Çıldırmak üzereyim ne yapacağım?

Bakin simdi bi cocuk vardi cocugu begeniyodum gittim ortak arkadaslarimiza dedim boyle boyle begeniyorum ben bu cocugu sonra arkadaslar cocugu aradi falan sonra dediler iste bu kiz senden hoslaniyo sende hoslaniyosan konus diye cocuk tamam dedi kapatti telefonu ve iki hafta boyunca falan hic yazmadi sonra birden yazdi Acelya bende seni begeniyorum tatli kizsin falan biz bu cocukla bulustuk ama ikimiz degildik arkadaslar da vardi ve aramizda hic bisi gecmedi belimden sarilmadi opmedi hic birsey yapmadi askim canim bebegim hic bisi gecmedi. Neyse iste cocuk mesajlara hep cok gec bakiyodu falan dedik bulusalim gene ikinci bulusmamiz oldu yaninda da hep arkadaslari oluyodu dedigim gibi neyse cocuk bana hep cok mesafeli davraniyodu bizde o gun dort kisiyiz bu cocukla diger arkadas gitti bende obur cocukla kaldim.. Kafaniz karismasin diye cocuga takma ad vercem, takma adi cicis olsun UCOWUDOWUDPWID neyse iste biz cicisle tek kaldik konusuyoruz oyle ama cocuk nasil duzgun temiz kalpi gormeniz lazim aw cocuk yanlis anlarim diye rahat konusamiyo bile ve cidden cok iyi samimi davrandi. Neyse iste oturduk konusuyoruz derken diger ikisi geldi falan sonra benim en basta bahsettigim cocuk bi anda yanimizdan gitti. Dedi isim var ben gidiyorum neyse tamam dedik gitti ucumuz kaldik dedik bari kizilaya gecelim gectik falan bende dedim ki ben burdan eve geceyim cicis bana instasini verdi bulusalim bi ara dedi sarildik falan eve gectim ben. Sonra en basta bahsettigim cocuk da mesajlarima hep gec donus yapti hatta techno partiye gitmis b0klar yemis uc gun boyunca cocuktan duzgun bi geri donus alamadim ve cocuk birden baska kizla story atti.. Takipten ciktim, cikarttim. Cicisde aklima cok gelmeye basladi bende iste en sonunda yazdim cicise “Bi ara bulusalim mi ben bulusmak cok isterim ama arkadasinla konusmayi kestim konusmuyoruz haberin olsun problem olucaksa bulusmayalim” dedim o da aslinda senin hakkinda kotu bisi de demedi niye konusmayi biraktiniz falan dedi anlattim falan konusma orada kapandi, iki uc gun sonra karsilastik cocukla sarildi bana ama arkadaslari cagiriyodu acelesi vardi “bulusalim bi ara” dedi bende “evet lutfen” dedim gitti sonra dun gene karsilastik ve ben “beni cok gecistiriyosun bulusalim artik” dedim “buluscaz tamam” dedi bende aksam eve dondugumde cocuga yazdim konusmak istemiyosan soylesen yeterli boyle olunca aklima cok takiliyo dedim o da bana hayir telefonla konusmayi sevmiyorum sadece dedi sonra bende peki iyi geceleeer yazdim direkt iyi geceler yazdi. Simdi en basta bahsettigim cocuk vardi ya o cocuk corap degistirir gibi manita degistiren biri ve biz manita bile olmadik ama cicis bunu sorun eder diye cok korkuyorum ve cocuktan cidden cok hoslandim cocuk aklimdan cikmiyor. Ve pazartesi bulusuyoruz cocukla, Sizce acilmali miyim? Arkadasima sordum ve dedi ki “yarinimizin garantisi yok git acil en fazla konusmayi kesersiniz seninde kafani karistirmaz” dedi ve bence cok hakli ama sizin de fikrinizi almam lazim lutfen yardim edin..
Çıldırmak üzereyim ne yapacağım?