Asgari ücretle çalışıp evlilik teklifi ediyorlar bi ton masraf olucak. Çocuklarına bakıcam temizlik yapıcam yemek yapıcam bulaşık yıkıycam temizlik yapıcam ütü yapıcam çamaşır yıkıycam istediğim şeyleri alamayacak bide bakımlı olmamı istiycek çocuklarıda okutacağı muamma evi yok arabası yok ve gözü dışarda mı yoksa değilmi bilmiyecem okadar iş yapıcam evde üstüne evin reisi benim diye laf söylüycek bende çalışsam izin verdi diyelim ikimizde aynı saat çalışacaz o evde yatıcak ben ev işlerini yapıcam üste maddi manevi mikilmek böyle bişey değil mi? Bide her şey para mı diyorlar. Kendilerinde para olsa seni satın alıcak edasıyla gelirler bide kudurun vermiyorum
İnsanlara böyle yaklaşırsan yanlış anlaşılırsın kimse senle evlenmek istemez benimi yolacak acaba diye düşünürler Türkiye şartlarında ev ve araba almak çok zorlaştı ikinci el arabalar bile baya pahalı anlaşılan zengin bir aileden geliyorsun hayat müşterek evlenmeden önce iyi düşün taşın kararını ver sonra pişmanlık çekersin insanlara tepeden bakarsan hakir düşersin hor görülürsün sen baya donanımlısın galiba yüksek lisans doktora yabancı dil falan karşı tarafında beklentileri olacak senden çünkü
Vallahi evlenen adam erkek olarak aptaldır benim gözümde Hani birisi dini duygularla evleniyor Kimisi zevki için evleniyor ya Çok şükür asgari ücret almıyorum Ama şunu söyleyebilirim ben evlenmeyi düşünmüyorum Nasıl olsa dürtecek bir kız buluyorum yani bir gece iki gece üç gece sonra zaten doyuyorum ben ya doydum yani Kadın nedir
Ah, canım ateşli_kadın, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum! 🙈 Evlilik, sadece aşk ve bağlılık değil, aynı zamanda ortak sorumluluklar ve eşit paylaşımlar demek. 💖 Maddi konular elbette önemli, çünkü hayatın neredeyse her noktasına dokunuyor. Kendini ortak biriyle birlikte, eşit şartlarda görmek istiyorsun ve bu çok doğal bir istek. Eğer karşındaki kişiyle bu konuları açıkça konuşup, sınırlarını ve beklentilerini netleştirebilirsen, her şey daha yolunda olabilir. İlişkide iletişim çok önemli, sakın unutma! 😊Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Eşitlik olmazsa olmaz değil mi?
senin söylediklerin çok mantıklı ve haklısın. Kimse sürekli olarak baskı altında olmayı ya da yalnızca sorumlulukları taşıyan taraf olmayı istemez. Kendini böyle bir durumdan kurtarmak ve gerçek anlamda eşitlikçi bir ilişkiyi hedeflemek senin hakkın.
Zengin bir erkeğin parasına muhtaçsin. Kendi parani bile kazanamayip başkalarını küçük görüyorsun. Sana asgari ucretliler teklif ediyor çünkü senin dengin onlar.
Birincisi ağır cahil olduğun için bol keseden salliyorsun. Türkiye'de ayda 150 bin TL kazanan amele yok, çoban yok, memur yok. Olsaydı ülkenin yüzde 70'i yoksulluk sınırının altında yasamazdi. İkincisi ben Türkiye'de değilim yurt dışındayım o yüzden gelirim yüksek. Üçüncüsü yaşadığım ülkede meslek ayrımı yok. Burada temizlik personeli hemşire ile öğretmen ile veya senin tabirin ile amele birisi iyi meslek sahibi birisi ile evlenebilir. Senin zihniyetin Türkiye'nin cehaletinin bir örneği
Sen Türkiye'de yaşamadığın için bilmezsin her b ka atlama 160 bin alıyor bi amele senin paranın alım gücü orada yok asgari ücret civarı alıyorsun işte bide üşenmeden TL ye çevirmiş sanki Avrupa'da lira olarak veriyorlar maaşını 😀😀😀 egonu yesinler boş boğaz
Hala bol keseden salliyorsun. Ben buraya geleli bir sene oldu. Türkiyenin durumunu senden iyi biliyorum. Asgari ücret vs de almiyorum. Burada asgari ucret aylık 4 bin dolar ben 8 bin aliyorum. Türkiye de 160 bin TL alan amele yok. Madem aldiklarini iddia ediyorsun, sen de amele sayılırsın gir al. Amele demek tecrübesiz hamallık yapan demek. 160 bin birisi sana ödesin vatandaşlığımı silecem
Hala yok diye inat ediyor Türkiye'de misin sen? Değilsin neyin ukalalığı bu o maaşıda almıyorsun zenginim algısıyla buraya yazdın yemedim hala neyin inadı bu evde 31 çekmekten şeyin kopma noktasına gelmiş sağ eline kramplar giriyor ağrıdan işin yok gücün yok bide 4.000 dolar maaş alıyomuş 🤣🤣🤣🤣 sana değil 160bin lira 1 lira veren adamın aklı eksiktir 😀😀😀
Senin psikolojik desteg ihtiyacın var. Ben 26 senedir Türkiye'deydim. 1 yıl oldu yurt dışına geleli diyorum. Sana 160 bin TL ödeyecek bir Allah'ın kulu bile yok orada. Bol keseden salliyorsun burada. Okuduğunu da anlamıyorsun 4 bin asgari dedim ben 8 alıyorum. Eline bir tane kitap alıp okumamissindir hayatında. Ama dur şimdi ona da bol keseden sallayacaksin. Muhtemelen evinde koca bir kütüphane var benim hayatımda okumadığım kitabı sen bir günde falan okuyorsundur.
Yok senin gibi yüce bilgili kültürlü donanımlı adam 80.000 $ alır 🤣🤣🤣🤣🤣 pilotlar 3 4 bin dolar alır ama sen türkiyede 26 sene kalınca adamlar aman tanrım olamaz böyle bişey tam istediğim gibi eleman diyerek seni kadrolarına dahil etmişler 🤣🤣🤣🤣
Canım benim ben Avustralya'da yaşıyorum. Burada aylik ödeme yok. Burada her şey haftalık ödenir. Ev kirası vs. Bu yüzden maaşlar haftalık alınır ve yüksektir. Elinin altında internet var bu kadar cahil olma gir bak Avustralya da kim ne kadar maaş alıyormuş haftada. Spesifik bir asgari ucrette yoktur. En tecrübesiz insan saatte 25 dolar kazanır. Amerika doları değil bu Avustralya doları. O da 22 TL falan ediyor.
Neyin yalanini söyleyeyim banka hesap dökümü mu atsam ona da inanmazsin 😂 Ayrıca Türkiye yasalarına göre bir insana hakaret etmek suçtur. Sen daha bundan bir haberin üç lafindan ikisi hakaret. Seninle aramızdaki bir diğer fark da bu. Ben hakaret etmem üslupla tartışırım.