Erkeklerin mesaj atan kızlar hakkında düşünceleri bireysel ve farklılık gösterebilir. Ancak genel olarak, birçok erkek mesaj atan bir kızın inisiyatif kullanmasını olumlu bir şekilde değerlendirir. İletişimde aktif olan bir kişi olarak görülmek, karşı tarafın ilgisini göstermek ve başlatıcı olmak çoğu zaman olumlu bir nitelik olarak kabul edilir.
Günümüzde cinsiyet rolleri ve iletişim dinamikleri hakkında giderek daha fazla değişiklik yaşanmaktadır. Eskiden sadece erkeklerin ilk adımı atması beklenirken, artık kadınlar da kendi inisiyatiflerini kullanma özgürlüğüne sahiptir. Bu nedenle, bir erkeğin size mesaj atmanızı olumsuz ya da olumlu bir şekilde değerlendireceğini önceden kestirmek zordur. Her insanın farklı tercihleri, beklentileri ve düşünceleri vardır.
Eğer bir erkekle iletişim kurmak istiyorsanız, çekinmeden mesaj atmanızda bir sakınca yoktur. İletişimi başlatmanız, ilginizi ve aktif bir yaklaşımı göstermeniz olumlu bir izlenim bırakabilir. Ancak, karşı taraftan aldığınız yanıta ve tepkilere saygı göstermek önemlidir. Her iki tarafın da iletişimde eşit bir rol oynaması ve karşılıklı anlayışı teşvik etmek önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya şimdi bu o kadar göreceli ve ucu açık bir soru ki senin atman ya da atmamam gerektiği, atarsan ne olur imajın ne olur, ne düşünür hepsi farklı başlıklar aslında. Yani onun mizacı na göre, aranızda yaşananlardan sonra buna sen karar vermelisin eğer sürekli yazan biriyse gururu bırakıp yazabilirsin, ya da atmaya bilirsin zaten sürekli atıyorsa yine yazacaktır tabi kötü bişeyler olmadıysa vs vs. Sen sürekli yazmayan ya da ağırbaşlıysan kötü düşünmeyecektir hatta vay be mesaj attı diye düşünebilir tabi dozu kaçırma. Yani geniş bir konu ama özetle ne egolu ol ne de kibirli ortayı bul ve karşındakine göre dozu uygula.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence olur yani bir sakıncası yok diye düşünüyorum. Sonuçta konuşmak istiyorsunuz ve konuşmayı istemek kadar doğal bir şey yok yani içiniz rahat olsun. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Eğer sen konuşmak istiyorsan yaz gitsin karşı tarafın ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün ve istediğin önemli ha diyorsan ki ben gururlu biriyim yazmam öyle sana kalmış
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 267,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBir şey düşünmem isterseniz atın ona
10 Yorumla
+1 yılAsla mesaj atan taraf olma. Unutma herşeyden önce bir kadınsın. Herkes üzerine düşeni yapsın. burada mesaj atması gereken kişi erkek. Sadece konuşma esnasında ona tekrar mesaj atması için açık kapı bırakabilirsin. Belli olacak şekilde tabi.
32 Yorumla- +1 yıl
Bunun cinsiyetle ne alakası var
- +1 yıl
Gizli Üye(18-24)+1 yılyazmazsan ya da aramazsan benj iplemiyo benimle ilgilenmiyor diye düşünür. Eğer yazarsanda bu onu mutlu eder ve senden uzaklaşir kaçan kovalanır misali yani yaz tâbiki. Sadece araya üçer beşer dakika girdikten sonra cevap yaz karşı tarafa, geç yaz yani. Geç yazman onu kendine bağlaman demek. Sesini duymasın için müsait ol ama her zaman değil seni kontrolü altında hissetmesine izin verme. Peşinden koşan değil peşinden koşturan ol her zaman. Şans seninle olsun canım 🙂
00 Yorumla
+1 yılSen atmazsan eğer aklında seninle ilgili bise kaldıysa mutlaka atacaktır fakat sen gururunu ayaklar altına alıpta mesaj atarsan direk geçmiş olsun ceptesin atma bırak o atsın tecrübe konuşuyor biraz bekle dayanamayıp artıkta sonra iş istem geçer çoktan
22 Yorumla- +1 yıl
sayın soruyu soran bacım bu cevaptan sonra hiçbi cevabı okumana gerek yok, çünkü kesinlikle böyle
- +1 yıl
Her insan aynı değildir. Yaz aklında kalacağına seni düşündüreceğine böylesi daha iyi.
+1 yılBence bir adım at dene yengenize ilk ben yazdım sonra konuşmaya başladık az az deprem oldu sonra kendisi yürüdü bana 😂😂😂 ama iyi ki diyorum ya bence kadın da erkek te yok ilk mesajı karşıdan beklim falaj gereksiz yani hsyat beklemek için çok kısa 🤗
20 Yorumla
+1 yılİlk mesajı o atmış zaten şimdikini de senden bekliyor olabilir, o yazarak ilgisini belli etmiş, oda benimle ilgileniyorsa bu sefer o yazar diye düşünüyor olabilir, aramızda gurur yapacak bir durum yok her şey normal yazabilirsin tabiki
00 YorumlaAt kız. Cesaretli kızı yürekli olan erkekler sever zaten bana niye mesaj atiyo yaa triplerine giren erkeği bı anası sevsin boş ver vakit kaybı. Sen yaz instadan reels at ortak konuştuğunuz bir şey görürsen ordan yürü. date ayarlamaya çalış surda su varmış gitmek ister misin de Onunla ilgilendiğini *dozunda belli et. Daha da gelmiyorsa ters yapıyorsa sal abla
00 YorumlaŞahsen ben Atmam , Sonra havalara giricek felan , Bırakın avcılığıni erkekler yapsın, bir uğraşsın bir çaba göstersin konuşmak için.
00 Yorumla
+1 yılYa burada ne kadar feminist varmış yorumlara bak. Neden illa erkek adım atmalı yok sürünmeli felan. Değer böyle mi gösterilir. sevgi emektir der üstad. yaz aklında kalmasın kadın
04 Yorumla- +1 yıl
Senin mantığında ilerlersek erkeklerin hepsi böyle. bu bariz bir önyargıdir. size tavsiye vermek haddim değil ama bu düşünce tarzı körü körüne saçmalıktır. sağ duyunuzu kullanın. bu dünya da altı milyarı aşkın kadın var. bir tanesi beni aldatsa hepsi böyledir demek saçma olmaz mı? Demem o ki bence de siz kimseye yazmayın. Dünya daha güzel bir yer olur eminim:)
- +1 yıl
Zaten yazmam ya 😂 ayrıca feministlikle ilgisi yok bu durumun erkekkler kadınlara göre daha atılgan oluyor. Bunun bir çok sebebi var. Aslında erkek yazmalı bu yüzden. Ben ilk defa birine açılmadım ayrıca. Çoğu ilişkimde ilk adımı atan ben olmuştum. Bunun erkeklerin kendilerini bişeyy sanmalarına yol açtığını farkettim. Ve artık böyle davranmamam gerektiğini düşünüyorum
- +1 yıl
Bu da bir bakış açısı. saygı duymak gerek ama yine de sana katılmıyorum kadın
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılMesaj atmak istiyorsan mesaj at, konuşmak istiyorsan ara, seviyorsan söyle... üçün beşin hesabını yapmayın... aldim verdim oynamayın ... en fazla ne olabilir?
00 Yorumla Ben kendi fikrimi söyleyeyim atma.) ya da çook iyi bir gerekce bul öyle at şübhr uyandırma. Unutma erkekler sürünmese adla kıymet bilmez. Ben çatlasam aşkımdan ölsem bile atmadım atmamdaa. Ne atıcam ya kendi atsın. Bulmuş benim gibi hatunu bide benmi gitcem ayağına yok canım daha nelerr.😅😂 kendine deyer ver, hakikaten seni hakk eden biriyle birlikde ol.)😌
011 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAt kız ne olacak sanki
Hep karşı taraf mı mesaj atacak illa20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, senin gibi güzel kız mesaj atmis ne dusuncek bayram eder. at mesaj gitsin pesinden gelirse birseyler olur , gelmezse birak gitsin
00 Yorumla Bana kalırsa sen ona mesaj atma onun atmasını bekle nitekim böyleleri daha değerli oluyor çünkü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılİlgi duyan , azda olsa bir şey hisseden kadın/erkek mesaj atar.
Atmalı da.
Beklemek ilk olmamak isteği bence yersiz ve gereksiz.00 Yorumla
+1 yılHep bir taraf attığında kendini değersiz hissedebiliyor.. Bence hosuna gidecektir oda senle konusmak istiyorsa
00 Yorumla
+1 yılDenemekten zarar gelmez atın bence ama şunu unutmayın her deneme başarılı olacak diye bir şey yok. Saygı ve Sevgiyle🤗
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. İsteyen erkek atar bence ama bekleyedebilir şimdiki erkeklerde tuhaf dkfkg
10 Yorumla
+1 yılİlk o attıgı için bi kerelik de sen at şansını dene ama sonra o yazana kadar yazmamalısın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Atma.
Görmezden gel.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılkızlar ilk mesaj atanın bir önemi yok şunu anlayın artık
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. At bakalım dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır 🤷🏼♀️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkek te ah keşke mesaj atsa da konuşsak diye düşünür, sapık sanmasın diye mesaj atmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence atmalısın en azından konuşmak istediğini anlar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Konuşmak istiyorsan atabilirsin babada at sorun degil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBence bekle o atsın ha sağlam bı girişin varsa olabilir
00 Yorumla
+1 yılAtma sonra havalaniyorlar seni ikinci plana atıyorlar
00 Yorumla
+1 yılKendini baştan hevesli gibi göstermez isen daha iyi olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. İçinden geliyorsa at ya ne kaybedersin, yazmazsa kendi kaybeder çıkarırsın takipten.
00 Yorumla
+1 yılAtmak istiyorsan at.. konuşmak istemiyor ise yazmasın olur biter
00 Yorumla
+1 yılErkekler genelde isteyince ısrarla yazar istemezse yazmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAt naber diye bişi olmaz yaa.. Nasıl görürse de görsün yüz yüze gelmedigin biri nasıl olsa canını sikarsa engellersin gider 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler mesaj atan kızlar hakkında; parmakları var mesaj yazabiliyor diye düşünür
00 Yorumla merhaba sizde ona mesaj ata bilirsiniz bu cok normal bi durum once o size mesaj atmis sizde ona mesaj atip konusa bilirsiniz sonra size yazacagi mesaja gore hareket edebilirsiniz guzel gunler...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Konuşmak görüşmek istiyorsan mesaj atmaktan sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa at nolcak sanki. Bu seferlik sen at sonra uzun süre sen atma 3 4 defa ondan mesaj gelmesini bekle. 1 defa sen at 3 4 defa o 😄 ama bence şu an atmalısın yoksa o da tam tersini düşünebilir ben ilk mesaj attım isteseydi kendisi de yazardı diye...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolumlu düşünürüm demek ki benimle ilgileniyor iletişim kurmak istiyor diye mesaj atmazsa iplemiyor derim ben de iplemem
00 YorumlaŞu an atmaman daha doğru. Önce biraz o yazsın ileriki aşamalarda sen de yazarsın. Erkekler hevesli kızları sevmiyor
00 YorumlaBence at. Bir soru falan sora bilirsin. Kaybettiğin zaman içinde bir ukte kalmasın. Gururundan da bir şey azalmaz.
00 YorumlaDirekt mesaj yazma. Birseyi sebep kıl ve konuşma başlatcaksan, o konu üzerine başlasin.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapmayı düşünüyorum gerçekten sormam gereken bir şey de var zaten onu bahane ederim yazarsam
Karşıdan bekleme herzamn neden hep sizler erkekden beklersiniz ki bazı erkeklerde kızdan bekler sen yaz nolacak sanki
00 Yorumla
+1 yılHerkes kızlarını prenses gibi eğitiği için genelde kızlar yazmaz sende yazma sonuçta prensessin güzel bir story at o yazar
00 Yorumla
+1 yılat ama sürekli konuşmayı sen başlatma
"Erkeklerin götü klakar" bence10 YorumlaŞu ilk adım meselesini bu toplum niye aşamadı ya at gitsin ne kaybedersin
10 Yorumla
+1 yılYazmanda sakınca yok sürekli karşı taraftan beklemek hoş değil bence
00 Yorumla
+1 yıl2ci kere yaza bilirsin ama hareketlerinde değişiklik yoksa, kendi yoluna devam et
00 YorumlaSen saçma sapan bir şey bile sorsan, ve eğer o da seni beğeniyorsa, kesin cevap verir
00 Yorumla
+1 yılBir kere daha atarsın, üçüncüde ondan gelmiyorsa yazmazsın
00 YorumlaSenin besaj atmanı ha bekliyo ha beklemiyo, sen eğer istiyosan mesaj yazmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO sana bir kere mesaj atmışsa sen de atabilirsin bence. Yani sürekli bir tarafın yazması saçma olur. Bu defa da sen yaz eğer sonra tekrar sana yazmazsa sen de yazmazsın artık.
00 YorumlaHayatim mesaj at ama fazla yuz verme sonra uzulen sen olursun;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılNerden ne ne zamandır tanışıyorsunuz?
06 Yorumla
Soran+1 yılUzun zamandır biliyoruz birbirimizi aynı şehirdeyiz ama hiç muhabbetimiz olmamıştı ilk kez oldu o mesaj attı işte sonra bir kere de ortak arkadaşımız sayesinde oturduk bu kadar tanışıklığımız
- +1 yıl
Peki amaçlar ne? Sevgilililik mi?
Soran+1 yılNeyin amacı anlamadım benim amacım o tabi ama onun amacını bilemem oturma sebebimizi soruyorsan hayır sevgililik değil denk geldi oturduk
- +1 yıl
O zaman mesaj atma bence onun niyeti olsa sana yazardı zaten
Soran+1 yılPeki bir kez yazmasının sebebi ne olabilir sence
- +1 yıl
Konuşmanın içeriği ne bilmiyorum ama öylesine yazmıştır bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılsadece bir kere at ve bekle eger sen yazdıktan sonra yazarsa doğru kisidir, adil yıldırım a göre 5 kere o yazsın 1 kere sen yaz cok dogru
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMesajı erkek atar ( gönlü varsa )
13 Yorumla- +1 yıl
Yiok ya
- +1 yıl
@LeeCooper2002 atlama ordan sana diyen olmadı
- +1 yıl
Oldu sen dedin, yoğurtlu
Gizli Üye(18-24)+1 yılatma erkekler elde edemedigi kizlarin pesinde kosar
00 Yorumla
+1 yılSevecen, takıntısız ve dobra biri diye düşünürüm
00 YorumlaStory at o cevap yazar hem sen başlatmamış olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılYaz gitsin zaten öncesinde konuşma geçmiş aranızda
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. At bişey olmaz ne düşünecek ki
00 Yorumla
+1 yılAtbat uyudun mu de ☺️
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler