Yani ben haksız mıyım gerçekten?

Eşimin annesi biz evlendigimizden beri bize hiç iyi davranmasi. Çok yokluk çektik evde yeri geldi aç yattık bir kere arayıp sormadı. İkimizde aylarca iş bulamadık bir kez aradı onda da azarlayip kapattı. Ayağım alçıya alındı işe başlayacağım gün sizden bir bok olmaz dedi kapattı. Aylarca çamaşırları elimde yıkadım makinem yoktu bı iki kez evinde yıkayıp sonra elinde yıka olmezsin dedi. Şimdi ikimizde iş bulup çalışmaya başladık gotu topladık hergun eşimi arıyor. O da herşeyi unuttu tabi annesinden daha önce başlıyor aramaya. Napalim huyu böyle diyor. Dün size gelelim diye aramış ben istemedim bana diyor ki it sahibinin hatrina taslanmaz. Yani sen yuzsuzsun onca lafı yiyip yutuyon da ben yutmak zorunda değilim ki. Öyle deyince de bana küstü konuşmuyor iki gündür. Yani ben onca zorluğu tek başıma aşıp bı kere halimi hatrimi sormadiktan sonra iyi günümde de yanımda olma ya da en azından hatamı anladım de haksız mıyım senin annen yıllardır sana böyle eyvallah da hatasını söylemezsem aynı şeyi yapmaya devam edecek niye ben sürekli aynı sorunu yaşayayım

Yani ben haksız mıyım gerçekten?