Lütfen dikkatli okuyun, sizce hatalı kim?

Sevgilimle 6 ay ayrılıktan sonra yine barışmıştık. Bana yalvardı 2. Şansı istedi, artık eskisi gibi olmayacak, daha iyi olacağız diye bana vaatler verdi. Denedik, her şey güzel gidiyordu. Saçma sapan şekilde her şey güzelken bir anda kendimi ayrılığın eşiğinde buldum. Mezuniyyet balom var. Ona katılmam diye demiştim. Sonra sınıf arkadaşlarımın ısrarları üzerine ismimi yazdırdım. Bunu da sevgilime söylemiştim. O an ‘’Hani katılmayacağım demiştin” demişti ve o an müsait olmadığımız için hiç konuşmamıştık bu konuyu. Ayrıldığımız gün elbise fotosu attım mezuniyyetime bunu giymek istiyorum diye. Bana trip atmağa başldı. Benim kararımı almadın falan diyor. Suyuna gitmeğe çalıştım o an, artık ben de partilere katılacağım falan filan çirkinleşmeğe başladı sohbet. Ben de o an ki, sinirle sen bana karışamazsın hakkın yok falan dedim ki zaten ahklıyım öyle demeğe. Hayatımda 1 kere mezun oluyorum karışmağa hakkı yok. ne söylediğsem bana ok demeğe başladı. O tarz konuşmalardan, bana ok peki demesini sevmediğimi biliyordu. O an ki sinirle beni üzüyorsun böyle yapmağa devam edersen seni affetmem dedim, bana ok dedi yine. Bitti dedim. Konuşma o konuşma. Bir daha hiç konuşmadık. Ne o yazdı ne ben. Aradan 17 gün geçti. Çok üzlüyorum, bana büyük hayal kırıklığı yaşattı. Daha önce de kıyafetime, arkadaşlarıma karıştığı için ayrılmıştık. Sizce haklı taraf kim?

Güncellemeler
+1 yıl
Sizce bana yaptığı haksızlığı mesaj atıp ona söylesem mi? İçimde kaldı kendimi kötü hissediyorum, aşırı mutsuzum. Söylersem belki rahatlarım, kendimi iyi hissederim belki🥺 böyle dayanamıyorum artık 😒
Lütfen dikkatli okuyun, sizce hatalı kim?