Güncellemeler
+1 yıl
Benim de ters davranışlarım da oldu sanırım ondan da biraz şu an yüzume bakmıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler siz olsanız böyle bir kızın mesajına geri döner miydiniz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaz bir şey kaybetmezsin.
Ya aramızda bazı inatlaşmalar falan oldu gizli gizli sosyal medyayla alakalı
Hepsi geride kaldı ama değil mi, güzel bir başlangıç olabilir tekrardan.
Şu an bana karşı ne durumda hisleri yani pozitif mi negatif mi bilmiyorum ama sizce cevap verir mi
Verir tabi ki niye vermesin tatlım bak yaz en azından niyetini öğrenirsin yardım ederim buradan sana fikir konusunda
Ya gerçekten mi 🥺🙈
Ya aslında inatlaşma konumuzu da kısaca söylim
Söyle tabi
O beni takipten çıkardıktan tam 1 ay sonra bana arkadaşları istek falan attılar ben sandım ki onlar bana bir şey diyecekler halbukisi galiba beni denemiş o galiba işte başka erkeklerle bakalım görüşecekmiyim diye galiba biraz kıskanç bir yapısı var
Denemiş diyorsun sevgili gibi miydiniz flört aşamasında mıydı bunlar
Sonra neyse ben anladım böyle bir şey olduğunu arkadaşlarını takipten çıkardım ama sonra onu çok merak ettim yani haber almak istiyordum ondan fazla da gezen biri değil bi maç oynamaya gidiyor o yüzden halısahadaki arkadaşlarını ekledim ordan sonra zaten koptu yanlış anlaşılmalar başladı
En son bir olay daha oldu bunda iyice belli oldu ama neden yaptığını anlayamadım ya onu da söyleyebilir miyim size de
Hiçbir şey hiç konuşamadık sadece bakışma vardı o sıra ikimizde de bir de hafif tebbesüm işte o da utangaç biri sanırım ve bende 🥺🥺
Yanlış anlaşılacak bir şey yok pek aslında ama kendi çapında olmuş bir şeyler ama özür dileyip yeni bir sayfa aç onu ters bir şey söyleyeceğini düşünmüyorum
En son olayda da şey oldu aslında. İşte bu sefer ben dedim bi arkadaşını ekliyim. Sonra sanırım beni hala takip ediyor arada bakıyormuş hesabıma. Benim eklediğim arkadaşını takipten çıkarmış. Onu neden yaptı pek anlayamadım ama 🤷🏼♀️
Yani ya hiç konuşmadık direk de nasıl başlarım o yanlışa anlaşılmayı düzeltmeye bilmiyorum ya
Yanlış anlaşmadan açma konuyu işte ısıtıp ısıtıp önüne koymaya gerek yok, baştan başlayın hiç konuşmamış gibi sen nasıl davranırsan o da sana karşı öyle adım atar
Ama merak etmez mi ya sorarsa yaptığın şeyler nedendi diye falan filan diye
Bende istemem tabiki yani tekrardan huzursuz olmayı belkide söylemem daha da kötü olur daha da yanlış aksettiririm ona ama
Ya öyle mi diyosunuz yani hiçbir şey olmamış gibi yaparsam da sanki o kadar davranışı sallamıyormuşum gibi onunla oynamışım gibi olmam değil mi
Sen şöyle de hani tekrardan başlasak, ya da yeni bir sayfa açsak falan diye yaz hani eski defterleri açmayalım gibisinden
Hayır olmazsın bence dediğim gibi kötü yaşanmışlıklar sadece üzer insanı tekrar konuyu konuşunca ne geçicek elinize hiçbir şey tartılmış olacaksınız
Ya evet zaten ilk konuşmamız olucak ondan dolayı ilk seferden daha kötü olsun istemiyorum.
Ay ya heyecanlandım 🙈🙈 umarım yapabilirim bilmiyorum ya şu an sürekli karşılaşıyoruz o yüzden pek cesaretim yok bi kaç ay sonra yapabilirim inşallah
Bence yap şimdi
Uzattıkça içinde kalacak bak bne şu an bu durumdayım cesaretim yok bir türlü yap sen cesaretin varken yaz gitsin
Ya sende mi öylesin sen neden yapmıyorsun peki
Ya evet onu kaybetmek istemiyorum ama bilmiyorum
Yapamıyorum cesaretim yok, reddeder istemez diye korkmuyorum, bakışıyoruz bizde güzel de hissediyorum bir şeyler olacak gibi de ama adım atamıyorum atsam belki devamı gelir ama hayırlısı bakalım
Bende reddetme olayi da var ya zaten şey ben geçen senede bi kere son kez dedim istek atayım o zaman aslında atıcaktım mesaj ama kabul etme isteğimi ilk o takipleşme olaylarının başındaydı. Şu an da hala o düşüncem var 😭
Ya aslında bence sende kaybetme bak hem bakışıyormuşsunuz inan ben çok pişman oldum keşke ekli olduğu zamanlar atsaydım dedim olmadı nasip 🤷🏼♀️🥺
Ama sen yaz şimdi belki bu bana cesaret verecek olumlu sonuç alıcaksın sende belki
Ya aslında şu an yazarsam moralim bozulabilir üni sınavına hazırlanıyorum 2 ay kaldı o yüzden sonra deniycem yani
Neden bozulsun ki uzattıkça sadece vakit kaybı mutlu olma şansın var belki de böyle düşün sana iyi gelecek
Bende aynı durumdayım ama bu gidişle yazıcam sonucu ne olursa olsun iyi veya kötü
Ya reddedebilir çünkü bilmiyorum belkide konuştuğu biri var sevgilisi flörtü vs
Sen yaz ya sen korkmuyormuşsun da bende yazın deniycem gerçekten. Bi gelişme olursa haber edersin bende sana ederim 😊
Niyetini öğrenmiş olurdun ez azından onun için ısrar ettim canım nasıl istersen artık
Tabi ki buradan yazarım güzel gelişmeler olur gibi hissediyorum zaten:)
Ya sevindim sizin adınıza inşallah benimde içimde kalmaz da yazarım. O zaman bende burdan haber ederim 😊
Anlaştık ortak🌹
Tamamdır ortak 🌸
Merhaba. Bir şeyler oldu ama tam olarak onunla ilgili kısaca yazmak istedim size bilmiyorum tam olarak da anlayamadım 🙃 benim bi kaç sene önce bi arkadaşım vardı yakındık o kızla sonra tartışma olmuştu aramız açıldı bidaha görüşmedik. Dün kız bana mesaj attı işte yazıştık falan filan. Ben ona bu çocuğu anlatmıştım. Kız bana sevgilin var mı falan dedi sonra da dedi işte o çocuk vardı falan filan noldu ona dedi.
O arkadaşımın da yakın bi kankisi (erkek) benim hoşlandığım çocukla arkadaş. Üstüne üstlük hoşlandığım çocuğun kuzeni de (kız) benim arkadaşımla arkadaşlar. Neyse işte sonra bende şey dedim.
- ya bazı yanlış anlaşılmalar falan oldu dedim kız da nasıl yani falan dedi işte bende dedim galiba o çocuk beni yanlış anladı galiba kaldı orada falan dedim ondan sonra konuyu uzatmamak için bende bitirdim. Bilmiyorum söyler mi arkadaşına keşke söylese ama sizce bilerek mi sormuştur bide durduk yere yazdı yani çoktandır görüşmüyorduk of keşke söylese ya 🥺😍🙈
Biraz uzun oldu ama anlatmak istedim bir şey olursa yazıcam demiştim ya
Şimdi bu sana yazan kız arkadaşın sevgilin var mı diyen o hoşlandığın çocukla tanıyorlar mı birbirlerini
Tabi ki yaz mutlu oldum benimle paylaşmana🌺
Yok hoşlandığım çocukla arkadaş veya yakin değiller hoşlandığım çocuğun bi arkadaşıyla ve kuzeniyle yakınlar
O zaman çocuk bunlara dedi kız da sana yakın olunca bir ağzını falan arattırmış olabilir tatlım hadi hayırlısı
Durduk yere diyorsun hem de ooo
Ya ben bir şey demedim sevgilim yok evet doğru ve şeyi söylemekte iyi mi yaptım bilmiyorum ya hani yanlış anladı kısmını ay bilmiyorum ya inşallah gider kulağına da bana bi adım atar ya 😍🙈
Acaba hoşlandığım çocuk arkasını arar mı
Evet yani durduk yere bilmiyorum bi sebep yok öyle konuşuyoruz 🤣
Bak ağzını arttırdı bence bu kızdan haber ona gider ya oraya takılma sen
Bence devamını sorabilir sonuçta merak etmiş eğer oysa tabi soran
Ya öyle mi diyorsunuz konuyu falan kapattırdım ama inşallah olur ya 🙈🙈
Teşekkür ederim ilgilendiginiz içinn
Devamı derken?
Neden yanlış anlaşılma olduğunu falan mı
Hadi inşallah, ne demek tatlım
Yok hayır o başta dediğim gibi yanlış anlaşılma konusunu bence kapat artık hiç su yüzüne çıkarma devamı anlamında sevgilim olup olmadığı haberini iletmiş ya ondan sonra yazmaya başlayabilir anlamında dedim
Hee ay inşallah ya bilmiyorum. Ay tamam o zaman bidaha açmam o kıza da anlatmıyım dimi
Aynen anlatma
şu an mutlusun baya bunu anlayabiliyorum heyecanından
Peki o zaman çok teşekkür ederim yaa. Peki size son bir şey sorabilir miyim
İnşallah düşündüğümüz gibi gelir devamı da
Evet ya akşam o kadar heyecanlandım ki sormasına çok şaşırdım
Tabi ki
Ay inşallah ya bana çok uğurlu geldiniz sanki sizinle konuştuktan sonra sanki bir şeyler oldu 😄🍀
Ya pazartesi okullar açılıyor ama o okula çarşamba günü gidiyor ve ben bayadır ondan kaçıyordum yani moralim bozuluyor gördükçe normalde onunla sabah karşılaşıyorduk ben araba beklerken. Şimdi bu hafta napsam karşısına çıksam mı sizce yoksa yine görünmiyim mi ona
Yani yüzüne falan baksam mı mesela bakar mı diye acaba merak ediyorum
Teşekkür ederim, sende bana uğurlu gelirsin inşallah, aklına ne takılırsa sor özelden de yazabilirsin her zaman🌼
Bak bence kaçma hiç
Ya inşallah sizde benim gibi böyle mutlu olursunuz heyecanlanırsinız 😊
Ya peki o zaman şimdi onu göreceğim için daha da heyecanlandım ya 🙈 tekrardan çok teşekkür ederim 🥰
Yarın açılıyor ya okul nasıl heyecanlıyım zaten bir görsem yazarım sana görünce bende teşekkür ederim sana
Rica ederim🤍
Bir şeyler olursa yaz yine bekliyorum
Tamamdır bende sizden haber bekliyorumm. Tabiki yazarım 🍀
Pazartesi geldiğimizde 1 hafta disiplin yediğini öğrendik, ama bugün geldi okula o kadar heyecanlandım ki. Az önce bahçede top oynuyorlardı beden dersleri olunca biz de karşılarındaki banka oturup izledik onları, beni fark etmiş olabilir.
Tatlım sende durumlar nasıl?
Ayy ne kadar güzel çok sevindimm
Bende durumlar aynı ya. Bu sabah gördüm. Önümden geçti hava güzeldi normalde bi ara yer var ordan geçiyordu ama önümden geçti. Ben baktım o bakmadı. Annesiyle çıktılar annesiyle konuşuyorlar mıydı tam görmedim ama bi hafif sırıtır gibi oldu sanki ama artık ben bakıyorum diye mi öyle yaptı bilmiyorum annesiyle de konuşuyor olabilirler tam anlayamadım. Ondan başka bir şey olmadı ya 🤷🏼♀️
Annesiyle konuşurken baktı mı sana hiç?
Ya böyle bakıcak gibi oluyor galiba ya da ben öyle algılıyorum ama zaten bende utanıyorum ya annesi yanındayken bakamıyorum yani tam iyi bakamadım ama bakmadı galiba 🥺
Ya akıllı insan zaten sır vermez o olaydan sonra haberi varsa anca sevinir ama çok cesaretsiz bir şey yapabileceğini zannetmiyorum zaten belkide benden ümidi kesmiş bile olabilir
Böyle düşünmek yok, pozitif olucaz.
Daha yok ortada bir şey ikimiz içinde ama sen unudunu kaybetme vazgeçme de
Yani evet 😊 peki ben napayım hala yani çıkayım mı karşısına.. yüzüne falan bakayım mı o bana bakmasa bile
Tabi ki kendini belli etmen lazım gözüne bat ki seni arasın gözleri
Ya inşallah bi faydası olur pek sanmıyorum ama bakalım.. Çok teşekkür ederim 🌸
Ortak bana acil özelden yazar mısın anlatacaklarım var tabi dinlemek istersen baya baya güzel şeyler oldu🌹
Senin de vardır eminim olmuştur güzel olaylar sohbet edelim
Ortak görmemişim ya kusura bakma
Tabi yazarım
Mesajıma bakar mısın ortak🌺
Bakıcam bugün ortak yazarım sana
Sosyal medyadan yürüyebilirisn
Yürümek demeyelim de işte bazı olaylar oldu çok inatlaştık
Aslında bi nevi onları da düzeltmek için açıklama falan
Ama bilmiyorum şu an kızgınsa bana veya unutmuşsa cevap verir mi endişeliyim
Ne unutmuştur ne kızgınlığı devam ediyordur. 2 sene geçmiş
Anlamadım yani yazsam kötü mu olur iyi mi?
Onunda hisleri olmuş olsa önceden şu an bi anlam ifade etmez mi benim yazmam
Yani birde aynı sokakta oturuyoruz sürekli karşılaşıyoruz
Yaz. Sorun olmaz. bir şey kaybetmezsin.
Hımm diyosunuz. Peki o zaman teşekkür ederimm
Rica ederim