Haksızmıyım ya?

Bosanalı aylar oluyor bır çocukla beraber ailemın yanındayım nafaka paramla hem çocuğumun ihtiyaçlarını eksıklerını alıyorum hemde evdekılerın dısarı ne zaman çıkacak olsam çocuğumu da götürüyorum ama çocuğum erkek çocukta olmasıyla beraber çok yaramaz kaç sefer kaza atlattık araba carpacaktı ne zaman dısarı çıksak yanımda evdekılerden ne kız kardeşim nede annem gelmiyor her yere tek basıma gidiyorum hıc arkadasım yok esım dostum yok evdekilerin muhabbeti yok kız kardeşi m evı yönetiyor 20 yaşında o ne derse o oluyor bana hıc abla demedi bı kere bile neyse sabah ablam aradı kızını okuldan almamı istedi kendisi çalışıyor bende tamam dedım bugün hava çok soğuk ve kar yağıyor oglumunda montunun fermuarı bozulmuş soğukta çıkmasın ben gıder alır gelırım dedım tek basıma vay onu diyen senmısın annem ve kız kardeşi m bana bağırmaya başladi lar senın çocuğun herkesın kafasını s... Biz boşanmış gelmısız gıbı hareketlerın var vs vs bunun gibi bir çok bısey söylediler ıkısıde bağırarak küstüm oturdum almiyorum o zaman yegenımı dedım sızce kım haklı? Çok uzerıme geliyor lar ya
Haksızmıyım ya?