Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KızlarSoruyor
Beğeni ve destek için teşekkür ederim @Bgyontar

Ben kesinlikle kabul etmem, dakika başı mesaj yazacak arayacak olmaz.
23 Haziran, 2023 Cuma 20.54
Evet kadın ile erkek arkadaş olabilir ama şunu kabul edelim artık kızlar. Erkek ile kadın en iyi arkadaş olamaz.
Arkadaşlık ile en iyi arkadaşlık kavramları farklı şeyler.
Haa eğer çocukluktan beri arkadaşlarsa veya çocuk gayse normaldir yan gözle bakmazlar.
Geçen sene 4 yıllık yakın bir kız arkadaşım bana ilanı aşk etti. Çok şaşırmıştım.
Kıza asla yan gözle bakmamıştım hatta askerlik arkadaşım gibi davranıyordum.
Kız bana yanıkmış ondan takılıyormuş benle.
Aynı şey bazı kız arkadaşlarımın başına geldi.
Kızla ilk baş arkadaşlar ama zamanla kız ona aşkım canım diye sevgi sözcüklerini söyleyince erkek kafası napsın garibim gerçek sanmış herhalde hoşuna gitmiş.
Oda ilanı aşk etmiş.
Kızla erkek arkadaş olabilir ama asla yakın olamazlar bunu kabul edelim artık. Sevgiyi belli ediş şekillerimiz farklı.
Kızlar direk sevgi sözcükleri kullanır ve bu erkeklerin hoşuna gider aşık olurlar garipler.
Kızlarda ona köpek gibi davranan erkeklere aşık olur, ben kıza erkek gibi davranıyordum çünkü yakın görüyodum ne bilim böyle olcanı.
Kısacası arkadaş kalabilirler ama yakın asla abi.
Merak ettim şimdi ne oldu o kıza sevgili oldunuz mu? Arkadaşın sevgili oldu mu?
Kızı kardeşim gibi görüyordum ben. Hatta bana abim bile dediği oluyordu bende ona arada abla derdim benden 8 ay büyüktü ama sınıf arkadaşımdı.
Çok iyi vakit geçiriyorduk gerçekten arada özlemiyor değilim o takıldığımız günleri.
1. aşkı ilanında sadece reddettim ve arkadaşlığımızın zedelenmesini istemedim.
2. kez söyleyince konuştum olmaz dedim çünkü ona karşı olan sevgim kardeş sevgisiydi.
3. kez oldu ve bu sefer ağladı falan.
Artık sapıtmaya başladı onu 3 kez reddedince herhalde yediremedi ve zoruna gitti daha da hırslandı.
Yasak elma her zaman daha caziptir.
Artık bu arkadaşlığın bana zarar verdiğini fark ettim.
Okullarımız 12. sonıfta ayrıydı benim okuluma gelmiş ve beni gizlice uzaktan izlemiş.
Çok korkunç bir şeydi.
Bunu çok sonra öğrendim
Heryerden engelledim 1 sene geçti.
Geçen aylarda tekrar yazdı.
Eskisi gibi konuşmak istediğini söyledi eski dostluğu özlemiş amerika da şuanda benim gibi dost bulamamış üzüldüm bi şans daha vermek istedim dostluğumuza
Ama konuşma sırasında dğzelmediğini bana karşı hislerinin hala devam ettiğini anladım ve tekrardan konuşmak istemediğimi ve artık yazmamasını söyledim inşallah tekrar rahatsız etmez. Sevgili yapmış ama bana 3. kez aşık pldupunu söylerkende ilişkisi vardı.
Çok manyak insanlar var gerçekten.
sevgilim veya eşim ise olamaz.. değilse olabilir kendi tercihi.
Benim de karşı cins arkadaşlarım var. O bana laf ediyorsa o da olamaz. Anlayışlı olursa o da görüşebilir ama samimiyetin dozunu ayarlamayı bilmeli.
Kesinlikle katılıyorum ne güzel aklı başında birisin
Teşekkür ederim 😊
Ben de sizin sorunuza yorum yaptım bu arada zaten takip ediyorum
Sınırlar işgal edilmezse olabilir.
Teşekkürler ✌️
Rica ederim
Cevap
8Cevap
Hayır ben istemezdim yani normal arkadaşı olabilir ama mesafeli olması gerekiyor.
Olmasınlar ya😁
En iyi benimle arkadaş olsun sonra erkek kankaları falan olsun ama karşı cinsten olmasın
Kıskanırım diyorsun
Öyle evet
Valla kıskanırım tabii
Kıskanan insanı niye gömüyon o zaman
Sevgilim vs. değilse kıskanamaz
Bir şey demiyorum
Deme🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Tamam
Karşı cins arkadaşı olabilir ama en iyi arkadaşı olmamalı.
Arkadaş olabilir, en iyi arkadaş olamaz. Hele ki canımlı balımlı konuşmalar vs. asla.
Sevgilim belki de eşime zor ya. Çünki aynı kuralı o da bana koyacak
İsteyen istediğiyle arkadaş olsun ben olmam olursamda tanıştırırdım
Hayir benden baska disi ainege bile bakmasin mumkunse hep bana baksin
Bu mümkün değil
En iyi arkadaşı ben olmak isterdim
Hayır istemem. Ben kendimde yapmam zaten.
Benimle en iyi arkadaş olabilir
Olamaz
mümkün değil
Olabilir.
Hayır olamaz
Evet
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?