+1 yılKardeşim anlattıklarını okudum Gerçekten güzel heyecanlar içindesin umarım bunun sonucu da güzel olur ancak seni şu konuda da uyarmak isterim tabii ki bir kızdan hoşlanabiliriz sevebiliriz aşık olabiliriz bunlar olması gereken bir şey, ancak bir şeyler için acele ettirme benim hayatım boyunca yaptığım hatalardan en kötüsü genelde hoşlandığım ve ilgi duyduğum kızlara çabuk bir şekilde açılarak duygularımı belli etmek oldu ama bunun sonucunda da her zaman o tanıdığım saf ve güzel insanın bambaşka karakterde bir yapısı olduğunu gördüm.
Öncelikle kendisiyle arkadaşlık ilişkini devam ettir yani zaman içinde aşk ile ilgili duygu ve düşüncelerini anlayarak neler istediğini neler arzuladığını öğrenerek hareket etmelisin belki hayatında birisi vardır belki farklı yönelimleri vardır hayattan farklı beklentileri vardır bilemezsin, bunları öğrendikten sonra eğer açıldığında olumlu bir yanıt alacağına kanaat getirmişsen ve sana senin ailene uygun bir insan olduğuna kanaat getirmişsen, özellikle de bazı kişilerin yaşam şekilleri hayat koşulları senin ailene uygun değilse belli bir zaman sonra bunun pişmanlığını da yaşayabilirsin O yüzden zamana bırakarak sohbet ederek duygu ve düşüncelerini öğrenerek başlayabilirsin hiçbir zaman için kendimi duyguyu düşüncelerini direkt olarak açma, çünkü insan bazen sadece duygularıyla hareket ederse her zaman için birtakım hayal kırıklıkları Yaşar her şey gönlünce olsun kardeşim05 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle böyle uzun uzun yazdığın için çok teşekkür ederim sanki böyle karşılıklı muhabbet havası gibi oldu. Kız gerçekten beni çok değişik hissettiriyor, anlayamıyorum. Sevgilisi olmadığından eminim oldu baya konuşalım ama bir kitaptan konu açılmıştı konu aşka dönmüştü o zaman öğrenmiştim hiç olmadı gibi bir şey demişti, bağlanma duygusu üzerine konuşmuştuk. Açıkçası şu an böyle bakışları bir şey ifade etmek istiyor gibi ben de çözemiyorum, bakalım zaman gösterecek gerçekten. Kız aile yapım için uygun, zaten öğretmen çocuğu ailesi düzgün insanlar. Kalabalık aile kuzen teyze hep birlikte büyümüşler yani aile kavramına çok değer veriyor. Fikir siyasi yapı olarak da aynı düşünüyoruz yani benim anladığım. Bakalım zaman gösterecek, çok sağ ol kardeşim böyle uzun uzun yazmışsın. İnşallah sonu hüsran olmaz, biraz üzülürüm gibi düşünüyorum 😂 ilk aşk gerçekten ilk aşk, böyle bir duygu bilmiyordum
- +1 yıl
Kardeşim umarım istediğin gibi olur ama sen yine de kendini çok fazla kaptırma tedbiri elden bırakma sonunda üzülen olma rica ederim
Soran+1 yılKesinlikle, bastırmaya çalışıyorum biraz mantık gitti gibi ama bakalım o da benim gibiyse aldığım değer kadar vermek isterim. Bakalım zaman gösterecek
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı
Soran+1 yılAmin hepimizin inşallah
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Hayatta anlayamazsın, insanın kalbine koca evren dürülerek konulmuş durumda. Ağlar, üzülür, sevinir, geçimli olur, geçimsiz olur vs çok etkenli bir yapıya sahip olur her an değişime müsaittir. İki yüzlü değilse, yalandan hoşlanmayan bir yapıya sahipse, iyimserlik daima görülüyorsa hayırlı bir yapıdadır, işte böyle bir yapıya sahip biri denk gelirse ve sende aynı niteliklere sahipsen hayat güzel olur. Yani sadece beklenti içinde olma beklentisi içinde olduğun şey sende de mevcut olmalı
00 Yorumla
+1 yılAnlattıklarıni okurken uzun zamandır gülmeyen gözlerim güldü çok hoşuma gitti.. bir erkeğin bu denli dikkat etmesi her adımini gözetmeksi bu aşkin ince detayları.. doğru kişi mi bu sana göre bana göre değişir.. aynı değerlere sahipseniz empati kurabilirsiniz çok da güzel olur sizden.. Allah gönlüne göre versin.. gülen o gözlerin bu titremelerin solmasın..
010 Yorumla
Soran+1 yılAmin amin Allah razı olsun, darısı tüm isteyenlere 😊 Bakalım inşallah karşılıklı olur da inşallah sonu kötü bitmez
- +1 yıl
İyi olursa güzel kötü olursa tecrübe:)
Soran+1 yılKötü olursa üzülürüm muhtemelen 😔
- +1 yıl
Hemde en acisindan ama inşallah olmaz da hâlâ öyle güzel toz Pembe kalır :)
Soran+1 yılAmin ya bakalım. Bir de böyle ilk olunca çok değişik hissettim, korktum niyeyse ya istemezse diye
- +1 yıl
Sana öyle bakıyor ise ister.. korkma bırak Zamana akışa
- +1 yıl
Ama buna rağmen her zaman tedbirli ol.. körlemeye gitme.
Soran+1 yılYok elimden geldiğince kontrol altına almaya çalışıyorum. Onun da gözlerinin içi gülüyor ya böyle hissedersiniz sokakta yıllar sonra sevdiğiniz birini görünce çok mutlu olursunuz, aynı öyle hissediyorum o da beni görünce hemen güler. Ben taa 13 yaşındayken zaten çok karşı cins arkadaşm yoktu bir tane kız yine böyle beni heyecanlandırıyordu ama ilk yakın kız arkadaşımdı o yüzden değişik hissediyordum. Onu görünce heyecanlanıyordum kalbim hızlanıyordu ama hiç gelecek bir şey hayal etmedim. Hormonlardandı muhtemelen 😊 13 yaş zaten. Ama bu kız çok farklı. Bu aşk çok ayrıymış, yani mesela 13 yaşındaki tamamen çocukluk, hormon böyle kavram yanılgısı. Zaten hiç acı çekmedim onda söndü bitti ama bunda acı çekerim, kaybetmekten korkuyorum niyeyse
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
Soran+1 yılAmin inşallah, cümlemize
Konuştukca tanırsın bir insanı yemek yerken tanırsınız mesela bir garsona nasıl davranıyor bir çalışana ne biliyim yani ailesine karşı tavrı nasıl bir yere gidince nelere ilgi duyuyor neler yapmayı seviyor hepsinden çıkarım yapıp tahmin etmek gerekebilir
04 Yorumla
Soran+1 yılAilesine çok düşkün, annesine babasına kardeşine hepsine çok düşkün. Çok anaç. Aslında dışarıdan ilk bakıldığında bir duruşu var ciddi duruyor ama tanıdıkça çok tatlı, koruyup kollamak istiyor. Gözlerimin içine bakıyor, gülüşü kalbimi hızlandırıyor. Tarih seviyor, felsefe hakkında bazen konuşuyoruz, kitaplar vs... Çocukları seviyor zaten öğretmen olacak lisede 😊 bazı sınırları var, sınırları geçersen sinirlenebiliyor ama sevdiklerine karşı tolerans gösteriyor. Tatlı bir kız, yapmacık değil. Solakmış geçen fark ettim, kirpikleri çok güzel uçları kıvrık kıvrık gülüşü çok güzel. Yanında çok güvende hissediyorum, yüzüne bakarken 25 yaşındayım ama utanıyorum 😄 bilmiyorum, aşık mı oldum noldum
Soran+1 yılEvet, bakalım inşallah sorun olmadan halledebilirim. Aslında bir şey yaşadığından değil ya genel mizacı öyle. Herkesin bir duruşu olur ya onun da öyle yani yaradılış daha çok. Yoksa sevgi dolu, ailesinde çok güzel sevgi görmüş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKâlbin sana söyler gerçekten uyum ve heyecan varsa cesur olmak sana düşer.
013 Yorumla
Soran+1 yılBakalım Allah hayırlısını versin hepsi var da az daha zaman diyorum 😊
- +1 yıl
Mutluluklar dilerim çok ta uzatma 😃
Soran+1 yıl😂😂 Kız benden korkmasın
- +1 yıl
Sen dengeli ve saygılı olursun. Kızlar sevdikleri erkeğin kararlı olmasından hoşlanırlar. Israrcı değil de kararlı olursan korkmaz, gerçekten sevildiğini hissedip mutlu olur.
Soran+1 yılKararlıyım, şu an hemen böyle söyleyip uzaklaşın istemem. Şimdi benim ailemin yanına gitmem gerek bayramda, bunu ona bahsedince üzülür gibi oldu. Çok şeker bir şey ben ne yaptım ya 😄 bu yaşıma kadar ne ilişkim oldu ne aşık oldum, karşıma biri çıkmaz zannediyordum ama bir anda pat diye
- +1 yıl
Allah rast getirsin hadi bakalım. Paniğe gerek yok. Saadetler dilerim 🌸
Soran+1 yılAmin cümlemize nasip olsun
- +1 yıl
Amin 😎
Soran+1 yılPeki bir şey sorabilir miyim 25 yaşında aşık olmak saçma mı herkes üniversitede falan buluyor ya
- +1 yıl
Bu işler nasip kısmet olayı elbette ki s@çma değil insan ruhuna yakın kafasına uyan bir insan buldu mu yuvasını kurmalı. Herşeyi bir arada başarırsınız. Zaten dünyayı afetler sardı. Bulmuşsun evlen, oku hepsi olur.
Soran+1 yılHaklısınız, bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Hep kariyere önem verdim şu an daha rahatım en azından bazı şeyler netleşti kariyerim halkında
- +1 yıl
Hadi bakalım kolay gelsin 😃
Soran+1 yılBakalım 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru kişi herkes için farklıdır bence sana göre kitap okuyan kültürlü vb biri doğru iken başkası için çok farklı kriterlere sahip olan biri olabilir insan hiç sıkılmadan ne kadar saçmalasalar da karşılıklı olarak 'acaba benim hakkımda böyle düşünürmü düşüncesi geçmeden biriyle o güven duygusu hissiyatı ile sohbet ediyorsa bence o kişi senin için doğru kişidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel tarif ettin kızı ya 😄 çok dikkatli incelemişsin kiprik uçlarına kadar ☺️ Çok tatlı geldi, bence sen aşık olmuşsun. Ve yanında güvende hiss ediosan, o doğru kişidir.
011 Yorumla
Soran+1 yılAma ne yapayım kitaba bakarken o ben de o fırsat bakayım dedim çok tatlı geldi. Gözleri çok güzel maşallah 😊 bir de sürmeli. Çok güvende hissediyorum, hep ders arası işim yoksa yanına gidesim geliyor
- +1 yıl
Ayy aşk iştee 🤗🤗🤗
Soran+1 yılBakalım inşallah sonu hüsran olmaz 😊
- +1 yıl
İnşallah yaa 🥲🥲
Soran+1 yıl😊 Ama bence o da beni seviyor 😂 beni görünce hemen sırıtıyor 😊 evine kadar yürüdüğümüz zaman çok memnun olmuştu çok hissetmiştim. Doğum günlerimiz arasında 5 gün var 😂belki bir işarettir
- +1 yıl
Hahahah belkidee 😃😃 ya ne zaman açılacaksınn?
Soran+1 yılAz daha bir vakit geçsin hemen de darlamak istemiyorum, ama yakındır muhtelemen yazarım buraya inşallah 😄
- +1 yıl
Haber beklioz 😁😆
Soran+1 yılTamamdır 😄
- +1 yıl
Yaaa çook sevindimmm 🥺🥲🥲🥲
Soran+1 yılÇok şükür 😊😊
- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kişi mi onu 6 ay sonra anlayacaksın ama aşık olmuşsun aramıza hoş geldin 😀
016 Yorumla
Soran+1 yılHoş buldum 😂 nasıl anlaşılıyor aşık olduğum, bir çözemedim 😄
- +1 yıl
Onun yanında güvenli hissediyorsun, git gide bağ kuruyorsun. Konuşurken de heyecanlanıyorsun. Her arkadaşınla oluyor mu bu yazdıklarım?
Soran+1 yılHayır, asla
- +1 yıl
Demek ki o senin için sıradan biri değil.
Soran+1 yılBakalım neler olacak, zamanında küçükken 13 yaşındayken yine görünce heyecanlandığım biri vardı muhabbet duyduğum ama sonradan söndü gitti. Bu çok ayrı bir şey ya, o ilki hoşlantı mıydı acaba zaten çok küçüktüm
- +1 yıl
Yani. 13 yaşında daha çabuk geçer
Soran+1 yılÖylr zaten, hormonların o zaman etkisi çok oluyor ve öyle karşı cins arkadaşım pek yoktu zaten. O ilk arkadaşım falandı belki de o yüzden daha değişik geliyordu ama onla kendimi yakıştırmıyordum. Gelecek kuramıyordum acı da çekmedim zaten kendi içimde söndü gitti hoşlatıydı herhalde. Ama bu çok ayrı, kaybetmekten korkuyorum
- +1 yıl
Hayatta hiç kimseye acımam pişmana acıdığım kadar demişti Ata Demirerin filminde o yüzden konuş gitsin sevenler kazansın…
Soran+1 yılAynen öyle, bakalım bu kız çok ayrı. Çok üzülürüm galiba istemese. Hayırlısı ama bilmiyorum çok üzülüyorum
Soran+1 yılÇok üzülürüm*
Bu arada o 13 yaşında olan sizce neydi? 😂- +1 yıl
13 yaşındaki hoşlanmaktı 😀 şimdi hissettiğin sevda hatta aşk…
Soran+1 yılOlduk valla Allah yardımcımız olsun
- +1 yıl
Çok basit. Gidiyorsun ben sana aşık oldum karşılıklı waffle mı yesek? Diyorsun, tatlı tatlı konuşup başlıyoruz…
Soran+1 yılDedik bile dün, o da beni seviyormuş 😂
- +1 yıl
Waffle yemeden olmaz. Yanına da portakal suyu 😀
Soran+1 yılYaparız onu da inşallah 😂
"Doğru kişi" diye bir şey yok bence. Hayatına giren her kişi doğru zaten. Acı/tatlı anılarıyla.
00 Yorumla
+1 yılYakaladiginiz uyum harika maşallah diyelim ama gelelim sorunun cevabına bu benim her türlü kahrimi çekebilir mi? Nazım geçer mi? Tartışmada saygısını yitirmez mi? sorularına evet yanıtını alıyorsan.. doğru kisidirrr🙏🏻
05 Yorumla
Soran+1 yılÇeker gibi duruyor, gözlerimin içine bakıyor içim pır pır ediyor 25 yaşındaki adam ne hale düştü 😂 doğum günlerimiz arasında 5 gün var
- +1 yıl
Çok seviniyorum hayatta böyle güzel sevindirici gelişmeler olunca inşallah hep bir arada mutlu olursunuz🤗
Soran+1 yılAmin, Allah razı olsun 😊 bakalım inşallah olur ya, daha iyisi sizin olsun
- +1 yıl
Sağolun bana dua edin🕊️sewgiler💐
Soran+1 yılEderim 😊
+1 yılAnlayamazsın hemen iyice taniman gerek. Aceleci davranma.
00 Yorumla
+1 yılAnlayamayız sohpet etmeden zaman geçirmeden kimin ne olduğunu bilemeyiz
00 YorumlaDene tart kendin karar ver kimseyi dinleme beden diline dikkat et
00 YorumlaYa böyle güzel vakit geçirdiniz diye illa sevgili olmanız aşık olmanız gerekmiyor karşı cinsle. Arkadaş ilişkisi çoğunlukla sevgili ilişkisinden daha verimli ve keyifli bence.
022 Yorumla
Soran+1 yılÖyle orası ayrı ama demek istediğimi anlamıyorsunuz, ilk defa böyle arkadaşlarıma karşı hissettiğim gibi hissetmiyorum çok ayrı bir şey şu anki
- +1 yıl
Hım, o zaman hoşlanma, hayranlık, cinsel dürtü falan var. Sen bu kızla güzel vakit geçiriyorsan, yani mizahınızdan sohbetinize, kafa yapınıza kadar her şey uyumluysa, karşı tarafından bundan memnun olduğunu hissediyorsan, e bir de evlilik düşününce; sen bu kadının çocuklarının annesi olduğunu hayal et, karşılıklı sohbet ettiğini, tüm hayatını onla geçirince sıkılıcan mı, nasıl hissedicen, bunları sorgula hayal et. Olumluysa, ilişkiyi başlatmak için adım at bence.
Soran+1 yılİşte mesele orada, sıkılmıyorum ilk defa biriyle hayatımda gelecek hayal ediyorum 😂 aktif cinsel hayatım yok, cinsel dürtü değil. Çok daha ayrı bir şey bilmiyorum, cinsellik düşünmedim bile. Aslında evlilik şu an düşünmüyordum bir anda karşıma çıktı.
- +1 yıl
Yanıtlarda da güzel tarif etmişsin kızı. Ne kadardır tanışıyorsunuz? Eğer biraz uzunca arkadaşça vakit geçirmişseniz, sen bi adım at bence. İlk defa böyle yoğun duygular hissediyorsun sanırım birine karşı. Hem karakteri hem dış görünüşü hoşuna gitmiş. Bu arada; doğru kişi tanımı çok kasıntı bir tanım. Ama kadere de inanırım. Senin tabirinle doğru kişi olup olmadığını tam olarak sevgili ilişkisi içerisinde anlarsın. Dene bence :)
Soran+1 yılŞöyle, benim hiç sevgilim olmadı. Aşık olmadım. İllaki beğendiklerim oldu ama beğeniyi geçmedi. Benim kızla tanışma hikayem aslında şöyle oldu, ben üniversitede çalışıyorum. Kız kardeşim başka şehirde okuyordu ve bu kız, kız kardeşimle aynı okuldan tanışıyorlar. Bu kız normalde o diğer şehirde değil benim üniversitemin olduğu şehirde yaşıyor, ailesi hep burada. Her neyse, bu kız işte birinci sınıftayken o şehirden çok sıkıldığını söylüyor ve ailesinin yanına gitmek istediğinden kız kardeşime bahsediyor. Bu kızla benle aynı bölümde okuyor ben mezun oldum gerçi artık kadrodayım. Her neyse kız kardeşim abim belki yardımcı olur diye benden bahsediyor ve ben de elimden geldiğince yardımcı oldum
Soran+1 yılSonra işte okula geldi kayıt oldu, ben arada sırada gidiyordum yanına işte nasılsın iyi misin okuldan memnun musun gibisinden. İlk başta normal arkadaş gibiydik, etrafı gösteriyorum, okuldan bahsediyorum. Sonra böyle muhabbet daha da kuvvetlendi. Daha sık muhabbet etmeye başladık, hep koridorda bahçede bir yerde denk geliyoruz o bana uzaktan bakıyor ben ona. 😂 Sonra zaman geçtikçe daha konuştuk, geçen evine kadar bıraktım kendisini yürüyerek. Bilmiyorum, vakit nasıl geçiyor anlamıyorum çok güvende hissediyorum. 2 3 aydır arkadaştık ama benim hislerim biraz değişiyor 😬
Soran+1 yılOlur fark etmez benim Xp yetmiyor galiba ben buradan yazayım 😂 şu anlık daha başka bir gelişme yok, sadece bilmiyorum kızı çok incelemeye başladığımı fark ettim. Yüzümde hep bir sırıtış, böyle çok vakit geçirmek istiyorum onunla. Bence o da beni seviyor, bilmiyorum imalı imalı hissediyorum. Bana bakıyor görüyorum. Ben gülünce o da gülüyor. Benden küçük 6 yaş. Çok da güzel, bilmiyorum çok bağlandım galiba. Ben bu arada ilkokul ortaokul lise hep Almanya'da okudum yani kızlarla hiç konuşmadım değil. Flört anlamında değil, normal kız arkadaşlarım da vardı. Üniversiteyi İstanbul'da okuyorum, buradan da arkadaşlarım oldu ama bu kız çok farklı ya. Aşık mı oldum, resmen özlüyorum
- +1 yıl
Şimdi tanışma hoş bir karşılaşma olmuş. 2 3 ay arkadaşlık da yeterli bence, tanışma faslı geçilmiş. İlişkinin hiç olmaması, ve artık bir ilişki isteme ihtiyacı hissediyor olabirsin. E bu kız da tam senlik. Bir de birçok kez 'güvende hissediyorum' demişsin. Anaç olması hoşuna gitmiş. Bazen hoşumuza giden şeyler gönül ilişkisi değil de psikolojik de olabiliyor. Mesela bu konuda kendini sorgulamanı isterim. 'Neden bu özelliğini sevdim' gibi... İlgi alanına girmeyi başarmış işte. :)
Soran+1 yılAslında ilişkiye bakış açım şöyleydi, gerçekten gönlüme göre biri olmadığı sürece evlilik istemiyorum. Gerçek aşka inanıyorum ve bu zamana kadar o yüzen çok atılmak istemedim. Bilmiyorum çok ani tanıştık, bir anda gelişti. Ailemden güzel bir sevgi aldım, ailemde sıkıntılarım yoktu. Bilmiyorum nedene dayalı sevmedim galiba, normal insanları da severken hani deriz ya böyle yok işte ömer abi de çok iyi bir insan, bir neden olduğundan değil gerçekten güvenebileceğiniz bir insan olduğu içindir. Bağ mı denir ne denir bilmiyorum. Bu kız gerçekten çok ayrı hissettiriyor, üstelik 6 yaş var ama bilmiyorum
Soran+1 yılYa mesela en küçük örnek vereyim, şu an araştırma görevlisiyim işte arada öyle bahçede takılıyor ayağına okulda kızı aramaya başladım sanki böyle karşılaşmışız gibi 😂 ki ben arkadaşlarıma kızıyordum saçma davranıyorlar diye ama kızı görme düşüncesi kalbimi hızlandırıyor. Uzaktan gülüşü bile günümü güzelleştiriyor, brnce o da beni seviyor 😆 böyle eve giderken yolda sırıtıp gidiyorum
Soran+1 yılYa evlilik düşüncesi zaten şu an olamaz kız okuldan mezun değil. En az 3 yıl beklemek gerek
Soran+1 yıl😂😂 Acaba kabul etmese çok üzülür müyüm
Soran+1 yılAma ilk, ilk aşkım ben bu an için bekledim hep 😂 acaba şiir kitabı mı alsam da bir şeyleri anlasa
Soran+1 yılAşk şiir kitabı
Soran+1 yılNeden 😂 kızlar sevmez mi böyle, alayım bir Cemal süreya veya eve yürüyerek gidelim yine o zaman en son görüşürüz derken söyleyeyim 😊
- +1 yıl
Yani şahsen ben severim. Ama şöyle bi şey var. Bu şiir sanat işleri çok incedir. Sınırı aşarsan ya da yapmacık olarak anlaşılırsan whatsap kız gruplarında dalga geçilen kişi olursun.🤭 Ha, sen zaten bu işlerle ilgili biri olduğunu önceden belli etmişsen, halinden tavrından belliyse, anlamlı bir şiir kitabı hediyen o kız için alınmış en güzel hediye olur. Sadece o inceliği aşmayacaksın :)
Soran+1 yılOrası öyle zaten, ama o da kitap okumayı şiirleri sever. Yoksa romeo gibi bir anda aşka gelmedim 😂 hoşuna gider diye
bunu burdakilere sorman sacma sen dogru kisiyi buldugunu hissediyosan oyledir kimse ikiniz arasindaki duyguyu anlayamaz zaten zaman gosterir
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız bakalım görecepizm
+1 yılaşık olduysan duygularını yaşa doya doya. doğru kişimi diye düşünüp duygularını bastırma
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle, şu anlık doğru gibi duruyor zaten bastırmak zor gibi şu an
Anlayamaz sadece tahmin edebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak
taş kağıt makas oynayarak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılDavranış sadakat karakter bide frekans
00 Yorumla
+1 yılAnlasak nikahı basmıştık be
00 Yorumla
+1 yılAnlamak çok zor gerçekten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnlayamayız, çok zor.
00 YorumlaAnlamanın yolları var
01 Yorumla
Soran+1 yılMesela neler
Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. zor tecrübe lazım..
02 Yorumla
Soran+1 yılAz çok insanları dda anlarız herhalde
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla anlarsın
00 Yorumla Anlayamayız 🤷♀️
00 Yorumla
+1 yılAnlamayız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bı adım atmalısın belki de bunu bekliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belki de, bence o da beni seviyor 😊 İnşallah ya, valla istemezse gerçekten üzülürüm. Bir de ilk ya
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar