Arkadaşlar evlilik yaklaştıkça sizde de korku oluyor mu acaba evlenince nasıl olur ya da o evlilik arifesi süreci?

Arkadaşlar sevgilimle evlilik düşünüyoruz aileler biliyor. Geçen aile düğünlerine gitti herkesle tanıştım. Artık sevgilime daha çok soruyorlarmis evlilik ne zaman diye. Böyle bana değişik duygular geliyor. Acaba evliliğimiz nasıl olur neler olur. Bu evlilik arifesi süreci nasıl geçer hazırlıklar nasıl olur. Evliliğimiz nasıl gider diye düşünceler aldı. Onu da çok seviyorum. Bir de benim 1 yıl daha okulum olduğundan ailem bekliyor. Ama sevgilim ailenle konuş konuş diye üstüme geliyor ben de kendimi. baski altında hissediyorum. Bende istiyorum evet evlenmek ama işlemde böyle diyor arada kalıyorum. Sevgilimin canı sıkılıyor benimde canım sıkılıyor. Bana gelmiş yengesini örnek veriyor yengem de karşı durmuştu babasına karşı istemişti falan sende fazla cesaret yok yanlış anlamada falan dedi.

Arkadaşlar evlilik yaklaştıkça sizde de korku oluyor mu acaba evlenince nasıl olur ya da o evlilik arifesi süreci?