Bir insanın doğru kişi olduğunu nasıl anlarız?

Karakteri ile. anlayabilirsiniz size gerçekten değer veriyorsa ama maalesef doğru kişi bulmak imkansız gibi bu ülkede artık. yani gerçekten seven insanlar yok sadece insanlar güzellik için çıkar için ya da para için seviyorlar bu yüzden de gerçekten doğru insan diyebileceğim biri olduğunu düşünmüyorum
Senin sevmediğin, hoşlanmadığın şeyleri yapmayan, darlamayan, sürekli bir şeyler için ısrar etmeyen insan senin istemediğin şeylere önem verir bu oldukça iyi bir özellik.
Diğer insanlarla aynı ortamda davranışları değişmiyorsa bu da iyi. Bunlar dışında doğru diğer kriterlerine de uyuyorsa seviyorsan daha ne olsun…
Sana ayırdığı zamandan, davranış biçiminden
Beraber zaman geçiriyorken mutlu anlar mı daha çok yoksa mutsuz olduğun zamanla mı diye ölçüp tartabilirsin. Bu sana yol gösterecektir
İşin içine zaaflar girince orada doğru bişi olmuyor
Cevap
35Cevap
Doğru insan yoktur. Bize uygun insan vardır. O da kısmet artık.
Konuşmalar açığa çıkarır
Ben olmadigim zaman daha huzurlu olduğunu soyleyen birisi bensiz nefes mi alamayacak...
O zaman doğru kişi değildir
🥺🥺
Zaman geçirerek bir yerlere giderek yemek yiyerek oturup kalkmasina sana ayırdığı zamana verdiği degere cok sey gerek
2.5 yıldır zaman geçiriyoruz. Bu süre boyunca birçok yolculuk yaptık. İstemese de ben istiyorum diye görüştüğü zamanlar da oldu. Ama bunların yanında olumsuz şeyler de oluyor. Mesela bazen soğuk davranıyor
Soğuk davranıyor şu an benim için sorun bu
Düzgün doğru insandır anlaşabileceğin atla atla.. ve sonra anlaşamayacağın yaralarını deşecek Travmalarını tetikleyecek kişiyi görürsün ve aşık olursun arkadan da o şarkı çalar herhalde
Doğru kişi olduğunu anlamayız. Hissederiz, karşılaşınca ya da görünce seni seçtim pikaçu gibi bir hissiyat oluşur içimizde ☯️
Bunun en büyük tecrübesi anlayarak tanıyarak insanlari öğrenmektir ama günümüzde melek sandigimiz insanlar genelde evlenince şeytan cikiyor o yüzden iyice tanı
Anlayamazsın sadece o an öyle olduğunu düşünürsün hissedersin ama daha sonra geçtiği zaman doğru değilmiş dersin kendi kendine
2 buçuk yıl uzun bir zaman dilimi evlilik düşünceniz yok mu. Yoksa farklı planlarınız mı var
Evlilik teklifi etti ama henüz aile tanistirmadik. 1 2 yıl sonra tayin potasına girecek o sıra hallederiz evliliği diyor
Kapat gözünü onu gördün mü
Gün içinde aniden aklına geliyor mu
Karşılıksız ona bişey yapmak istiyor musun
DOGRU KİŞİ
Karşınızdaki kişi sizi yadırgamıyor, yargılamıyor; düşüncelerinize ve kararlarınıza saygı duyuyorsa o doğru kişidir.
Anlamayız kapılır gideriz ama yanlış ise elbet gelir çatar
Hiç anlayamazsın, İnsanoğlu 40 günde değişir
Zamanla, paylaşımlar yaptıkça anlaşılır kendiliğinden.
Yanlış kişi olmadığına emin olduğun zaman anlayabilirsin. Başka yolu yok.
Anlayamiyosun deneyerek anlarsın deneme yanılma gibi
Anlasabiliyormuyuz ona bakarım aynı şeylerden zevk alıyorsak doğru kişidir
Bu anlamak zor zamanla belki buna karar verebilirsin
Yastığa kafanı koyduğunda onun için dua ediyosan sabah uyandiginda ilk aklına o geliyosa telefona sırf o arar yazar diye yanından ayirmiyosan ve aynı özveri ve sevgiyi o kişinin de sana hissettiğinde inaniyosan. işte o
Ahh bu yaşa geldim bende daha bilmiyorum doğru kişiyi
En İyi Cevap