Selam ✨ Çok unutkan birisiyle sevgili olabilir misiniz, mesela bazen verdiği sözleri unutan ya da sürekli size iki kez soran birisiyle ömrünüzü geçirebilir misiniz.

Selam ✨ Çok unutkan birisiyle sevgili olabilir misiniz, mesela bazen verdiği sözleri unutan ya da sürekli size iki kez soran birisiyle ömrünüzü geçirebilir misiniz.

O kişiyi gerçekten seviyorsam olabilirdim tabii ki. Ama bence fazla unutkanlık da bir çeşit hastalık ve tedavi edilmesi gerekiyor. Mesela unutkanlığı vitamin eksikliğinden kaynaklanıyorsa vitamin kullanabilir ya da psikolojik sebeplerden dolayı unutkanlık varsa bir psikologla görüşebilir. Tüm bunları yapmasına rağmen hala unutkansa da onu sevmeye devam ederdim. 🙂
Çok haklısın :)
Teşekkürler 🙂
Yani her olayı unutuyorsa problem olabilir.. Bu zaten ya dikkatsizliktendir ya da hastalıktan.. Hastalıktan ise eğer o zaman da bir hekimden yardım alırız tedavisine bakarız. Keyifli geceler..
Teşekkür ederim 😄💫🥂
✨🥂 :D
Seviyorsam sorun etmem bunu. Ben de her zaman her şeyi hatırlayamıyorum. Unutmak doğal bir şey. Unutmasını istemediğim şeyleri telefonunda alarm yaparak hatırlatırım 😄
Mantıklı :D
Tabiki djfj😅
Seviyorsam olurum hiç sıkıntı değil,
Cevap
14Cevap
Yani her şeyin bir tedavisi var tabii ki unutkanlığı varsa bununla ilgili çözümler aranabilir hani sevgili olup olmama kriterleri bu olmaz
Bana çok fark etmez. Yani bu durumu dert etmem.
Yani bir süre sonra sinirm bozulabilir.
Beni niye aldattın?
Aşkım ama ben sana dedim unutkanım diye. Sevgilim olduğunu unuttum
:D
Verdiği sözleri unutması kötü ama ben hatırlatırım sürekli aynı soruları sorması bence eğlenceli en azından konuşacak bir şey olur zaten ne söylediğimi de hatırlamıyorsa ben sürekli yalan söylerim ona unutkan'dan sonra unutur güzel ya
Olabilirim bu durum sorun olmaz. Ben hatırlatırım ona 😀
Gerçekten önem ve değer veriyorsa bazı şeyleri unutmaz zaten
Yeterince önem ve değer vermiyorsa unutkanlığı bahane eder
Of hayır dünyada derdim bitti bir de her şeyi unutmasını mı çekeceğim? Derdim ama büyük konuşmayayım, tabii beraber halledebiliriz diyeceğim.
Sevdigim kisinin unutkan olmasi sorun olmaz. Ben de unutkan ve dalgin olabiliyorum.
Dikkat dağınıklığı veya ilgisizlik söz konusu iki durumda da olmaz
Olunur da yorar sürekli hatırlatmak gerekir sağlığından şüphe duyarım ya da samimiyetinden..
İyi yanları var ama kötü yanları da var karar veremedim.
Ben unutkan o unutkan çok zor olur :D ama seversem neden olmasun
Normalden fazla olursa da tatsız olur sempatik face
Unutmamasını isterim bende unutmam. Unutursa önemsemediğini düşünürüm.
Benimle ilgili önemli detayları bile unutuyorsa büyük sıkıntı.
Doktora gönderirim önce sonrada duruma göre bakarız hshs
Hayır olmam sıkıntılar bitmek bilmez
Kendini de unutsun ve bulamaasın hiç😂
Olmam büyük ihtimal
Olurum ama sinir de olurum, severim onu yaa
Ya seni de unutursa?
Zor olur ama çok seviyorsam sorun olmaz
Ben olabilirim özel günleri çok unutuyorum
Olurum ama bir zaman sonra ondan soğumaya başlarım
Şey bu benim hsjsjsj
dfgdfgdf
Olamazdım.