Sevgilim bana hiç para harcamıyor?

Uzun uzun anlatacağım. Ne düşkünsünüz hediyeye paraya diye boş yapacak olan hiç yazmasın lütfen. Çok uzun zamandır tanışıyoruz 4-5 yıldır da beraberiz. Şu ana kadar bana aldığı hediye sayısı 3. Doğum günümden doğum günüme o da. Bazen kafeye girer otururuz onların hesabını hep o öder, bana ödetmez o da en fazla 20 25 lira tutar. Ben onun ödeyeceğini bildiğimden pek bir şey sipariş etmem. Bizim tek aktivitemiz haftada bir iki kez kafeye gidip oturmak. Bunun dışında ne yemek yeriz, ne sinemaya gideriz, ne içeriz ne eğleniriz. Ben onu hediyelere boğarım param olduğunda. Şu ana kadar 2 mont, pantolon, bot, gömlek, sweat, tişört falan envai çeşit şey aldım. O parasını hep biriktirir hiç harcamaz. Kendine bile bir şey almaz. Benim aylardır hiç param yok en sevdiğim kıyafetleri satarak biraz gelir elde etmeye çalışıyorum hiç sormuyor bir şey istiyor musun diye. Hafif yarım ağız soruyor gibi oluyor ben de gururumdan yok diyorum o da hemen tamam diyor. Varsa yoksa motor parçaları, hep onlara para veriyor. Bi kere bi çiçek bi çöp alıpta güldürmüyor yüzümü. Sevmesine seviyor ama böyle bir pis huyu var. Ne düşünmeliyim nasıl hareket etmeliyim bu konuda bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Salak salak cevaplar yazmayın davarlar. Ben onunla zamanında her şeyimi paylaşıyorum da o niye paylaşmıyor çalış kazanmış. Sanki bana maaş bağlasın diyorum ya lümpenlere var. Bi çiçek bi çöp be. Bi düşünce beklediğimiz bu
Sevgilim bana hiç para harcamıyor?