AI Persona’ya Sor

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belki senin sohbetin onlara sıkıcı geliyor olabilir
Senin sohbetin nasıl
Senin sohbetin nasıl merak ettim
Muhabbetin sarmıyordur
Konusmak istemiyorlardir
Nasıl yani? Ne kadar yazışıyorlar?🙄
Sende sorun vardır
sen ilerlet
@bisesorcam34 boktan sohbetleri seviyosunuz nasıl ilerletelim
o zaman gay olma yolunda başarılar sana
Ne gayı lan
Sigaradan maddeden magazinden başka konuştuğumuz mu var
Ayrıca eli yüzü düzgün bir tipse bakmıyosunuz zaten
Bu kadar basitsiniz
genelleme yapma ve kadınlar için basit kelimesini kullanma, senin çevrendekiler öyle diye herkes öyle olacak değil ki aksine eli yüzü düzgün yakışıklı olan çocuklara daha çok ilgimiz artıyor
@bisesorcam34 nasıl olacak o biraz ip ucu verimisin bize
Tamam işte eli yüzü düzgün tipleri yakışıklı bulmuyosunuz
karşındaki kızın ilgi alanlarıyla ilgili konu açabilirsin ya da genel kültürel sorular sorabilirsin konuşmayı biliyorsan sohbet illa ki ilerler
Mesela benim tipe gelince yakışıklı bulanın8z yok ve hepiniz aynısınız tatlı bir tipe sahipse yakışıklı bulmuyosunuz ilginiz olmuyor azıcık sevecen bir tipe sahip olsun hemen red
Ayrıca basitsiniz ne tip erkek istediğinizi herkes biliyor sert mizaçlı olsun tehditker olsun kemikli olsun tamam * tipi olsun , şerefsiz görünümlü oldun , ayı olsun yakışıklı buluyosunuz ama bana gelince yakışıklı bulan yok sende dahil
Onun için kızı tanımam lazım ama benim gibi tiplerle tanışmak istemiyosunuz
sana bunu düşündürten kadınlarda sorun vardır o kadar da tatlı bir görünüşün yok senin
Tamam ama yakışıklı da bulmuyosun dimi mesels
Bulmuyosun , bundan bahsediyorum iste bana gelince yakışıklı bulan yon kendi ülkemin kadınlarından nefret ediyorum artık canınız cehenneme
ayı birisini kimse sevmez inan
Bir kız milleti bu kadar zor olmamalıydı
Peki yakışıklı mıyım sence
Cevabını biliyorum ama yine de soruyim belki bir mucize
madem nefret ediyorsun o zaman git yurtdışından bul ve inan çoğu kız tipten öte konuşma tarzına önem verir
ya yakışıklılık göreceli bir kavram mesela bana göre ortalamasın sohbetin güzelse tanımak isterdim
Sen bı cevaplasana
Yakışıklı bulmuyorsun dimi
Canınız cehenneme pisliksiniz
Konuşma tarzına önem vermez ben zaman8nda naziktim iyiydim hatta daha fit biriydim ama yine bakmıyordunuz
Neyse sende beni çirkin bulan ruh hastasısınız
Hastasın
Canınız çıksın umarım
seni aşırı çekici veya yakışıklı bulsam bile şu üslubun yüzünden yüzüne bile bakmazdım
Heh tamam iste
Sende aynısın eli yüzü düzgün tipleri yakışıklı bulmayan birisin
Aşırı çekici şart değil ama yakışıklı bulan kimse yok umarım canınız çıkar depremde
Hepiniz yok olursunuz lan umarım
Kanı bozuk hamuru bozuk yaratıklar sizi
hiç senin anlattığın tabirle keko tarzı bir sevgilim olmadı ya da tipe göre muamele yapmadım bu önyargılarını herkese gösterme
Nasıl bı kız milletisiniz lan sadece tek bir erkek çeşidi yakışıklı geliyor size o da kürtlere benzeyenler ya da kemikli olan Justin Bieber tipli olanlar ama illa sert mizaçlı olucak ne boktan bı erkek zevkiniz var lan
Ön yargı değil lan tipimi beğenmedin iste
Sende yakışıklı bulmadın burdan kime sorduysam kimse yakışıklı bulmadı
Elimde olsa sizi komple yok ederdim
Bu ülkede kadın düşmanlığı boşuna artmıyor iyi ki de artıyor kötü olan herşeyi hakediyosunuz
berbat bir insansın, kızlar olarak oturduk senin bizi yok etmeni bekliyoruz
Heh ortalama
Bana gelince zaten hepiniz ortakamasınız , berbat insanlar siz TC kızlarısınız benim gibi tipleri yakışıklı bulan yok tuhafsınız yakışıklılık bu ülkede göreceli degik
Hepiniz nasıl boktan bı silede yetistiyseniz babanız gibi tipleri istiyosunuz
Benim gibileri anca orta tipli bükün zaten ama ayı gibi tipleri sırf sert mizaçlı diye yakışıklı bulursunuz asıl Berbat boktan insan sizsiniz lan
konu babalarımıza nasıl geldi
Canınız cehenneme anıra anıra geberirsiniz umarım
Keşke daha düzgün erkek zevki olan kızlar olsaydınız
tanımadığın bir insanın ölmesini isteyecek kadar kötü bir psikolojiye sahipsin
Öyle okuyor bok gibi davranan babası olanlar bozuk ailede büyüyen kkzlar bok gibi tipleri yakışıklı bulur ve sevgili olur
Babanız gibi erkekleri seçiyosunuz
İyi biriyse bile ila ki sert mizaçlı olmak zorunda
Senin mesela yakışıklı bulduğun tipleri hayal ettim bile çok basitsiniz
senin şu genelleme algını napıcaz
Geneliniz böylesiniz onu napıcaz
Geneliniz böylesiniz ki genelleme yapıyorum hatta hepiniz böylesiniz he
Öxellikle güxel cekici kızların HEPSİ HEPSİİ BÖYLR
Tanımama gerek yok ki anladım seni sende aynısın
O nedenle sen ölsen mesela senin yerine beni yakışıklı bulan bir kız gelicek olsa anında kabul ederdim he senin yön olman pahasına hatta hepinizin , bı reset atmak lazım
bizde o da yokk