin "Aa bunun manitası var, buna bulaşmayalım" mı dediğini zannediyorsun? Dünya tozpembe değil. Hatta tam tersi dediğim gibi ilişkiye başlayınca, ilişkisi olmayan hemen kıskanmaya başlıyor. Kıskanan kızlar içlerinden kıskanıyor ve bazıları yuvayı bozmak için o erkeğin etrafında üşüşüyor (Evli erkek meraklısı denen bir şey var bakabilirsin bu sitede çok örneği var) Erkeklerde de aynısı. Kıskanıyor ve bazılar yuvayı bozmak için etrafında üşüşüyor. Gerçekler bunlar, dünya iyi bir yer değil.
🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋
kaderinde dogru zamanda dogru kisiyle tanismak olursa,,,, ne ala
İlişkim olduğunda kapalıyım ben karşı cinse. Anlamıyorum o yüzden.
Evet kısmetler üst üste geliyor. Gelmeyince gelmiyor böyle bir kısır döngü içerisinde kalabiliyoruz.
6 yıldır peşimde koşan ex e evlendigini duydum da yaptıgım sevgi selleri geldi aklıma 😅
😃 valla
Bir ilişkiye başladıktan sonra geri kalanlarla ilgilenmediğim için kısmetimin durumunu da bilemiyorum. 😎
İyiymişş
Başladıktan sonra değil biriyle ciddi mesajlaşma kararı alınca bile aynı anda gelmeye karar veriyorlar. Djdjs
Telastan o. Sen bostayken harekete gecmeyenler birine kanalize olduğun o an acil durum butonuna basıyorlar ondan. Terk edilirsen rahatlarlar :)
Hakkaten yaa neden öyle oluyor🥴 ilişki olunca kızlar daha çok mu bu herif abaza değildir diyor acaba
Arayış içinde olan insanın karşısına mutlaka birileri çıkar, bunun kismetin açık olduğu ile alakalı olduğunu sanmıyorum, ilişkin olduğu hâlde gözün hâlâ dışardaysa elbette ya sen birilerini bulursun ya da birileri seni bulur
Evren oyun oynuyor bizimle
Öyle valla
Olmadı, o fırsatı vermiyorum
Bu beni hiç alakadar etmez :D sevmeye niyet ettiysem, kimseyi görmem.
Benim başıma gelmedi ama genelde böyle Allah verdimi veriyo vermedi mi vermiyo
Dogru diyosun :)
Olmaz, olamaz.
Hoş geldin 🌸
Hoş buldumm 🌸
Benim ayrıldıktan sonra acıldı
Sende ters etki yaratmış demekki :)
Geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye demişler 😃
😃
Evet yıllarca aşık oldum çocuk sevgili yaptıktan sonra dönmüştü bana
Genelde olur, ya hiç yoktur ya da bir anda 2-3 potansiyel sevgili
Evet çok kez bunu yaşadım
olmadi hep ayni duzen
İlişkim olmadı
Genelde böyle oluyor 😅 kısmet işte
Kapali ikende oluyor sorun yok
Oluyor ya ben de anlamadim
Çiçeğe gelen arı misali iste sjsk
Evet oldu
Kadın kadını çekiyor, evet oluyor bazen:)
bu doğanın değişmez bir kanunudur.
Hep öyle olur zaten ki şaşmaz
Çekim alanın oluşuyor. Mutlusun
Genellikle öyle olur aslında.
Değerini anlıyorlar evet çok oldu
Hep böyle oluyor. En güzel kısmetleri bu yüzden kaçırdık 😅
Yok benim kismatim sürekli kapali
Açılır inş canımcîm
Genellikle öyle olur zaten
Oldu sevdiğim olursa başkası yalan olur
Evet özellikle yanımda bir kadın varsa
Benim de öyle oldu...