Şöyle bir manzaradan Allah'a sığınırım. Djjd
İnsan kendini övmek için bu kadar zahmete, masrafa girmemeli. Hdhdh
Ocağımıza direkt incir ağacı diksinler, kurtalalım. Djdj
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şöyle bir manzaradan Allah'a sığınırım. Djjd
İnsan kendini övmek için bu kadar zahmete, masrafa girmemeli. Hdhdh
Ocağımıza direkt incir ağacı diksinler, kurtalalım. Djdj
Biz millet olarak gösterisi boş beleş işleri severiz 😂 bu neki daha beterlerini gördük kadın kocasının reklamını instigram storylerini paylaşıyor canım kocam seni çok seviyorum , kimin kocası bu , canım kocamın doğum günü sürprizi vss 😂😂 hep bunlara çok gülmüşümdür kadın kocasına sunumlu kahve yapıyor 😂 eşi alta yorum yazıyor " eline sağlık aşkım seni çok seviyorum " diye 😂😂değerli arkadasım @fesfs bunları görmesin ayar oluyor
@fesfs seni iyi tanıyorum çünkü canım ❤️ bu konuda da çok hak veriyorum sana çünkü bende ayar olmuyorum ama gülüyorum bir insan bunu neden yapar diye düşünüyorum 😂
@fesfs kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰 bir Nevi yaşamadığı hayatı sergileyerek egosunu tatmin ediyorlar işte
Sosyal medyayı mekan edinmiş kadınlardan hiç haz etmiyorum, özellikle şu tik tok, Instagram denen uygulamalardan.
Bırak yorum yapmayı karıma oraları yasaklarım.
@OurangMedan aynen öyle çok haklısınız 👍 boş insan topluluğu işte genç kızlarımıza ve erkeklerimize kötü örnek teşkil ediyor ozentiye sebep oluyorlar en kötüsü kolay para kazanmaya sevk ediyorlar ben en çok. Oyuzden karşıyım işte
@OurangMedan Kendini gelişmiş, bir kadının da o platform lar da akrabalara gösteriş yapicam diye, s.. Dik yariştiragini sanmam. Çünkü kendine güvenen kendini bilen insanın kimseye kendini ispatlamaya ihtiyacı olmaz
@fesfs
Olgunlaşmak önemli.
@OurangMedan olgunlaşmak için tecrübe önemli görmüş geçirmiş olman lazım akşama kadar evde pencere kenarında oturup, sadece sosyal medyada zaman geçirmekle olgunlaşmaz insan, sadece gördüklerini yorumlarsin, ama yaşarsan tecrübe edersin.
@fesfs
Bazı insanlar ne olursa olsun laylaylom yaşamaya devam ediyor maalesef. Onlar için kafa yormaya bile gerek yok.😅
@OurangMedan Yormak değilde, Nesil tükeniyor yetişen çocukların yetistikleri daha doğrusu, vatana millete ne hayrı olucak, o yönden bakmak lazım, eğitim ilim bilim yok, inanmış mutlu bir yalan hayat, gerçekler hep görmemezlikten geliniyor, ister istemez takılırım bazen, ama geride banane diyorum neyse bir kahve yapayım kendime😂
@fesfs
Ebeveynleri yola getiremiyor, karşıdan akıl vermekle bizi hiç iplemezler😅
@OurangMedan iyi normal eğitimci değilim özel eğitim en azından özel çocuklar, yapamazdım galiba diğerini sjsj
@fesfs
Yapamazsın doğru fjdj
@fesfs 😏😅
Iyy g erizekalı kadınlar. Bunların bir de kahve sunumu hazırlayan türleri var. Zevzek zevzek hareketler. Bazen bazı arkadaşlarıma gittiğimde güya beni ağırlamak için yapıyorlar. S canım mısın oğlum sen diyesim geliyor bozmamak için demiyorum ama içimden ne g erizekalısın lan diyorum. Hayır bir de okumuş koskoca insanlar da yapıyor. Ulan neyin havasını atıyorsunuz bilmiyorum ki. Ver kahveyi şık bir fincanda çikolatayı da koy hadi bir şekerlikte. Yok kaydıraktan kayan porselen bebekler tepsinin içinde yok gümüş tepsiler yok tepsi örtüler yok yine porselen şekerlik yok yurt dışından aldıkları değişik çikolatalar yok bilmem başka porselen sk skili aksesuarlar yok yine renkli kristal bardakların içinde sular suyun içinde kurutulmuş güller ulan bir kahve içeceğim ağzıma ettin lan.
Nedir bu m anyaklığınızın sebebi? Bir kahve tepsisi geliyor ama ayaklı antika dolabı sanki. Gösteriş yapmaktan kahve içmeye vakit kalmıyor ya😂
Hayır hepsi bende de var benimkiler camlı dolapta duruyor. Bunlar geldiklerinde bakın benimkiler burada bu dolapta hah gördünüz mü gördünüz. Ama size bir fincanda vereceğim kahvenizi. Önemli olan zaten görmeniz değil mi dercesine sadece bir fincanla ikram ediyorum puhajaja😂😂
😂 İçimin yağları eridi, yazdıkların içimden geçenler. Dhjeue
Ayağı yere basan kadınların yeri ayrı, hedef kitlemiz belli.
Ben ailemden, ustamdan böyle şey öğrenmedim. Varlık sergilenmesi, görmemişlik aldı başını gitti.
Çiftlerin özeli orta yere serildi, aile kavramı delik deşik edildi.
Halen zeki insanlar var ama bu tipler delirtecek sağlam kalanları.😅
Ya ben güzel nezih yaşanmasına iyi şeyler kullanılmasına karşı değilim ben de severim ama yahu bkunu çıkardılar. Ver düzgün bir fincanda kahvemi yeter. Sofra kuruyorlar sanki padişah torunu hepsi. Şaşalı şamdanlardan tut en değişik sunumlar s alak s alak hareketler. Hepsi sırf hava atmak için insan ağırlamak için değil nerdeyse sofranın ortasına niagara şelalesi kuracaklar. İzledikçe dalga geçip gülüyorum yemin ederim. Onlara da sorsan sosyeteler ahahahaa bana sorarsan görgüsüzler😂
Aslında ezik yanları var, kapatmaya çalışıyorlar.😅
Boşlukları dolduruyorlar evet:)
İnadına ince belli çay bardağıyla kahve içmeye devam.😅
Bakır cezve, orta çekim kahve, yanında cevizli lokum. Jdjd
Aklıma hiç gelmeyen oldu o da Boşanmak.
Güzel bir sofra. Mesele karşılıklı yemek âlalemle beraber yemek değil. Paylaşım yapanların aklına şaşarım.
Mutluluk dışarıda mı yoksa evinde mi. Bu mutluluğu paylaşmak değil sadece hastalık. İnsan neden sahte mutluluklara, neden eliyle dokunamayacağı hislere ihtiyaç duyar. Bu hava atmak değil düşüncesizlik, saygısızlık. İnsan sevdiklerini paylaşır mı?
Böyle bir şeyden çok korkuyorum
Puahahhshh
Günümüz evliliklerinin özeti
Cevap
13Cevap
Benim korktuğum bir şey yok şu an için. asıl korkum bir gün sevgisiz ölmek.
ben de erkek olsam böyle bi kadın denk gelmesin diye dualar ederdim hak verdim 😃
Hele kociş denmesi, öff
kustum 😂
Tövbe
neye tövbe midem bulandı görsele 😂
Kocamda kocam detayı yok burda😅😅
Mıcmıc olan her şey başıma gelecek diye korkarım 😅 üzerine elti kaynana görümce kavgalarını sevmem
Bizi biz yapan şeylere ilişme djjd
Gideyim olmayan eltimle kavga edeyim o zaman
Bi bakmışsın en çok sevdiğin şey olmuştur.😂
İnsandan şey diye bahsetmemiz😅
Ben kavgaya şey diyorum, eltine karışmadım. 😂
Haaa uff üşenirim ben yaa
Hayatında tek aksiyon o kalmışsa ne yapacaksın?🤔
Hayatımda tek aksiyon gelecekti eş adaymın tarafı ile kavga etmek olacaksa gidip ölü taklidi yapayım daha heyecanlı olur 😅
Anlamsız şekilde gurur duydum😂
Dur ben de gurur duyayım kendimle bir daha😌
Hakkınız😅
libidosu düşük kadın.
zevklerimizin uyuşmadığı ve kendine bakmayan kadın.
haset tiplerden çıkması da ürkütücü
maddiyata fazla bağlı olan tipler zaten itici...
bu tarz bir şey çıkmazsa çok sorun olmaz gibi..
Kadınlar eskiden erkekleri maddi açıdan kullanırdı artık storylik de kullanıyor 😄
Her türlü kullanıyorlar, evlenmek lüks oldu artık.
Çürük malın reklamı çok olur kendini çok ovenden kacican 😄
Ben diye başlayan cümle sayısına göre kaçma hızını ayarlamalısın.😅
Ayy yok yaa ben öyle değilim ve yediğimi içtiğimi gittiğim yerleri paylaşmayı sevmem 🤣🤣arada burada nadiren paylaşırım ama başka yok
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Şiddet yok bir şey yok. Siz böyle yapmazsınız, o öyle yaptı diye Allah korusun çekmeye gerek yok
Karımı çok seviyorum gibi hikayeler paylaşmasından korkuyorum. Allah'ım böyle birini denk getireceksen kurban olayım getirme
Gözlerimi açtığımda balayı sabahı yatagıma kahvaltı getirilip portakal sıkılmaması büyük travma nedenim olur
Ay ben bile uyuz oluyorum böyle şeylere. Ben sevdiğim adamın evlendiktem sonra değişmesinden korkuyorum.
Erkek olsam böyle bir kadın olmasın diye korkardim , ne kadar basit gösteriş için yapılan bir hamle.
Koltuk kuşu bir eşe dönüşmesi ve sohbetin bitmesi.. herşeyin görevmiş gibi yapılması evlilikten kacmaya sebep
İçip içip beni dövmesi en büyük korkumdu lisede arkadaşım hep bu yüzden ağlardı babası yüzünden. Travma olmuş bende.
Yooo ben cok guzel sunumlar yapsrim. Evlilik cok zor bisi o yuzdenniiymetini bilirim. Bazi kisiler es bulamiyor hayalleri bu foto
Karışan kısıtlamaya çalışan birine denk gelirim diye korkmuyor değilim
Eşimin tanıdığım gibi kalmayıp evlilikten sonra değişmesi
Aynen bu manzara sıkıntılı görgüsüz gibi hareketler bide beni sinir eder
Kaynanayla aynı evde yaşamak ve evlenir evlenmez çocuk yapmak bide aldatması
Korktuklarım başıma geldi. Artık evlilik düşünenler düşünsün.
Yoo düşünüyorum
Düşünsün dedim bende
Iyi demişsin. Evlilik güzel bi şey
Tabi karşındaki senin ruhunun ikiziyse güzeldir.
Tek o değil maddiyat ta var
Doğru eşi bulduysan kuru ekmekte yenir.
Kızlar öyle düşünmez bence
ben öyle düşünüyorum.
Tekrar evlnmez misin hiç o kadar mi soğudun
Büyük konuşmuyorum nasip ama ben istemem
Anne baba olmak da güzel bişey bence
Ben anneyim nasibimi aldım.
kaynanamların sürekli bana gelmesi.. ben resti çekerim yinede gelemezler sürekli sürekli
Ya çocuğum olmazsa , kısırsam diye korkuyorum hep...
Sen mi 😳
Vaayy beee 😂
Para var huzur var arkadaş 😂
Biliyorum biliyorum sıkıntı yok
Buyuk konusmuyorum ne zaman buyuk konusam basıma gelıyor allahım sen uzak et
Kocam anne kuzusu çıkması.
Belli eder o kendini 😅
Ay benden uzak olsun o tipler. Asla gelemiyorum. Anneni bu kadar çok sevseydin evlenmeseydin məsəla dimi.🥴
Kaynana kuzusu olur mu? 😅
O da olmasın. Ensesine şaplak atıp "Kəndine gel aslan parçası, sen kuzu değilsin." derim.😸
Şaplak atmıcan enseden kavrayıp kaldırcan kedi gibi, sonra o aslana evrilecek😀
Miyav.😸

Hanımcı kdkd
Hahah bak bundan olur işte.🫠
Koşa koşa et almaya gitmeli mesela😅
Birisini koşarken görünce arkasından bir şey fırlatasım geliyor. Koşmasın.😸
Telefon falan fırlatma sakın dhdj
Telefondan da olabilir.😸
Haha kendi telefonuna kıyamıyor da
Evət kıyamam.😸
Ok bye 😅
Kocam da kocam 😂
Alıp kundaklasınlar kocalarını fjjf
Kırmızı kurdelesiz olmaz 😄
Doğum mu yapıyor bu adam ffı
Şiddet, aldatma, çocuk olduktan sonra çocuğa şiddet, psikolojik şiddet.
Manda yogurrd medinne hurma kuş pisliig bile var lan
Şiddet, aldatılma, eve hapis kalma, aileden tamamen koparılma
Maharetli ama niye öyle diyorsun. 😄😄
Odumu koparan bir şey yok. Evlenmek sacmalik.
Aldatılmak uyumsuzluk tartışma pişman olma geçim derdi şiddet vs
Hamileyken aldatılmak.
Allah yardımcısı olsun bunun kocasına
Kimin kocasıııı buuuuuğğ diye story atmazsam jsjsj
Kaynana ile ayni evde yaşamak
Kocam da kocam paşam da paşam evimin diregi 😂
Monotona dönmesi , heyecansızlık
Kaynana terörüne uğrama ihtimalim beni geriyor.
Görgüsüzden olmaz zaten
Nafaka mağduru olmak.
eşe dosta açıklayamam da
Trans/gay olmasi
Kocamın değişmesinden
sürekli gelen akrabalar
Aldatması
Dışarıya bakması
Genelde olan şey
Sevse de bakar mı
Aldatılmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?