Evlilik, birçok insan için ciddi bir adım ve sorumluluk gerektiren bir durumdur. Birçok toplumda evlilik, iki kişinin birbirine olan sevgi, bağlılık ve sadakatini resmi olarak tanıyan bir sözleşme veya bağ olarak kabul edilir. Evlilik genellikle çiftlerin birlikte bir aile kurmasını, birlikte yaşamayı ve ortak hedeflere ulaşmayı amaçlar.
Bazı insanlar evliliği, maddi sorumlulukları, aile kurma zorluklarını ve uzun vadeli taahhütleri göz önünde bulundurarak ciddi bir adım olarak görürler. Bu nedenle, "evlenecek kadar mal değilim" ifadesi, kişinin maddi ve duygusal olarak evlilik için hazır olmadığını veya henüz doğru zamanda olduğunu düşünmediğini ifade edebilir.
06 Yorumla- +1 yıl
O zaman gayrımeşru ilişki de istemesin. Buna da onun hakkı yok. Sevgililik demek bu değil.
- +1 yıl
Muthemelen kendi çıkarını düşünüyor. Böyle bir insanla bir gelecek düşünülemez zaten.
- +1 yıl
Böyle deyince de çıkarsız ilişki yok diyor. Sevişmekti istemek de bir çıkarmış.
- +1 yıl
Sevilmeyi yazacaktım pardon 🤦♀️
- +1 yıl
İyi o zaman dünya çıkar üzerine kurulu deseydin
- +1 yıl
Öyle derdi eminim ki
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsel ilişki isteyenlerin asıl amacı zaten cinsellik oluyor. yani bunlar aşkı sevgiyi bilmiyor ben böyle söylediğim için bana inanmayan kişiler cinsellik yüzünden ayrılıyorlar zaten. yani boşa konuşuyorum. Evlilik cinsellik üzerine değil aşk üzerine kurulur çünkü cinsellik bir gün biterken aşk bitmez. ayrıca doğru kişi ile evlenildiği zaman da evlilik dünyanın en güzel duygusudur. bazıları evlenmeyi amacı dışında kullanıyor. yani bazıları da sevgili oluyor sadece evlenmek onlara zor gelir korkutur çünkü. bir ömür tek kişiye bağlı kalamazlar. sevgili oluyor kullanırlar
kısaca evlilik çok güzeldir ama bilene
35 Yorumla- +1 yıl
Ona sorarsan da Barış ben evliliği sadece cinsellik olarak görüyormuşum ona bu şekilde istediğini vermediğim için.
- +1 yıl
Maalesef bazıları evlilik aşk gibi duygulardan yoksundur onlar kaybeder sen üzülme
- +1 yıl
Teşekkür ederim düşündüğün için beni ama öncesinden olduğu gibi üzülemiyorum artık. Galiba hislerimi kaybettim. Yani dün burada anlatmadığım bir şey de dedi ve zaten orada benim için bitti. Orada güvenimi de kaybettim.
- +1 yıl
Rica ederim. güven bittiği zaman zaten her şey bitiyor, hayırlısı olsun hakkında her zaman
- +1 yıl
Amin, senin de hakkında her zaman hayırlısı olsun.
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Yanlış anlama ya da anla; evlenmek mallıksa o bir malın çocuğu olmuyor mu, annesi babası mal mı bunun nasıl bir düşünce nasıl bir kişilik bu, çok istiyorsa cinsellik gitsin hayat kadınları ile olsun. Sana gelince böyle biri ile ne işin olur, hadi işin oldu böyle fikirlere sahip olan sana ne suna bilir ki, onu bunu yarıda bırakcak bir tip işte sen de ağırlığını koy öyle çarşı pazarda satılan bir mal olmadığını beyan et
19 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyi düşünüp o halde senin annen ve baban da mı mal bu durumda dedim ve evet dedi. Âlemin tek akıllısı kendisi sanırım. Ayrıldık bu muhabbet üstüne tartışıp. Beni engelledi.
- +1 yıl
Haklısınız yani, yanlış anlaşılması gereken bir şey yok. Üslubunuzda da sorun yok ki ben alınayım.
- +1 yıl
Bakmayın yani sevdiğim için idare ettiğime. Yoksa ben de biliyorum ondan olmayacağını da resmen gözünün içine bakıyorum kendine çekidüzen
- +1 yıl
Ver diye
- +1 yıl
sevgi bazı insanların anladığı yorumladığı gibi değildir. Seviyorsa şunu yapacak seviyorsa bunu yapacak diyenlerin hepsi kategori olarak aynı düşünce yapısı içinde oluyorlar. Doğal bir sevgi her zaman içinde güzellikler barındırır. Şehvetle bürünmüş bir düşünce içinde sevgi barındırmaz.
- +1 yıl
Ben, zaten bir şeyler atanmaya çalışmış olduğum için okuyorum. Zaten bölümüm edebiyat olduğu için buna her zaman mecburum. İşin özü bu süreçte de evliliği düşünecek durumda da değilim ama Kpss'ye az kaldı ve onun beklentisini de bu biçimde yapabilecek durumda olmadığım için öyle dedim. Yani az ciddi olsa karşımdaki kişi olmadı Kpss sonrasında ben de iş arayıp çalışırım, o zaten özelde çalışıyor. İki maaşla geçiniriz diye düşünüyorum da işte karşımdaki kişinin nasıl bir düşüncede olduğu ortada.
+1 yılMal değilmiş demek hımm kendisinin ne kadar karaktersiz biri olduğunu da fark edememiş. Sonrasinda dilerim pişmanligini duyar. Böyle birini hayatinizda tutmamaniz sizin kârınıza. Her şey gönlünüzce olsun 🌸
14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. 🌸Çok doğru dediniz.
- +1 yıl
Yani inşallah duyar.
- +1 yıl
Eic için teşekkür ederim 🌸
- +1 yıl
Rica ederim. 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılYazık demek ki bu hayatta ne istediğini bilmeyen sevginin Aşkın kıymetinden anlamayan insanlarla beraber olmuşsunuz sizin açınızdan üzüldüm, madem sadece cinsel ilişki yaşamak için birisiyle birlikte olmak istiyor saydı bu işi yapan çok güzel yapan kadınlar var onlarla beraber olabilirdi parasını yedirebilirdi istediğini de çok rahatlıkla alırdı.
Tamam ya hepimiz insanız sevgili döneminde ister istemez bir şeyler yaşanıyor sanal ya da gerçek arada bir muhabbet geçiyor Bir cinsel sohbet geçiyor bir şey oluyor onu kabul ediyorum ama böyle bir ömür boyu eğer ben evlenmeyeyim ama biz her şeyi yaşayalım kafasında gezen insanlara çok uyuz oluyorum, mesela benim arkadaşım vardı kız 10 yıl boyunca biriyle beraber oldu sonunda nişanlandı nişanlandıktan sonra ayrıldı başkasıyla evlendi arkadaşım 10 yıl boyunca sen kredimi ödüyorsun ya, hayır bir de öyle yapıyorlar ondan sonra da her şeyi yaşıyorlar birbirlerinin arkasından demediğini bırakmıyorlar yazık insan da az karakter olur bence kurtulmuşsunuz07 Yorumla- +1 yıl
2 yıldan sonra duyduğum söz şu şu oldu bu kadar çok cinsellik yaşamayı istiyorsan gel ve beni istet dedikten sonra :Ben birlikte zaman geçireceğim, bir şeyler yeyip içip sohbet edeceğim, cinsel bir şeyler yaşayacağım, başımı okşayan ama bağlanmayacağım birini istiyorum. Bunu demeden önce hep bana içinde evlenince şöyle böyle diye içinde evlilik geçen cümleler de kurdu oysaki. Ben şok oldum resmen.
- +1 yıl
Ben de normalde evlilik düşünecek durumda değilim. Kpss çalışıyorum, keza o da atanmadı. O da girecek Kpss'ye. Bu süreçte evlilik düşünecek bir durumda da değilim ama üstüme bu kadar çok bu konuda geldiği için birkaç seferdir öyle demiş oldum.
- +1 yıl
Bazı insanlar bazı insanlara mutluluk olurken belli zamanlarda bir hayal kırıklığı olur her şeyi bir tecrübedir ama size en güzel tavsiyem sakın kimseyi aynı görmeyin Yani bir erkek öyle bir şey yaptı diye diğerleri de yapar aklıyla asla hareket etmeyin, çünkü ben de hayatta birçok şey yaşadım yeri geldi üzüldüm kırıldım insanlar tarafından anlaşılmayan kişi oldum Ama şöyle bir şey söyleyeyim hayatta hiç kimse aynı değildir demek ki nasibiniz zor kişi yokmuş ve Allah size başını da göstermiş
- +1 yıl
Tabii ki yaşadığınız durum az çok anlayabiliyorum Yani şu anda bir bunalım yaşıyorsunuz psikolojik olarak kendinizi kötü hissetmişsiniz Gerçekten kötü bir durum ama siz değerli bir insansınız bunu unutmayın
- +1 yıl
Valla artık genelliyorum. Bir değil, iki değil. Bana denk gelen kişiler ya benimle bir şeyler yaşamak istedi ya da hep yaşamadığı için aldattı. Sonra da "Sorunu kendinde ara." dediler. Ben de mi birini aldatayım? O zaman mı mükemmel olacağım diye düşünüyorum. Bu laftan onu çıkartıyorum artık. Değerli olmak için aldatmak gerek. Yoksa kimseye yaranılmıyor galiba.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim gerçekten siz de haklısınız artık insanlardan krala krala Güven eksikliği yaşamaya başladık ve yaşıyoruz da bir şey diyemiyorum yani savunacak bir taraf yok haklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılVerdiği cevap kaba olmuş. İstemeyebilir kendine güvenemeyebilir anlarım. Maddi açıdan güvenemiyorum zorlanırız şu an diyebilirdi. Ya da kısıtlancagını sorumluluk altına girceğini düşünüp kaçıyordur.
Anlıyorum olabilir ama o dediği cümle hoş olmamış sadece.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenemeyecek kadar m*l ama saygı göstermeden, birliktelik düşünecek kadar da akıllıymış sevgilin. Eğer doğru kişiyi bulduysan, karşındaki kişiyle uyumluysan evlilik güzeldir. Yok hiçbir şekilde birbirini tamamlamıyor, en azından uğraşmıyorsan da o evlilik zehir olur insana. Bir nevi özgürlüğün var ama yine de zincirlere mahkum gibi olursun.
11 Yorumla- +1 yıl
Ona göre evlilik m**al işi imiş.
+1 yılM*l değilim yerine benden adam olmaz denmesi daha iyi ben kendi beklentilerimi söyleyeyim ve karşılansın karşı taraf bir şey istemesin kafasında sadece onun için vakit geçirdiği birisinden başkası değilsin
23 Yorumla- +1 yıl
Maalesef ama tek başıma vakit geçirmedim.
- +1 yıl
Hayatım tek başına vakit geçirmiyorsun ama senin ona verdiğin değeri o veriyor mu vermiyor iki taraf vaktini farklı şekilde anlam yüklüyor o şu an senin kadar düşünüyordur
- +1 yıl
Düşünmüyordur
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Adam bize resmen mal demiş. Bir çalgıcıdan başka ne beklenirdi ki? Sorumluluktan kaçan bir tip.
36 Yorumla- +1 yıl
Ben de onun için annen ve baban da mı mal bu durumda dedim. Evet dedi. 😃😃
- +1 yıl
Fenci biri de vardı ben üniversitedeyken benimle sevgili olmaya çalışan. Çok sallıyor gibi geldi. Bak ama meslektaşlarım olan edebiyatçılar iyiler.
- +1 yıl
😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Güneş sen doğru düşünüyorsun ancak bu sana bir işaret bu adamla daha fazla birlikte olman muhtemelen ona olan ilgimden. Ancak bu çark böyle dönmez yol yakınken dönmelisin
12 Yorumla- +1 yıl
Tartıştık. Beni engelledi zaten o sohbetten sonra. Ben de onu engelledim. Yeter artık dedim. Bu konudan kaç kez tartıştık ve beni hep engelledi. Biz ama hep bir şekilde yine konuşmaya devam ettik ama bu her defasında engel meselesi de tepemi attırdı. Artık ben de onu engelledim.
Hocamız ayıp etmiş, insan zaman ayırdığı paylaştığı kişiye bu tarz yaklaşımda bulunmamalı kırıcı olmamalı ne demek evlenecek kadar mal değilim seninle ileriye dönük ciddi bir planı olan kişi bu tarz konuşmaması lazım değilmi, atandıktan sonra evlilik konusunu ele alalım dese daha hoş olacaktı
17 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Ki ikimiz de öğretmeniz. Yani özel sektörde çalışırız ikimiz de gerekirse. Ben şu an çalışmıyorum ama yani bunu düşünürse iş de ararım. Gerekirse bırakırım Kpss çalışmayı. Resmen bahane gibi. Ki ben ona en başından ben artık boşuna oyalamak istemiyorum dedim. O zamanlar niye boşuna oyalanasın ki dedi. Yani bana dese şu an için düşünebileceğim bir durumda değilim ama önce atanalım o zamana kadar da ben dişimi sıkarım diye anlarım o zaman da bu üslup ne?
- +1 yıl
Benimle oyun mu oynuyor diye düşündüm. Üç yaşında mıyız sanki diye düşündüm.
- +1 yıl
Engelledi beni. Yani önceden olsa telefonu Android olduğu için arama düşüyor diye arardım ama şu an bu laftan sonra aramam. Bir de bana şey dedi. Bunu epeydir diyordu ama yapmıyordu. Bu gidişle numaramı değiştireceğim. Dün yeni bir numara aldığını ama onu ne zaman kullanmaya bağlayacak olduğunu bilmediğini dedi. Yani düşünüyorum da bu rahatsızsa niye şu an kullanmaya başlamıyor ki? Blöf mü yapıyor? Ki şöyle de bir durum var. Ben arayınca de ilk engellemesi değll beni ve hep geri arıyordu. Engelimi açıyordu. Net olarak hayatımdan çıkmak isteyen birisi niye her defasında beni bir sözümle engelimi açıp arıyor ki diye düşünüp ciddiye alamadım.
- +1 yıl
Başlayacak *
- +1 yıl
Yani cidden siz olsanız bu durumda ne düşünürdünüz son yazdığım şey için? Rahatsız olan ve cidden yeni bir numara aldığını söyleyen birisi niye ben arayınca geri dönmüş olabilir ki veya niye şu an kullanmaya başlamıyor ki? Bir erkek aklı ile söyler misiniz? Siz olsanız buna inanır mısınız?
- +1 yıl
Yeni numara alıp seni engellemesine hâlâ aklım fikrim ermiyor. Bu davranışları 18 yaşında biri yapsa anlıcam, insan neye göre yorum yapacağını anlamakta zorluk çekiyorum, düşünüyorum insan sevmiş olsa böyle davranirmi kaybetmemek için varını yoğunu harcar başka biri olsa bunu sen anlarsın
+1 yılBence ayrılın çünkü sadece sizi kullanıp atmak istiyor olabilir. Bazı hemcinslerimin niyeti böyle olabilir.
116 Yorumla- +1 yıl
Niyeti o diye her istediğini altın tepside sunacak kadar mal değilim.
- +1 yıl
O zaman ayrılın size tavsiyem budur efendim. Zaten sizden bıkıp başka denizlere yönelecektir. Saygılarımla🤗
- +1 yıl
6/6.5 aydır böyle gidiyor. Ne kadar ayrılsak da hep barıştık. İki yıldır da tanıyorum. 2 yıldır kim bilir kaç kez bu sebepten tartıştık? Artık yalama yaptı cidden. Ne ben ona istediğini veriyorum ne o ciddi. Hoş, aramızda bu cümleleri diyene kadar evlilik hayali geçmişti. Keza ben de ona istinaden çok istiyorsan aileni de al, gel ve beni istet diyebildim ama bunu bu aralar ilk kez demiyorum. En son böyle dedi. Şu an engelliyim. İlk kez de engellemiyor ama garip bir şekilde hep konuşmaya devam ettik. Bu defa ben de onu engelledim ama. Yeter yani artık. Cidden bozuldum ve yoruldum artık.
- +1 yıl
O zaman o kişiyle aranıza duvar örmeye başlayabilirsiniz. (Ki bence başlayın.) Yani Dünya'da ki ter erkek o değil. Eğer sizle konuşmaya çalışırsa suratına tükürün ve size bir şey diyemeden gitsin. Saygılarımla🤗
- +1 yıl
Dediğim gibi bu defa ben de onu engelledim ama sosyal medya üstünden engelini açıp yazabilir isterse. O zaman oradan da engellerim bu defa diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Her yerden engelleyin bir kendinize saygınız olsun yani sonuçta siz onun bir malı/eşyası değilsiniz ki sizi kullanıp atabilsin.
- +1 yıl
Yani evlenmek istemiyorsa zaten sizle ciddi düşünmüyordur.
- +1 yıl
Yani öyle demiyordu düne kadar. Ne zaman olduğunu bilmiyorum ama bir gün düşüneceğim dediği de oldu. Dediğim gibi ikimiz de dahaca atanmadık. Atanmaya çalışıyoruz. Belki o yüzden istese de düşünemez şu an diye düşünüyordum ama artık açık açık dedi.
- +1 yıl
Bence siz yeni denizlere açılın. Bu arada atanmak derken hangi bölümden mezun sunuz?
- +1 yıl
Edebiyat
- +1 yıl
Umarım atanırsınız TDE öğretmeni olarak bir liseye. Muhtemelen deprem bölgesine atayabilirler ona göre hazırlıklı olun. Bu arada ayrılık işini düşündünüz mü?
- +1 yıl
Ay inşallah atanırım. Şu an için tek temennim bu yani. Nereye atanmış olduğumun bir önemi yok.
Dediğim gibi birbirimizi engelledik. İlk o engelledi, sonra da ben onu engelledim. Yeter artık yani. Her tartışmada engelliyor zaten ama hep bir şekilde tekrar konuşmaya başlıyoruz ama bu defa sondu benim için. - +1 yıl
Benim dediklerimden mi ikna oldunuz yoksa başka bir sebepten mi bu defa sondu dediniz.
- +1 yıl
Edebiyat demişken Türk Edebiyatı çok Arap kültürünün etkisinde kalmamış mı sizce?
- +1 yıl
Sizin dediğiniz benim sadece bir kulağımdan girip diğerinden çıkar. Ben, kendi kararımı kendim alacak yaştayım. 3 yaşında değilim ki biri beni yönlendirsin veya ben buna ihtiyaç duyayım.
Yani Türklerin kalmadığı etki mi var? Bakınca İslam öncesi Türk tarihine Uygurlar Maniheist, Budist olmuş, Hoş, şu an Doğu Türkistan Müslüman. Orta Asya Türkleri vaktinde Rus egemenliğinde dura dura Ruslaşmış. Gagavuz Türkleri Hristiyan. E çok da şaşırmamak lazım farklı dinlere inanan bir topluluğun edebiyatını da etkilemesine. - +1 yıl
Yanlış anlamayacağınızı düşünerekten söylüyorum. Bence İslam'ın etkisine girmek bence Türkler için kötü oldu. Yani ne bileyim Anadolu'ya gelince Bizans etkisine girip Grekleşsek daha iyi olurdu. En azından Avrupalı sayılırdık. Ki muhtemelen Grek Alfabesini kullanırdık. Ben Avrupalı olmaya çok önem veririm de. Yani bana İslamlaşmak=Araplaşmak gibi geliyor. Yani Arap asıllı mısınız bilmiyorum ama ben pek Arapları sevmem. Umarım yanlış anlamazsınız diye düşünüyorum.😊
- Aşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğun hayat felsefesi belli vur kaç taktiği ve böyleleri ömür boyu bekâr kalıp kadınları kullanırlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖğretmen olarak böyle kırıcı, kaba davranmamalı. Ailede hafiften el bebek gül bebek yetişmiş o. Evlenseniz her türlü seni yorardı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYol yakınken ayrıl. Evlilik düşünmemesinden ziyade kullandığı cümleler cok cirkin
20 Yorumla aslında ona katılıyorum ama cümleyi kurma şekli yanlış neden istemediğini az çok biliyorum kaldı ki bu zamanda evlenmekte aşırı masraflı bi dr evlendin o uyumu yakalayabilcen mi o var
09 Yorumla- +1 yıl
Başka bir sorunumuz yoktu. Ne yapalım yani? Evlilik dışı ilişkiye mi gireyim? Bu mu daha doğru olan? Bir kez yapıyor o masrafı ve tek başına da yapmıyor olacak. Onun ailesi ve benim ailem de düğün, kına yapmış olacak. Evin eşyasını alırken iki tarafın da çorbaya tuzu olacak.
- +1 yıl
Ben gördüm. Yani bir ilişkide dört dörtlük bir uyum zaten olmaz. Çünkü iki ayrı kişisiniz. Mutlaka farklı düşünceler olur. Yani diyorlar ya ilişkinin tuzu biberi diye. Bu küçük anlaşmazlıklar da öyle. Genel hatlarına bakmak lazım o yüzden. Benimle tek sorun yaşadığı nokta ilişki yaşayamıyor olması. Onun için dedim başka sorun yok diye ama sorumluluk almayı raddetmesi de bir sorun. Hoş, ben de evliliğe kendimi çok hazır hisseden biri değilim ama bu beklentisini de bu şekilde yapacak biri de değilim.
- +1 yıl
o zaten biraz fırsatçı bi tipe benziyor açıklama biçiminden de belli, evlilik öyle göründüğü kadar kolay olmuyor özellikle de kötü birine denk gelirsen insanın 11 yıllık eşi bile neler yapabiliyorken birine güvenmek çok zor sonuçta başta iyi biriyken sonradan değişebiliyorlar bu da korku yaratıyor insanlarda etrafında gördüğü kötü örneklerde iyice uzaklaştırıyor herkes böyleyse benimde sonum farklı olmaz diye düşünüyor
- +1 yıl
Fırsatçı demekle haklısın. Demediğim şeyler de var. Başkasının evliliğine değil de karşındaki kişiye bakarsan o korku biraz geçer. Bir söz var, duymuş olmalısın. Beş parmağın beşi bir değil. Tabii o farklı olanı da lank diye bulamazsın ama iyive karamsar bakarsan da farklıyı da kaybedersin. Lank diye zaten insan tanınmaz. Zamanla tanınır.
- +1 yıl
Sen baya hayata pozitif bakıyorsun sevgilimde aynı senin gibi benim evliliğe karşı, hayata karşı düşüncelerimi değiştiren de o, hayata nasıl bakarsan hayatın öyle olur demişti neyi düşünürsen onu kendine çekersin aslında bu gerçek olan bişi. Ben daha negatif bakarım hep kötü yanlarını düşünürüm çünkü hep iyi yanlarına bakarsan olacak kötü şeyler için hazırlıksız olursun, düşük beklentiler büyük mutluluk yaratır ama senin dediğin gibi herkes kendi hayatını seçiyor gidişatı iyi yapmakta kötü yapmakta senin elinde.
- +1 yıl
Ben de çok pozitif bakan bir değildim ama işte seçici olmak lazım. Öyle ilk bulduğuyla evlenirse kişi zaten mutlu olamaz. Çıkarcı dedin ve ben kabul ettim bunu. Değil mi? İnan şu yaşıma kadar ne çıkarcı insanlar tanıdım. Bu kötünün iyisi yine. Mükemmel kimse yok zaten. Ben de değilim. Kimse de değil.
+1 yılAdam değirmeni döndürme derdinde sal gitsin kendi gibilerini bulsun sana mutluluk veremez
10 Yorumla
+1 yılNiyeti sadece birliktelik yaşamak evlenmek için cesareti ve kendine güveni yok demek ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Evliliği mal olarak gören birinden başka bişe beklemek büyük mallık olurdu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uzak durmalisin.. kendini kullandirmamalisin bu tür varliklara.
10 YorumlaE adam seninle , ilişki için birlikte , niye evlensin.
26 Yorumla- +1 yıl
E adam benimle ilişkiye mi girdi demişim?
- +1 yıl
Demek istediğimizi anladım da bir an yapmışım gibi algıladım. Nihayetinde ben de insanım diye düşündüm. Herkesin her dediğine alamayacak, kendi kararını kendim alacak kadar bir akla sahibim diye düşündüm.
- +1 yıl
İstediğinizi *
Atlamayacak* - +1 yıl
Estağfurullah, öyle demek istemedim
Ama dediğim gibi böyle bir ithamda bulunan erkeklerede prim vermemek gerek bende kadinim sonuçta, kimsenin onuru ve duyguları ile oynanmasini istemem, biz kadınlar bazen duygusal bakiyoruz kaybetme korkusu vs çok sevdigimizden teslim olabiliyoruz , hepimizin başına gelebilir ama nihayetinde böyle diyen bir insan zaten niyetini belli etmiş. - +1 yıl
Doğru
Zamanini geçirmiştir ve ne olduğunu anlamıştır o yuzden sevgili olma hemen evlen 3 ay sonra boşan;)))
034 Yorumla- +1 yıl
Pardon da neymişim 😂
- +1 yıl
Ya da siz de onunla hemfikirseniz ve evliliği mallık olarak görüyorsanız o halde sizin de mi anneniz ve babanız mal? Mal çocuğu musunuz?
- +1 yıl
Valla ben, senin dediğine göre yorum yaptım. Sen, değil miydin onu haklı bulan? O halde senin ailen de mal ki evlenmiş oluyor. Niye zoruna gitti? 😃😃
- +1 yıl
Ben, gayet açık soru sordum. 😃😃Senin algıların kapalı anlaşılan kendini akıllı sanan aptal.
- +1 yıl
Ben cevabını biliyorum. Sadece mal çocuklarını merak ettim senin gibi. 😂😂Ekliyorum. Senin dışında herkes soruyu anlamışsa acaba sorun kimde?
- +1 yıl
Şimdi bir şey diyeceğim de. Neyse... 😂
- +1 yıl
Asıl boş yapanın kim olduğu verdiği yanıttan belli, mal çocuğu. 😃😃
- +1 yıl
Ruh hastasının kim olduğu belli insanların acıları ile alay ettiğine bakarsak. Mal çocuğu olmasan evliliği mallık olarak gören birine çanak tutmazsın. Senin geçmişini de...
- +1 yıl
İyi de ben bunu mu sormuşum? Sen diyorsun "Ne oluğunu anlamıştır." Ben neyim? Konuşmanın devamında "İyi oldu." demişsin. Ben tek başıma evlilik hayali kuracak kadar paranoyak mıyım? Vaktinde onun da oldu evlilik geçen cümleleri. Ya da önce bir sor bakalım ne kadar zamandır sevgili olduğumu.
- +1 yıl
İşte bilmediğin konularda bir daha yorum yapma kimseye. 😂
- +1 yıl
Neyse uzatmayacağım. Çünkü boş konuştun iyice.
- +1 yıl
Senden dolu konuştuğum gerçek 😃
- +1 yıl
Al işte. Sonra niye diyorum boş konuşuyorsun diye? 😃😃
- +1 yıl
Evliyim. Üstüne sevgili yaptım ve onu da kuma almayı düşünüyorum. Harem kuracağım. 😂😂
- +1 yıl
Tabiiiii 😃😃
- Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılİşini gücünü almadan bu işi yapmak istemiyor ise mal değilim demiştir.. ama seninle yola yürümek için diyorsa ayıp etmiş
03 Yorumla- +1 yıl
Yazdım ya orada "Benim götüme don almaya param yok. Hem olsa da düşünecek kadar mal değilim
Benimle öyle hayaller kurma." dedi. - +1 yıl
Son kullanma tarihi geçmiş olur değiştir gitsin iade et
- +1 yıl
Tartıştık ve beni engelledi. Ben buna başka bir yerden yazdım dün sabah vatsaptan. Tek tik olmuştu. Daha önceden de o numaradan bir kez yazdım. Belki o zaman engellemiş olabilir, bilmiyorum ama ondan sonra bana sesli mesaj atmış. Akşama kadar dinlemedim sinirim bozulmasın diye. Yeteri kadar cidden gerildim. Hoş, bugün vako07 diye bir üyenin yorumuna daha çok gerildim ya neyse. Neyse sonradan sesli mesajı dinledim akşam. "Alo alo" demiş sesli mesajda. Belli ki sesinden yeni uyanmış. 😃😃Çok güldüm. O yüzden belki de okumuş olabilir diye düşünüyorum. Yani cidden engel nedir? Ben, engel atınca hepten sinir oluyorum ama bu defa ben de engelledim. Yeter artık.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoruda rahatsız edici olabilecek kelime varsa KS o kelimeyi değiştiriyor. Soruya gelirsek: eğer sen evlenme niyetindeysen yol yakınken dön. Fikri değişmeyecek onun. 5 sene sonra evlen benimle demeyecek.
06 Yorumla- +1 yıl
Başlık Sevgilim bana evlenecek kadar mal değilim dedi. Evlilik mallık mıdır mallıksa nedendi
Cevap sahibi+1 yılArtık evlilikler mantıklı değil bir çok kişiye göre. Sebepleri çok. Örneğin aradığı cinsel tatmin için evlenmesine gerek yoktur zaten sevişiyordur. Evlilikler çok masraflı bir hal almaya başladı. Artık evlilikler sadece çocuk yapmak için geliyor bana. Evlenmeden hamile kalmak toplumda normal karşılanmıyor. Erkekler de babalık duygusunu tatmak istiyor. Öyle eskisi gibi aşığız evlenelim tarih oldu. Evliliğin mantıklı gelen hiçbir yanı yok
- +1 yıl
İyi madem. Benimle sevişemez. Hoş, her önüne gelenle yapılan sevişmek mi seks mi? Bu da tartışma konusu. Sevişmek kelimesinin kökünde sevmek var malûm. Ki seven insan sorumluluk almaktan korkmaz. Masraf dediğin bir kez yapılan bir şey ki zaten bir şeyleri kız tarafı bir şeyleri erkek tarafı yapıyor. Bu bahane bulmak gibi bir şey. Fakir edebiyatı diyorum buna. Babalık duygusu tatmak isteyen zaten bir zahmet sorumluluk alıp evlensin. İki gün benim yanımda iki gün onun yanında mı kalsım
- +1 yıl
Kalsın *
Cevap sahibi+1 yılBana niye kızıyorsun? Yapman gereken bu adamı sepetlemek? 2 sene 5 sene sonra fikri mi değişecek sanıyorsun? Ben evlenip yuva kuracağım diyorsan bil ki bu adam o adam değil.
- +1 yıl
Sana kızmadım Verdiğin yanıta göre bir yanıt verdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni güzel bulmuyor bu çocuk 👍
Başka planları var ve kesinlikle oyalıyor, sende körü körüne bağlanmış gibi hareket ediyorsun anladığım kadarıyla.
18 Yorumla- +1 yıl
Beni aksine güzel bulur
Cevap sahibi+1 yılDavranışları hiçte güzel buluyormuş gibi değil 👍 ben güzel bulduğum bir kızla önce evlilik sonra cinsellik düşünürüm.
- +1 yıl
İşte tanısanız öyle demezsiniz
Cevap sahibi+1 yılEvlenecek kişileri mal olarak gören biriyle tanışmak bence gereksiz.
- +1 yıl
En güzeli. Zaten ben de tanımanızı önermem. Sadece beğenmek lafı yaptığınız için demiştim.
Cevap sahibi+1 yıl😊 Anladım, güzel olduğunuz halde ve beğendigi halde böyle diyorsa aynı zamanda birazda apptaalll galiba
- +1 yıl
Her şey tip değil işte
Cevap sahibi+1 yılZaten aptal olması tipi ile ilgili değil ayrıca onu taniyacagima sizi tanımak isterim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik baştan aşağı kısıtlayıcı. Ondan dolayı demiştir.
12 Yorumla- +1 yıl
Sevgili de olmayın öyleyse
- +1 yıl
😂 olanlara söyle.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni mal mı görüyor peki! Boşuna uğraşma böylelerinden adam olmaz
18 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyi düşünerek o halde annen ve baban m**al mu olutır bu durumda dedim. Evet dedi. Alemin tek akıllısı kendisi. 😂😂
- +1 yıl
Oluyor *
- +1 yıl
Koşarak uzaklaş kendisinden 😂
- +1 yıl
Engelledi beni 😃
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Hayır yani. Biliyorum, ben kendinle bir şey sandırdım. Hatamı kabul ediyorum. Beni bu ilk engellemesi değil. Önceden de lafı ağzıma yıkayıp engellediği oldu ve ben sinir olduğum için aradım. Telefonu Android olduğu için de arama göründü. Beni engellese de geri aradı hep. Bana da bu yüzden bu gidişle numaramı değiştireceğim diyordu ve dün yeni bir numara aldığını ama o numarayı ne zaman kullanacak olduğunu bilmediğimi dedi.
İnsan bir düşünüyor bu blöf mü diye. Yani rahatsız olan biri niye geri arar bu ilk sorum. İkincisi rahatsız oluyorsa niye hemen o numarayı kullanmaya başlamıyor? - +1 yıl
Aklınca seni yola getirecek arada bir yokluyor işte bu da yeni çıktı herhalde 😂😂 yeni taktik
- +1 yıl
Bilemeyeceğim artık 😂galiba
+1 yılSen ne cvp verdin bende sana oylece verecek kadar mal degılım demedin mi
03 Yorumla- +1 yıl
O halde senin annen ve baban da mı m**al dedim. Evet dedi. 😂😂
- +1 yıl
Alemin tek akıllısı kendisi galiba.
- +1 yıl
Ahaha sen daha iyi demıssın 😄
seni sadece kullanmak istiyor bence seven adam oyle demez
02 Yorumla- +1 yıl
Bence de öyle de işte kullanamadı
- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılVallahi aynen dediğin gibi evlilik ondan Çünkü ben kazanıyorum Onlar iyi anasını satayım
08 Yorumla- +1 yıl
Sen çalışıyorsan evin tüm işleri ve çocuk bakımı kadında. Sanki onlar çok az yorucu. Üstelik 7/24 çalışmış oluyor eşiniz.
- +1 yıl
Siz de eve gelip ayaklarınızı uzatıp kumandayı alıp TV izliyorsunuz. 😂😂
- +1 yıl
Yani o kadar da olsun
- +1 yıl
😁😁😁😁
- +1 yıl
Ooldu gülüm. Sizin soyunuz devam ediyor olacak ama yedı yirmi dört biz ilgileneceğiz. Zaten kadın çocuğu tek başına yapıyor. 😃😃
- +1 yıl
Ya daha öyle bir kadın piyasaya çıkmadı Tek Başına çocuk yapacak
Gizli Üye(30-35)+1 yıl06 Yorumla- +1 yıl
Ben de çok evlilik delisi değilim. Ben, dahaca atanmaya çalışıyorum. Ne evliliği bu süreçte de istediğini de böyle yapacak biri de değilim.
Cevap sahibi+1 yılBirbirine sonsuz deger verip, evlenmek varken.
Evlenmek istemyenler, evlilikten korkanlar, evliligi mallık olarak görenler…
İyi yapmışsın çiçeğini çikolatanı al, beni istyorsun mallıksa benim malım olacaksın de. Yeter yaaa- +1 yıl
Ben direkt bu durumda senin annen ve baban da mı mal dedim. Evet dedi. Konuşmuyoruz. Birbirimizi engelledik.
Cevap sahibi+1 yılArkadaş ortamında herkes evlenme diyor evlenen herkes asla evlilikte tavsiye etmiyor herkesin derdi dünyayı gez özgürlüğünü yaşa... Anne babalar ailelerde ne zaman Evleniyorsun... Evliliği çok önemsiyorlar...
Evlenmek isteyen gençler dedi bir kişiyi sev bekliyorsa o kişiye değer veriyorsa onunla evlenmek istiyorsa ya evlilik meraklısı ya takıntılı sayılıyor
Evlenmek istemiyorsa evlilik fobisi olan, korkak anormal sayılıyor…
Sen şimdi bu çocuğu istesen çabalasan evlenmeye ikna etmeye çalışsan fazla değer vermiş olacaksın peki takıntılı sayılabilirsin
Ama bırakıp yoluna bakarsan, çabuk vazgeçen olacaksın
Bu şekilde de geride bıraksan bile, zamanın harcanmış olacak, kalbin yorulmuş olacak...
Bu döngü de gerçek aşk nasıl olacak, sağlık evlilik nasıl olacak… ?
- +1 yıl
Ben, çok evlilik meraklısı biri değilim ama bu isteğini sevgiliyken yapacak kadar da enayi değilim. Onun için çok istiyorsan gelir istetirsin dedim. Ayrıca doğru, takıntı da olduğum oldu gözünde ama şuna yanıt veremez takıntılı ilan eden :Sevmese birisi kafaya takar mı? Buna yanıt verene altın hediye edeceğim.😂😂
Cevap sahibi+1 yılBunu soru olarak sorsa, bomba soru
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye sevgili olmuşsunuz ki siz sevgililik evlilik amacı ile yola çıkmaktır. Partner olarak takılıyorsunuz siz önce bunu sorgulayın derim.
011 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyi düşündüm ve başından belirttim. Ben artık boşa oyalanmak istemiyorum dedim ama böyle beklentisi olduğu için öyle dedim. O da bu yanıtı verdi.
Cevap sahibi+1 yılBence yol yakınken ayrılın aklı başında evlilik yolunda biri ile vakit geçirin.
- +1 yıl
Yani ben artık boşa oyalanmak istemiyorum dediğimde niye boşa kürek çekesin demişti.
- +1 yıl
Tartıştık ve beni engelledi.
Cevap sahibi+1 yılUzak durmak en güzeli bu kişiyle evlenseniz bile ilerde üzülürsünüz gibi geliyor bana.
- +1 yıl
En son ben de aynı şeyi düşünmeye başladım ama bir yanım ne alaka niye m**allık olsun diye düşündü. Merak ettim yani böyle düşünen başka kişiler de var mı varsa niye diye.
Cevap sahibi+1 yılHerkesin düşüncesi kendine sonuçta her çeşit düşüncede olan insan var. Bize uygun olmayanla mesafe koymak en güzeli.
- +1 yıl
Dediğim gibi engelliyim zaten. Gitsin de o kendine kendini kullandıran bir m**al bulsun. Asıl m**al sorumsuzca cinsel ilişkiye girendir. Düşünsen ya şaş kaza kız hamile olursa da artık aldırt der. 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSorumsuzca girilmemeli ama her evlilik dışı cinsellik sorumsuzca olmaz yıllarca yaşayıp kimseyi hamile bırakmadım.
Cevap sahibi+1 yılSizin için asıl sorun sizin ciddi ilişki insanı olmanız karşınızdaki ise değil ve bu durumda ilerleme olmaz. Bitmesi en güzeli.
- +1 yıl
Valla benim de var ona bakarsak evli olup şimdilik çocuk istemiyorum deyip sonradan hamile olan arkadaşım. Onun için dedim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenecek kadar m*l değilse sizde ilişki yaşayacak kadar saf olmayın derim.
07 Yorumla- +1 yıl
Ya zaten yaşadım demedim. İnsanlar niye yaşamışım gibi yanıt veriyor? Onu da anlamış değilim. Cidden iyice ayar oldum. "Siz de yaşayacak kadar saf olmayın." demenizi de anlarım. Nihayetinde beni düşünerek kurulmuş bir cümle ve teşekkür ederim ama yani bunu burada sanki yapmışım gibi hemen hemen herkes deyince sanki 3 yaşında gibi hissediyorum iyice kendimi. Yani doğruyu ve yanlışı bilerek yaştayım ve zaten iyice sinir oldum dedim. Sizin dediğiniz veya sizin dediğim gibi diyenlere de teşekkür ederim ama vako07 diye bir üyenin yaptığı yoruma bir bakın. Yani onun için iyice bir gerildim. Bu insanların zeka seviyesi ne diye düşündüm. Şikayet ettim, benim yorumum kaldırıldı ve onunki hâlâ duruyor. Bu ne biçim bir site ki elin sapığını, tecavüz ederler inşallah Afganlarla Suriyeliler diyeninin yorumunu site hala kaldırmamış benimki hemen kalkarken.
Cevap sahibi+1 yılSize karşı kasıtlı kullanmadım. Ben evlilik öncesi birlikteliğe karşıyım ama buradakiler karşıt değil bilemiyorum sizin bakış açınız nasıl bir anlık duyguya yenik düşmeyin kendinizi kullandırmayın demek istedim. Sonu ayrılık gözüken ilişkide ben şahsen kendimi kullanılmış hissederim bu anlamda dedim
Cevap sahibi+1 yılBende şikayet ettim kaldırdılar sanırım çok iğrenç cümleler
- +1 yıl
Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Evlilik öncesi birlikteliği doğru bulan biri değilim. O yüzden soruda da yazıyor. Madem bu kadar çok istiyorsan aileni de al, gel istet önce dedim.
- +1 yıl
Bunun için belki de sinirim bozuldu. Bunu diyorken sizce ben yapar mıyım? Karşımdaki ben izin verdiğim kadar bir şey yapabilir. Ki bunu yazmadım ama zaten uzak mesafe ilişkisi bizimki. Uzaktan uzağa bir şey yapması daha zor.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim. 💙😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ❤️
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇulsuz hem cuksuz hem seni istiyor eskorta vercek parası yök tabi
06 Yorumla- +1 yıl
Haha hem fakir hem ski kalkiyor😀
- +1 yıl
Yanlış anlamayın he Türk sinemasında var böyle replik😀
- +1 yıl
Ya aslında çalışıyor. Sadece özel sektörde çalışıyor.
Cevap sahibi+1 yılKendi demis alacak donum yok kızım 3 kurusa calısıyor diye çulsuz olmucak mı
- +1 yıl
Doğru, dedi ama şunun için dedim :Özelde çalışan ve ev geçindiren insanlar da var. İstemiyor ya evliliği bahane gibi oldu o cümle. Yani iki maaşla pekâlâ ev geçinir diye düşünüyorum. İkimiz de atanmayan ve atanmaya çalışan öğretmeniz. Ki zaten yeni başlayan öğretmen maaşı da geçende haberde gördüğüm kadarıyla 12.500 imiş. Asgari ücretten çok yüksek değil ama iki maaşla bence geçinilir diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Evlilik birliktir neticede de işte adam evliliği istemiyor.
Üzülme ama bence seni kullanıyor. Gerçekten seven bir erkek yanından o kadını ayırmamak için üstüne gider evlenme teklif eder. Ha maliyeti kötü mesela böyle cümle kurmaz en azından
01 Yorumla- +1 yıl
Beni kullanmış olduğunu nereden çıkardın?
- Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılMaliyet yüksek. Fayda maliyet analizi yapan biri, evlenmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni bedavadan kullanıyor, sevmiyor, niye evlensin ki
06 Yorumla- +1 yıl
Kullanamaması dışında sorun yok. Herkesi kendi kullanmaya çalıştığın kişiler gibi mi görüyorsun? 😃😃
Cevap sahibi+1 yılSeni sevse evlenmek için can atar, başka iş yapar, iş yok o çocukta, senin açığını bekliyor, ona yatma teklifi etmeni bekliyor, kullanacak , atacak, başka birini bulalım sana, çalışıyorsan evlenebilme ihtimalin yüksek
- +1 yıl
Farkındayım niyetinin. İdare ettiğime bakma.
Cevap sahibi+1 yılBaşka birini bul
Cevap sahibi+1 yılEvlenemezsen üzülürmüsün?
- +1 yıl
Evlenmek için evlenmek taraftarı değilim. Sevmediğim biriyle de evlenmem.
O m*al değilse sen hiç mal olma ve asil sen isteme
10 Yorumla
+1 yılBöyle diyen birine zahmet edip soru bile açmam
10 Yorumla
+1 yılyani evlenmek istemeyebilir bu bi tercih böyle sevgilisine bodozlama söylemesi çok mantıksız geldi, odun gibi söylemiş belki kırıldın yani
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen kırıldım ve o sohbette kırıldığım en hafif şey bu olabilir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullan at , mantık bu
12 Yorumla- +1 yıl
Ancak o mantıkta olur zaten. Bir bok yapamaz.
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısın
+1 yılKullanıp hevesini alıp terkedebilir
10 Yorumla
+1 yılO çocuktan uzak dur bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence bırak o oyuncak arıyo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım sen bu fakirin peşinden mi gidiyorsun haklısın ne yapayım senin gibi culsuzu de
13 Yorumla- +1 yıl
Ben daha iyisini dedim. Annen ve baban da mı bu durumda m**al oluyor dedim. Evet dedi.
Cevap sahibi+1 yılDaha iyisini hak ediyorsun
- +1 yıl
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılOna sorsaydın ya biz nerden bilelim
01 Yorumla- +1 yıl
O zaten evliliği ne olarak adlandırdığını dedi. Ben size göre de mallık mı dedim. Sırf konuşmak için konuşmanız yok mu? Cidden gülünç. 😂😂
+1 yılEvlilik sorumluluk işi. Herkes yapamaz
02 Yorumla- +1 yıl
Bunu anlarım. İşin özü ben de kendimi tam olarak hazır hissetmiyorum ama onun istediğini de sevgiliyken yapamazdım. Ayrıca bu üslup ne kadar doğru?
- +1 yıl
Yanlış üslup doğru sözün celladıdır derler. Ben evlilik düşünmüyorum dese normal. Ama birileri canını yakmış, herkesi aynı görüyor olay bundan ibaret
+1 yılKirici davranmis ama soruyu anlamadim
07 Yorumla- +1 yıl
Yani soruyu KS değiştirmiş. Daha doğrusu başlık kısmını değiştirmiş. Ben Sevgilim evlenecek kadar m**al değilim dedi. Evlilik sizce m**allık mı? Öyleyse neden dedim. Biraz sorma şeklimi değiştirmiş KS.
Sevgilim, benden iki de bir cinsel bir şeyler istiyordu. Ben de madem istiyorsan aileni de al ve buraya gel. Beni bizimkilerden istet dedim. O da evlenecek kadar m**al değilim. Benim götüme don almaya param yok. Hem olsa da evlenmem dedi dedim. - +1 yıl
Doğru, kırıcı oldu üslubu.
- +1 yıl
Anladım evlilik saçma özellikle türkiyede erkekler için yasalar falan yüzünden
Cinsellik istemesi normal ama anlattığın kadarıyla agresif biri böyle biriyle olmazdım ben - +1 yıl
Cinsellik istemesine laf eden yok da bu şartlar altında ne gibi yaşamaya zorunluluğum var? Ben, neyim her bulduğumun altına yatmaya?
- +1 yıl
Altına yat demedim zaten ben de kırıcı davrandığını da belirttim böyle bir erkekle olmam da dedim sen onu seçmişsin yani tekrar bir otur düşün kararını
- +1 yıl
Onu ben seçmiş olabilirim ama ben ona en başından niyetimi belirtip "Ben, artık boşa oyalanmak istemiyorum." dedim. O da "Niye boşa kürek çekesin?" dedi.
O yüzden bu şekilde beklemesini anlasam bile bu şekilde anlayamam. - +1 yıl
Cümleyi düzelteyim derken iyice bozmuşum.
O yüzden istemesini anlasam bile bu şekilde istemesini anlamam.
+1 yılSeninle evlenmek istemiyor amaçi belli
04 Yorumla- +1 yıl
Onda genel anlamda evlenecek kılık yok. Geçmişte benden uzun da ilişkisi olmuş.
- +1 yıl
Ayrilakda fayda var zmaan kaybi sadece
- +1 yıl
Engeli yedim zaten
- +1 yıl
boş ver takma kafana
+1 yılİstemiyor niyeti yok yani
08 Yorumla- +1 yıl
Onu anladık da m**allık olarak adlandırması ne kadar doğru? İnsanların dünya nüfusunda diyelim ki yarısı evliyse bu durumda onlar da öyle oluyor? Keza kendi annesi ve babası da mı öyle oluyor?
- +1 yıl
Yani insan bir düşünüyor. Alemin tek akıllısı sen misin diye.
- +1 yıl
valla bilemiyorum ona göre boş iş masraf demek ki
- +1 yıl
evet değişik bir insanmış
- +1 yıl
Gitsin kendine o zaman herkesle birlikte olan asıl m**al yerine koyacağı kişi ile olsun. Benden ona ekmek çıkmaz.
- +1 yıl
evt bende böyle biriyle olmazdım bence iletişimini kes
- +1 yıl
İstediği olmayınca zaten engelledi
- +1 yıl
iyi o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılseninle evlenmeyi düşünmemiş
01 Yorumla- +1 yıl
Onda kimseyle evlenmeyi düşünecek kılık yok ki. Geçmişte daha uzun süreli ilişkisi de olmuş. Benimle yaşamadı ve onunla yaşamış. Kızın ailesi de tanışıp kendi de tanıştırmış. Yine evlenmemiş. Ha o zamanlar üniversite zamanı idi ama şu an o da bitti.
yuükü sorumlulugu agır ondan demıstır
010 Yorumla- +1 yıl
O zaman benden her naneyi yememi de beklemesin bir zahmet beyimiz.
- +1 yıl
Ben 28'im o 26. Temmuz ayı 29 olacağım. O da Kasım ayı 27 olacak işte. Liseli ergen değiliz yani.
- +1 yıl
İşte istemiyor. Gayrımeşru olarak ilişki yaşamak istiyor. Evliliği m**allık olarak görüyormuş. Yani ben ona en başından şu saatten sonra artık boşuna oyalanmak istemiyorum demiştim. Geldiğimiz nokta bu.
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Ben istesem ne olur ki karşı taraf istemeyince
+1 yılkanka ekonomik şartlar çok ağır
00 Yorumlaciddi ilişki insanı değildir
10 Yorumla
+1 yılcidden bu devirde evlenen insana bi IQ testi şart
14 Yorumla- +1 yıl
Ha f*ck mi takılmak yanlısısın
- +1 yıl
gelip geçici bir dünyada fucuk fucuk yapmak en iyisi xd
- +1 yıl
İyi günahkar olarak da cehenneme gidersin artık
- +1 yıl
içerlemiş gibisin biraz
Sevgilin diye evlenmek zorundami
12 Yorumla- +1 yıl
knk kombinden anlarmısın ya nişanlım için soruyorum (?
- +1 yıl
Sevgilim her naneyi yemek isteme hakkını nereden buluyor
+1 yılsende onunla takılacak kadar akıllı biri değilsin
16 Yorumla- +1 yıl
Ne yapayım? Takılıp da vereyim mi? Verenlerin mi daha akıllı?
- +1 yıl
öyle ciddiyetsiz bir herifle sen nasıl takılıyorsun?
- +1 yıl
yazık sana
- +1 yıl
Dersin kullanma kılavuzu var, erkeklerin. Okuyup da sevgili oluyorum. Ne boş birisin. 😂😂
- +1 yıl
oldu sonra seni hamile bırakıp esra erolda ağlama da .
- +1 yıl
sende beni çok seviyor diye ortalıkta gez.
peh seven erkek böyle mi yapar
+1 yılAdam mantıklı davranmış
03 Yorumla- +1 yıl
Gayrımeşru ilişki istediği için mi
- +1 yıl
Evlenmek istemediği için
- +1 yıl
Evliliği düşünememesini anlarım. Ben de çok evlilik delisi biri değilim ama o zaman da benden her naneyi yememi istemesin. Kendine az dur demeyi bilsin yani.
+1 yılo değil de boyun kaç merak ettim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bilmiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. boş iş
00 Yorumla
+1 yılewlenn
00 YorumlaSeni oyalıyor
10 Yorumla
+1 yılMal mı ki
01 Yorumla- +1 yıl
Âlemin tek akıllısı kendisi 😂😂
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!