Nisanliyim nasıl düğün yolundan vazgeçecem son 25 gün?

Nisanliyim ve 25 gün sonra düğünüm var ama ben yapamıyorum ayrılmak çok ama çok istiyorm çünkü sürekli ailesi benm karşımda iyi davranıyor arkamdan nişanlımı şisiriyorlar ve bu bizim kavga etmemizi yol açıyor çeyizim çıktı o günü bile zehir edip en ufak detaylara takılıp büyütüp önüme koyuyor annesi sürekli oğlunu şisiriyor benmle kavga ettiriyor bir kaç defa beni savunduğu için duygu sömürüsü yapıp ağladı nisanlimda vicdanlı die dayanamıyor ne yapacam ben kafayı yicem Nişanlımı çok ama cokkk seviyorm benim için mutluluğum için herşeyi yapar ne istesem yok demez ama konu ailesi olunca laf söylettirmeyip sürekli savunup benimle tartışıyor 5 yıldır birlikteyiz 2 yıldır nişanlıyız 25 gün sonra düğünüm var ama ben evlenip ayrılacakmışım gibi geliyor böyle oldukça durum ama ayrılmıyorm çok ama çok istiyorum ayrılmak ama beceremiyorum ona çok alıştım hayatımın merkezindeki noktası sanki onsuz bir şey yapamiyorm ben onu hayatımda her şey olarak gördüm vazgeçemiyorum çok denedim çok kendime zarar verdim nasıl vazgeçeceğim nasıl ayrılırım ne yaparım bilmiyorm daha o kadar çok şey var ki yüreğim şişmiş bir durumda ayrılmıyorm kafayı yerm sanki ayrılırsam piskolojik destek almak istiyorm ama evlilik yolundan ötürü çok borcum var ve param yok verecek ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin Kendimi öldürmek istiyorm anneme ve babama onlar yüzünden bu evlat acısını yaşatmak istemiyorm onlara bunu yapmak istemiyorm çünkü her kararima saygı duyarlar ne yapacam ben lütfen söyleyin lütfen bana bir çıkar yolu bulun kafayı yicem

Nisanliyim nasıl düğün yolundan vazgeçecem son 25 gün?